Onimusha 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
lenne 1 kérdésem!a tréningeknél mit kell csinálni??mer nekem megvan az elsõ 5 és még egyiket se tudtam megcsinálni!!és ott vagyok a notre damnál és nem tudok bejutni mer nem tudom a fegyvert fejleszteni<#szomoru2>#szomoru2><#szomoru2>#szomoru2><#szomoru2>#szomoru2>
légyszi vki segítsen!elõre is köszi!
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Egy kis segitsegre lenne szuksegem.
Réno val vagyok ott jarok mikor a jamcsi visszakuldte neki a sarga genyot, hasznaltam, lehenteltem mindenkit meg szereztem a palyaresz vegen a dragon mittom en mit. ez kifulyt a tudasom. valaki segitsen...
Történetet (Onimusha 3-nak) letudnád irni dióhéjban itt vagy privibe mert nekem nem nagyon jött át a 12és fél óra alatt?
Next PC upgrade: 2022
Nem értem 1-2-öt miért nem vették át.
Igen, egyetértek hogy nagyon hasonlít a Resident Evil-hez legalábbis az irányítás + a hent szempontjából. Én az ilyen játékokhoz vettem egy Impact X6-38V Joypad-ot ( valami 3e FT volt asszem, nem egy nagy összeg). Ez olyan kétkaros PS-es rumble koppintás, rezgõs. Igaz ez a stuff nem támogatja a forcefeed-et, de marha jól lehet irányítani és van vagy 12 gomb rajta. Szal ez az a játék amit ilyen irányításra írtak meg.
A gfx-rõl nem zengek ódákat, 800*600-ban fut, sehogy sem tudtam elõcsalni az 1024*768-at bár a texturák kevesek a PC-hez. Mindenesetre hangulatos és filmszerû a játék és jó a két kor amiben játszódik, illetve ahogy a két karakter t megkapjuk. Nálam MSI 6600GT (128M😎 , 1 giga RAM, AMD barton 3.2+ simán folyamatos, egy szaggatás nem volt.
És..kellemes karácsonyt mindenkinek.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek.
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
Japoval nem lehet semmit csinálni mert minden zárva van amerre lehetne menni.Rénóval szintugy de vele eltudok oda jutni ahova a japoval nem de semmit nem érek vele mivel a japoval kéne ott lennem.
gamefaqs-on biztos van walkthrough
Rénóval már volt áram a liftben de vele se jutottam elölrébb mert dobozok mögött van az a cumo ami kéne de a dobozokat nem lehet szétütni 😞
A Japán csávóval meg idáig sem lehet eljutni mivel nála nem müködik az a lift.
Kérem valaki segítsen itt.
Itt merre hogyan mit?Ezeleõtt a rész elõtt van egy lift amibe ha beszálok kiirja hogy nincs energia, meg van egy ragacsal lezárt ajtó ami valami ICE akármit ir.
A japcsival le kell futni az áradást hogy továbbmehess
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Renoval vagyok mitán átküldtem a medált neki és van egy könyvtár aminek a polcán voltak számos könyvek sorrendbe rakva õket megnyilt egy ajtó mögötte egy piros ragaccsal egy másik ajtó és fogalmam sincs hogy kéne kinyitni.
Van itt balra egy kis betérõ egy kis lényel aki eltereportál egy terembe jutok azt ellenségek hegyével lehet megküzdeni.
Most meg utánnan akadtam el lol lépten nyomon elakadok most van egy terem közepén valami szobor és 3 oszlop egyikben sárga szinû medál ki lehet venni a másik kettõ oszlopba kéne medál de nemtom honnan szerezzem emg van egy ajtó amin be lehet menni de viz boritja a termet nem lehet lemenni gondolom csinálni kéne valamit hogy lemenjen a víz de mit?
Resonating with the gauntlet the air swirls inside! it mit kell csinálni?
a zöld nem tudom pontosan mit csinál
Másodjára vagyok Párizsban de nemtudom mit kell csinálni végigjártam már a csatornát felmentem a tetõre kinyirtam sokmindenkit és nemjövök rá mit kéne csinálni 😞
Minden ugyanaz marad ha ujrajátszom vagy változik valami?