6
  • Athlon64
    Én vettem egy Verbatim 3x DVD-RAM -ot, hogy mégi lássak olyat is:)
    Amikor beraktam az LG írómba nem csinált semmit, aztán rájöttem, hogy meg kell formázni mint az InCD vagy DirectCD-nél, csak itt nem kellet telepíteni semmilyen progit!
    Gondolom biztonságosága miatt több mint az InCD-s módszer, de amúgy nem éri megy az 1000Huf egy ilyen DVD-RAM -ért, ha InCD-vel olcsóbban kijövök.

Esetleg a DVD felvevőknél lehet jó, márha 1-1 felvételt le lehet törölni a lemezről! Ha viszont nem akkor egy forint pluszpénzt sem ér az DVD-RW -khez képest!
  • Hegyikecske
    a samsung is tudja írni...
    Viszont tényleg a kompatibilitás hiánya a legnagyobb baj, bár aki ilyet használ (elsődlegesen cégek ott más szempontok vannak elől nem ah ordozhatóság hanem abiztonság arhiválásnál) Jobb későn mint soha(az árakat levinni) :)
  • Inquisitor
    Ne aggódj, a 4082 után írókhoz már nem adnak DVD-Ramot. :)
    Másrészt az LG és Panasonic meghajtókon túl egyenlőre nem sok író tudja megírni.
    Most jön majd a Pioneer DVR-110 (nem a 110D, mert az már van!), meg a NEC-36xx sorozata.
  • Kornan
    Ma több olyan meghajtó is van ami tud dvd-ramot írni.Pl az én Lg dvd iromhoz is kaptam ingyen egy darabot,igaz inkább ujrairhato RW DVD-t használok :)
  • BlueGold
    Igazad van! Ezzel a lépéssel minimum 4 évet késtek.Nem valoszinű, hogy a mai DVD-R/RW lemez árak mellett túlsokan kifogják cserélni az irójukat azért, hogy DVD-RAM lemezt is tudjanak irni.
  • arty
    elkéstek :)

ahol ottvannak, ott nem az ár számit, otthonra viszont már senkit sem érdekel :) balfax matsushita :D