ROME az HBO-n (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miért kellett az Octavianust játszó színészt lecserélni ?<#conf>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sztem az lesz a következõkben, h míg Pullo Caesar oldalára áll, addig Vorenus Antoniuséra, és abbõl születnek a bonyodalmak. Aztán az uccsó részben leszúrják egymást, és rájönnek, h hiba volt <#gonosz1>

a.carkey
A 4. rész (Testudo et Lepus - The Tortoise and the Hare) vére ismét visszaterelte a sorozatot abba a mederbe, ami miatt megszerettem.

A 2. széria legjobb része volt eddig. Nagyon eltalálták az új színészt is, aki a felnõtt Octavianust alakítja majd.

A két nõ vsz kinyírja majd egymást, vagy a két szolgálójuk fog gyilkolászni. Timon szerintem visszamegy Palesztinába. És végre megvannak a gyerekek. Ezek után fogalmam sincs, hogy Pullo és Vorenus ki mellé fog állni. Octavianus lenne persze a jó megoldás, de ennyire gondolom nem lesz egyszerû ...

A medve nem játék.

Jó volt a 2x03 (is), remélem Pullonak sikerül a gyerekeket elhoznia, talán Vorenus is észhez tér utána egy kicsit

Arról nem, viszont arról igen, hogy többek között õ okozta Caesar halálát. Az elsõ részekben semmilyen hivatást nem tölt be Vorenus, mivel teljes letargiában van, utána pedig teljesen más kvalitásaira van szüksége Antoniusnak, amibe Vorenus is belement. Hivatalosan nincs megfosztva a rangjától, de se õ se más nem kivánja, hogy azt a posztot töltse be.
Molnibalage
Skacok és egy kicsit elvesztettem a fonalat. Ceasar halála után mindenki megtartotta hivatalát, ugye? Nos akkor Vorenus miért nem szenátor még mindig? Egy szó sem volt arról, hogy lemondott volna vagy megszûnt volna a kinevezése...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

2x03

Ennyire zseniális részt! Tele volt jobbnál jobb párbeszédekkel! Nem tudom ki írja a szövegkönyvet, de valami fenomenális jeleneteket szült ez által! Ha kinyírják Atiát, mérges leszek😞

Nagyon jó sorozat.Az egyik legjobb(szerintem).
Kár hogy befejezik ezzel a 2. évaddal.
<#szomoru1><#rinya>

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

GregSB
Na ez jó volt. A második rész szvsz kicsit lapos volt, de itt már végre kezdenek beindulni a dolgok 😊

GregSB
Már lesem is 😊

új rész kinnt van torrenten

Molnibalage
Nem ismerek semmilyen feliratos oldalt, azért kérdeztem itt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

mukika
4 hozzászólást olvass vissza, és értelmezd.

Molnibalage
Feliratok angol vagy magyar nyelven második évadhoz? Talált már valaki?

LiPTON
de már +találtam, csak tegnap elõtt nem volt fent. thx

LiPTON
mert ott nincs..

természetesen nem. de miért nem nézed meg valamelyik feliratos oldalon?
LiPTON
vki nem tud a 2. részhez feliratot(2. évad). angol is jó

GregSB
THX.

Csak engem idegesít, hogy soha nem írják ki az elején ezeket? 😊

GregSB
Hol találom meg az egyes részeknek a címét? (második évad ofkoz)

Azt még eltudnám képzelni hogy Vorenus végül megtalálja a családját,jó útra tér és nem bukik el Antoniussal ez olyan holywoodi lenne 😊

a.carkey
Szerintem az lesz a story, hogy Vorenus, aki az elején még megfontolt, okos, és nem kapkodó Antonius mellé áll, míg Pullo Octavianus mellé keveredik és ott marad. A két "testvér" egymás ellenfele lesz, aztán a végén vagy meghal mindkettõ vagy csak Vorenus (esetleg Actium után Vorenus is átáll Octavianus oldalára), minden esetre nagyon úgy néz ki a dolog, hogy Antonius mellé sodródik Vorenus (bár ne lenne igazam!), mert ugye a történelem szerint Antonius elbukik ...

