626
Építész program
-
Impi #386 Üdv nyomjadnekkiii :)
Talán a kevés memoria, vagy nem kompatibilis VGA kártya.
-
Impi #385 Üdv Zolthen :)
ArchiCad 12-ben voltak labilis build-ek. Próbáld a legutolsót feltenni és csak egy verzió legyen a gépeden. Minden előző verziót távolíts el. Úgy hallottam, hogy a QuickTime a hiba előidézője és csak nagyon macerás kézi eltávolítással lehet megszabadulni tőle, vagy teljes rendszer csere.
A "Vas" nem lehet gond nálam celeron 1.4 alatt is futott, most pedig fut a 13-as is.
-
Impi #384 Üdv AlterNate :)
Annyira nem fog menni, hogy telepíteni sem tudod.
Minden kiegészítőt rendszer, verzió, build szám és nyelvfelület szerint írnak.
Ne keverd őket szerintem, csak a feltelepített verzióhoz illőt használj és lehetőleg az okosítottat. Bár nem írtad mely kiegészítőkre gondolsz :(
-
Impi #383 Szia :)
http://rapidshare.com/files/296715417/ENGiNE.rar
Egy jótanács!
Ha Cracket keresel bármihez, írd le milyen rendszeren és milyen verzió és buil számú programhoz kéred. Senki sem fogja tudni kitalálni és rengeteg bosszúságtól kíméled meg magadat.
Ez az okosítás ArchiCAD v13.0 build 3000 Windows x86 Language All -hez készült.
Mert ugye van 64 biteshez és macintos verzióhoz is.
Sajnos nincs a Build 3235-höz, hogy véletlenül se jusson eszedbe ráfrissíteni az ArchiCad-re. -
mof1980 #382 Szia AlterNate
Segítséget szeretnék kérni Archicad 13 hun crackel kapcsolatban
Várnék crack et
Előre is köszönöm -
AlterNate #381 Látom leépül a fórum... :( -
AlterNate #380 Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy amit kiegészítőket leszedek AC12 programhoz... ? % hogy vagy nem fog AC13 alatt menni a dolog, vagy ha hibásan, mennyire? Köszi a választ! -
#379 Sziasztok! Akinek crack problémája van nyugodtan keressen meg. Én pedig arra keresem a választ hogy a Profiler működik-e a 13-ban? Van-e benne egyáltalán? Én nem használom a progit, egy ismerősömnek szereztem meg (13 Hun). -
gyula123m2 #378 Sziasztok
a segítségeteket kérném feltettem az archiCAD 13 HUN de nincsen hozzá crak-em.
Tudna esetleg küldeni valaki egy működőképeset?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Gyula -
nyomjadnekkiii #377 hello! feltettem a 13-at de nem lép be, elkezdi betölteni de nem lép tovább.. MI lehet a gond? -
Zolthen #376 Sziasztok!
Felraktam az Archicad 12-őt, indítám, megjelenik a kezdőképen az épület, majd szó nélkül kilép, és indul a bug reporter. Mi lehet a gond, kevés a vas alatta? Egy másik gépen, ahol integrált videókártya van, gond nélkül működik, ugyanarról telepítve! A gépem (amin nem fut): 3,2 celeron, 1 GB mem, 7300 GS video
Előre is köszi a segítséget!
Z. -
venioka #375 Köszi szépen. El is kezdem olvasgatni, remélem elég segítséget fog adni. -
mindero #374 Nem a netre akar fölmenni hanem htlm formátumú a súgó.
Ez a program meg ilyen sajnos. Millió értéket be kell állítani. Főleg ha 3d-be akarsz megrajzolni mindent. Az még +2 érték. -
venioka #373 Fel van telepítve. Azzal nem volt semmi baj. Az a gondom, hogy nekem nagyon bonyolult az a sok érték, amit be kell állítani. Kérek segítséget a súgótól, de az egyfolytában a netre akar felmenni. Ne ez az, amitől parázok, és nem tudom, hogy szabad-e engedni, vagy ...? Más segítségem sajnos nem nagyon lesz a kezeléséhez, pedig nagyon szeretném a házaimat kivitelezhető formátumban is látni. Roni -
mindero #372 Hát ha nem telepíted föl akkor nehezen fogsz vele dolgozni...
Én azt mondanám (nem tom milyen forrásból van) h végezz el egy víruskeresést aztán ha nem talál semmit nyugodtan föl lehet telepíteni (quicktime meg wibu kell, de azokat úgyis fölrakja magától). Az automatikus frissítést meg kapcsold majd ki (telepítéskor megkérdezi) és akkor nem fogsz meglepődni. Gondolom magyar úh csak oda kell figyelni telepítéskor h miket nyomsz be.
De ha elakadsz kérdezz. -
venioka #371 Szia mindero!
Nem vagyok építész és nem is tanulom. Tök egyszerűen csak házakat tervezek, és szeretném őket komolyabban megtervezni, hogy esetleg társulhassak egy tervezővel. Valamikor voltak ilyen ambícióim, de sajnos az élet másként hozta. Rengeteg ötletem, és rajzom van. A progit kaptam, ezért nem vagyok benne biztos, hogy felengedhetem-e? Így hiába olvasnám a segítséget, súgót, mert nem kapok infót. -
mof1980 #370 Szia Sneci146
Látom te használod a Archicad 13 at
Segítség kellene. win 7 re feltettem Archicad 13 at 64 bit es
rendszerre keresek működő crack et
Segítséget előre is köszönöm -
sneci146 #369 Sziasztok!
