Onimusha 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
megkeresitek a játék eye-t és kipipáljátok az emulate pixel shader camp-ot.
ez annak van akinek nem ment hibaüzenet miatt
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
látom neked princeofdark 8500SE-d van, nem csoda hogy nem megy, és a 9250 sem mai kártya már 😞((
ez elég szar dolog...ismerõs 😞 ezt csakis úgy lehet megoldani, hogy új VGA, vagy nem játszol vele, de elõbb utóbb úgyis kell egy új =/
AMD ATHLON XP 1600+ 512MB RAM Ati Radeon 8500SE
tedd fel a DirecX-et és próbáld újra, ha úgysem jó akkor nem tetszik neki a vidikarid! 😞
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
na majd utánanézek én ennek...pedig nem szokott codec parám lenni, de ha nem megy egy videó egy játékon belül akkor elég esélyes hogy mégis ez a baj.
Illetve ha jobban belegondolok intro-intro nincs 😄 kb 10 perc múlva jön az aa Párizsos jelenet,amit már biztos láttál elõzetesekben
PSN ID.: Beegabor
szóval ha túlteszi magát az ember azon, hogy konzolátirat, akkor nagyon kellemes órákat/napokat tud okozni.
pár szót írjatok róla, ogy milyen, mert ps2-n nem nyomtam vele, thx <#smile>#smile>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nade nekem meg akad. De csak akkor ha füst van a képen, amúgy meg folyik. Vagy pölö az elsõ fõellenségnél( a robot a tetõn) amikor begyújtja a rakétáit , és van az a hõfodrozódás, akkor is akadozik mint állat, és hiába veszem le 640x480-ra. 3,2 P4 1giga rammal gef6600 nehogymá ne bírja. Megint optimalizálták a cuccost
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
A felbontástól féltem én is, hogy nem lehet majd beállítani.
(Capcom)
Melyik verziót szedted le? Tényleg nuku védelem és egybõl lehet indítani?
Nem sokat játszottam vele eddig, a fentiek miatt. Lehet, hogy a beállítások között kell keresni a megoldást, de nekem áttekinthetetlen.
A kardozós részek jók. Reno-val a rövid lövöldözõs rész az elején sztem. nagyon konzolos asse tudom merre vagyok(eddig).
nukeolva nfoceon de a másik jó álítólag <#fejvakaras>#fejvakaras>
AMD ATHLON XP 1600+ 512MB RAM Ati Radeon 8500SE