Blokkolja a Skype használatát a China Telecom
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
De persze tudom hogy itt amúgy is az a "menõ" ha élbõl leszólunk mindenkit aki 1 kicsit is más véleményen van mint a többiek....
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
A szólásszabadság nem azt jelenti, hogy bárki bármit bárhol mondhat. Azt jelenti, hogy a társadalom dönti el, hogy milyen témák, illetve milyen stílus nem illendõ nyílvános helyeken, és a vétkesek nem tûnnek el nyomtalanul, súlyosabb esetekben is max. enyhe büntetést kapnak. A magánbeszélgetésekre meg semmilyen korlátozás nincs.
"Elég baj az hogy nem elég tökösek hozzá hogy ne dolgozzanak éhbérért, és így lassan de biztosan tönkrevágják a Föld többi részének a gazdaságát."
A baj az, hogy nekik így is megéri, mert annyira alacsony az életszínvonaluk. Ez viszont pont attól fog elmúlni hosszabb , hogy külföldi cégeknek dolgoznak. A mai legfejlettebb államok is így kezdték (Japán, Taiwan, Dél-Korea, stb.). A dolog arról szól, hogy az eddig mesterségesen fenntartott gazdasági különbségek szép lassan kiegyenlítõdnek.
Az USAban lassan csak annyi szabadsága marad az embereknek hogy a rengeteg közkézen forgó fegyverrel ámokot fussanak. Meg persze szabadon méltathatják az amerikai életformát meg a führerüket. Hmm nem volt már ilyen valahol, valamikor? Nem véletlen azér hogy az elsõ politikus aki a médiában Hitlerhez hasonlította Busht német nyelvterületrõl származott. Aztán persze le is mondatták. Szólásszabadság, ugye <#vigyor1>#vigyor1> Azért szerintem a fenti hasonlat erõsen sértõ Hitlerre nézve, õ ugyanis igaz hogy elmebeteg volt, de azért a saját népével legalább az elején jót tett, ha mást nem hát a gazdaságot meg az önbecsülésüket rendberakta. Bush mit is tud felmutatni? Bush nem elmebeteg, csak szimplán idióta. És kiket tud vezetni egy idióta? Maximum hülyéket. Szal 300 millió hülye a Föld vezetõ hatalma ... jajj nekünk.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Csupán a pártot, a vezetõket nem illik szidni (ami 1 átlagembernek eszébe sem jut) s akkor minden rendben van. Persze ez rosz, hiszen a szólásszabadság máshol alapvetõ jog. De ezen a téren is van, igaz lassú, fejlõdés a demokrácia felé. Viszont a mi kapitalista 'demokráciánk' rafinált káros hatásai ellen nem tudnak mit csinálni, már lassan õk is olyan zombi fogyasztók lesznek mint mi.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A múlt héten beszéltem valakivel, aki épp Shenzenben él.
De tegnap már tényleg nem tudtunk beszélni, csak üzenetet váltani a Skype-pal.
A partner aszonta, épp nincs mikrofonaj.
Kara kánként folytatom tanításom.
I love this game!
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Az lazán megoldja ezt.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Ajánlom, kezd újra az általánost.
Proxy, SSL...
És már nem is olyan egyszerû blokkolni.
Valaki adjon egy kis felvilágosítást az IPv6-ról. Ha jól tudom, ott a gépek közt eleve titkosított a kommunikáció. Bár azt nem tudom, hogy ez a portot is eltakarja-e.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Persze. A vilag lakossaganak kb. 1/5-e ott el, meg landzsakkal felszerelve is elpakolnak az USA-t, ha bevadulnanak. 😊
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
a hirhez: kinának mindent lehet???
Forza.
Itt jöhet be a képbe a Google egész amerikát lefedõ ingyenes WiFi telefonhálózata, amirõl egyelõre csak pletykák vannak. Ha azt megtudják lépni...
Nem tudom miért kell rossz színben feltüntetni Kínát... ez kezd olyan lenni az SG-n mint a Microsoft hírek.