Utolsó mondatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
A fiatalok elõtt két út áll; az egyik az alkoholizmus, a másik meg járhatatlan...
-Kint voltam, és frizbiztünk azokkal a kerek izékkel amiket a számítógépednél találtunk...
(Üllõi út)
FORZA ROMA! Irány a BL-gyõzelem!
-Sósavat.
-Mit?
-Hrrr...
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
(Vietnamban...)
Nem Akarok Amerikába menni...
Ne pofáz, ússz tovább...
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.
- Nyugi még átérünk!
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Mibe, hogy 120-szal is be tudjuk venni ezt a kanyart!
Meghúztam az autódat, ugye nem haragszol?
Papa, miért nem emeli fel a mágnes ezt a floppyt?
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A fiatalok elõtt két út áll; az egyik az alkoholizmus, a másik meg járhatatlan...

+
A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.
\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"
ülök a star wars éjféli premierén /feliratos/. jegyet már egy héttel elõtte nem kaptál. a várakozást szinte tapintani lehet a levegõben. elõttem 2 sorral egy szõke csaj:
" Te, ide szól egyáltalán a jegyünk? "
mint utolsó mondat :)
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.