ROME az HBO-n (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yossarian
próbálj torrent keresõvel rákeresni, hátha!

Nieleen

Sziasztok! Én a múlt héten kezdtem el nézni ezt a sorozatot és nagyon megtetszett! Most járnék a 7. résznél és egyszerûen nem tudom letölteni a bittorenten. Megállt 99,2%-nál. Egyszerûen nincs meg senkinek 100% akitõl le tudnám tölteni. Nem tudtok valami tanácsot adni? Vagy esetleg valakinek nincs meg? A file: rome 1x07 hdtv lol.avi
Yossarian
én a HBO felirat felett is pont annyit hagynék, mint amennyi a Rome alatt van. De miattam ne fáraszd magad, mert a többieket nem zavarja a mérete ;-)

Nieleen

Yossarian
Jó ez, meg ne bántódj már! 😊
csak tologattam egy kicsit a képernyõ széléhez és úgy néztem, hogy semmi sem maradna le róla akkor sem, ha kicsivel a szöveg alatt és felett el lenne metélve 😄

Nieleen

AnuluWork
Találtam két jó képet, és gondoltam megkérdezem az ide irogatókat. Én nem vagyok egy rajzzseni, de ha vki okosan meg tudja vágni, tegye. Azért köszi, hogy bekerült.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Yossarian
jó kis kép, de miért divat manapság ez a féloldal magasságú banner? Simán lehetne 2cm-rel laposabb és semmi sem hiányozna a képrõl, ha a szöveg alatt és felett el lenne vágva.

Nieleen

AnuluWork
Valamelyik tényleg mehetne bannernek ...

Sajnos itthon kevésbé ismert a sorozat, de szerintem lesz akkora siker ha felfedezik többen is, mint az Elit alakulat, a LOST, vagy a Maffiózók.

a.carkey
Vagy egy vagy kettõ. Most már nem kóser hány része van összese a sorozatnak. vagy 12 v. 13.

A medve nem játék.

a.carkey
Anyám!

Ez az Episode 11 - The Spoils valami ultrabrutál volt. Nagyon +18. Hihetetlen durva rész volt. Ritka brutálisan - persze nem megvágva - öltek meg benne pár embert az arénában. Még két rész van hátra, de ez a rész minden visz erõszakban.

Sajnálom, hogy vége lesz. Nagyon jól bemutatták a Triumvirátus felbomlását követõ eseményeket.

A medve nem játék.

a.carkey
Még van két rész. 12 részes az elsõ széria.

Caesar még él.
Viszont szerencsétlen Pullora nagyon szar napok következnek ...

A medve nem játék.

Ryleh
És ez valoban season 1...vagy ennyi,pont vége a sorozatnak?....

a.carkey
Még két rész van ...

A medve nem játék.

a.carkey
Hmm. Nem 10 részes ...

A 10. rész tök komor hangulatú volt.

A medve nem játék.

Ryleh
ÁÁÁÁ...idiota vaok.....közben megtaláltam...😊))))sry😊)

Ryleh
Sziasztok...nekem eddig 8 rész van meg....honnan tudnék feliratot szedni hozzá??köszi😊)))

Yossarian
oké-oké, vágom már😊

Nieleen

AnuluWork
Dehogy.

Yossarian
aszittem a matyira gondolsz 😊

Nieleen

AnuluWork
Nagy magyarosító hírében állt, pedig szegényke nem volt "teljesen" magyar származású.

AnuluWork
Jaja. Jenõ.

Yossarian
jenõ? 😄DD

Nieleen

AnuluWork
Ezt tudtuk eddig is! Julius Caesar. Eredeti nevén Szájzár Gyula.😊 Sõt, Marcus Antonius - vagyis Tóni, vagyis Márk Antal - is magyar volt. Ezt már Jules Verne - Verne Gyula - is megírta.

Rákosi Jenõ ennek most megörült ott fent ... 😄

EmThor
<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

titokban Ceasar is magyar volt, pssszt 😄

a.carkey
Miért? Okt. 23. Amerikában is? 😊

A medve nem játék.

EmThor
nem ment le új rome!!

okt 30 Rome 1x09 - utica

www.hbo.com/rome

Zsolo007
Hol? MIkor? Én nem látok 9. részt sehol, pedig tegnap este adták....

Yossarian
kint van a 6. rész magyar felirata is.

Nieleen

AnuluWork
Amúgy csak 1 rész. Lement azóta az újabb ...

AnuluWork
Én úgy tudom. Persze lehet, hogy nem így van.

Zsolo007
Már csak két rész van? Csak 10 részes egy évad? 😞((

AnuluWork
Sajnos jövõ héten véget ér az elsõ széria. Aztán lesz egy második is, ami a Marcus Antonius vonalat követi majd végig.

a.carkey
Ez a Pullo mekkora nagy idióta ... 😄 (Caesarion, pff!)

A medve nem játék.

én már a 6.-at várom sajna felirat nélkül nem tudom megnézni még nincs meg a megfelelö angol tudás egy ilyen filmhez persze sokat értek belöle de nem eleget ahhoz hogy teljesen megértsem.remélem hamar kijön mert addig nem tudom fojtatni és kiváncsi vagyok mi fog történni a 6. részben
Yossarian
megvan az 5. rész felirata is!

Nieleen

kell egy kis idö a szinkronnak amugy én régebben láttam reklámban hogy hamarosan lesz ha engem kérdezel szerintem ojan december körül...
AnuluWork
Egy év múlva?

GregSB
Magyar HBO-n mikor kezdik nyomni? <#conf>

AnuluWork
Az Octavianus vs Antonius megaderby lesz.

jah nekem is nagyon tetszik ez a sorozat igaz mégcsak a 4. résznél tartok.
kiváncsi leszek a 2. évadra..
a.carkey
Pompeius bevégeztetett.

Hihetetlen nagy árulások tarkítják a történetet. Jól megragadták a történelem egyes részeit.

Jó ez a sorozat.

A medve nem játék.

Yossarian
én is hibás letöltésre gyanakszom, mert ha a többit lejátszotta, akkor nincs kodek gondod. Nekem a 4. rész csinálta ezt, letöltöttem újra és ment.

Nieleen

Zsolo007
kodek...vagy hibásan töltötted le

hello!
na a 3. résznél tartok tetszik a sorozat meg minden ,de van 1 kis gondom,nos leszedtem de nem nyitja meg semmi ( ezt a verziot szedtem le:rome 1x03 an owl in a thornbrush dsr xvid fov.avi)egyszerüen nem nyitja meg semmi se a divx,se a video lan,se a bsplayer,se semmi.ha más is ezt a verziot szedte le és tudja mi a gond esetleg egy másik lejátszo?cocec? nem tudom plz segitsetek
Zsolo007
Hát ez kész <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Egyáltalán minek banner?? Nem jó úgy ahogy van?

Zsolo007
Olyan kéne amire rá van írva, hogy rome..

a.carkey
Mehetne bannernek 2 ...

A medve nem játék.

a.carkey
Mégha a story alapján talán az ellenkezõje is néz ki.

A medve nem játék.

a.carkey
Szvsz Vorenus Octavianus hadseregének lesz a katonája, Pullo meg Antoniusé. Így majd szépen szemberekülnek egymással. Nagyon efelé hajlik a két emberke jelleme ...

A medve nem játék.

Zsolo007
nem, ma reggel jött ki

a.carkey
6.? Az nem tegnap volt?

A medve nem játék.