Onimusha 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem tudja vki hogy mit kell csinálni a notre dam-nál hogy be tudjak menni?
Elöre is köszi
PSN ID.: Beegabor
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
myomjad a ctrl+enter billentyüzetet és akkor áttudsz menni.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Itt vagyok 1 órája nyomkodok mindent, de semmi.
Megvárom runethecrow-t ahogy látom õ is bill.-el nyomja talán õ tudja ezt a kombinációt, addig jegelem.
...és jól el lehet tehénkedni gémelés közben😊)
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Elakadtam ott amikor Reno átkerül a múltba találkozik a szamurájjal egy ideig együtt mennek majd szétválnak valami oltár elõtt. Innen tudok jobbra menni Renoval egy sziklapárkányra jutok, leverem a repülõ szörnyeket és elõtte lebeg a szakadék felett egy fénylõ valami amit nem érek el.
AMúgy e3-on ebbõl mutattak legtöbb részletet, és én pont ezt vártam(legfõképp magát azt a helyszínt,a nagy lény hátán az épületben), ehelyett csak gyenge átvezetõk vannak (olyan mintha játékengines lenne).
No mindegy , a játék attól még szuper.
Ja extrák közt már megvan az easy mód 😄 hurrá (bár nem fogom használni az tuti, így se túl nehéz)Igaz 3x meg kellett halnom érte 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
amúgy közben rájöttem, hogy az a videó, amirõl tegnap írtam nem a párizsi rombolás, hanem van egy olyan, ahol Samanosuke küzd valami repülõfélén, nagyon durva csatajelenetekkel, a végén kiugrik a földre (nem kicsit pózolós módon), ott átváltozik Onimushává és egy elég brutál ellenféllel kezd bunyózni. 4-5 perces múví biztos megvan. a vicc az, hogy ez benne van a játék Image/Movie könyvtárában (a legnagyobb file), de frankón nem találkoztam vele a játékban, pedig ps2-n meg igen (és nem nyomtam végig).