Onimusha 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persze

inkább kezd újra szvsz 😊

Seth
nem, a karvédõddel. Nyomva tartod a mittudoménmármelyik gombot, és bbeszívja õket. Úristen lesz melód vele elég, ha eddíg még egyet sem szedtél össze

PSN ID.: Beegabor

hát nm<#szomoru2><#szomoru2>!de talán ha még vissza megyek a csatornába ott vannak szörnyek!!és a lelket azzal akiscsajjal gyûjtöm be ugye??!
Seth
ajjaj, az ellenfelek után maradt lelkeket nem gyûjtötted be eddíg?? azzal lehet

azt tudom de ahhoz kell vmi power vagy mi?!és azt hogyan tudok szerezni??
Seth
fegyvert fejlszteni nem a trainingben kell, hanem a mentõhelynél, az ENHANCE menüben..

hellosztok!
lenne 1 kérdésem!a tréningeknél mit kell csinálni??mer nekem megvan az elsõ 5 és még egyiket se tudtam megcsinálni!!és ott vagyok a notre damnál és nem tudok bejutni mer nem tudom a fegyvert fejleszteni<#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2>
légyszi vki segítsen!elõre is köszi!
Sarapetike
lehet valahogy full screenben nyomni?

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Hy all.
Egy kis segitsegre lenne szuksegem.
Réno val vagyok ott jarok mikor a jamcsi visszakuldte neki a sarga genyot, hasznaltam, lehenteltem mindenkit meg szereztem a palyaresz vegen a dragon mittom en mit. ez kifulyt a tudasom. valaki segitsen...
grebber
Na akkor valahonnan megszerzem az 1-et.

Történetet (Onimusha 3-nak) letudnád irni dióhéjban itt vagy privibe mert nekem nem nagyon jött át a 12és fél óra alatt?

Next PC upgrade: 2022

Seth
1 kijött, a 2 pedig valamiért kimaradt 😞

grebber
Na tegnap éjfélre végigtoltam a gamet fasza hangulatos volt remélem ha lesz 4 lesz PC-re is.
Nem értem 1-2-öt miért nem vették át.

Shevchenko
Hogy sikerült mert ugyan ott vagyok elakadva mint te.Köszi

FORZA MILAN!!!

radeer
Olvasgattam a fórumot.
Igen, egyetértek hogy nagyon hasonlít a Resident Evil-hez legalábbis az irányítás + a hent szempontjából. Én az ilyen játékokhoz vettem egy Impact X6-38V Joypad-ot ( valami 3e FT volt asszem, nem egy nagy összeg). Ez olyan kétkaros PS-es rumble koppintás, rezgõs. Igaz ez a stuff nem támogatja a forcefeed-et, de marha jól lehet irányítani és van vagy 12 gomb rajta. Szal ez az a játék amit ilyen irányításra írtak meg.

A gfx-rõl nem zengek ódákat, 800*600-ban fut, sehogy sem tudtam elõcsalni az 1024*768-at bár a texturák kevesek a PC-hez. Mindenesetre hangulatos és filmszerû a játék és jó a két kor amiben játszódik, illetve ahogy a két karakter t megkapjuk. Nálam MSI 6600GT (128M😎 , 1 giga RAM, AMD barton 3.2+ simán folyamatos, egy szaggatás nem volt.

És..kellemes karácsonyt mindenkinek.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

grebber
Na végre kijutottam ebbõl a templomból hál istennek.

Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek.

constantin
Ja csak még annyit hogy ez akció vagy milyen játék?Kardozni kell benne kombók szerint?

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

constantin
Le tudnátok írni hogy milyen gép kell ehez a játékhoz?Egy gf2 szerû kártyán menne?Kössz

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

grebber
Na majd ha valakinek van lelki ereje segíthetne #307!!

Japoval nem lehet semmit csinálni mert minden zárva van amerre lehetne menni.Rénóval szintugy de vele eltudok oda jutni ahova a japoval nem de semmit nem érek vele mivel a japoval kéne ott lennem.

Nem emlékszem, nekem ezzel a résszel nem volt gondom

gamefaqs-on biztos van walkthrough

grebber
Tudom hogy szétkéne ütni õket és azt is hogy a japcsival de hogy jutok el vele ide azt kérdem én?

a dobozokat majd a japcsi tudja szétütni mert az õ korára elrohadnak, ha jól emlékszem a japcsi harmadik fegyvere van ott

grebber
Eddig azt hittem hogy a point and click gamek fognak ki rajtam de ez is megmutatta hogy nincs igazam kurvára nem vágom ezt a gamet.
Rénóval már volt áram a liftben de vele se jutottam elölrébb mert dobozok mögött van az a cumo ami kéne de a dobozokat nem lehet szétütni 😞

A Japán csávóval meg idáig sem lehet eljutni mivel nála nem müködik az a lift.
Kérem valaki segítsen itt.

grebber
Már megvan Rénóval kell menni.Eh bassza meg.

grebber
Elakadtam mint mindig:

Itt merre hogyan mit?Ezeleõtt a rész elõtt van egy lift amibe ha beszálok kiirja hogy nincs energia, meg van egy ragacsal lezárt ajtó ami valami ICE akármit ir.

