52
-
gossipgirl29 #52 Hali!Lehet,hogy nagyon hülye kérdés,de nem tudom,hogy hogyan töröljem le az iPod-omról a képeket és még pár számot,meg nem tudom,hogy hogyan hozzak létre benne könyvtárakat,mert amikor a régi MP4-emet ráraktam az USB-re az rögtön berakta,mint valami háttértárat és úgy tök simán bírtam rá számokat rakni,de az iTunes-sal nem birok számokat törölni:SValaki tudna segíteni? -
Nyizibee #51 Apple iPod Nano, teljesen új, karcmentes 8 és 16 Gb os lejátszók, minden tartozékukkal eladók.
8 gigás: 28 ezer ft.
16 gigás: 36 ezer ft.
Érd: 20 / 521 84 99 -
huru2 #50 nem tud valaki magyarnyelvü leírást aple ipod nano 4g-hoz -
#49 JAAAAAAAAAAAAAAAJ CSAK MOST ESIK LE MIVAN!!!!!!!!!!!!!BOCS MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DE GÁÁÁZ! -
#48 na szóval a neten kell a jobb click és a tulajdonságok...Csak biztosra akartam menni -
#47 -
#46 ÁÁÁSORRYYY
-
#45 C:\Documents and Settings\Öcsi\Dokumentumok\Barnabás\Pictures\iPod Nano -
#44 Asszem jól mondtam.
-
#43 úgy hogy jobb click a képre, tulajdonságok, az ott található címet pedig bemásolod a Mehet! és a Törlés gomb alatti kép szócskához(SOKKAL gyengébbek kedvéért:előbbb click a "kép" gombra:D ) VAGY:Képfeltöltés, és kiválasztod a képet. -
chok4 #42 hello! h lehet képet feltenni erre a kütyüre? -
NiGG3R #41 [email protected] ra valaki küldjön linkket hol lehet olcson szerezni 4 gb nano ipodot
-
#40 ay eredeti apple firmware-re nem lehet, ha teszel ra linuxot az tud. -
#39 Hello!
Most tervezem 1 ipod nano vásárlását, és érdekelne, h hol lehet olcsón beszerezni a cuccot. Néztem netes áruházakban és a legolcsóbb 1gb-s 45 volt. Tudok félig-meddig legálisan 30-ért vagy 33-ért 1 gigásat, de reménykedem, h ennél olcsóbban is kapok. Előre is köszi a segítséget! -
daveeer #38 Apple Ipod nano 1 Gb -ost keresek.
A lényeg hogy jó állapotban legyen és 32ezer huf alatt legyen az ára is.
[email protected] -
tosatt #37 Lenne egy kérdésem: lehet a nanora videókat feltölteni?
-
Breex #36 Melyik évben jelent meg az első Apple iPod? -
#35 Az a durva, hogy 1,5 eve en meg ugy vettem iPod-ot, hogy volt hozza tolto, tok, dock, USB/FW kabel, taviranyito, fulhallgato. Aztan mivel sok kritika erte hogy milyen draga, olcsobb lett, mikozben elhagytak ezeket a kiegeszitoket. Most meg az a baj, hogy nincsenek kiegeszitok. -
AeroS #34 Jó, hogy ilyen kicsi és 4Gb, háát az azért elég jó kapacitás.
Én sem kaptam töltőt a minihez, és így számítógépről kell töltenem!!!!!
