Onimusha 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Amúgy az a renderelt video, nem az intro lenne, mert nagyon úgy fest. Egyébként, mindent üt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ rohadt nehéz ez a szar, a hülye robotot nem bírom megverni, a tetõn

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Köszi szépen.

Shep
nekem is, van egér, de hát bánja a vaj úgyis egérrel játszom.

musha
fejleszd fel második szintûre a fegyvered!

Hi all!!!!

Nem tudja vki hogy mit kell csinálni a notre dam-nál hogy be tudjak menni?
Elöre is köszi
Thanks a tippet Seth de nálam nem jött be😞ugyanúgy ott van a Cursor.Nah mind1 már kezdem megszokni,hogy game alatt leviszem jobb sarokba és ottartom.Tetszik a gamma yool megcsinálták(kisebb hibáktol eltekintve)Jean Reno naggyon illik bele(persze egyik kedvenc szinészem😊)Szal nem 1 felejtõs gamma az biztos!!!
musha
ha a diadalívnél vagy, akkor középen vannak ott ilyen mécses-félék (kõ talapzaton láng), na abból ami középen van állj elé és nyomj egy akció gombot.

Shep
Srácok, egybõl az elején, mikor Samanoskeval már a franciáknál vagyok, hol találok vmi kulcsot, mert csak zárt ajtók fogadnak.

Seth
Például úgy tudod megcsinálni, hogy rákattintassz 1x a parancsikonjára, majd az egeret kiviszed valahova oldalra(mondjuk a jobb felsõ sarokba),ahol nem látszik. Aztán enterrel indítsd a játékot

PSN ID.: Beegabor

Hát de idegesít az egér-mutató.Nem lehet ki<#gun> valahogy?Nem kell az oda!!
nfstuning
VALAKi HELP!!!!!!

CUKI CuKI VIK

musha
jaa...valami rémlik, nekem ilyen parám nem volt, úgyhogy sajna nem tudok segíteni...

nfstuning
Nekem sem indul Direct3D hiba miatt!!!

Itt azt mondták ezzel a progival megy....

CUKI CuKI VIK

musha
õõõõ...a mi?

nfstuning
A 3D analyze hogy mûködik mit kell csinálni vele???

CUKI CuKI VIK

Shep
ÁÁÁÁÁÁÁÁ miért pont ezt a hülye billentyûzet configolót kellett használniuk, ezt utálom a legjobban, sose tudtam kiigazodni rajta, na mindegy majd belövöm vhogy, elsõre egyébként az 1 jobb, már csak az intro miatt is, de remélem ez a véleményem változni fog.

Ebola75
Végre portoltak jó játékot ps2-rõl...szerintem nagyszerû a játék, platform rajongóknak kötelezõ darab...a karakterek mozgása nagyon ott van, az átvezetõ animációk hihetetlenül jók, pedig ez sem mai bútordarab már. És a csúnya grafika, meg szar az irányítás szöveget el kell felejteni, mert a konzol és a pc egészen más mûfaj, örüljünk annak, hogy a kevés átportolt játék közül ez egy minõségi darab...csak ezt a sok f@szfej, aki arról vitatkozik, nem tudja megérteni😞...csak az tudja, akinek mindkettõ van).Egyébként gamepad használata javallott...jó játékot mindenkinek!

ati2002
Thanks Boys!<#worship>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Seth
ALT+ENTER skacok

Alt + Enter
dardevil
Köszönöm Szépen sikerült !

Jah,engem is érdekelne a teljes képernyõre váltás!!!
ati2002
Hogy lehet fullscreenbe átnyomni?

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

köcce
szia!
myomjad a ctrl+enter billentyüzetet és akkor áttudsz menni.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Seth
Megnezed a button configban mire van allitva a CARE -ez az ellenfel befogasa, illetve asszem az activate/confirm vagy valami ilyesmi

dardevil
Köszi - sajnos nem tudok kiigazodni a bill. kiosztáson.
Itt vagyok 1 órája nyomkodok mindent, de semmi.
Megvárom runethecrow-t ahogy látom õ is bill.-el nyomja talán õ tudja ezt a kombinációt, addig jegelem.

