A Microsoft perli az Európai Bizottságot

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

engem pl az olyanok mint te. A TE SZAVAIDDAL ÉLVE (kopizom!) "köcsög"!

És igen, "MS rulz"!

"meg vagy elégedve a windowssal? " IGEN!

"az árakkal?" IGEN

"a kisvállalkozásoknak ez nagyon nagy kiadást jelent. ha pedig Linuxot akar használni az ember akkor meg meg kell fizetni a drága számítástechnikust aki megfelelõ szaktudással rendelkezik. " AKKOR MEG MI A GOND?...

Egész jó lett volna, ha pl a válasz gombra, login után nyomok, mindenesetre, az elõzõ comment a #6-osnak ment mint válasz, mielõtt valaki vérszemet kap és beleköt.

Nem vagyok meggyõzõdve róla, hogy egy hozzáértõ linux rendszergazda drágább lenne, mint egy hozzáértõ windows rendszergazda (nem szakbarbár, aki belekontárkodik mindenbe, egyszer megtalálta a vezérlõpultot, és most azthiszi, hogy ettõl már kiemelkedõ tudással rendelkezik).

BTW kötöszködést EU kezdte.

nem kötekedésbõl kérdezem, hanem mint ember a felebarátjától:
miért mondod azt h MS rulz? miért sztároljunk egy céget? ad õ neked kenyeret? meg vagy elégedve a windowssal? az árakkal? többszázezret kell költeni a szoftvereire, ha vki nem akar összezörreni az MS kommandóval. a kisvállalkozásoknak ez nagyon nagy kiadást jelent. ha pedig Linuxot akar használni az ember akkor meg meg kell fizetni a drága számítástechnikust aki megfelelõ szaktudással rendelkezik. vagy láttál már olyan titkárnõt aki Linuxxal boldogul? én még olyat se aki windowssaltud tökéletesen boldogulni..
az EU-nak megvannak a saját árnyoldalai, de vmilyen szintû szervezetre szükség van az államok között, ahoz h felvegyük a versenyt pl. Amerikával. még nyílván friss ez az intézmény, fejlõdnie kell. de nehogymár mindenhol a multikat támogassák a kormányok?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

SoDI---
MS rulz

Õk is kezdenek rájönni, hogy ezt az EU bandát csak a saját fegyvereivel lehet legyõzni 😄

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

vicces hogy egy cég meg majd' egy kontinens ilyen szépen összezörrent 😊

Sok láma Linux júzer TANULJA MEG használni a Windowst. Linux Powa\' 4 me 2 :)

MrPrise
Nekem az is fura (bár én nem értek ehhez), hogy mi az hogy megmondják neki hogy fizessen és akkor õ nem fizet, aztán késõbb meg fizetési megállapodást kötnek? Meg régebben volt arról is hír, hogy elfogadta a Microsoft a döntést.
Bezzeg ha nálam másolt XP lenne akkor nem kérdeznék meg hogy elfogadom-e hogy elvigyék a gépemet...

elnézést a trágárság miatt! csak kicsit sokminden kiakasztja az embert manapság.

köcsög MS mi a faszt képzl. szét kellene szaggatni az összes multit, lassan akkora lesz a hatalmuk h törvény fölött állóknak képzelik magukat. és azok is a világot a lobbizás öli meg. tiltani kléne h ekkora hatalom összpontosuljon államok vagy vállalatok kezében

← ElőzőOldal 2 / 2