152
-
kbupdate #72 kubaszottul nem érdekel, már 5x regeltem ide magam! Megteszem megint! -
kbupdate #71 Skoda 120L, Skoda Octavia, Skoda Superb!
Köcsög "Skoda gyár" minek enyni féle skoda? CSAK HÜLYÍTIK A NÉPET!
BMW, M+, M/, 7-es, köcsög BMW gyár!!!! minek ennyi féle BMW? ÉS MÉG EZEKEN BELÜL MINEK "fapados" meg "fullextrás"
-
#70 sztem hamarabb bannolnak majd -
kbupdate #69 NA EZ AZ! Jó kérdés látod-e! Beszüntetném ezt az egész oldalt, írok is MS-nek pereljbe és csinálja ki ezt a sz oldalt! :) -
kbupdate #68 Windows Vista Starter Edition
Windows Vista Home Basic Edition
Windows Vista Home Premium Edition
Windows Vista Professional Edition
Windows Vista Small Business Edition
Windows Vista Enterprise Edition nevű
Windows Vista Ultimate Edition
Ez mennyi??
*2, eleve hogy lehet 13 PÁRATLAN, TE FÉLNÓTÁS NYOMORÉK! -
#67 Ha ilyen szar az sg mit keresel itt? -
kbupdate #66 És még szép hogy lesz 64 bites verzió! Mi ezen a meglepő... Ez csak természetes, inkább annak "örüljetek" hpogy 32-es is lesz. -
kbupdate #65 Vazze, te meg mit reklamálsz HASZNÁLJ AKKOR AMIGÁT TE LÁMA!!!!!!!!!!!!!!! -
kbupdate #64 "S hogy teljes legyen a látszólagos zűrzavar, a Microsoft úgy döntött, hogy mindegyik változatnak lesz 64 bites verziója is."
Hát ez tényleg kibas*ottul komlikál, ez olyan, hogy vki ne mtud 2-vel szorozni. Ez az SG.hu akkora fosláma olal, hogy az már UNDORÍTÓ! Csak felbasszák az emberben az ideget sok lámasággal amit itt leírnak. Mit kell ezen túlozni , hogy ilyen komplikált meg olyan komplikált?
Egyértelmű warezon az XP Pro helyett az Vista Ultimate jelenik meg leginkabb. TRIVIÁLIS! -
kbupdate #63 ÚÚ 13 vazz geccc gyáá 13 ékfgjn ősádéf komolyan mondom 13?? TIZENHÁROM VISTA?? dohfdspo
Hány LinSux Disztrib is van?... -
#62 Én csak arra lennék kíváncsi, hogy mi indokolja azt, hogy ezt az OS-t Vistának és ne win2000/c-nek nevezzük?
Én csak azt látom hogy a M$ több évi fejlesztőmunkája arra ment el, hogy hogyan biztosítsanak minnél nagyobb inkompatibilitást 2 azonos alapú rendszer között.
Aztán ezt a hatalmas munkát meg a vásárlókal próbálják megfizetetni.
Könyörgöm mikor raknak végre olyan ficsört ebbe a szutyok winbe, mint pl az Amiga datatypes képessége????
Még mindíg megy a bénázás a kiterjesztésekkel, meg hiába telepíted fel a QT pléjert azt felejtsd el, hogy a mov-ot médiapléjerrel is lejátszad!!!!!
-
FTeR #61 +1. ha van hómod, akkor elég csak ápgrédelni profra, nem kell teljes áron megvenni (eddig se kellett). -
FTeR #60 ez nem lesz, ez már van. 2000re is volt. -
#59 Nos, ha lesz ilyen, azt örömmel hallom, ez 1 jó 5let. Bár mégjobb lenne, ha a telepítésnél lenne már egy olyan opció, mint a legtöbb program telepítőjében, hogy ki lehetne válaszani, hogy full, medium, vagy teljesen custom (expert) install. És expert módban valóban bármit lehetne deselectálni (esetleg felhívná a figyelmet,, ha valami olyat nem akarok telepíteni, ami feltétlen kell). Sőt legjobb lenne, ha lenne dependency ellenőrzés, mint a linuxban.
De már ez a letölthető alkalmazás is jobb, mint a semmi. -
FTeR #58 1. nem a starter az alap, hanem a home. a starterrel senki nem fog találkozni (legalábbis kereskedelmi forgalomba biztos nem).
2. átlag otthoni felhasználónak (70-80% az egésznek) teljesen megfelel a home. semmi olyan nem hiányzik, ami akár kicsit is zavaró lenne. kevesebb adminisztrációs cucc (amiket sose indítana el) és szerényebb hálózati lehetőségek (egy otthoni gép max az internetre van kötve, arra bőven elég).
3. a warez pistikéknek tök fölös a prof., hiába fikázzák itt a home-ot. tuti,h még 1 olyan alkalmazást nem indítottak el, ami nincs a másikban.
4. a vista 2 home változata is adja magát, mert minek fizessen a hdtv támogató techért, ha büdös életbe nem lesz hdtvje?
