Grand Raid Offroad infók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szépnek tûnik, de ez inkább egy ilyen ne mtudtuk kifizetni a dakar licenceket szal csináltunk egy look a like -ot,
xbox360+komputer
NAGYON GYENGE!!!
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
Jaj de jó kaptunk még egy mashed-et
~10000négyzetkilóméterre kb(!!!) ráfér a ~20000km út (ami meg valószínüleg kerekített adat, felfelé)
20000méteren nem kezdenek el offroadolni, ez kizárt... pl Párizsból indulva Dakarba érkezve tuti többezer kilóméter
20000méteren nem kezdenek el offroadolni, ez kizárt... pl Párizsból indulva Dakarba érkezve tuti többezer kilóméter
huh, rámhoztad a frászt, hogy benéztem :)
valszeg igazad van, de a hivatalos infókban van ez írva, úgyhogy vagy így lesz, vagy õk írták el. majd meglátjuk
valszeg igazad van, de a hivatalos infókban van ez írva, úgyhogy vagy így lesz, vagy õk írták el. majd meglátjuk
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
jó lenne , ha megint lenne a mai korban helyt álló rally-s jatek
20000 km-es útszakasz.... 10000 négyzetkm-er...nem lehet hogy ez el van írva? Kicsit sokallom. nem méter?
Renault magnum http://kamionszim.hu
Én is azt néztem, hogy elég tetszetõsek a képek.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Zsír, egész szép a cuccos :P
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.