ROME az HBO-n (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajna,néha elõfordul velem,hogy annyira akarok valamit kérdezni,hogy szinte sok egymás utáni hozzászólásba,😊 teszem...
sorry érte!(remélem elnézitek nekem!😊
GregSB
Õöö. szóval akkor:

-2007. tavaszán indul a 2. évad.

-Én már végignéztem az összes részt. Torrenten fent van.

Bucser
Semmi baj azzal ha sokat írsz csak azt ne sok egymás utáni hozzászólásba tedd😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mind1!Semmit nem szeretnék...
Akkor no comment és rövid leszek!
Bucser
Próbáld meg összefoglalni amit szeretnél és egy Hsz-ben eltolni😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sajnos mivel már írtam hogy még csak most kezdtem a filmet megismerni,így csak kapkodok a fejem után az ujabb információkért!De visszaolvastam és láttam Winnie hogy írtad 2007.tavaszán lesz!Köszönöm!
Winnie te hol jársz a filmben?
Thnx Winnie!😊
Te jó ég!

De hülyeséget is írtam!!!! 😞((((
Hisz már Bucser is írta hogy mikor fejezik be" a 2. évadot!Tehát nem kell sok ész hozzá,hogy kitaláljam már az is megy!
Sajnos akkor énnekem be kell érnem a HBO-rõl szedett HDtv minõséggel,és abbõl is csak az 1-6részig😞 Mert eddig még csak ez van fennt!
Mivel Ápr.28 vetítik a HBO-n még csak a 10-11?részt!
Tehát addig lerágom az összes körmömet míg meglesz a többi 6rész is😞(((
És akkor még csak az 1.évadnál jártam😞
És már a többiek ROME rajongók a 2.évadnál járnak😊

Ha valaki tud segíteni valamilyen lehetõséggel,hol hogyan tudnám a töddit is megnézzni,még mielõtt az ujjaimat is lerárom a várakozásba KÉRLEK Benneteket:-HELP ME!-
E-mail címem: [email protected]

Puszi mindenkinek: -Mónika-
jövõre lesz 2. évad, olvass vissza.
Szia Greg!

Hatalmas nagy 😊*** puszit küldök a segítségedért!
Szerkesztettem egyanís a Rómanak egy magyag nyelvû DVD-borított és ahhoz kellett!
Sanja én még nagyon az elején járok a filmnek, 😞 mert HBO nincs,és ugye bár ott vetítik,de HDtv minõségben meg tudtam szerezni,s csak eddig az 1-6 részt!A többi még folyamatban!
Segíts nekem Greg (ill. aki ismeri a filmet),és nem tart butábak hogy ilyet kérdezek...de ha jól tudom van 2. évad is!(lesz 3-4is?)
Mostanság ki hol jár a részeknél?Lehet hogy csak én vagyok lemaradva,amit sajnálok,de az eddigieket amit láttam egy fantasztikusan jól megcsinált film,és bár nem tudom ki mit szokott még nézzni,de nekem eddig amióta megy ez veszeti a TOP listát...szemben a többi sorozatokkal😊
Akkor 2.évad már megy? (Az is 12 részes?)
ill. hány évad várható?

Greg te hol jársz a filmben?

Puisszacs Neked 😊 még 1x: Üdv: -Mónika-
Bucser
"12.Február kalendákja*******"

Errõl lenne kérdés de spoiler jellegû😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ceaser-t a fennmaradt iratok szerint nem Marcius idusan ölték meg?

Bucser
Végignéztem és szimplán csak nem találok szavakat... Iszonyatos jó vágás és képek és érzelmek és zene... hmmm sajnálom, hogy nem láttam korábban😊

Mikor fejezik be a 2 szezont?😊

Gondolom második szezon során Antonius leszámol Brutussal és Pompeiussal tanúi lehetünk Octavianus felemelkedésének és szerintem a 2. triumvirátus megalakulásával lesz vége. Valamint Octavianus magához veszi Pullo-t míg Antonius pedig Vorenus-t (ugye mindenki emlékszik még hogy Antonius milyen feltétellel adott neki új ajánlatot?) Szóval érdekes lesz a 2 szezon is ahogy gondolom😊