5. otthonra az ultimate csak arra lesz jó, h majd itt sírjanak a fórumba, h mennyi helyet foglal...
6. a 64bitesek meg eléggé egyértelműek. -
#57 Indokolatlan flame-keltő cikk!
Csak 7 verzió lesz Az, hogy a cikk szerzője ezt "duplikálta" a 32 bites és a 64 bites verziók miatt elég nagy baromság!
Hiszen, azért, mert egy Windows Vista Ultimate 32 bites is lesz, meg 64 bites is a felhasználót semmiféle kár nem éri!
Akinek csak 32 bites CPU-ja van, az eleve nem tudja használni a 64-est, ergo, neki a piacról csak a rá vonatkozó 7 verzió egyike kellhet.
Aki pedig 64 bites CPU-val rendelkezik, az már elvből nem fog 32-est venni, az elkövetkező években.
De továbbmegyek, a legtöbb felhasználó, aki A64-essel, vagy 64-bites Intellel rendelkezik nem fog a boltba rohanni a Vista-ért... akkor meg miért ez a flame-lés, könyörgöm!!!
-
#56 Szerintem pedig nagyon jó ötlet ez a sok verzió.
Csak gondoljatok bele,ha mondjuk egy kis falu általános iskolájában csak arra kellenek op-rendszerek,hogy
egy két fogást-programot(itt most nem a csoki-fagyi álló gépekre gondoltam ) tanítsanak meg a gyerkőcöknek akkor mi a fennének vegyenek
"Wista Ultimate edition"-t amikor egy sokkal olcsóbb és egyszerübb op-rendszert is megvehetnek.
A gyárakban pedig pont egy olyan rendszer kell ahol az APACHE-on keresztül a PHP-ig mindent tudnak futtatni ami nekik szükséges.
A 13-fajtát én is sokallom max: 4-5 fajtával kieggyeznék én is. -
#55 höhöhö
Szó szerint én is így gondolom!
;) -
Equ #54 egy katasztrófa kezd lenni ez a site, mind a cikkek mind a fórum tekintetében...
Van kb. 3 cikkíró aki tényleg ért is a témához a többi meg azt a színvonalat hozza már a cikkben amit utána a tizenéves "szakértőktől" látunk pl itt is... -
galocza #53 attól, hogy dvdripper, nem feltétlenül (szvsz biztosan nem) lesz benne régiókód-kisedegetés vagy macrovisiontelenítés... -
#52 Na ez tényleg köcsögség. Mondjuk ugyis mindenki az ultimédet fogja használni:)
-
#51 A Vistából feltehetőleg azért lesz ennyi verzió, hogy az EU ne nagyon tudjon belekötni (persze majd így is biztos kitalálnak valamit, hogy részesedést kapjanak a bevételből). -
archkoven #50 Nagyon jóindulatú és korrekt a cikk, gratulációm a szerzőnek!
Úgy látszik mostanában ez a menő az SG-n. Adjuk a lovat az arra fogékony hülyék alá. -
pemga #49 Igen, ezt én sem értem. A DMCA alapján már maga az dvd-ripper megfontolása is törvénytelen :). (Ld. bármiféle titkosítás feltörése). Elképzelem ahogy az FBI becaplat a következő MS előadásra és elviszik Gatyeszt. Mint ahogy ezt megtették az orosz Dmitry Sklyarov-val, az acrobat ebook miatt. :D
Én úgy tudtam, hogy a starternek nem lesz net kapcsolata, de ez elég homályos. Továbbá a starter sem ingyenes, 15-35$ körüli összegbe fog kerülni, és olyan országokban kívánják bevetni, ahogy a "kalózkodás" bőven 80% feletti. (Gondolva, hogy a minimum píz is jobb, mint a semmi, meg addig sem használnak mást.) -
greywolf #48 Egyégként igaz az a megjegyzés, hogy az MS a Vista értékesítésével elég nagy feladat elé néz. Ha jól emlékszem a válalati desktopok 42%-a még mindig Win 2000, úgyhogy a feladat "csak annyi", hogy meg kell győzni a cégeket a váltás szükségességéről.
Másrészről az egész processzor ipar lelassult, tavaly előtt 2G-s iodai gépeket lehetett venni, tavaly 2.4-eseket, idén 2.8-okat. Ez messze nem olyan ütem mint a 386-486-PI-PII-stb, ergo az MS-nek is rá kellett jönnie, hogy az "írunk egy opredszert 6GHz-es procira és 2G RAM-ra" koncepció nem tartható és most próbálja pozícionálni az újrakódolt Vistát. -
#47 DVD rippelő progi lesz benne? Hát ez meg hogy? MSnek lehet ilyen progit eladni, a kiscégeket meg bezáratják? Filmipar ilyenkor nem ugrál? -
galocza #46 hej, nem kell a flame egyik oldalról sem. nem a winnel van bajom (már), hanem az mssel, és annak az idióta (vagy ravasz?) üzletpolitikájával. -
linuxos #45 Ez az egész windows innováció pontosan olyan az NT óta, mint amikor egy húszéves Zsigulit tuningolnak:
Kerül rá hátsó szárny, ködlámpa, meg bólogató kutya az ablakba. Esetleg le is festik néhol Neolux-szal. De az egész ugyanúgy rohad, mint addig. -
greywolf #44 LOL, szerintem ebből óriási hiszti lesz.
képzeld el, megveszed az egyiket, aztán három hónap múlva rájössz, hogy hiánoznak bizonyos funkciói. Mit csinálsz, veszel egy újat, a régit meg kidobod az ablakon?
