Desperate Housewives - Született feleség

Oldal 1 / 15Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
jól félreértelmezted a sorozatot, ha így gondolod, gõzöd sincs dolgokról látszik

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Törölt felhasználó
Mint általában a nõk :)
Victor1103
Mike;(

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Érdekes hogy a fõszereplõk közül szinte mindegyik aljas hazug rohadék ember...
Szerintetek is? ;)

Victor1103
Hát jobb is hogy a feleségek idén leköszönnek... Már ennek a 8. évadnak is nagyon izzadság szaga lesz..

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Broafka
írtam MeIV-nek, azt mondta hogy el van havazva, azért csúszik a felirat

Nem hiszem, hogyha 1 rész fordítása 2 napba telik, akkor 2 rész fordítása 2 hétbe :)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Törölt felhasználó
dupla rész és több idõt igényel. egy gyengébb fordítás van már a 22.-es részhez az Open-en.
Broafka
Miért nincs magyar felirat az új részekhez? :-/
már másfél hete kijött és nincs semmi :-/

Broafka
fogytán a forgatókönyvírók kreativitása. Egyébként ez a mostani évad ilyen fõ szálban eddig elég lapos, minden "rejtély" kiderül a következõ részben, vagy ki lehet találni hogy mi lesz. Eddig azért húzták, nyúzták a dolgokat, és a legvégén volt pár nagy csattanó, de a Paul Young téma már meg is lett oldva nagyjából

Victor1103
Az a szar ebben a sorozatban, hogy úgy széthúznak egy nyomorék évadot, hogy az valami hihetetlen. Nem volt vagy 1 hónapig új rész, múlt héten volt 1db új, most pedig megint 2 hétig nem lesz. Ennek mi értelme azt nem értem...

Victor1103
Vanessa Williams-et azóta már én is megkedveltem. Szerintem is vannak a sorozatban jó poénok, de azért messze van egy Arrested Developmenttõl:P Én nekem ez a sorozat inkább az amerikai barátok köztnek felel meg csak meg ez minõségi addig a BK hááát nem kell bemutatni

Broafka
Szerintem Vanessa Williams nagyon jó a sorozatban, szenzációsan beleillik. kicsit Edie és Gaby keveréke.

Jó ez a sorozat, mindig megnevettet :)

Clidey
...na meg vagy 20 kilóval könnyebben... :D

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Victor1103
Vanessa Williams nem valami szimpi idáig:/ Paul Youngra viszont kíváncsi vagyok, hogy megint mennyire fogja kavarni a szart. Elõszõr amúgy azt hittem Carlosra hogy valami új szereplõ mert olyan fura volt szakáll nélkül:)

Sephi
Meg tudna nekem mondani valaki, hogy a TV a hatodik evad hanyadik reszen hagyta abba a sorozat vetiteset?

Mert most ami megy az a hatodik evad 13-madik ressze. De nem emlekszem hol maradt abba.

Koszi!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Clidey
Nem biztos hogy nem odaillõ...én azt mondom majd meglátjuk. :)
Eleinte nekem is furcsa volt Angie szerepében Drea deMatteo a Joey spinoff miatt, de aztán egész jó lett, kár hogy kiírták õt is....
Orsont meg nem kellett volna lebénítani, így eléggé beszûkítették a karakter "mozgásterét"...bár végülis nem emiatt írták ki ugye.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Broafka
hát én azért nem örülnék annak a bizonyos nõnek Vanessa Williams valahogy nem odaillõ.
Viszont Kyle McLachlan (vagyis Orson Hodge) karaktere jó, hogy ki került a képbõl. Bár a végére kezdtem megkedvelni, igaz ami igaz, tényleg nem sok fantázia volt benne (mindenesetre elég mondvacsinált ötlettel írták ki)

Clidey
Ez egy jó kérdés...én sem emlékszem már rá, jó rég volt... :)
Én egy kicsit ütõsebb cliffhangerre számítottam, de azért ez sem volt olyan rossz, bár a végén azt hittem egy csaj fog kiszállni a kocsiból, akirõl cikkeztek a minap az indexen. :)

Broafka
vo-vo-vo
valaki segítsen már felfrissíteni az emlékezetemet, Mary-Alice férje (akinek a nevére sem emlékszem már) miért is került ki a képbõl? vagy õ hogy is lett elzavarva innen?

