779
-
sagjoz #219 Jah de a fogas kerék is hiányzik meg a megleőző második szobában van a lef fel mozgó rács és körülötte fáklya azokat nem tudom emggyújtani meg a mozgó rácsot megállítani meg a vonatnál vannak ilyen virágágyás szerű dolgok azokkal is kellene vmit csinálni! De mit? -
#218 Majd szerzel egy piros követ, azt berakod a szobor másik szemének. Így majd elcsúszik a kőtábla. Az alatta lévő kövekre úgy kell lépegetni,ahogy az ábrán is van, tehát sorba nap-->hold-->csillag -
sagjoz #217 Arra rájöttem hogy meg kell gyújtani a fáklyákat meg iylesmi de mivel és hogyan! -
sagjoz #216 Hogyan tovább egy hétig nem játszottam vele most meg elakdtam!
egyik hely
másik
-
#215 Extra ruha/univerzális változtatjató fejjel :D /
Meg mégegy Jacque-nak :D
-
#214 van vízvezetékszerelő a családban...:D
amúgy mindegyiket ki lehet nyitni. Max 10 perc lehetett eddíg a legkomolyabb. Próbálkozz visszafele gondolkodni hátha úgy könnyebben megy(tehát a céltól indulj ki) -
Jhon Balu #213 neked 5 lépésböl sikerült a vízet elvezetned már fél órája küszködök vele. nemvagyok én csőszerelő. -
Jhon Balu #212 köszi szépen a segitséget! -
#211 314 -
Jhon Balu #210 hi
jáccok a gaméval dea első számos ajtónál elvagyok akadva mert nemtudom a kódot.
ha tudtok kérlek help!
-
Thanatos #209 én gamepadról probálkzotam..., katasztrófa sajnos :) de hát izlések és pofonok :) -
Prof William #208 Nem baj. :) Még 2-3 hónap és felújítom a gépet... Na akkor már asszem minden menni fog. :) -
#207 oho, azmégcsak dx8-as sincs úgyhogy ez nem fog menni sajna. Mondjuk nem értem, nincs benne olyan effekt ami ezt megkövetelné -
Prof William #206 Ebben lehet a hiba... Gef 440 mx :( -
#205 külföldi fórumokon olvasgattam, és szinte midndehol azt írják, hogy csak dx9-es kártyával akaródzik elindulni a drága. Szerintem ez baromság, de ki tudja mit sikerült a programozóknak "összehozni" ^^
Neked milyen vga-d van? -
Prof William #204 Amikor indítanám a Pc-s verziót ezt írja ki...
Failed crating thr direc3D device... -
#203 Hát nem tudom, nekem ez az időutazósdi nem jött be, de ettől még jó a game. -
Derapo #202 Ez végre egy isten játék.Már vagy másfél éve végigtoltam a 2.+3. részt is de ez tetszett a legjobban.No meg az egy, csak az túl rövid.A kettő valahogy nekem nem jött be annyira de nem volt rossz.Samanosuke Akechi( nemtom mi a színész valódi neve mert ő egy igaziról van mintázva)+Jean Reno milyen furcsa pár:) -
#201 Sajna nem játszottam a 2-vel én sem,de tudtommal olyan szoros lánc nincs az első részhez, inkább amolyan mellékszál.Yagyu Jubei a főszereplő srác, ismét Nobunaga a boss, hogy Samanoskue hovát tűnt arra a tiz évre azt nemtom, de az egy legvégén mutatják hogy áll a hegytetőn. Az 1-et nagyon szerettem, valamiben jobb vmiben nem. Pölö a renderelt hátterek valahogy szebbek a szemnek,élesebb az egész összhatás.Ebben viszont jobb a harc, több irányítható szereplő,(szerintem) jobb sztori...etc -
#200 Hát igen, de szerintem ez így hülyeség, na mindegy, egyébként mi van a kettőben, mert az 1-ben Sam eltűnt a harc után, egyébként szerintem az 1 jobb volt mint a 3. -
#199 Amúgy most nyomom 2.-ra. Nálam vannak az első rész kimaxolt kardjai, így nagyon pite :D -
#198 De hogy egy "egyszerűbb" példával éljek, a Vissza a jövőben-ben is ugye találkozhattak fiatalabb énjükkel a múltban. Jacque-nak ugye nem lehetett másik énje, mivel ezerötszázvagynégyzszázakárhányban még nem létezett -
#197 időutazós sztorinál ez még kérdéses?????
Jacque asszem 10 nappal azelőttre érkezett meg a múltban, hogy Samanoskue megtámadta Nobunaga palotáját a szamurájokkal (ami az elején volt a játéknak).
Ezért volt egy aki a jövőbe került és volt egy aki találkozott Jacque-el. Tudom nem érthető de ha belegondolsz világos.
Amúgy a 2-höz semmi köze (Nobunagan kívül). -
#196 Na végigvittem, de továbbra sem értem, miért volt két Samanoskue, vagy azért nem értem, mert a 2-vel nem játszottam, mivel pc-re nem adták ki? -
sagjoz #195 a fenébe ahhoz képest hogy 2 cds elég hosszű akkor:-) -
#194 ha először vagy vele akkor még sok -
sagjoz #193 nah már a csajjal vagyok sok van még hátra? -
sagjoz #192 nah bejutottam a templomba azt addig jutottam, hogy elágazásnál vettem fel egy cetlit anti-dark vmit azt jobbra van a szakadék balra az ajtó de mivel nem tom kiniytni próbáltam mindent:-( -
#191 Toyotomi Hideyoshi
amúgy van egy 2.megnyerés is , ha Ako összes ruháját megtalálod, ezt egyelőre még nem sikerült megcsinálni -
#190 igen mutatták, de nem tudom hogy hívják -
#189 Őőő, ha csak ölsz attól nem fog fejlődni. A mentőhelyeknél van egy olyan hogy ENHANCE, itt lehet a begyűjtött lelkeket felhasználni a fejlesztésre -
sagjoz #188 jah, igen! és akkor mindegy hogy merre megyek csak addig menjek amíg nem lesz 2. szintű a fegyverem? -
CybM #187 Hali!
Nekem olyan gondom lenne, hogy ha jatszom akkor ugye angol nyelven m1, meg minden felirat is angol stb a menu is az. De ha kilepek es a kovetkezo alkalomkor inditom akkor mar japan nyelvu :\ Ez mar kozel sem olyan zsorakoztato miutan a szoveg is japanra valt. Valaki tudja a megoldast ?:| -
#186 Ott az ajtón 2 ilyen bizbasz van ugye?? Az azt jelenti, hogy a megfelelő fegyverednek 2. szintűnek kell lennie. Ezért van az hogy visszamehetsz előző helyszínekre, hogy tudj fejlődni. -
#185 végigvitted a 3. részt, és a stáblista után volt még 1 video, na ott mutatják hogy ki a következő genma "király" -
#184 neeem, csak zat mondtad h a 4. részben a tudomki lesz a főellenség ha végigvittem. :P -
sagjoz #183 ott állok a notre dame előtt aztán merre tovább? meddig? -
#182 Nem kell lelőni, mert ide még úgysem lehet bemenni. Ha visszajössz később, mikor már Somanosuke is veled van, akkor ő majd lenyilazza. -
#181 miről beszélsz? Nobunaga volt a főellenség. Vagy már a 4.részről beszélsz? A trailerében annyi arc van hogy akárki lehet :D -
#180 szal az uj rész nem lesz pc-re?
ja és a főellenség azt hittem nobunaga, de vmi nagy sárkány lett.