Mellesleg marha kíváncsi vagyok, mennyibe fog kerülni. -
#43 Warezben mindegyiket ua árban megkapod;))) -
#42 Én csak azt látom gondnak, hogy amíg az x86 prockók tényleg látványosan fejlődtek addig tök jól összedolgozott a M$ meg az intel.
Az M$ kiadta a hw faló OS-t, az Intel meg a új 10x teljesítményű hw-t.
(w98 offic min követelmény 32MB RAM, ua vistánál ua haszmálati érték mellett 512MB RAM, prockó videokártya dettó)
Csakhogy az x86 fejlődése alaposan belassult, hány éve is van már a PIV a piacon?
Ilyen körülmények között a Vista elterjedése igen csak lassúnak ígérkezik, csináljanak bármennyi változatot belőle.
(Gondolom a VistaCE-re, meg a beágyazott, mobiltelcsis változatra még várnunk kel egy darabig ugye;))) -
#41 9x: most megjelenő játékok töredéke fut csak rajta -
#40 Érdekes koncepció, kár hogy nem lesz életképes a dolog! :)) Szerintem a Windows Vista Ultimate Edition lesz a leg normálisabb ezek közül. Ja gondolom meg a leg drágább is ?!
PL a Win 2003 Server-nél is 4 változat van, abból meg szerintem a legtöbben az Enterprise-t választják. A datacenter-t meg a legfanatikusabb windows imádók istenítik A bika tökéért kell megint majd így összezavarni a felhasználókat és a vállalatokat! -
quantum #39 "összelopkodott üveggyöngyök nem fognak feleslegesen gigahegyeket elfoglalni önkényesen"
Es a Linux honnan lopkod? Kicsit Windows, kicsit OS X. Szabadalomsertesi perek? Mikor a MSnak van 1 rogton fel van fujva. Amott a 200 csendben el lett hallgatva.... -
galocza #38 5 mega?!? nliteos-szel 160 megás isot csináltam az xp telepítőből, ebben minden benne van ami nekem kell (még a saját driverek is). telepítve 3-400 mb. ez nem 5. amúgy is az elv a lényeg: hagyjanak a sok szeméttel, ha nem akarom. a telepítőn tőlem lehet akármi is, de én PONTOSAN határozhassam meg mit akarok feltelepíteni az utolsó hülye háttérképig bezárólag.
xp vs vista: csak addig fogtok xpt használni amíg az ms engedi. idővel a támogatás megszűnik, a lyukak meg nem->halott oprsz, ld 9x. a legtöbb dologra az is elég lenne, mégis ányan használják? én az utolsó átállók között voltam xpre (meg ált. mindenre), és most ezt kell félteni: hány éve van hátra? 5? 3? -
Fenjoy #37 eddig az volt a baj, hogy nincs választási lehetőség most meg az hogy van hát MegaLoL mintahogy az a komment is aki egy Béta rendszer alapján ítél... komoly fusztrációk:) További Szép Napot:) -
KDOG #36 Hogy sirnak egyesek 5mega plusszért, és gondolom nem csak én vagoyk itt fél terra körüli háttérrel (szegény luna foglal vagy 3-4et) ?!
nahmindegy.
Látom linuxos hittéritök is megérkeztek.
jooooolvan ;)
srácok nem változnak. -
Runo #35 Elfáradtam, mire elolvastam a sok hozzászólást, de alapjában véve csak ismételni tudnám azokat -
irkab1rka #34 Rosszul látod
Az alap vista használhatatlan ÉS továbbra is össze van integrálva benne minden.
Gondolom van benne olyan DLL is, amit a full verzióban is megtalálsz és van benne sechole. A media player ki van véve az alapból, de ezt már az xp-nél is csinálták, viszont az explorer már nem, és nem is helyettesithető be mással, ergo az explorer alapú sechole-ok továbra is a windows elválaszthatatlan részei (java script alapú böngészés a c: foldereiben ááááÁÁÁáááÁá)
Valamint a winfs és egyéb dologk NEM fognak menni a alap verzióval, és MS stratégiai döntés lesz az, hogy pl a virusvédelmet kiterjesztik-e a minimum verzióra.
Csak azért érdekel, mert ez lesz a munkahelyemen. -
#33 nem lesz egyszerű dolguk Billiéknek, a Vista eladásával.....szerintem.....