Onimusha 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
hm...hát..
dardevil

musha
talán inkább csak animés <#papakacsint>

ThugEdge
na sikerült,de még azé nem naon vágom,most a varázserõ az tulképp a fegyveremre vonatkozik nem?a japónál világít a kard,renonaál meg lehet küldeni a kis szárnyas kislányt?vagy van vmi egyébb?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Jó játék ez, kicsit Dragonballos😄DD Amit nagyon szeretek benne😊
sopi
magamon nem de másokon lehet hogy segit ez a kis programocska amit a google-rol le tudtok szedni: 3danalyze
megkeresitek a játék eye-t és kipipáljátok az emulate pixel shader camp-ot.
ez annak van akinek nem ment hibaüzenet miatt

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

ThugEdge
na az van,hogy vettem ma egy gamepadet a poptt-hoz,de hát ide egyszerûen királyság,hogy kell megölni párizsban a diadal ív tetején azt a gépet?😊

mucsácsó
^^
datango
thx 😄 nah de erre pont nem is gondoltam 😄 hehe kajak..

mucsácsó
Prince of Persia, nem is a zene 😄
datango
" akinek bejött a pop, annak biztosan ez is nagyon tetszeni fog "

pop? minek a roviditese?

mucsácsó
sajnos nem elég jó hozzá a videókártyátok.... 😞
látom neked princeofdark 8500SE-d van, nem csoda hogy nem megy, és a 9250 sem mai kártya már 😞((
ez elég szar dolog...ismerõs 😞 ezt csakis úgy lehet megoldani, hogy új VGA, vagy nem játszol vele, de elõbb utóbb úgyis kell egy új =/
princeofdark
Valaki segítsen! Mikor felmásoltam és elinditottam akkor ezt a hibaüzit kapom:"faild creating the direct3d device''

AMD ATHLON XP 1600+ 512MB RAM Ati Radeon 8500SE

princeofdark
NÁLAM IS EZ A BAJ😞

magus
szaggat. pedig lol hogy milyen ocsmany a grafika sok helyen. ez van.

na már rájöttem! néztem is már párszor, hogy mik azok a világító izék 😄

sopi
hát a probléma nem oldodott meg. sajna 😞(

Lehet ebben a játékban menten??? Hiába keresem nem találok semmi mentés opciót

mucsácsó
lehet a pixel shader a baja nem? =/
tedd fel a DirecX-et és próbáld újra, ha úgysem jó akkor nem tetszik neki a vidikarid! 😞
sopi
Ati 9250

mucsácsó
milyen a VGA-d?
sopi
Valaki segitsen. mikor felmásoltam és elinditottam akkor ezt a hibaüzit kapom:"faild creating the direct3d device''

Shep
Van olyan minõségû mint az egyben pl az elsõ video, amikor a szamurályok harcolnak?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

musha
de az is lehet, hogy egyszerûen broki vagyok és tényleg továbbnyomtam, nade majd az extrák menüben (vagy miben) megnézem, mert úgy rémlik, hogy ps2-n meg lehetett nézni játékon kívül is.

musha
ps2-n nyomtam, szóval tudom mirõl maradok le 😞
na majd utánanézek én ennek...pedig nem szokott codec parám lenni, de ha nem megy egy videó egy játékon belül akkor elég esélyes hogy mégis ez a baj.

Seth
Van. Nálad átugorja vagy mi????
Illetve ha jobban belegondolok intro-intro nincs 😄 kb 10 perc múlva jön az aa Párizsos jelenet,amit már biztos láttál elõzetesekben

PSN ID.: Beegabor

musha
miért, amúgy nálad van intro?

musha
bár nekem a játékgyártásban a Square az isten, de azért ennek az intrója simán felveszi egy FF intróval a versenyt (szerintem).

musha
szerintem nagyon f@sza kis game, jó koncepcióval, nagyon kellemes, egyedi hangulattal, fejlõdéssel, brutál kaszabolással, és ps2 átirathoz képest jó grafikával. a textúrák nem szépek, meg nem egy poligontenger, de nem is ez a cél. az irányítás egyértelmûen analóg padra van kitalálva (én azzal nyomom), billentyûn nemtom milyen.
szóval ha túlteszi magát az ember azon, hogy konzolátirat, akkor nagyon kellemes órákat/napokat tud okozni.