GregSB
Görög fáraó = egyiptomi fáraó szerintem 😊

GregSB
1.Az ellopott sas
2.Hogyan döntötte meg Titus Pullo a köztársaságot
3.Bagoly a csipkebokorban
4.Saturnustól* lopni
5.A kos a falhoz ért
6.Egeria**
7.Pharsalus***
8.Caesarion****
9.Utica*****
10.A diadalmenet******
11.Zsákmány
12.Február kalendákja*******

* Szaturnusz Jupiter apja.
Õ szimbolizálja az idõt (mint a görög Kronosz). Ünnepségén, a Saturnalián a szabályok és az illemek nem számítanak, a gazda és a rabszolga szerepe megfordult stb.
A cím egyértelmûen az epizód tartalmára utal: Nem csak Caesar az áruló szerepét próbálja visszafordítani, de akárcsak Pompeius, némi idõt próbál nyerni.

** Egeria a régi latinoknál jóstehetséggel bíró forrásnimfa, kinek a terhes nõk is áldoztak. Fõjelentõségét Numa királlyal való viszonya teszi, kinek a monda szerint neje vagy kedvese, de fõkép tanácsadója volt az államügyekben. Tanácsait éjszaka adta a királynak. Tehát nem csak a prostituált neve az epizódban, hanem Atia szerepére való utalás is egyben.

*** Csata Kr. e. 48. június 6-án, 4 évvel azután, hogy Vercingetorix megadta magát (1. rész) és több, mint 3 évvel azután, hogy Caesar átkelt a Rubiconon (2. rész)

**** Caesarion = "Kis Caesar" Õ lett XV. Ptolemaios és az utolsó görög fáraó

***** Utica = Napjainkban egy város Tunéziában

****** Civil és vallási ünnepség, mikor egy sikeres generális a csapataival és a zsákmányával (szerzeményeivel, drága holmikkal, rabszolgákkal) felvonul. Csak a szenátus engedélyezheti a diadalmenetet, és csak szenátori vagy konzuli rangú személynek. Caesar diadalmenete Kr. e. 45. április 21-én volt.

******* Így mondták február elsejét.

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni a Róma nevû kedvenc sorozatom epizódrészeinkek a fordításában,mert már mindentütt kerestem és sehol nem találtam a magyar címûket!

1.The Stolen Eagle
2.How Titus Pullo Brought Down the Republic
3.An Owl In a Thornbush
4.Stealing From Saturn
5.The Ram Has Touched The Wall
6.Egeria
7.Pharsalus
8.Caesarion
9.Utica
10.Triumph
11.The Spoils
12.Kalends of February

Köszönöm a segítséget! -Éljen -Róma-!!!
torrentspy.com Rome nevû torrent (elég sokat kerestem😊

\"Hard to see, the dark side is.\"

A 700MB-os 5.1-es és nagyobb felbontású változatokat honnan lehet letölteni?

\"Hard to see, the dark side is.\"

Bucser
Miután imádom a római történelmet sejtettem, hogy mi lesz a vége😄 Elég nagy léptékben halad a történet hozzá.

GregSB
Hehe, pont miattad raktam Spoilerba a szöveget, mert láttam hogy te még csak most kezdted el nézni 😊 Na mind1.

Bucser
Hát a sorozat címe alapján nem Caesarról szól hanem Rómáról. Úgyhogy ez így jó ahogy van😊

GregSB
Jó persze, gondoltam hogy a történelem szerint fog tovább menni, csak én abban reménykedtem, hogy tovább fogják ecsetelni Caesar uralkodását. Szõke nõ szavaival élve: "de dúrva, meghalt a fõszereplõ, erre nem számítottam" 😄
Igazából azt hittem valamikor a 2. évad során fogják megölni...

Bucser
Én még csak most kezdtem el nézni az elsõ szezont (lefoglalt a deadwood) De titus Pullo alakja egy az egyben olyan mintha Michael Garibaldi lenne a Babylon 5-bõl😊 a fizimiska is hasonló meg a habitus is😊 Eddig tetszik majd meglátom milyen lesz a amaradék..

Zsolo007
Marcus Antoniusról..... a polgárháborúról, Octavianus felemelkedésérõl....