Ami hát elég nagy szívás sztem, ha az ember elmegy kirándulni és magával akarja vinni, akkor venni kell hozzá egy adaptert!!!!! (9990Ft-ért)
-
LaPalma #33 érdekes, de kissé félreinformált vagy. ma már egyik ipod-hoz sem jár töltő, de még firewire kábel sem. csupán egy usb-t kapsz. nemcsak európában, hanem mindenhol. ez kb június óta így van -
kidintwo3 #32 Érdekes, én amiba vettem egy éve a Mini-t (45ezer pénz átszámítva) ott a csomagban alapba volt, hozzá konnyekttoros töltő. Meg ingyé ájtúnz szám grátiszba. Milyen már, hogy európában ezt a csomagból alapból kihagyják. És még így is drágább. -
#31 áááá ezt tök nyenge, kics??? hehhe alig kicsi, ez semmi -
#30 72-ért kettőt is :) -
#29 Rádiót nem szoktam hallgatni, így a minőségéről nem tudok sokat mondani. Csak 1X próbáltam, azt is itthon... Viszont tud felvenni belőle, ami jól jöhet 1X-2X:) -
acdc #28 Kösz az infókat.És a rádió amúgy milyen?(pl.: sétálás közbe nem recseg-e be?) -
Cat #27 72ezerér már 60 gigás merevlemezest kap az ember bazz -
LaPalma #26 iPod nano
A világ legjobb zsebzenészének nano változata. 500 dal, 2 GB, 2 színben.(az ára tartalmazza az Artisjus adót/matricát)
Ár: 59900 Ft
4. iPod nano
A világ legjobb zsebzenészének nano változata. 1000 dal, 4 GB, 2 színben.(az ára tartalmazza az Artisjus adót/matricát)
Ár: 72900 Ft
forrás http://www.xms.hu
az a rohadt artisjus matrica drágítja meg... (no meg az áfa, de az csökkenni fog) -
#25 Én is elfogadnél egy ilyen cuccott, csak sajna nem engedhetem meg magamnak... Nekem csak csóró msi megastickem van 128 megás memóríával... Az volt a baj, hogy elsiettem, anno még ezt 30 000 HUF-ért vettem...legközelebbi akkor is iPod lesz :) Csak jó soká -
#24 mennyibe is kerül egy 4Gb SD karesz?
azért a Li-Pol is van 1-2 előnye nincs mem effektus és könnyű ha jól emlékszem valahol lehetett usb csatlakozós hálózati töltőt kapni -
#23 Nekem ilyenem van, s nem igazán jön be a hangja... Kéne valami megabass-szerűség bele, de csak néhány preset van:( A hangfelvétele sem túl jó (belehallatszik a háttérvilágítás), a kijelzője nappal alig látható, ha a háttérvilágítás be van kapcsolva... -
acdc #20 Nekem speciel nagyon tetszik de ha belegondolok,hogy
most ez pl. 10000ft és fm radiós és AAA-Alkaline bármikor kicserélhetem benne....
http://www.msi.com.tw/program/products/ia/ia/pro_ia_detail.php?UID=485 -
faz #19 azta. vékony.
nekem az olympus m:robe is tetszik amúgy, tök jó hogy az előlapjába vannak süllyesztve a gombok és világítanak, látványos. -
#18 Hm, ez tetszik, bár annyira vékony, hogy félnék, hogy eltöröm:) Kár, hogy ez a 40 ezres ár lesz vagy 60, mire ideér... -
pemga #17 Az cd-s iriverem-re 33 órát mondanak, és bőven bír is annyit. (Napi ~6 órával egy hétig megy) Ha meg útközben merül ki, akkor külső ceruzaelemes adapterrel akármeddig bővíthető :). Igaz ebben nincs őrült fogyasztású szines-szagos TFT kijelző. -
pafi #16 A japánok már szét is szedték! :-D -
#15 Hmmm. Erre szivesen elcserélném a 4 gigás legújabb Ipod minimet.
Az Aksijával nekem eddig nem volt gondom. Bár egy autóstöltőn gondolkodni fogok, ha mondjuk síelni megyek majd télen, mert az itrip azért fogyasztja a kakaót.
Viszont ami pofátlanság, hogy konnektorba való töltőt nem adnak hozzá, így csak (elvileg) a saját gépeden töltheted fel usbn keresztül. -
#14 Jól néz ki, tetszik. A kijelző és, hogy képeket lehet bele tenni az is tök jó, de kevés a memóriája, nem férnék bele. :DD Inkább maradok a jó kis 15GB-os iPod-omnál
ui: Az aku minden iPodban gyenge... -
#12 nekem 3.gen iPodom van, gyarto szerint 8 orat bir, gyakorlatilag tenyleg:) -
Le Kurde #11 Hmm... a mobiltelefonban beszélgetés közben egy nagyfrekvenciás adóvevő működik folyamatosan, egy mp3-lejátszó esetében semmi ilyesmiről nem beszélhetünk, úgyhogy ez az összehasonlítás nem kimondottan helyénvaló. -
ac3 #10 nekem shuffle van de 5-6 ora alatt nem merult le.... elvileg 8at bir...szerintem tobbet..