Seth
mit kéne bezárnia??? a múltban még épségben van az ablak. Kerülõuton kell menned. Asszem arra amerre a füst van az ajtón,le kell szívnod róla

grebber
Oké.Egyszer sikerült lefutnom de a köcsög haverom miért ne zárta volna be az ablakot.Azóta képtlen vagyok bejutni az ajtón kb 100x probáltam azóta 😞

Mert a japcsi a jelenben van ahol már nem bírják az ablakok a víznyomást Reno meg a múltban amikor még erõs az ablak.

A japcsival le kell futni az áradást hogy továbbmehess

grebber
Az lenne a kérdésem amikor a Rénoval meg a japoval felváltva kell menni és a medálokat felvenni két szálon fut a dolog mert haver pl amikor belépett a kék medál által kinyitott ajtón neki nem törött ki az ablak õ Rénóval ment én Japoval voltam nálam meg kitörött az balak és jött a víz?

thx az infót

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

SNAKE01
azzal a kis lénnyel ne foglalkozz!

grebber
Help!
Renoval vagyok mitán átküldtem a medált neki és van egy könyvtár aminek a polcán voltak számos könyvek sorrendbe rakva õket megnyilt egy ajtó mögötte egy piros ragaccsal egy másik ajtó és fogalmam sincs hogy kéne kinyitni.
Van itt balra egy kis betérõ egy kis lényel aki eltereportál egy terembe jutok azt ellenségek hegyével lehet megküzdeni.

grebber
Oké kösz.

SNAKE01
grebber!azt medált amit ki tudsz szedni átkell küldeni jaq-nak ako-val!tudod van az a warp izé úgykell!

SNAKE01
köszi!bocsi nem tom mit kell csinálni ahol jársz!

grebber
#243 kell.

Most meg utánnan akadtam el lol lépten nyomon elakadok most van egy terem közepén valami szobor és 3 oszlop egyikben sárga szinû medál ki lehet venni a másik kettõ oszlopba kéne medál de nemtom honnan szerezzem emg van egy ajtó amin be lehet menni de viz boritja a termet nem lehet lemenni gondolom csinálni kéne valamit hogy lemenjen a víz de mit?

SNAKE01
mit kell?énis ott járok!

grebber
Már megvan.

grebber
Lent a katakombékba a templomban van egy ajtó ezt irja ki:

Resonating with the gauntlet the air swirls inside! it mit kell csinálni?

A különbözõ mellények különbözõ hatással vannak, a kékkel gyorsabban tudod a lelkeket beszívni, a piros csak piros lelkeket generál a szörnyekbõl(ez akkor jó ha a cuccaid tápolásához farmolsz lelkeket) a fehér meggyógyít ha egyhelyben álsz mozdulatlanul egy ideig, a narancs megmutatja hogy mennyi hp-je van a szörnyeknek (bossfightban hasznos lehet) a lila csökkenti a varázslatok manaigényét
a zöld nem tudom pontosan mit csinál

grebber
Ami mindig velem repül kiscsaj tudom változtatni a szinét az mire jó?

Ebola75
Tuningolni a protective mirroroknál, a mentõhelyeknél tudsz az enchance menü alatt.amelyik fegyvert gasználod, annak infóját el tudod olvasni az equip menüben, hogy melyik elemhez tartozik. a levegõ az egykezes kardé...most nem jut eszembe a japán neve...remélem segítettem.

oh sry lenyomtam az.... valaki segítsen átjutni vagy hogy merre kéne menni!!!plt mert a kétkezes kartom LV1 en van többi mind MAX elõre is thx

hy all fiúk!!!Én ott akadtam el hogy amikor abból a Japán kis faluból motorral egy nagy hajóra motorral ráugrasztunk és a valama halálfejes helyrõl mér a japán szamurájjal kell mennem egy templomnáál vaok és ilyen sárga geci van az ajtón😄😄😄tudna valaki az a rész után adni egy sévet vagy segíteni melyik kard vagy hogy lehet tuningolnia kard erejét

musha
<#confused>

grebber
Kösz ha nem mondod hol lehet feljeszteni nem is tudok róla THX!!!!!!!!!!!!!!!!!

sziasztok skacok van 1 kis gondom megvan a jatekom es ker kodot de az a utkozetben eltunt :-( nemtudna valaki kisegitteni??? elore is koszike

Seth
Sam-mel vagy??? A NotreDame-ba kellene bejutni ugye-? Az ajtaján 2 "paca",ami azt jelenti, hogy a megfelelõ fegyvered 2. szinten kell hogy legyen,csak akkor nyílik

grebber
Valaki segíthetne!!!
Másodjára vagyok Párizsban de nemtudom mit kell csinálni végigjártam már a csatornát felmentem a tetõre kinyirtam sokmindenkit és nemjövök rá mit kéne csinálni 😞

Köszi<#eljen>
Minden ugyanaz marad ha ujrajátszom vagy változik valami?