GregSB
THX. Kíváncsian várom mirõl fog vajon szólni...

2007
200. tavaszán lesz.
GregSB
Most jutottam a végére (próbáltam minél lassabban végignézni).

Tényleg lesz 2. évad? Az utolsó észnek úgy volt vége hogy nem nagyon tudom elképzeli hogy fogják ezt folytatni...

szerintem sincs semmi baj a bsg szinkkel, csak sokan nem értik meg, hogy az angol után minden más
Yossarian
itt tényleg nem sok sírás volt, de vannak fórumok, ahol annál több. Nem mondom, nekem se jön be például a battlestar szinkronja, de olyan ismerõseimnek semmi baja nincs vele, aki nem nézett meg 1-2 évadot angolul.

Nieleen

a.carkey
Ah. Tényleg. Jól elbaszkurálták az új szinkronnal.

A medve nem játék.

a.carkey
Bocs, de Hugh Grantnek jó a Stohl, mert kb. ilyen az eredeti hangja is. De azért Kevin McKiddnek (Lucius Vorenus) a hangja minden, csak nem Bucihoz hasonló!

De itt szinkronról van szó.

Egy két megjegyzés: nem Hugh volt a fõszereplõ, csak az egyike volt azoknak az A.L.-ben!
Erre már pontosan nem emlékszem mert az újraszinkron után leálltam a JAGnézésrõl, mert pl. azt totál elcseszték az új szinkronnal, de nem Lux Ádám volt Harmon hangja László Zsolt kilépése után? Vagy ki volt ott Buci?

A medve nem játék.

Az igazából szerelem óta nem láttam jó magyar szinkront! Az pedig 2003-as volt ...

látod, és ki volt az igazából szerelem fõszereplõjének a szinkronhangja? stohl andrás.

nem láttam a szinket még, de õ legalább nem elcsépelt, minden sorozatban szinkezõ színész - és jó is, kérdés, hogy a szerepe milyen. legutóbb talán a jag-ben volt 5-6 évadot.
a.carkey
Jézus!

Na ezért jó, hogy nincs HBOm, és láttam az eredetit. Az igazából szerelem óta nem láttam jó magyar szinkront! Az pedig 2003-as volt ...

A medve nem játék.

<#vomit> mikor meghallom a hangját mindig az idióta fejére asszociálok

GregSB
Jó kérdés. Lucius Vorenus hangja Stohl Buci lett. A többit nem ismertem fel hang alapján...

a.carkey
Kik lettek a szinkronszínészek?

A medve nem játék.

GregSB
Mind1, akkor is inkább leszedem. 2 okból:

-Magyar szinkron nem tetszik.
-Péntek este szerintem baromi rossz idõpont. Most is teljesen véletlenül jött ki úgy hogy itthon maradtam.

GregSB
2007ben kezdik csak a 2est? Nem úgy volt még 2006ban jön? <#szomoru1>

Zsolo007
És akkor várhatsz 2007-ig a 2. ra 😞

GregSB
Na ki nézte? Ma volt az elsõ 2 rész az HBO-n. Én bevallom kellemesen csalódtam benne. Le is szedem az elsõ évadot 😉

Yossarian
mondjuk "aljas gazember"-nek 😄

Nieleen

Iwant2Belive
majd kiváncsi leszek hogy az ilyen : Your father's cock, meg Juno's cunt, hogy fogják lefordítani, mert, hogy nem szó szerint az is biztos.

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

Ryleh
én tutti ho nem nézem meg magyarul.....

Yossarian
a szinkron stúdióból. talán... de még az se biztos, hogy már kész van az egész évad...

Nieleen

sziasztok, hol lehet megszerezni ezt a sorozatot magyarul?
a.carkey
"Magyar" HBO, Róma, március 3.

A medve nem játék.

AnuluWork
Még az HBO plakátján láttam a kábelszolgáltatómnál. Kiváncsi leszek, hogy cseszik majd el a szinkront ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Atomreaktor
hát pont beletrafáltál, mert Róma lakossága meg is haladta az 1milliót...

Yossarian
igen, pár napja hírezte az sg is.

Nieleen