Cleopatra meg egy ótvar nagy qurvának van itt beállítva. 😊 nagyon eltalálták a színésznõt a szerepre: se nem világszépe model, se nem qurva, a kettõ között nagy mellekkel. (Durva volt, ahogy összefutott Pulloval az utcán.: ->Mondjuk ezek után el kell felejteni a Cleopatra c. filmet Liz Taylorral, mert az a bevonulás nem volt semmi Rómába, itt meg ... 😊

Lepidus még nem tûnt fel, vagy csak az én figyelmemet kerülte el?

Kiváncsi leszek továbbá Antonius mostohalányára, Claudiára, aki Octavianusnak lesz a felesége. Gondolom az is nagy qurva lesz, mint ahogy a sorozatban mindenki, kivétel talán Cézár igazi felesége ... 😊

Az is biztos, hogy a Son of Hadesban látott bunyó alapján nem csoda, ha Antonius késõbb az öngyilkosságot választotta. 😊 Az sem csoda, hogy Octavianus (Augustus) nagy császár lett és sokáig uralkodott.

A medve nem játék.

a.carkey
Nem az akart szopni a 2. részben? Akit Atia rabszolgája mentett meg? 😊

A medve nem játék.

Szerintem eladták.
Úgy emlékszem még mondta is Niobenak, hogy el tudják adni jópénzért.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

mosoporr
most kezdtem el nézni az elsõ évadot
bár annyi csata lenne benne ahány dugást látok a filmbe
amugy jo kis sorozat

Yossarian
eszméletlen ez a két kiszolgált légiós 😊

Nieleen

Vorenusnak az elsõ évadban volt egy fiú-rabszolgája (akit zsákmányként hozott és egyedül túlélte a piacot) azzal mi történt? <#fejvakaras>

De király sorozat!
Jó a 24, de ez a jelenlegi csúcs.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

GregSB
Kint a második rész, most kezdem nézni <#vigyor2>

azon a részen én is szakadtam😊) De Atia válasza is király volt<#vigyor2>

GregSB
No megnéztem ma az elsõ részt. Fain volt, jó lesz ez az évad is <#eljen>

Mark Antony a legnagyobb arc. Milyen szöveg volt már ez a film vége felé:

"I'm not getting up until I fuck someone!!!" 😄DD
Csillagos ötös

továbbra is Gabeboy készíti, tehát a munka minõségére nem lehet majd panaszunk 😊 (megjegyzem:sztem a legjobb sorozat fordítás eddig a Rome-é)

Köszönjük!

Hello
Megérkezett jó minõségben a 2. évad 1 része.
Biztos elkészül a fordítás is hozzá csak az a kérdés mikor.
😞

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Zsolo007
Mire vártok? Az elsõ rész már rég kint van neten 😊

haha ezt is megértük, holnap lesz a nagy nap! <#vigyor2>

január 14-én, nyilván. ottani idõ szerint, de ez nagyon láma kérdés volt.
GregSB
Mit kell tudni a 2. évadról? Láttam pár hsz-el elõbb hogy jan 14.-én indul?

Jó minõségben mikor lesz neten? 😄

Hy
Tegnap kezdtem el nézni újra az 1 évadot.
Nagyon eltalálták a karaktereket benne.
Már nagyon várom a 2 évadot.

AVE CEASAR!!

igen..sztem annyira zseniálisra sikerült az a jelenet, hogy csak na😊 De már láttam, hogy külföldön is csak így emlegetik, h 11. rész😊)

Serpa
aréna?

11-et sohasem fogod elfelejteni😊

bigfoot
most fogom megnézni 6.résztõl az elsõ évadot,szinkronosan,tudom jobb eredeti hangal de így kaptam meg szal így folytatom

Ne mondj többet...
Már több mint 1 éve várok a 2. évadra,ne rontsd el.
😊😊😊😊😊

Zsolo007
Én megnéztem, egyáltalán nem zavaró. Mellesleg nagyon jó rész. Kissé véres ugyan...

Serpa
én inkább várok még.

az egész film alatt ilyen

a.carkey
Ez de gáz ... 😞

A medve nem játék.

Serpa
valszeg kilopták, ezzé DVDSCR.

a.carkey
Nem jan. 14-én indul?

Az van az HBO honlapján ...

A medve nem játék.