Onimusha 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol lehet ezeket használni?
Pedig ha végigtolod akkor felszabadul több mint 1 giga hely a vinyódon ahova valami mást tölthetsz! <#nezze>#nezze>
Vagy kihagysz egy gémet?! <#wow2>#wow2>
Jól átgondoltad a következményeket?
BMW 325 iX Rallye Car :)
szerk: bár igaz hogy az 1-et rongyosra játszottam, talán azzal rágyúrtam kicsit ^^ Ja meg joy-jal nem kellett az irányítást betanulnom, mert ugyanaz mint az 1-é
PSN ID.: Beegabor
Mennyi magnó:1
Mennyi monitor:4
elore is kosz
Szóval neem biztos hogy menni fog. (De nyár fele jön egy full gépfelújítás és akkor már minden suhanni fog. 😊)
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
A szobroknál kellett leszedni a füstöt sorrendben a gyártyák jelzik a sorrendet.
Critical sebzéseket hogy kell csinálni?
Amit a nyilazás után megkapok még gyakorlásba se tudom megcsinálni,bár nemtudok angolul de lehet béna is vagyok<#szomoru1>#szomoru1>
Elõre is köszönöm!
Egyébként én szépen átkonfigoltam a billentyûket hogy passzoljanak a kép szerintire, és tök egyszerû volt :pp
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A Resident sorozat bármelyik része jobb ennél szvsz 😊
SPOILER
A bishamon swordnek mi értelme? Mire megszerzem és nyomulok hogy kinyírjam a fõgecit rögtön átalakulok onimushává és onnantól már nem lehet használni <#conf>#conf>
Még a shadowworldben sincs értelme lélekfarmolásra használni mivel a páncél és a kesztyû is tökmindegy milyen szinten van a végén...
A credits utáni videóban amikor az új fõgecit mutatják már muskétás szamurájok is voltak remélem lesz majd végre lõfegyver is ehhehe
Ha az elején a menüben nem csinálok semmit bejön a genma tankos video (elsõre frászt kaptam) az melyik rész trailere?
Ott vagyok elakadva, hogy Jaq... al vagyok az idoutazos resznel. A sarga es kek ajto cucca behelyezve, a kek ajtonal ugye csak J.vel tudok menni mert S.nek betorik az ablak es megfullad. Nos J. vel korbejartam mar mindent, de abba a szobaban elakadok ahol ilyen hatalmas tonkok csapodnak ossze. Tuti ki kellene oket kapcsolni, vagy pedig a szarny nelkuli oni?-t valahogy ravenni hogy repuljon es akkor at tudnek menni a tuloldalra. Korbe-korbe jarok es nem jutok elorebb :| Mit kell ott csinalni? Es amugy meg 1 kerdes, J vel is veszek fel nyilvesszoket,de sosem tudtam kiloni. Gamepaddal nyomom, ki lehet oket loni vagy csak adjam at S.nek ? Koszike .D
(sry nem tudom jobban elmondani 😊
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
jöhetne a dynasty warriors 4 is,bár az inkább hentelõs aszem
Ja ha az még nincs nálad,akkor azt úgy tudod megszerezni, hogy visszamész a templomba, és a "füstölgõ " szobrokról leszívod a füstöt, olyan sorrendben amennyi gyertyatartó világít elõttük. Tehát ahol 1 tartó világít az lesz az elsõ, ahol 4 az az utolsó. Ezután ki tudod venni a szobor szájából a cuccot
"DAD!!"
"DONT FORGET!!4"
"THANK XOU HENRI 😊"
Kibaszott francia korcs soha nem hittem volna hogy egy gyerekhang ennyire idegesítõ lehet (a minõsíthetetlenül szar zenével a háttérben) ha csak 1% esély van rá hogy az én gyerekem is ilyen fasz lesz inkább kasztráltatom magam 😛
Ez az egy puzzle bebiztosított hogy siha az életben nem fogom mégegyszer végigtolni ezt a gémet az egész konfigot csak ezért átt kellett variálni meg fejbõl emlékezzek 12 billentyûlenyomásra, menet közben találjam ki hogy a buzinégyzet melyik billentyûnek felel meg mert ha túl sokat várok a gép bebüntet a kis szaros rinyálásával ja meg még elõröl is kezdhetem...
Amúgy tetszik a gém csak ezek a fasságok ne lennének benne 😊
de a körnek mi?
A gázkamrás puzzlenél vagyok de mindig elbaszom 😞
A 4 a háromszög az F meg asszem a négyzet mi a másik kettõ?