Az Archicad 13-at használtam november óta XP-n, minden rendben volt.
Most felraktam a 7-et és nem fut tökéletesen. Olyan csinál, hogy zummolásnál és lapváltásnál mintha nem tudna frissíteni. MI lehet ezzel?
Vagy kell valami Driver alá? A graphisoft honlapján azt írták, hogy futni a kell alapból.
AKi TUD segítsen. KÖSZI -
#368 Hello!!!!!!!!!!
kéne egy ingyenesen letölthető nagy tudású lakástervező progi!ha tudjátok,küldjétek el! [email protected] -
mindero #367 Mi is konkrétan a kérdésed? Mert így elég ködös a megfogalmazás.
Igazi építész vagy ezek szerint ( vagy majd az leszel :)
Segítünk persze ha tudunk, de az alapokhoz a súgóba (vagy a felhasználói kézikönyvbe) nagyon jó dolgokat találsz.
-
venioka #366 Sziasztok!
Én teljesen új vagyok ebben a dologban, és örülnék ha segítenétek nekem.
Kérdezett az "ac", és még nem kaptam rá választ. Megtennétek, hogy kicsit a szárnyaitok alá vesztek? -
mindero #365 Köszi szépen!
Ez leegyszerűsíti a dolgot. -
vvgabor #364 http://www.cadstudio.hu/modules.php?op=modload&name=EZCMS&file=index&menu=11204&page_id=73
A gerébtokos ablakok nem évültek el a verzióváltások óta.... -
#363 Nekem az archicad 13 van meg "virágbolti verzió"kiengedhetem a netre?Bocs a láma kérdésért de még nem használtam ilyet.Köszi -
mindero #362 Igen azt tudom de az már nagyon régi verzió.
Nem tudom h mért szedték ki. Jól kicsesztek szegény műemlékisekkel.
Ha lesz időm csinálok akkor egy újat, csak át kell néznem a gdl leírást mert már régen volt. Ha sikerül rászánnom magam akkor majd fölrakom valahova (de nyár előtt ne számítson rá senki mert most el vagyok havazva...) -
vvgabor #361 Régebbi magyar könyvtárakban volt gerébtokos ablak (a 8-9-es körül...) -
mof1980 #360 Sziasztok
Segítség kellene. win 7 re feltettem Archicad 13 at 64 bit es
rendszerre keresek működő crack et
Segítséget előre is köszönöm -
mindero #359 Lenne egy olyan kérdésem h hogyan tudnék kapcsolt gerébtokos ablakot csinálni Archicad 12-ben? -
tilbury #358 Az is gond lehet, ha túl új/friss a java? -
mindero #357 Hát nem tudom sajna. Nekem a 10 működik gond nélkül. Talán rossz a crack hozzá, újabb java van a gépeden stb...
Hátha valakinek volt hasonló aztán tud segíteni. -
#356 sziasztok!
használja vki ac12-höz a leier térburkolat kiegészítőt? én próbálgatom, de nem nagyon boldogulok vele. az éptárról töltöttem le, adnak hozzá útmutatót is, de mintha nem is arról a progiról szólna... -
tilbury #355 egyébként a 8.1-es, 9-es, 12-es is működik ,csak a 10-es nem indul el -
tilbury #354 win xp 32 bit-es a rendszerem -
mindero #353 Talán a Vista. De csak tipp. -
tilbury #352 Hi!
Ti találkoztatok már olyan hibával, hogy a 10-es egyszerűen nem indul el? Vagyis elindítom ,de csak a bug report ablak jön be minden egyéb hibaírás nélkül. A 12-es viszont megy simán. Próbáltam már újrarakni, registryből kitörölgetni, de semmi eredmény
Mi lehet a probléma? -
vvgabor #351 Persze, jogszerű. Az archicad tulajdon a hardver kulcsban testesül meg. Akitől megveszed, annak igazolnia kell a tulajdonát, meg azt, hogy melyik kereskedőnél regisztrálta (ebből kevés van), ott átirják a te nevedre, és már frissítheted is egy új verzióra! :) (most a napokban 30% árengedményt lehet kapni a teljes verzióra!) -
mindero #350 Hello! Lenne egy jogi kérdésem. Sok helyen árulnak használt archicad-et.
A kérdésem az h ez mennyire legális?
Ha megveszem mondjuk akkor legális felhasználója leszek a szoftvernek, vagy a használati jog nem megvásárolható? -
Thaiteek #349 El kellene járni az oktatásokra. Szakirányú képzésre járó egyetemistáknak, főiskolásoknak ingyenes!
Feltört verzióknál akad pár érdekes működési probléma.
Igaz, hogy nekem eredeti van...most telepítem a 13-ast. -
Leo42 #348 Üdv!
Nekem ArhciCad 12-m van.
Az a problémám, hogy elég gyakran az "ablak"lámpák nem adnak fényt, akkor sem, ha max fényerőre állítom...
Mi lehet a gond? -
Impi #347 Szia :)
Már fenn a neten az ArchiCad 13. 1-2 nap és okosítás is lesz hozzá.
Annak pedig birnia kell a Win 7-et 32 és 64 biten egyaránt.