Tizenhárom változatban jelenik meg a Windows Vista
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Úgy látszik mostanában ez a menõ az SG-n. Adjuk a lovat az arra fogékony hülyék alá.
Én úgy tudtam, hogy a starternek nem lesz net kapcsolata, de ez elég homályos. Továbbá a starter sem ingyenes, 15-35$ körüli összegbe fog kerülni, és olyan országokban kívánják bevetni, ahogy a "kalózkodás" bõven 80% feletti. (Gondolva, hogy a minimum píz is jobb, mint a semmi, meg addig sem használnak mást.)
Másrészrõl az egész processzor ipar lelassult, tavaly elõtt 2G-s iodai gépeket lehetett venni, tavaly 2.4-eseket, idén 2.8-okat. Ez messze nem olyan ütem mint a 386-486-PI-PII-stb, ergo az MS-nek is rá kellett jönnie, hogy az "írunk egy opredszert 6GHz-es procira és 2G RAM-ra" koncepció nem tartható és most próbálja pozícionálni az újrakódolt Vistát.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Kerül rá hátsó szárny, ködlámpa, meg bólogató kutya az ablakba. Esetleg le is festik néhol Neolux-szal. De az egész ugyanúgy rohad, mint addig.
képzeld el, megveszed az egyiket, aztán három hónap múlva rájössz, hogy hiánoznak bizonyos funkciói. Mit csinálsz, veszel egy újat, a régit meg kidobod az ablakon?
Mellesleg marha kíváncsi vagyok, mennyibe fog kerülni.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az M$ kiadta a hw faló OS-t, az Intel meg a új 10x teljesítményû hw-t.
(w98 offic min követelmény 32MB RAM, ua vistánál ua haszmálati érték mellett 512MB RAM, prockó videokártya dettó)
Csakhogy az x86 fejlõdése alaposan belassult, hány éve is van már a PIV a piacon?
Ilyen körülmények között a Vista elterjedése igen csak lassúnak ígérkezik, csináljanak bármennyi változatot belõle.
(Gondolom a VistaCE-re, meg a beágyazott, mobiltelcsis változatra még várnunk kel egy darabig ugye😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
PL a Win 2003 Server-nél is 4 változat van, abból meg szerintem a legtöbben az Enterprise-t választják. A datacenter-t meg a legfanatikusabb windows imádók istenítik <#nyes>#nyes> A bika tökéért kell megint majd így összezavarni a felhasználókat és a vállalatokat!<#wilting>#wilting>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Es a Linux honnan lopkod? Kicsit Windows, kicsit OS X. Szabadalomsertesi perek? Mikor a MSnak van 1 rogton fel van fujva. Amott a 200 csendben el lett hallgatva....
xp vs vista: csak addig fogtok xpt használni amíg az ms engedi. idõvel a támogatás megszûnik, a lyukak meg nem->halott oprsz, ld 9x. a legtöbb dologra az is elég lenne, mégis ányan használják? én az utolsó átállók között voltam xpre (meg ált. mindenre), és most ezt kell félteni: hány éve van hátra? 5? 3?
Elnézést a Sorokért:)
nahmindegy.
Látom linuxos hittéritök is megérkeztek.
jooooolvan 😉
srácok nem változnak.
Aki hülye, haljon meg.
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Az alap vista használhatatlan ÉS továbbra is össze van integrálva benne minden.
Gondolom van benne olyan DLL is, amit a full verzióban is megtalálsz és van benne sechole. A media player ki van véve az alapból, de ezt már az xp-nél is csinálták, viszont az explorer már nem, és nem is helyettesithetõ be mással, ergo az explorer alapú sechole-ok továbra is a windows elválaszthatatlan részei (java script alapú böngészés a c: foldereiben ááááÁÁÁáááÁá)
Valamint a winfs és egyéb dologk NEM fognak menni a alap verzióval, és MS stratégiai döntés lesz az, hogy pl a virusvédelmet kiterjesztik-e a minimum verzióra.
