Onimusha 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!

Lentebb van 1 kep, hogy valaki a csatornaban akadt el, ott ahol ugye le kell vagni azt a nagy fagolyot vagy mit es gurul majd elore, es irta is ra valaki hogy ott van a megoldas a kezebe. Nos engem inkabb az erdekelne, hogyaz ott talalhato dobozt hogy lehet kinyitni. Most a templomban bolyongok, de meg vissza tudok menni oda es nem szeretnem kihagyni ezt a dobozt sem! Ha valaki tud segiteni annak koszike 😄
már meg van:_-)
AMikor elültettem a növényt mit kell csinálni?
JAh én másképpen gondoltam bár a kezdõ és a végpont ugyan az volt az én megoldó képletemben is!
Seth

PSN ID.: Beegabor

Én azt értem de átlósan nem tudok lépni és a harmadik sornáél úgy kellene!
itt!
Seth
mert sorban kell, tehát mindíg nap,hold,csillag. Nem léphetsz a nap után mondjuk csillagra, vagy csillag után holdra. Tehát MINDÍG nap, hold, csillag legyen a sorrend

Az miért van amikor nap hol csillag szitut kell csinálni hogy a az elsõ két sort simán kirakom a harmadik sornál akár melyik alakzatra lépek letöl a kõtábla a mozaikokról??
oké köszi!
Seth
Ja azok a fáklyák....a tüzes fegyvereddel kel õket begyújtani(a speckó támadással), sorban és így egyre lassabb lesz a középen lévõ "gyilokgép".Az utolsó fáklyánál jól kell idõzíteni, hogy a tüskék alatt be tudj menni.
A virágágyásoknál majd késõbb kell egy magot elültetni a jó helyre (puha földbe), az kinõ és a jövõben Sam már le tud rajta mászni

Jah de a fogas kerék is hiányzik meg a megleõzõ második szobában van a lef fel mozgó rács és körülötte fáklya azokat nem tudom emggyújtani meg a mozgó rácsot megállítani meg a vonatnál vannak ilyen virágágyás szerû dolgok azokkal is kellene vmit csinálni! De mit?
Seth
Majd szerzel egy piros követ, azt berakod a szobor másik szemének. Így majd elcsúszik a kõtábla. Az alatta lévõ kövekre úgy kell lépegetni,ahogy az ábrán is van, tehát sorba nap-->hold-->csillag

Arra rájöttem hogy meg kell gyújtani a fáklyákat meg iylesmi de mivel és hogyan!
Hogyan tovább egy hétig nem játszottam vele most meg elakdtam!

egyik hely

másik

Seth
Extra ruha/univerzális változtatjató fejjel 😄 /

Meg mégegy Jacque-nak 😄

Seth
van vízvezetékszerelõ a családban...😄
amúgy mindegyiket ki lehet nyitni. Max 10 perc lehetett eddíg a legkomolyabb. Próbálkozz visszafele gondolkodni hátha úgy könnyebben megy(tehát a céltól indulj ki)

neked 5 lépésböl sikerült a vízet elvezetned már fél órája küszködök vele. nemvagyok én csõszerelõ.

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

köszi szépen a segitséget!

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Seth
314

hi
jáccok a gaméval dea elsõ számos ajtónál elvagyok akadva mert nemtudom a kódot.
ha tudtok kérlek help!

én gamepadról probálkzotam..., katasztrófa sajnos 😊 de hát izlések és pofonok 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nem baj. 😊 Még 2-3 hónap és felújítom a gépet... Na akkor már asszem minden menni fog. 😊
Seth
oho, azmégcsak dx8-as sincs úgyhogy ez nem fog menni sajna. Mondjuk nem értem, nincs benne olyan effekt ami ezt megkövetelné

Ebben lehet a hiba... Gef 440 mx 😞
Seth
külföldi fórumokon olvasgattam, és szinte midndehol azt írják, hogy csak dx9-es kártyával akaródzik elindulni a drága. Szerintem ez baromság, de ki tudja mit sikerült a programozóknak "összehozni" ^^
Neked milyen vga-d van?

