Burnout : Revenge
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen de állítólag mûxik a demóval is!<#ravasz1>#ravasz1>De azt honnan lehet szerezni??<#idiota>#idiota>
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Valami olyan szemét dolgot néztem hogy ha megvan az NFL 2006 akkor vamilyen autóval több lessz neked. Ez mekkora gyökérség.
http://www.agumi.hu/
Nekem is meglesz ma,de elõbb végignyomom a 3at,mert lemaradtam vele!<#vigyor3>#vigyor3>Szóval végig a 3at,aztán 4!<#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
énis, énis
én a 2 vel játszotam GC-n istenkirály volt.
a 3 at PS2 vel hát az gyengébb volt mint a 2 GC-n
ez végre beérte a azt. Mindenkinek cask ajánalni tudom.
a 3 at PS2 vel hát az gyengébb volt mint a 2 GC-n
ez végre beérte a azt. Mindenkinek cask ajánalni tudom.
http://www.agumi.hu/
😄
Meg kell hagyni így se rossz ma havernl toltuk picit meló után és el lehet lenni azal hogy például ellenzékre rálökni a forgalmat ésatöbbi...😊
A forgalommentesítõs😊 versenyben annyira elvoltam hogy a kijelölt 400ezer pont helyett (arany) 5 milláig pucolgattam a várost,királyos feszültséglevezetõsdi belerongyolni 3 kilóval a hatalmas forgalmi dugóba és minden parasztot félrelökni meg darabokban elrepíteni a francba😊
Szóval kb 73 órányi játék után erõteljesen átváltozott az eddigi véleményem és kb minden pozitívum eben a játékban,ATOOOOOM😊
Talán az egyetlen apró negatívum hogy a visszajátszást nemigazán találtam sztem nincs is😞
Hja a sebességérzet egy kicsit fokozottabb lett az elõdhöz képest mentem hotroddal kb 350-el és "eléggémeglepõen" alig lehet felfogni hogy mi zajlik közülöttünk a pályán meg gyakran azt hogy merrehogy megyünk és mikorjön fal😊
A forgalommentesítõs😊 versenyben annyira elvoltam hogy a kijelölt 400ezer pont helyett (arany) 5 milláig pucolgattam a várost,királyos feszültséglevezetõsdi belerongyolni 3 kilóval a hatalmas forgalmi dugóba és minden parasztot félrelökni meg darabokban elrepíteni a francba😊
Szóval kb 73 órányi játék után erõteljesen átváltozott az eddigi véleményem és kb minden pozitívum eben a játékban,ATOOOOOM😊
Talán az egyetlen apró negatívum hogy a visszajátszást nemigazán találtam sztem nincs is😞
Hja a sebességérzet egy kicsit fokozottabb lett az elõdhöz képest mentem hotroddal kb 350-el és "eléggémeglepõen" alig lehet felfogni hogy mi zajlik közülöttünk a pályán meg gyakran azt hogy merrehogy megyünk és mikorjön fal😊
tudom, én is ki tudnám kerülni, csak nehezen, bele kéne bújni a TV-be, elég picike
Az elõzõt végigtoltam hatalmas különbsgek sebességérzetben nemnagyon van ugyanúgy ki lehetne kerülgetni mint az elõzõben így sokkal kisebb a kihívás...
azt, hogy el lehet csapni a saját sávunkbelieket azért tették bele szerintem, mert nemhiszem hogy lenne olyasvalaki, aki mindegyik kocsit ki tudná kerülni, ilyen technika mellett sztem ezért tették bele, a buszokat talán észreveszzük 😄D
Hát elsõre csalódtam😞
Nemtudom mire jó hogy a velünk egy irányba haladókat mindenféle lassulás nélkül agyonlehet lökni és még pontozza a gép....Oda a verseny izgalma így...
Nagy veszély a saját sávunkban haladva így nincs..😞
Remélem nem ez váltotta le a crash módot (még nem talkoztam creach móddal a sztoriban)...
Nemtudom mire jó hogy a velünk egy irányba haladókat mindenféle lassulás nélkül agyonlehet lökni és még pontozza a gép....Oda a verseny izgalma így...
Nagy veszély a saját sávunkban haladva így nincs..😞
Remélem nem ez váltotta le a crash módot (még nem talkoztam creach móddal a sztoriban)...
csak valahogy nehezebben tudok Takedownolni benne...majd belejövök 😊
aha, a pályál eszméletlenek, meg az is nagyon jó újítás hogy a kisebb kocsikat el lehet csapni 😉
😊 nekem meg pont könnyebbnek tûnt (a 3-mal nem sokat nyomtam igaz)
én az off felett vagyok kettõvel (nem jut eszembe mi is az)
igaz milyen jók a pályák?