Broafka
szerintem gagyi megoldás volt, eddig még nem is szerepelt a sorozatban.

igazából a fõszereplõ csajokért már annyira nem izgulok, mert asszem 2011 vagy 2012-ig alá van írva velük egy szerzõdés, szóval max csak a mellék szereplõkkel lehet egy kis meglepettség

eléggé meglepõdtem, mikor kiderült, h Eddy a fojtogatós gyilkos :O
Prince of Máté
Valaki meg tudná mondani az eheti és múltheti epizód melyik évad hányadik része volt? Sajnos lemaradtam róla.

Na, új szereplõ a láthatáron Drea de Matteo mellé:
http://lmlm.blog.hu/2010/01/31/john_barrowman_a_szuletett_felesegekben
Broafka
hát ha az új 11. részrõl beszélsz, akkor viszonylag nagy spoiler volt.

spoilerben is lehet szomorkodni :-/

rékusmékus
Nem akarok spoilerezni, de nagy kedvencem ment el <#rinya>

Globális felmelegedést! Magyarországon hideg van, és nincs tengerpartunk! Úgy lenne meleg is, tenger is!

tagek közé írod a szöveget (csillag nélkül persze)
most írok életemben elõször ide.
hogy kell spoilerbe tenni szöveget?
Tudom, hogy gáz, de légyszíves segítsetek!
hmmm
Broafka
nagy spoiler (szerintem):

valszeg nem hal meg a Bree, mert az imdb-n utána olvastam, hogy a következõ rész mirõl fog szólni

Clidey
Hát maga a dramaturgiai fordulat az odabasz rendesen, viszont a trükk, amivel ezt véghezvitték, siralmas. :D Jó tudom, nem egy hollywood-i megaprodukció, de azért na ne mááááá hogy ezt íííííígy....

szerintem se, de kitudja:D
Broafka
segítsek: nem férfi kéz volt...

omg, mostani rész vége nagyon durva volt :S

vajon kinek a keze lógott ki? :o
Broafka
wow!

ütött a 6.09-es rész!

Elég nyomasztó volt, végig izgultam az egészet.

legjobban Lynettet sajnálom, azért Carlos most kurva szemét volt!
Khatrine meg... hát... asszem annyira nem lenne kár érte, viszont ennek is Mike fogja meginni a levét attól tartok

jah, és férfi a gyilkos, szóval most megint zavarban vagyok, hogy ki tizedeli itt az embereket

nekem is sz@r volt amúgy :)
Broafka
jó vanna, kb 5 percig csak töltött :)

:D
Broafka
nah, most sikerült

Broafka
hát ez nem tom mi, de nekem nem jön be az oldal

Broafka
banyek! :-/
mindig rájár a lúd szegény mininovára :(

http://index.hu/tech/net/2009/11/27/a_mininova_bedobta_a_torolkozot/

eztv.it ?
Broafka
honnan tudnám letölteni a részeket?, segítsetek, mert a mininova kifingott

Broafka
tudja valaki mi a f*sz van a mininovával? nem lehet semmit se letölteni róla, hiába keresek rá valamire, nem hoz ki eredményt.

Broafka
nem, én EKTE a csajra gondolok, a csávó már nem is tudom, kb a 4. rész óta kiesett nálam a gyanúsítottak listájáról, 100% hogy a csaj az!

ddomi87
még nem oan biztos, márha te a julie csávójára gondolsz!nekem a csávó felesége is eszembe jutott!simán kinézem belõle...

ööö...retekegér...!

Broafka
inkább most kezd jó lenni.
Eddig úgy elvolt a sorozat ebben az új évadban.

De most nagyon várom a következõ részt

hát innen mondjuk már látszik ki a gyilkos

én is, eddig nagyon jó :)
eovin
én is xd

Broafka
én igen

Oldal 1 / 15Következő →