ArchiCAD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Görgetsd a lapot lefelé #164-ig.
Régen írtam... Légyszi valaki küldje el nekem a 970-es crack-et vagy a címet ahonnan letölthetem mert elszállt a vinyóm amin volt!
Elõre is nagyon köszi!
Alapból a ctrl+y eggyütes megnyomásával, elõjön egy menü, ott :
Megjelenítés és kimenet beállításai-->Vonalvastagság-->Tollvastagság
Ha a menübõl akarod, akkor: Lehetõség--> Megjelenítés-->Vonalvastagság-->Tollvastagság
A másik kérdésedre:
Kilyelölöd a tárgyat, falat, stb---> megfogod, hogy pipát láss--> jobb klikk--> Falak esetében kilyelölt falak be állítása-->Alaprajz és metszet--> Otta felsõ kockában módosítsd olyanra amilyenre akarod!
Tárgy esetében kilyelölt tárgyak be állítása-->Alaprajz és a metszet itt külön van-->elõsször az alaprjzot módosítsd, utánna a metszetet, ha szükséges-->felsõ kockában módosítsd olyanra amilyenre akarod!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
ArchiCad 9-ben hol kell beállítnai azt, hogy mutassa a vonalak vastagságát? Úgy két éve már sikerült, de azóta nem használtam. 😄
A másik kérdésem meg az, hogy a kitöltések megjelenésén lehet e állítani valahogy? Pdf-be "kinyomtatott" 1:50-es rajzon kb 1000 %-os nagyításban lehet látni, hogy sraffozott és nem homogén szürke. Ja és ráadásul fordítva van: nem jobbra, hanem balra dõl. 😄
Ha valaki dolgozik munkahelyén AxisVm 8 vagy 9-el, illetve a Winwatt valamelyik "madarával" legyenszives írjon egy sort privátra.
Köszönettel Impi
http://gaborszantai.co.uk/
Sokan prüszkölnek azért, hogy semmi sem ott van ahol régen 😞
Én sajnos nem tudok segíteni, hogy hová tették, de valaki csak megírja 😊
Kérdés a régebbi Ac k ben bill.parancsal lehetett szintet váltani Ctrl +5,+6 ebbõl kimaradt v az én gépem nem szereti v áthelyezték?
De nagyritkán alszok. 😊
Nem veszem kioktatásnak. Jó hogy szoltál az explorer szarakodott (ráklikkeltem) átdobta a flashgetnek a letöltést (letöltött egy 2 mb rar-t) de a mozillán keresztül már sikerült letölteni. Köszi a segítséget.
Te nem is szoktál aludni? 😄
A linket kipróbáltam mielött betettem és mûködött 😞
Nem kioktatásként, de ráklikkeltés alul a Free gombra és a visszaszámolás leteltével beítrad a kiadott karakter sort?
Ha mégsem tudnád letölteni, adj privátban levélcímet és elküldöm a lényeget.
Esetleg neked megvan? Idõ közben 970 est már sikerült feltenni csak komplikált a törés elösször crack, dll bemásol indit késöbb bedig a crack könyvtárból be kell másolni az ott található ac.exe t. Csak egy két bill kombináció már kapásból hiányzik ezért kellene az update crack.
Köszi
Ac 11 sehogy nem akar futni Vista 64 bit alatt. Vagyis fut csak a crack nem mûködik. 1114 upgrade + crack elõjön valami fekvõ nöcske de nem csinál semmit. Segítség?
ArchiCAD könyv .pdf vagy egyéb formátumban 9-10-11-eshez nincs meg valakinek? Anno 9-es megvolt, de nem találom😞
Megköszönném, ha vki elérhetõvé tenné...
Némi segítségre lenne szükségem.
Épület homlokzatot kellene felmérnem, a homlokzat megrajzolásához keresek valamiféle megoldást. Ha jól tudom, létezik kiegészítõ, amivel egy fotót importálni lehet, és annak a torzulását helyre lehet állítani megadott koordinátákra való feszítéssel. Ez után a méretlen pontok is méretezhetõvé válnak, illetve át lehet rajzolni a képet, és homlokzati tervet csinálni belõle.
Az érdekelne, hogy ez a kiegészítõ (vagy különálló program?) mi lehet, vagy ha esetleg a 11-ben alapból van valami megoldás erre, az hol található?
Köszi a segítséget elõre is!
Oldalukról letölthetõ öt nyelven! Sajnos a Magyar nincs közte 😞
De a felhasználói kézikönyv is sok segítséget ad, az AC telepítése után az ArchiCad 11\Dokumentáció mappában megtalálod.
Tutorialok Innen letölthetõk
Szaisztok! Néhány napja telepítettem fel az ArchiCAD11 diákverzióját és ehhez lenne szükségem tutorialokra. Ha valaki tud segíteni vagy linket küldeni erre a címre várom a leveleket: [email protected]
Elõre is köszi!
Hogy lehet visszaállítani?

Ha nekem valamire szükségem van, azt még "nem normális" helyrõl is leszenvedem. Hogy ez a cím 65 seed-el mely kategóriába tartozik, kitudjaAC 10 INT Torrent oldal
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
harjá!
Asus P5K-E - INTEL Core Duo 2 E7200 @3,1GHz - Kingston 2x1GB 1066MHz - Geforce 9600GT
Asus P5K-E - INTEL Core Duo 2 E7200 @3,1GHz - Kingston 2x1GB 1066MHz - Geforce 9600GT
Még egy kérdésem lenne, hogy hogyan lehet megcsinálni azt hogy eltünteti a felesleges tetõrészt a képen pirossal szineztem be.

De az is lehet, hogy a Modellnézet beállításainál a Vázlat van kipipálva.
Állj át az Építészeti tervek-re.
De az 50 pont jár © evdeb-nek 😊
Még egy kérdésem lenne: hogyan tudom kikapcsolni az archicad-be a hangokat? Rádiózás közbe elég íidegesítõ h sípol össze-vissta (pl vágásnál, hozzáillesztésnél)
Kitöröltem a hangokat, de még így is szól.
Bocsi, hogy még mindig nem küldtem a rajzot de annyi melóm van hogy húha... Talán hétvégén sikerül végre összehoznom valamit de legalább is nagyon remélem.
Tökéletesen mûködik.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Szerintem keress inkább másik nyomdát, mert a tif kiterjesztés nem túl jó. Egyébként jobban megéri beruházni egy plotterre.
Archicad 9 bõl szeretnék terveket tif formátumba menteni, úgyhogy a terv nyomtatható legyen (vonalvastagságok, feliratok stimmeljenek).
A publikálóba a tif mentési leheteõség egy nulla, a "mentés másként" szintúgy. Teljesen pixeles lesz a kép.
Olyasmire gondolok, mint pl. a pdf publikálási lehetõségek között a felbontás kiválasztása. Lehet ilyet tif-fel csinálni, és ha igen akkor hogy? (A nyomdába csak tiffel dolgoznak)
Elõre is köszi a segítséget!
Amúgy a könyvtárbeolvasást én is próbáltam, de nem volt valami szép, és ráadásul 3d-ben nem jelenítette meg.
Jut eszembe még egy kérdés. Ha videót készítek akkor a sebességen nem lehet valahogy állítani? Nagyon gyorsan játsza le.