Csak azért érdekel, mert ez lesz a munkahelyemen.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
If it ain\'t broken, don\'t fix it.
más téma, hogy ez így baromság: az alap használhatatlan, célja szerintem az, hogy kikerüljék a jövõbeni pereket azzal a szöveggel, hogy látjátok, van alap win, de nem kell senkinek. persze hogy nem, ha szar.
nekem olyan win kéne, ami alapfunkciókban full, de a sok szszrt (media, ie stb) kiahgyják belõle - majd azt megoldom saját, jobb progikkal...
Azt nem tudja valaki hogy a 'Vista Small Business Edition' vagy a 'Windows Vista Enterprise Edition' tartalmazza e az SQL Server 2005-öt? Avagy ezek között mi a difi? Remélem IIS továbbra is lesz a Professionalban, illetve helybõl lesz benne .Net Framework 2.0.
Nagyon korrekt lenne ha a 'Small Business Edition'-ban lenne SQL, IIS, Tûzfal + Virusvédelem, mert akkor egy install után már egybõl fel lehetne rakni egy ASP alkalmazást ami eléggé biztonságosan futtatható. Most ez szép adag szarakodást igényel.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Meg mondom öszintén én jobbnak gondoltam a vistát,elkapkodták...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Én tuti a fapadost venném, most sem gyõzöm telepítés után leírtani a kéretlen MS cuccokat.
Amúgy egyébként nekem nagyjából tetszik ez az új kinézet, csak szerintem nem ér annyit az egész, hogy akkora erõforrás kelljen neki, mint amennyi.
Hmmm... Akár tucatnyi, akár több 100, akár több ezer verziója lesz, egyiket sem fogom használni. Jelenleg is olyan sw parkom van, hogy bármit meg tudok csinálni, amit akarok. Akkor meg minek is kéne nekem ez (gyk. linux)?
Persze, ha jobban belegondolok, nagyon szar lesz nekem. Nem fog a monitorom a konzol szineiben pompázni, a sok felesleges hulladék, szarnak se jó, nem lesznek különbözõ korlátozásaim (gyk. jogosultások), és esetleg lemondhatok arról is, hogy a legeslegújabb openoffice nem futna majd a gépemen (jelenleg sincs openoffice telepítve, csak ms office). Most legyek nagyon elkeseredve? 😊))
Sosem szoktam rogton felpakolni minden ujat, megvarom a felhasznaloi reakciokat.
Persze, ha jobban belegondolok, nagyon szar lesz nekem. Nem fog a monitoromon csilivilizni az áttetszõ ablak, a sok felesleges hulladék, szarnak se jó, összelopkodott üveggyöngyök nem fognak feleslegesen gigahegyeket elfoglalni önkényesen, nem lesznek különbözõ korlátozásaim, és esetleg lemondhatok arról is, hogy a legeslegújabb ms office nem futna majd a gépemen (jelenleg sincs ms office telepítve, csak open office). Most legyek nagyon elkeseredve? 😊))
Mondjuk én személy szerint tennék egy olyan opciót, hogy o - Gõzöm sincs, adj bele mindent, örülök ha mûködik opciót😊
2. a fájl másolás OS folyamat...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Ezt amúgy nem is értem. Monnyuk elindítja az afrikai gyerek a rezidens vírusirtót, az 1, aztán esetleg a háttérben megy egy kis zene winampról, ez 2, és nekiáll szöveget szerkeszteni a notepaddel (mert word-re ugye nem futja), ez 3 program. Ekkor mondjuk eszébe jut, hogy mialatt szöveget szerkeszt a háttérben átmásolna egy file-t, és elgondolkodik, hogy melyiket csukja be a már futó programok közül.....
Vagy mi??? Ez biztos nem így van.
lehetne a csupasz pro valtozat brutto 10, akkor senki se masolna'
az mas kerdes h 1re tobb az osx hasznalo 😊