ROME az HBO-n (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok! Én a múlt héten kezdtem el nézni ezt a sorozatot és nagyon megtetszett! Most járnék a 7. résznél és egyszerûen nem tudom letölteni a bittorenten. Megállt 99,2%-nál. Egyszerûen nincs meg senkinek 100% akitõl le tudnám tölteni. Nem tudtok valami tanácsot adni? Vagy esetleg valakinek nincs meg? A file: rome 1x07 hdtv lol.avi
én a HBO felirat felett is pont annyit hagynék, mint amennyi a Rome alatt van. De miattam ne fáraszd magad, mert a többieket nem zavarja a mérete ;-)
Nieleen
Jó ez, meg ne bántódj már! 😊
csak tologattam egy kicsit a képernyõ széléhez és úgy néztem, hogy semmi sem maradna le róla akkor sem, ha kicsivel a szöveg alatt és felett el lenne metélve 😄
csak tologattam egy kicsit a képernyõ széléhez és úgy néztem, hogy semmi sem maradna le róla akkor sem, ha kicsivel a szöveg alatt és felett el lenne metélve 😄
Nieleen
Találtam két jó képet, és gondoltam megkérdezem az ide irogatókat. Én nem vagyok egy rajzzseni, de ha vki okosan meg tudja vágni, tegye. Azért köszi, hogy bekerült.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
jó kis kép, de miért divat manapság ez a féloldal magasságú banner? Simán lehetne 2cm-rel laposabb és semmi sem hiányozna a képrõl, ha a szöveg alatt és felett el lenne vágva.
Nieleen
Valamelyik tényleg mehetne bannernek ...
Sajnos itthon kevésbé ismert a sorozat, de szerintem lesz akkora siker ha felfedezik többen is, mint az Elit alakulat, a LOST, vagy a Maffiózók.
Sajnos itthon kevésbé ismert a sorozat, de szerintem lesz akkora siker ha felfedezik többen is, mint az Elit alakulat, a LOST, vagy a Maffiózók.
Vagy egy vagy kettõ. Most már nem kóser hány része van összese a sorozatnak. vagy 12 v. 13.
A medve nem játék.
Anyám!
Ez az Episode 11 - The Spoils valami ultrabrutál volt. Nagyon +18. Hihetetlen durva rész volt. Ritka brutálisan - persze nem megvágva - öltek meg benne pár embert az arénában. Még két rész van hátra, de ez a rész minden visz erõszakban.
Sajnálom, hogy vége lesz. Nagyon jól bemutatták a Triumvirátus felbomlását követõ eseményeket.

Ez az Episode 11 - The Spoils valami ultrabrutál volt. Nagyon +18. Hihetetlen durva rész volt. Ritka brutálisan - persze nem megvágva - öltek meg benne pár embert az arénában. Még két rész van hátra, de ez a rész minden visz erõszakban.
Sajnálom, hogy vége lesz. Nagyon jól bemutatták a Triumvirátus felbomlását követõ eseményeket.

A medve nem játék.
Még van két rész. 12 részes az elsõ széria.
Caesar még él.
Viszont szerencsétlen Pullora nagyon szar napok következnek ...
Caesar még él.
Viszont szerencsétlen Pullora nagyon szar napok következnek ...
A medve nem játék.
Nagy magyarosító hírében állt, pedig szegényke nem volt "teljesen" magyar származású.
Ezt tudtuk eddig is! Julius Caesar. Eredeti nevén Szájzár Gyula.😊 Sõt, Marcus Antonius - vagyis Tóni, vagyis Márk Antal - is magyar volt. Ezt már Jules Verne - Verne Gyula - is megírta.
Rákosi Jenõ ennek most megörült ott fent ... 😄
Rákosi Jenõ ennek most megörült ott fent ... 😄
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
titokban Ceasar is magyar volt, pssszt 😄
titokban Ceasar is magyar volt, pssszt 😄
Sajnos jövõ héten véget ér az elsõ széria. Aztán lesz egy második is, ami a Marcus Antonius vonalat követi majd végig.
én már a 6.-at várom sajna felirat nélkül nem tudom megnézni még nincs meg a megfelelö angol tudás egy ilyen filmhez persze sokat értek belöle de nem eleget ahhoz hogy teljesen megértsem.remélem hamar kijön mert addig nem tudom fojtatni és kiváncsi vagyok mi fog történni a 6. részben
kell egy kis idö a szinkronnak amugy én régebben láttam reklámban hogy hamarosan lesz ha engem kérdezel szerintem ojan december körül...
jah nekem is nagyon tetszik ez a sorozat igaz mégcsak a 4. résznél tartok.
kiváncsi leszek a 2. évadra..
kiváncsi leszek a 2. évadra..
Pompeius bevégeztetett.
Hihetetlen nagy árulások tarkítják a történetet. Jól megragadták a történelem egyes részeit.
Jó ez a sorozat.
Hihetetlen nagy árulások tarkítják a történetet. Jól megragadták a történelem egyes részeit.
Jó ez a sorozat.
A medve nem játék.
én is hibás letöltésre gyanakszom, mert ha a többit lejátszotta, akkor nincs kodek gondod. Nekem a 4. rész csinálta ezt, letöltöttem újra és ment.
Nieleen
hello!
na a 3. résznél tartok tetszik a sorozat meg minden ,de van 1 kis gondom,nos leszedtem de nem nyitja meg semmi ( ezt a verziot szedtem le:rome 1x03 an owl in a thornbrush dsr xvid fov.avi)egyszerüen nem nyitja meg semmi se a divx,se a video lan,se a bsplayer,se semmi.ha más is ezt a verziot szedte le és tudja mi a gond esetleg egy másik lejátszo?cocec? nem tudom plz segitsetek
na a 3. résznél tartok tetszik a sorozat meg minden ,de van 1 kis gondom,nos leszedtem de nem nyitja meg semmi ( ezt a verziot szedtem le:rome 1x03 an owl in a thornbrush dsr xvid fov.avi)egyszerüen nem nyitja meg semmi se a divx,se a video lan,se a bsplayer,se semmi.ha más is ezt a verziot szedte le és tudja mi a gond esetleg egy másik lejátszo?cocec? nem tudom plz segitsetek
Hát ez kész <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Egyáltalán minek banner?? Nem jó úgy ahogy van?
Egyáltalán minek banner?? Nem jó úgy ahogy van?
Szvsz Vorenus Octavianus hadseregének lesz a katonája, Pullo meg Antoniusé. Így majd szépen szemberekülnek egymással. Nagyon efelé hajlik a két emberke jelleme ...
A medve nem játék.