én az off felett vagyok kettõvel (nem jut eszembe mi is az)
igaz milyen jók a pályák?
nagyon jó játék, jobb mint a 3 volt, csak kicsit nehezebb is, de már Offensive vagyok <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
gondolom, most szedem le, kíváncsi vok nagyon 😊
na, játszottam vele egy órát
nem rossz, állati lehet az online része is
jók nagyon a pályák (fõleg az ugratók), és jók a kocsik is
nem rossz, állati lehet az online része is
jók nagyon a pályák (fõleg az ugratók), és jók a kocsik is
persze, már rég fent is van
le lehet húzni
le lehet húzni
torrenttel bizos le lehet szedni
igen, az egyensúly kicsit felborúlt, remélem több verseny lesz benne és kevesebb crash, mert személy szerint a verseny jobban bejön nekem, de a crash sem utolsó azért meg kell ezt hagyni 😊
Remélem hogy minimum olyan lesz a 4 mint a 3 volt, de úgy láttam 1 videóban hogy sokkal jobb lett, a videóban sima kocsiktól sem pergett szét az autó, hanem a kisebbeket el lehetett csapni 😊
Remélem hogy minimum olyan lesz a 4 mint a 3 volt, de úgy láttam 1 videóban hogy sokkal jobb lett, a videóban sima kocsiktól sem pergett szét az autó, hanem a kisebbeket el lehetett csapni 😊
zsír! mármint hogy kijött. Mondjuk én még a 3-at sem tudtam még kitolni, valami 100 körüli pályát kompliteltem (közbejött a Sanadndreas meg a GT4 😊 meg nem csak Ps2 van a vilagon)...A race eventeket kinyomtam, de a Crash eventekböl mintha tul sok lett volna...Remélem most jobban balanszolják majd a race/crash eventek arányát
Ja és a soundtrack is nagyon allat volt a 3ban, remelem mos se adják alább - noname amcsi pankrokk rulz😊
Ja és a soundtrack is nagyon allat volt a 3ban, remelem mos se adják alább - noname amcsi pankrokk rulz😊
aha, ma jött ki, hátha nagyobb sikere lesz a topicnak ezután...... :|
Hat ne legyen... 😊
En mar tukon ulve varom, a 3. reszbe 55 orat tettem bele, abbol jo 30-at Live-on, szerintem az egyik legjobban online tolhato cucc. Remelem, az EA nem szurja el a sorozatot.
En mar tukon ulve varom, a 3. reszbe 55 orat tettem bele, abbol jo 30-at Live-on, szerintem az egyik legjobban online tolhato cucc. Remelem, az EA nem szurja el a sorozatot.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
annyiban igazad van hogy csak játékgép, de ez direkt erre lett kifejlesztve, most nem akarok belemenni hogy megéri-e vagy nem, ezen nem itt kell vitatkozni, szal kéretik nem belebonyolodni 😊
Jól tudod, PC-re sajnos nem adják ki, de ha belegondolsz nagyon brutál gépigénye lenne...sztem
Jól tudod, PC-re sajnos nem adják ki, de ha belegondolsz nagyon brutál gépigénye lenne...sztem
Kb olyan, minthogy nem vagyok pénzt hajlandó áldozni egy olyan fényképezõgépre, amivel nem lehet mást csinálni, csak fényképezni.
LOL.. talán azért játékgép, hogy játszani lehessen rajta.. <#taps>#taps><#lama>#lama><#idiota>#idiota>
Volt szerencsém kipróbálni az elsõ részt ps2-õn, és nekemis nagyon bejött...
Sajnos nem vagyok hajlandó pénzt áládozni olyan játékgépre, amellyel nem tudok mást csinálni a játékon kívül, és úgy tudom PC-re egyik rész sem ejelnt meg ( ha rosszul tudom, akkor valaki megmondhatná,hogy melyik jelent meg pc-re és milyen lett a pc-s adaptáció).
Sajnos nem vagyok hajlandó pénzt áládozni olyan játékgépre, amellyel nem tudok mást csinálni a játékon kívül, és úgy tudom PC-re egyik rész sem ejelnt meg ( ha rosszul tudom, akkor valaki megmondhatná,hogy melyik jelent meg pc-re és milyen lett a pc-s adaptáció).
Ez egy nagyon király játék lesz, és már nemsoká itt lesz. A 3-mat agyontoltam, akkora király volt. Ebbe sokkal durvább takedownok lesznek, meg lehet az autókat hátulról lökdösni.
Etalon PLZ <#nevetes1>#nevetes1>
Etalon PLZ <#nevetes1>#nevetes1>
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
aki szerette az elsõ hármat, vagy próbálta, azoknak ajánlom ezt is, jónak ígérkezik
ez a játék kijön X-box-ra és PS2-re egyaránt, dátum szerint szeptember 13-án!
PS2-es link a Gamespot oldalon : Burnout Revenge
PS2-es link a Gamespot oldalon : Burnout Revenge
hello emberek, bátorkodtam megnyitni ezt a topicot, nem találtam még a negyedik taggal foglalkozót, de ha van kéretik törölni
← ElőzőOldal 4 / 4