779
  • zsotesz
    A kulcs egy nagy teremben van, Michellel kell megszerezni. A trutyival még ne foglalkozz, menj tovább. Kell lennie egy másik ajtónak, ott menj ki. Kell keresned egy másik ajtót. Ott bemész. Lesz egy nagy terem, ott le kell majd mászni, meghúzni mind a négy kart. 2 kar szörnyet küld, az egyik adja majd a kulcsot, a másik meg valami mást.
  • ffxi
    Az s zoo, ahol Réno és Samo között lehet váltogatni?
  • Vinsanity15
    JAJ még mindig a zooban vok ,nemtom mit kell csinálni ott ahol a trutyi van az ajzón (még az elején)nemtudom hova kell menni ,lementem a hajóhoz de ott valami kulcsot kér(a templomba vagy mibe meg nem enged be)miit kell csinálni???please help me
  • madtolyy
    Hali! Megint elakadtam. A könyvtárban vagyok, ahol a könyveket kellett rakosgatni. Felnyílt egy ajtó, ami mögött van egy másik piros takonnyal. Itt mit kell csinálni? Thenx!
  • madtolyy
    Köszi sikerült. Szét kellett verni azt a barna ládát.
  • High
    Köszi szépen visszatöltöttem egy régebbi állást, és most sikerült
    1000 köszönet
  • zsotesz
    Sikerült végigtolni. Az utolsó harc nagyon király. C kategóriára teljesítettem.
  • High
    Oké-s de nem engedi visszateni!!
  • flame ghost
    már Samonuskével vagy?
  • Tülök
    hello!elakadtam az állatkertnél!merre kell menni???????SEGÍTSÉG!!!
  • ffxi
    Vagy is, Az Undersea Temple-nál vok és nincs meg a harmadik, azaz a piros érem. Hogy kell azt +szerezni?
  • ffxi
    Hű, az hol is van?
  • zsotesz
    Ugyanoda ahonnan kivetted, csak Sanamosuke-al.
  • ffxi
    Én is ott tartok :)
  • High
    Sziasztok!
    Tudna valaki segiteni a magical crystal-t hová kell beileszteni hogy müködjenek a liftek, és le tudjak menni a könyvtárba Samanosuke- val?
    Köszi
  • ffxi
    Léccí!!
  • ffxi

De sajnos már megint elakadtam. Nem találom sehol se a jég és a föld elemét
  • grebber
    Ha jól emlékszem ott is lesz a híd melett balra ilyen repülö izé és felfele kell kapaszkodni.
  • madtolyy
    #438?
  • Seth
  • ffxi
    HELP! Notre Dame templomnál elakadtam. Nemtom kinyitni az elementál ajtót lennt az alagsorban. Gondolom fegyver kell, de nem találom. THX!
  • madtolyy
    Hali all! A #341-es hsz-ben van egy screenshot, ahol a szakadékon kell átugrani Reno papával. Azt sikerült is, de utána a leszakadt hídnál mit kell csinálni? Thenx előre is!
  • ffxi
    Aha kösz!
  • haxoror
    A különböző mellények különböző hatással vannak, a kékkel gyorsabban tudod a lelkeket beszívni, a piros csak piros lelkeket generál a szörnyekből(ez akkor jó ha a cuccaid tápolásához farmolsz lelkeket) a fehér meggyógyít ha egyhelyben álsz mozdulatlanul egy ideig, a narancs megmutatja hogy mennyi hp-je van a szörnyeknek (bossfightban hasznos lehet) a lila csökkenti a varázslatok manaigényét
    a zöld nem tudom pontosan mit csinál
  • ffxi
    Kár, h nem csinálnak sok ilyen átíratokat, biztos bíznisz az egész. Pedig niincs is erős PC-m oszt szépen fut mint konzolon.
  • ffxi
    Ako fénye lehet választani kék és fehér között eddig nekem. a fehér tölti az HP-t, de a kék az mit csinál?
  • ffxi
    Ja, ja vágom már. Kösz.
  • grebber
    Azt én is díjjaznám mert tetszet nagyon.
  • Seth
    Én szinte biztos vagyok benne hogy a 4 is ki fog jönni. A capcom most nagyon nyomul a nagy nevekkel a pc-s piacra (lásd még resident4 meg devil may cry3)
    Persze jó lenne ha bepótolnák a 2. részt is akkor már
  • grebber
    Vajon lesz-e még Onimusha PC-re?
  • Seth
    A mentőhelyeken lehet az Enhance menüben. De ezt már korábban írtam. Tehát azoknál a fénylő gömböknél,ahol menteni lehet, ott nem a save-et választod, hanem enhance. (de ez nem ugyanaz a menü, mint amit bármikor be tudsz hozni,ez csak a mentőpontoknál jön elő).Amúgy nemtudom milyen gömbökről beszélsz. Az ami az energiád mellett van, és betelik,akkor át tudsz változni, és sérthetetlen leszel egy darabig. A fegyvereket az elszívott lelkekből lehet fejleszteni.
  • watto
    ja, megoldom....
    Lettöltöm a legújab driver a vidikarimhoz :)
  • darkling
    én mondtam, h. ohne textura
  • watto
    így csutszar............................................................
  • ffxi
    Hogyan tudom a gömbökkel fejleszteni a fegyveremet? Pause menüben mindet nyomtam, de a fegyver level szintje 1-es marad és max gömböm van.
  • watto
    öhhh........
    Elindult de nem lehet kiszinesíteni????????
    mert eléggé színtelen :P
  • darkling
    2.36, de esetleg próbáld végig az összeset, ha gondolod.

Öööö, egy virtuális üveg bornak jobban örülnék
  • watto
    Ha működik virtuálisan kezetcsókolok neked :) )
  • watto
    hányas verziószámut tölcsem le???????
  • darkling
    Bocsesz.

ez jó