Seth
nincs nálad intro? amikor megtámadják Párizst??? Nem egy Squaresoft video, de azért jó..véres 😄

musha
na az nincs b@sszameg 😞 vagy nagyon nem az elején van. pedig ps2-n szerintem a játéktörténelem eddigi egyik legszebb intrójával büszkélkedhet. vagy valamit én nem csináltam jól, bár nem hinném.

musha
jaja, dettó ugyanez van nálam is. de egyelõre nagyon kevés helyen van ilyen, úgyhogy annyira nem zavaró.

Seth
ps2 joy-om van, azzal ugyanolyan....elvileg. Gykorlatilag meg olyan hülyén osztja ki a gombokat a gép, hogy görcsbe áll a kezem (pölö a target enemy,meg közbe védekezni is szeretnék). Fél órámba telt mire azzal a szar menüvel be tudtam állítani normálisra. Ja de még így se tökéletes, valami oknál fogva a d-pad le iránya egyben confirm gomb is és ha megyek lefelé a menüben szépen át is állítja az értékeket...vicces

Ha gampaddel játszol akkor nem maradben az egér mutató, különben is az ilyen konzol portok jobban játszhatók gamepaddel. A gamma jó Pl.: Gamespy 4,5 /PS2/,Gamespot 83% /PS2/ és van amelyik oldal 90-et adott rá.
zaki
huhh, megjelent? kira <#smile>

pár szót írjatok róla, ogy milyen, mert ps2-n nem nyomtam vele, thx <#smile>

mucsácsó
mostakkor tulajdonképpen érdemes leszedni, vagy felejtõs gáma? írjátok hogy akad...meg csúnya, meg bajok vannak...ezért kérdezem =/
Shep
Az elején van megint jófajta renderelt movie?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na végre, már alig vártam, hogy kijöjjön, most ezt is szedhetem, megint el vagyok havazva, annyi megint a game.

Seth
Kiviszitek oldalra , ott nem látszik
Nade nekem meg akad. De csak akkor ha füst van a képen, amúgy meg folyik. Vagy pölö az elsõ fõellenségnél( a robot a tetõn) amikor begyújtja a rakétáit , és van az a hõfodrozódás, akkor is akadozik mint állat, és hiába veszem le 640x480-ra. 3,2 P4 1giga rammal gef6600 nehogymá ne bírja. Megint optimalizálták a cuccost

dardevil
Az alt+enter jó lett a teljes képernyõre, de az egérmutató nekem is benne van.

ThugEdge
nekem fut 1024-ben csak nem tom mifaszé van benne az egérmutatóm

Az ablakban futást alt+enter bilentyû kombinációval át lehet váltani teljes képernyõre. PS 2-n anno nagyon jó értékelést kapott a game, aki nem vár 2005-ös grafot mindenáron és szereti a kardos-kaszabolós játékokakat az minden képpen próbálja ki, mert meg éri.
Csuhai G
Elég ocsmány...

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

mucsácsó
ááá, egész végig ilyen ablakban kell nyomni??? <#wilting><#wilting>
dardevil
Semmi védelem indul azonnal, még mountolni sem kell.
A felbontástól féltem én is, hogy nem lehet majd beállítani.
(Capcom)

Seth
a felbontást szerintem max 800x600-ban állapították meg. Mivel ps2 portról van szó szétcsúsznának a textúrák ha feljebb tolnád, a kedves készítõk lusták voltak magasabb felbontású textúrákat készíteni. ;D Szerencsére engem ez sose izgatott különösebben, 640x480 ban is futhat felõlem.
Melyik verziót szedted le? Tényleg nuku védelem és egybõl lehet indítani?

dardevil
Még nem sikerült átállítani a felbontást: #25

Nem sokat játszottam vele eddig, a fentiek miatt. Lehet, hogy a beállítások között kell keresni a megoldást, de nekem áttekinthetetlen.
A kardozós részek jók. Reno-val a rövid lövöldözõs rész az elején sztem. nagyon konzolos asse tudom merre vagyok(eddig).

2005-12-05 PC Game ISOs Onimusha 3 (c) Capcom *REPACK* IND

nukeolva nfoceon de a másik jó álítólag <#fejvakaras>

princeofdark
most innen szedem: W@[email protected]😊

esetleg torrent? :-)