Seth
Nyomvatartod azt a gombot,amivel az ellensegeket befogod,emelle nyomod azt a gombot, amivel aktivalod a dolgokat,igy majd az ostor segitsegevel atlendulsz Roviden R1+X (ugye akinek ps2 joy-a van)😄

dardevil
Én is itt tartok, mert elakadtam, én sem tok tovább menni.

ThugEdge
én is gamepad-el nyomom,kb 2 napja van meg a pad,eddig én is idegenkedtem tõle,de pop-hoz gondoltam kipróbálom és ha megszokod hamar akkor ilyen tipusú akció gémeknél nagyon faxa
...és jól el lehet tehénkedni gémelés közben😊)

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Voltan
Én elvagyok vele keyboarddal is. Igaz, hogy gamepaddal még az életben nem játszottam...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

runethecrow
Sziasztok!
Elakadtam ott amikor Reno átkerül a múltba találkozik a szamurájjal egy ideig együtt mennek majd szétválnak valami oltár elõtt. Innen tudok jobbra menni Renoval egy sziklapárkányra jutok, leverem a repülõ szörnyeket és elõtte lebeg a szakadék felett egy fénylõ valami amit nem érek el.

jó kis játék ez, el lehet vele prüttyögni!
musha
de ez a videó azért ott van a toppon, nem? 😊

musha
és tényleg. lol ^^

musha
nem mondod...<#wow1>

Seth
Vársz 2 percet a fõcímnél és akkor kezdõdik, most néztem meg

musha
de ez az, hogy ps2-n ez a videó tuti benne volt az elején...na mindegy, pár napnál nem töltöttek szerintem több idõt a pécésítéssel. ezeket annyira nem tudom megértni, hogy tényleg minimális idõráfordítással tök csilivilire szabhatták volna a menüt, néhány grafikai beállítást engedtek volna vagy ilyesmi, rögtön jóval nagyobb érdeklõdést mutatnának felé az emberek.

Seth
Na megnéztem azt a videót,amit mondtál, kurvanagy ,szerintem majd az extrák közt lehet megnézni.
AMúgy e3-on ebbõl mutattak legtöbb részletet, és én pont ezt vártam(legfõképp magát azt a helyszínt,a nagy lény hátán az épületben), ehelyett csak gyenge átvezetõk vannak (olyan mintha játékengines lenne).
No mindegy , a játék attól még szuper.
Ja extrák közt már megvan az easy mód 😄 hurrá (bár nem fogom használni az tuti, így se túl nehéz)Igaz 3x meg kellett halnom érte 😄

musha
szerintem is jó.

Seth
Nem billentyûzetrõl kell játszani emberek, ez joy-ra van írva. Meg aki nincs "otthon" ebben a stílusban az utálni fogja, aki kicsit is szerette mondjuk a resident evil sorozatot azok meg imádják....szerintem f@sza

sajnos szerintem is 😞 nem érte meg még csak elszedni se 😞(

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Csuhai G
már az elsõ 2 percbe tudtam, hogy uninstall lesz! Nagyon gagyi szerintem!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Jaj bocsi, már megvan!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Nincs valami megoldás arra, hogy FullScreenben menjen a játék? Mert állítottam én már mindent, de ablakban nyílik meg, nem pedig FullScreenben! Tipp?

Ja én is néztem. 😄
grebber
Eleje fasza ATI logo is meg Nvidia is mindenki pénzelte a gamet vagy mi?

Next PC upgrade: 2022

musha
na pont most vagyok ennek a résznek a végén 😊 nem rövid, és ez azért nem is egyszerû.

amúgy közben rájöttem, hogy az a videó, amirõl tegnap írtam nem a párizsi rombolás, hanem van egy olyan, ahol Samanosuke küzd valami repülõfélén, nagyon durva csatajelenetekkel, a végén kiugrik a földre (nem kicsit pózolós módon), ott átváltozik Onimushává és egy elég brutál ellenféllel kezd bunyózni. 4-5 perces múví biztos megvan. a vicc az, hogy ez benne van a játék Image/Movie könyvtárában (a legnagyobb file), de frankón nem találkoztam vele a játékban, pedig ps2-n meg igen (és nem nyomtam végig).

Seth
Na én már elég sokáig eljutottam. Már idõben kell tárgyakat küldözgetni egymásnak, remélem nem bonyolítják túl . Eddíg nagyon bejön