Amikor indítanám a Pc-s verziót ezt írja ki...
Failed crating thr direc3D device...
Shep
Hát nem tudom, nekem ez az idõutazósdi nem jött be, de ettõl még jó a game.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ez végre egy isten játék.Már vagy másfél éve végigtoltam a 2.+3. részt is de ez tetszett a legjobban.No meg az egy, csak az túl rövid.A kettõ valahogy nekem nem jött be annyira de nem volt rossz.Samanosuke Akechi( nemtom mi a színész valódi neve mert õ egy igaziról van mintázva)+Jean Reno milyen furcsa pár😊

Seth
Sajna nem játszottam a 2-vel én sem,de tudtommal olyan szoros lánc nincs az elsõ részhez, inkább amolyan mellékszál.Yagyu Jubei a fõszereplõ srác, ismét Nobunaga a boss, hogy Samanoskue hovát tûnt arra a tiz évre azt nemtom, de az egy legvégén mutatják hogy áll a hegytetõn. Az 1-et nagyon szerettem, valamiben jobb vmiben nem. Pölö a renderelt hátterek valahogy szebbek a szemnek,élesebb az egész összhatás.Ebben viszont jobb a harc, több irányítható szereplõ,(szerintem) jobb sztori...etc

Shep
Hát igen, de szerintem ez így hülyeség, na mindegy, egyébként mi van a kettõben, mert az 1-ben Sam eltûnt a harc után, egyébként szerintem az 1 jobb volt mint a 3.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
Amúgy most nyomom 2.-ra. Nálam vannak az elsõ rész kimaxolt kardjai, így nagyon pite 😄

Seth
De hogy egy "egyszerûbb" példával éljek, a Vissza a jövõben-ben is ugye találkozhattak fiatalabb énjükkel a múltban. Jacque-nak ugye nem lehetett másik énje, mivel ezerötszázvagynégyzszázakárhányban még nem létezett

Seth
idõutazós sztorinál ez még kérdéses?????
Jacque asszem 10 nappal azelõttre érkezett meg a múltban, hogy Samanoskue megtámadta Nobunaga palotáját a szamurájokkal (ami az elején volt a játéknak).
Ezért volt egy aki a jövõbe került és volt egy aki találkozott Jacque-el. Tudom nem érthetõ de ha belegondolsz világos.
Amúgy a 2-höz semmi köze (Nobunagan kívül).

Shep
Na végigvittem, de továbbra sem értem, miért volt két Samanoskue, vagy azért nem értem, mert a 2-vel nem játszottam, mivel pc-re nem adták ki?

a fenébe ahhoz képest hogy 2 cds elég hosszû akkor:-)
Seth
ha elõször vagy vele akkor még sok

nah már a csajjal vagyok sok van még hátra?
nah bejutottam a templomba azt addig jutottam, hogy elágazásnál vettem fel egy cetlit anti-dark vmit azt jobbra van a szakadék balra az ajtó de mivel nem tom kiniytni próbáltam mindent:-(
Seth
Toyotomi Hideyoshi

amúgy van egy 2.megnyerés is , ha Ako összes ruháját megtalálod, ezt egyelõre még nem sikerült megcsinálni

csm
igen mutatták, de nem tudom hogy hívják

BMW 325 iX Rallye Car :)

Seth
Õõõ, ha csak ölsz attól nem fog fejlõdni. A mentõhelyeknél van egy olyan hogy ENHANCE, itt lehet a begyûjtött lelkeket felhasználni a fejlesztésre

jah, igen! és akkor mindegy hogy merre megyek csak addig menjek amíg nem lesz 2. szintû a fegyverem?
Hali!

Nekem olyan gondom lenne, hogy ha jatszom akkor ugye angol nyelven m1, meg minden felirat is angol stb a menu is az. De ha kilepek es a kovetkezo alkalomkor inditom akkor mar japan nyelvu :\ Ez mar kozel sem olyan zsorakoztato miutan a szoveg is japanra valt. Valaki tudja a megoldast ?:|
Seth
Ott az ajtón 2 ilyen bizbasz van ugye?? Az azt jelenti, hogy a megfelelõ fegyverednek 2. szintûnek kell lennie. Ezért van az hogy visszamehetsz elõzõ helyszínekre, hogy tudj fejlõdni.

Seth
végigvitted a 3. részt, és a stáblista után volt még 1 video, na ott mutatják hogy ki a következõ genma "király"

csm
neeem, csak zat mondtad h a 4. részben a tudomki lesz a fõellenség ha végigvittem. 😛

ott állok a notre dame elõtt aztán merre tovább? meddig?
Voltan
Nem kell lelõni, mert ide még úgysem lehet bemenni. Ha visszajössz késõbb, mikor már Somanosuke is veled van, akkor õ majd lenyilazza.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Seth
mirõl beszélsz? Nobunaga volt a fõellenség. Vagy már a 4.részrõl beszélsz? A trailerében annyi arc van hogy akárki lehet 😄

csm
szal az uj rész nem lesz pc-re?
ja és a fõellenség azt hittem nobunaga, de vmi nagy sárkány lett.