779
-
#539 hogy fejlesztem fel? :D -
#538 én is pont itt vagyok. még én sem jöttem rá, hogy mivel kell nyitni. a csatornákba mentem vissza de eddig sztem feleslegesen -
#537 Még be sem jutott. úgyhogy még nem tart ott :D
Cikasz: fel kell fejlesztened a fegyvered csak akkor mehetsz be -
#536 Ja vissza felmész és a szobrokról leszívod a fekete ködöt!de vigyázz sorrendben!Számold a világító mécseseket.Különben megb@assz az áram!!! -
#535 Szasztok.
A Notre Dame-ba nemtok bejutni mert az ajtón a paca nem enged be...
Nem tudja valaki miért?
-
#534 Viszont ha meg akarod szerezni Ako utolsó ruháját(és vele együtt egy 2. befejezést),akkor teljesíteni kell mindegyik tréninget. Sajna még nem láttam a 2 befejezést én sem
"Onimusha 3: Demon Siege has 2 endings. The first ending, I don't know about
you, but it left a bad taste in my mouth because it doesn't really feel
complete. To get the second, true ending, you have to get all 8 of the
Hatori or Vests for Ako" -
#533 Qrva jó ez a gém, asszem újra neki látok.-.-
-
#532 -
[IMG]http://iaro.srv.hu/kep/Score.JPG[/IMG]
[IMG]]http://iaro.srv.hu/kep/Rank.JPG[/IMG] -
#530 Ja és kösze.
-
#529 Akkor felesleges, mert ezek csak a szerencsén múlik.
-
#528 hátőőő, a critical akkor van ha éppen akkor ütsz,amikor az ellenfél megütne, ilyenkor egy ütésből kimúlik az ellen(biztos láttad már, mert véletlen is meg lehet csinálni-szépen kettévágja a szörnyikét). Elsőre nehéz időzíteni, de bele lehet jönni (mellesleg a játékban sose használtam,felesleges) Chain critical-ra már nem emlékszem,de a sima critical-ból kell gondolom egymás után többet csinálni.
Ten-point slash pedig egy kombósorozat, ez is a jó időzítésen múlik. Az ütés gombot kell jó ütemben nyomni -
#527 Nos senki???
-
#526 Videokari a húnyó!
-
joe1980 #525 Sziasztok lenne egy kérdésem.ennek a játéknak megvan a demoja,csak amikor elinditom egy hibaüzenetet ir ki:Failed creating the 3d device.ezt hogy lehet orvosolni? A gépem:1.2 es proci,Ati Radeon 9200-as videókártya. -
#524 EZ A JÁTÉK ÜBERF@SZ@!!!Nagyon jó ez az akció meg kaland meg film keverék meg logikai rész!!!Rég szórakoztam ilyen jól!!!
-
#523 patch -
#522 Hol van az a patch? Léccí dial-up-om van. Kösze.
-
#521 Hol van az a patch? Léccí dial-up-om van. Kösze.
-
#520 Hol van az a patch? Léccí dial-up-om van. Kösze.
-
robelp #519 pontosan, akinek nem megy B5I verzió keressen rá neten egy 34 mb os patch re, utána müxik -
#518 Megvan a megoldás!Csak Patch kellett hozzá és kész már megy tükörsimán! -
#517 nincs crack curerum van vagy Onimusha 3 English-Capcom verzio ami megy curerum nélkül is A szaggatás meg csak egy dolog tegyél fel uj video drivert mert apszolut nem kell nagy gép hozzá -
#516 Valaki HELP!!!
Most leszedtem a jatekot és CureROM-al müxik.Na eddig oké de a játék mi a SZ@Rért szaggat??!!Mer a demo nem szagatott.Ez meg szinte jáchatatlan.:(
Lehet a CureROM miatt?Help valaki vagy tegyen fel crackot. -
#515 Onimusha 3 English-Capcom - ezt a verziot tölcsétek ez jó ez megy simán nem kell hozzá semmi amásik anyiban külömbözik hogy több nyelven lehet játszani de szerintem ugyis mindenki angolul játszaná ugyhogy azért töcsétek ezt -
zsotesz #514 Nem tudom mit szenvedtek, nekem olyan verzióm van aminek az elindításával nem kell szenvedni. Símán elindítom, még CD-t sem kér. -
#513 Bakker ha ilyen nehéz elindítani inkább lese töltöm!:S -
#512 HELP! Az utolsó 3 mozgás nem sikerült elsajátítani. Nemtom, h kell :(
-
#511 az nem baj
-
Hellboy01 #510 nekem meg dvd
-
#509 msn
-
Hellboy01 #508 vagy nem tudnád valahogy a játék exéjét elküldeni?
-
#507 cd -
Hellboy01 #506 neked milyen formátumba van meg b5i és dvd vagy cd?
-
#505 ááá nem ezt a képet akartam
-
aztán nyomsz egy creat és finis -
Hellboy01 #503 ha curerommal indítom ezt írja
Original disc could not be found or authenticated. -
#502 de ha azt az ikont inditod amit a curerum csinál akkor nemm hogy észereveszi hanem kell is neki az emulélo progi
-
Hellboy01 #501 ja igen én mountolom is de mindig ezt írja
Emulator detected!
Please deactivate virtual drive and emulation software. -
Hellboy01 #500 zöld