Onimusha 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lentebb van 1 kep, hogy valaki a csatornaban akadt el, ott ahol ugye le kell vagni azt a nagy fagolyot vagy mit es gurul majd elore, es irta is ra valaki hogy ott van a megoldas a kezebe. Nos engem inkabb az erdekelne, hogyaz ott talalhato dobozt hogy lehet kinyitni. Most a templomban bolyongok, de meg vissza tudok menni oda es nem szeretnem kihagyni ezt a dobozt sem! Ha valaki tud segiteni annak koszike 😄
PSN ID.: Beegabor
A virágágyásoknál majd késõbb kell egy magot elültetni a jó helyre (puha földbe), az kinõ és a jövõben Sam már le tud rajta mászni
amúgy mindegyiket ki lehet nyitni. Max 10 perc lehetett eddíg a legkomolyabb. Próbálkozz visszafele gondolkodni hátha úgy könnyebben megy(tehát a céltól indulj ki)
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
jáccok a gaméval dea elsõ számos ajtónál elvagyok akadva mert nemtudom a kódot.
ha tudtok kérlek help!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Neked milyen vga-d van?
Failed crating thr direc3D device...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Jacque asszem 10 nappal azelõttre érkezett meg a múltban, hogy Samanoskue megtámadta Nobunaga palotáját a szamurájokkal (ami az elején volt a játéknak).
Ezért volt egy aki a jövõbe került és volt egy aki találkozott Jacque-el. Tudom nem érthetõ de ha belegondolsz világos.
Amúgy a 2-höz semmi köze (Nobunagan kívül).
amúgy van egy 2.megnyerés is , ha Ako összes ruháját megtalálod, ezt egyelõre még nem sikerült megcsinálni
Nekem olyan gondom lenne, hogy ha jatszom akkor ugye angol nyelven m1, meg minden felirat is angol stb a menu is az. De ha kilepek es a kovetkezo alkalomkor inditom akkor mar japan nyelvu :\ Ez mar kozel sem olyan zsorakoztato miutan a szoveg is japanra valt. Valaki tudja a megoldast ?:|
BMW 325 iX Rallye Car :)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"