Utolsó mondatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te is érzed ezt a gázszagot? És milyen sötét van...
Ne féljetek, ezek csak gyakorló gránátok.
Figyeld meg, ezzel a petárdával feldobjuk a bulit!
Drágám! Nem akarsz ma te vezetni?
És nézzétek: a nitroglicerint ütésre nem robban...
Ha még egyszer lefagy a Windows, kinyírom magam.
Ugrottam már mélyebbre is.
Sg-n egy nagyon használatos utolsó mondat: "Itt voltam zárás elött"
Ez itt az étterem aminek ugye nincs teteje, ez pedig a füstbomba, amit most meggyújtok.
Ezt felvette digitfgéppel a másik barátom, majd elrohantak. 2 perc múlva jött a 2 ajtós szekrény-pincér abból az étterembõl. A harmadik barátom pedig, miután megkérdezte tõle a pincér, hogy nem láttak e valakit, jól elküldte a pincért az ellenkezõ irányba, mint amerre a többiek mentek. Én meg közben egy biztonságos úton jöttem biciklivel.
A fiatalok elõtt két út áll; az egyik az alkoholizmus, a másik meg járhatatlan...
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A fiatalok elõtt két út áll; az egyik az alkoholizmus, a másik meg járhatatlan...
Süsü, hisz te seggrészeg vagy! Lehelj csak rám...
Ilyen közelrõl sokkal szebb a tûzijáték...
A kezemben tartott növényevõ lábatlan gyíkot csak a szakemberek tudják megkülönböztetni a hasonló kinézetû szakállas viperától...
A jóllakott oroszlán emberre sohasem támad...
A fa tetején vannak a legszebb cseresznyék.
-Esti showder-bõl
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
szar, mi? :D
-HOL??? :O
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Milyen masszív ez a korlát…
Dobd csak ide azt a baltát…
A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.