Csatlakozik az Internet2-höz a RIAA és az MPAA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Hát ha nem 5 K-ért adnának egy kb 100 ft-os áron elõállítható terméket még meg is venném😄 Csak ugye benézték az árat és abból nem akarnak engedni😄 pedig ha felennyi lenne mindennek az ára vagy 3-ad ennyi talán több cd-t vennék... Csak hát ugye õk tudják.. azinternetahibás!!!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

<#vigyor1>

Tõlem aztán létrehozhatják az Internet8-at is 1000 terabit/s sebességgel is, nekem nem kell, ha nincs rajta az, amit a jogvédõk tiltanak.

Nekem is ez ugrott be elsõre. 😊
Vagy tud valaki valami ezzel ellenkezõt?

Már régebben is mondtak ilyet, aztán mégis csak azokat zaklatták. Az egyszerû júzernek nincs 10 ügyvédje aki kimagyaráz mindent, meg alapból beszarik ha megjelenik a yard, és közben x év sittel fenyegetik. Egy nagyüzemi vállalkozó meg lazán elpereskedik velük 6-7 évet, aztán felmentik, azok nem olyan 1szerû préda. Ezeknek is csak a statisztika kell hogy legyen mit felmutatni mire ment el a sok pénz amit felmarkoltak a szponzoroktól.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

h4x0r
Nembaj, menjenek csak az Internet2-re, itt az Internet1-en pedig haljanak ki. :-)

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

"hogy az új technológiák mellett is garantálják a tartalmak védelmét."

is? a regiek mellett sem tudtak, nem is lehet 😊
Ez hivatalosan tortent? Mert mar mondtak parszor, aztan megsem ugy lett.

A BSA-t nem kell szidni, õk nem ekkora barmok.
Nemrég kijelentették, hogy az otthoni felhasználók nyugodjanak meg, békén hagyják õket.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Menjenek el dolgozni, ahogy mindenki. Ezeket a szúnyogokhoz tudnám hasonlítani. Idegesítõ élõsködõk.

Ez volt a net elõtt is, max ez lesz utána is, ennyit tudnak elérni a köcsögök (riaa, bsa). Megnézem ahogy a moszkva téren munkáért sorban állók rohannak eredeti britni szpírsz meg sájgájz cédét venni...

Sztem a bsa meg riaa saját magától védje meg az emberiséget. Kollektív öngyilkosság pl. 😊

Lazarus
Valamibõl nekik is meg kell élni...
"Olyat, hogy simán nem lehetne kimutatni, hogy mi is van egy csomag belsejében." - ha elkódolod a küldendõ anyagot, akkor tökmindegy, hogy milyen a protokol, semmit sem tudnak meg.

Ez valóban így van. Még akkor is, ha esetleg többet kell utazni, uram bocsá' postán küldöd 😊)

fie
Fogsz 10 db DVD-t (360 000 Gbit) felülsz egy buszra elviszed 2 óra alatt a havernak az 50Gbit/s. És ehhez nem csatlakozik a RIAA és az MPAA.

Ha egy film jo, azt moziban is megnézem.
Ha egy zene jo megveszem.
De szeretem tudni mit veszek meg.
Pl Xp-t is megvettem. Professionalt.
De elöbb mindenki szereti tudni mit vesz. Egyáltalán megéri e neki.
Ha mindenkinek miliárdjai lennének, akkor venne 7 ezerért 15db zenezsámot ami 60 percig hallgathato, és abbol 2 szám még jo is, 1 pedig zseniális. De ameddig magyar ember átlag havi 120 at keres, addig ....

Aki hülye, haljon meg.

A jo b***** k********* r********* a**** b********* meg 😊

Maradjunk internet1 😉

Aki hülye, haljon meg.

nekem is pont ez ugrott be. mi a fenét keresnek ott?

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

a MIR-en már tudomásom szerint semmi, mivel már lehozták a földre.
Ez már nagyon gyors! egy embernek bõven elég a 3-5Mbit is de még az 1 is egy darabig! Ez tényleg csak nagy netszétosztókban egyetemeken érdemes használni

Persze.
Egy vállalati/egyetemi hálóhoz már kell sávszél rendesen, hogy mindenkinek jól menjen.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Ezt lehagytam: <#mf3>
Mi koze van egy halozati technologiahoz par jogasznak? Lehet, hogy velem van a gond, de nem ertem. A tartalmak vedelmet, pedig az operacios rendszerek, illetve a kiszolgalo szoftverek garantaljak ugy tudom.
mármint a netet osztod szét?

Ramdrive.
😊
Nem ez a lényeg, hanem hogy mi van, ha szétosztod.

és melyik vinyó tud 10Gbit/s -el írni???

bertino
így annyi a köv. gen. rendszernek 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Vajon a MIR-en mennyi lehet a crakz warez direktoriz százalékosan? 😊
Helló!

... másodpercenként 6,25 Gibabit - tavaly 4,23 GB/s-ot értek el ...

Na olyan 4,23GB/s az nekem is jöhetne, na jó a 4,23Gb is jó lesz. :-)

rand

Persze. Ha megyünk a holdra, megalakul az elsõ kolónia, és kiépül a helyi net kezdeménye, kíváncsi vagyok mennyi idõ múlva jelennek meg ezek a "jótét lelkek".
Igazából az IPv6 se egy nagy durranás. Sokkal jobb protokollt is ki lehetne fejleszteni.
Olyat, hogy simán nem lehetne kimutatni, hogy mi is van egy csomag belsejében.

Csatlakozzanak a 230-ra
Nem probléma, használják egésséggel egymás közt, mi pedig maradunk at internet1 elégedett felhasználói. 😊

veszélyeztetett tartalmak megvédése Tisztára, mintha valami überpusztító atomrakéta terveirõl, vagy nemzetbiztonsági adatokról lenne szó 😊.
<#levele>