59
-
Inquisitor #19 Ehem. Én se szeretem az MS-t, még se irogatnék így, méregtől frecsegve róluk.
Azért lehet monopólium, de még is csak az ő rendszerük lett az "ipari standard" ennek minden hátulütőjével és a magas áraival egyben.
De ha pl. az IBM-en múlott volna, akkor ma 4 milla lenne egy PC, és 1 milla az OS.
Másrészt Linux marhajó, de utána kéne nézni, hogy miért NEM használják sok helyen céges irodákban, és miért nem azon játszanak a srácok otthon.
Viszont mint EU polgár, természetesen jogom van az EU-nak "drukkolni", ha a saját valódi érdekeit védi. De a csökkentett Windows akkor is baromság volt részükről ...
(Ellenben ha másképpen reagálnak, akkor lehet itt is kapni lehetne a Délamerikai/Ázsiai csökkenttt WinXP-t.) -
Mihail #18 mivel vagy megelégedve vettél te meg jogtisztán már egy ms terméket is a saját pézedből? akkor pofázzál! -
BlackRose #17 most ez OK, nekem is ez nincs rendben, mármint az éhezés... de ehhez mi köze a Microsoftnak? -
Mihail #16 mivan msnél dolgozol h így véded? te kis nyálasszájú!
a gond az te kis analfabéta(mivel ezek szerint olvasni sem tusz), h nem csökkenekk a kiadások a linuxxal sem!
MS rulz bazdmeg? MS rulz? ki vagy te vmi windows előtt ülő kis majom
nézzél már ki a világba! ne csak a windowsod előtt csücslj egész nap!
-
Mihail #15 a jó rednszergazda az nem csak szktudásban van ott, hanem el is tudja magyarázni a tojás titkárnőnek h hova klikkeljen -
#14 A M$ qrvára ért az időhúzáshoz!
Aztán a bíróság megint azt állapítja meg hogy több év után a helyzet annyira megváltozott, hogy okafogyottá válik a per.
Persze elötte/utána szokás szerint megint szétosztanak 1-2 százmillió $-t, hogy azért mindenki elégedett legyen.
Sajnos ez egy ilyen világ, a szoftverek értéke sajnos nem a piacon hanem a bíróságon dől el;( -
pemga #13 Ha jól értem szó nincs perről. Mindössze nem tetszik nekik egy ítélet, ami ellen panasszal élnek. Ha a panaszt elfogadják, akkor új eljárás lesz. Ez standard jogi időhúzás. Kb. olyan mint hogy a biztosító embere nem megy el az első meghallgatásra, és a bíró kiír 2-3 hónap múlvára egy másik időpontot. Addig is kamatoztatja a pénzed a biztosítónál. -
#12 Nekem valahogy a Jhonny Mnemonick a jövő szökevénye című film ugrott be... -
#11 a microsoft ezt megteheti, bepereli az EU-t, közben miliók éheznek a földön...haladunk, vagy zuhanunk..? -
BlackRose #10 Nincs ebben semmi baj, az EU-nak megvan a törvényi joga, hogy perelje a cégeket a cégeknek megvan a törvényi joguk, hogy pert emeljenek az EU ellen... (igen mindenki a saját házát védi ha nem vettétek észre) a bírok meg majd döntenek (hogy kinek van igaza, arrol nem, mert ennek semmi köze az igazsághoz...), ez a civilizáció ez az emberi... nem tudom megérteni itt egyik oldalt sem, azt sem aki az EU-t emeli az egekbe és azt sem aki a Microsoft-ot. -
kbupdate #9 engem pl az olyanok mint te. A TE SZAVAIDDAL ÉLVE (kopizom!) "köcsög"!
És igen, "MS rulz"!
"meg vagy elégedve a windowssal? " IGEN!
"az árakkal?" IGEN
"a kisvállalkozásoknak ez nagyon nagy kiadást jelent. ha pedig Linuxot akar használni az ember akkor meg meg kell fizetni a drága számítástechnikust aki megfelelő szaktudással rendelkezik. " AKKOR MEG MI A GOND?...
-
Yv@n #8 Egész jó lett volna, ha pl a válasz gombra, login után nyomok, mindenesetre, az előző comment a #6-osnak ment mint válasz, mielőtt valaki vérszemet kap és beleköt. -
Yv@n #7 Nem vagyok meggyőződve róla, hogy egy hozzáértő linux rendszergazda drágább lenne, mint egy hozzáértő windows rendszergazda (nem szakbarbár, aki belekontárkodik mindenbe, egyszer megtalálta a vezérlőpultot, és most azthiszi, hogy ettől már kiemelkedő tudással rendelkezik).
BTW kötöszködést EU kezdte. -
Mihail #6 nem kötekedésből kérdezem, hanem mint ember a felebarátjától:
miért mondod azt h MS rulz? miért sztároljunk egy céget? ad ő neked kenyeret? meg vagy elégedve a windowssal? az árakkal? többszázezret kell költeni a szoftvereire, ha vki nem akar összezörreni az MS kommandóval. a kisvállalkozásoknak ez nagyon nagy kiadást jelent. ha pedig Linuxot akar használni az ember akkor meg meg kell fizetni a drága számítástechnikust aki megfelelő szaktudással rendelkezik. vagy láttál már olyan titkárnőt aki Linuxxal boldogul? én még olyat se aki windowssaltud tökéletesen boldogulni..
az EU-nak megvannak a saját árnyoldalai, de vmilyen szintű szervezetre szükség van az államok között, ahoz h felvegyük a versenyt pl. Amerikával. még nyílván friss ez az intézmény, fejlődnie kell. de nehogymár mindenhol a multikat támogassák a kormányok?
-
#5 MS rulz
Ők is kezdenek rájönni, hogy ezt az EU bandát csak a saját fegyvereivel lehet legyőzni :D -
faz #4 vicces hogy egy cég meg majd' egy kontinens ilyen szépen összezörrent :) -
#3 Nekem az is fura (bár én nem értek ehhez), hogy mi az hogy megmondják neki hogy fizessen és akkor ő nem fizet, aztán később meg fizetési megállapodást kötnek? Meg régebben volt arról is hír, hogy elfogadta a Microsoft a döntést.
Bezzeg ha nálam másolt XP lenne akkor nem kérdeznék meg hogy elfogadom-e hogy elvigyék a gépemet... -
Mihail #2 elnézést a trágárság miatt! csak kicsit sokminden kiakasztja az embert manapság.
-
Mihail #1 köcsög MS mi a faszt képzl. szét kellene szaggatni az összes multit, lassan akkora lesz a hatalmuk h törvény fölött állóknak képzelik magukat. és azok is a világot a lobbizás öli meg. tiltani kléne h ekkora hatalom összpontosuljon államok vagy vállalatok kezében