Szemével irányítja számítógépét Stephen Hawking
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ismersz-e jó beszédfelismerõ alkalmazást? Nekem egy sima szoftver kellene, amely az általam diktált (magyar) szöveget leírja. Tudtommal ez még nem megoldott, pedig nem lenne annyira bonyolutl, ill. angolul az Office-ban van valami, de magyarul nincs.
Kara kánként folytatom tanításom.
Mindig is tudtam, hogy te egy okos ember vagy ;-)
Egyik korábbi hozzászólónak:
Stephen W. Hawking: Az idõ rövid története
Maecenas Könyvek, Budapest, (Talentum Kft.), 1998
(ez 10 év az eredeti kiadás után)
A könyvtárakban szerintem még megvan.
Egyébként: ha bemész a könyvesüzletekbe van egy kíváló grafikájú könyv: Az idõ rövid történeténekfolytatása, szintén Hawkingtõl. 5000 Ft.
Én amikor Hawkinget látom, mindig elfog a sajnálat. Úgy látszik senki nem tudja megmenteni önmagát.
Kara kánként folytatom tanításom.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Ezt igy kb a drage Klapanciusz is megfogadhatja.
caddie
kinek halálhírét keltik...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Those who wish to follow me I welcome with my hands
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Én már droid vagyok 😄
Szerintem egy anti-cheat sem venné észre 😄
tök jó!
Tenyleg hihetetlen figura, ha a fekete lyukakrol van szo, mindig elojon a neve... Tenyleg, nem tudja valaki hogyan all az Egyesitett Nagy Terelmelet? Mar nagyon varom az antigravitacios gordeszkakat.
Amugy nagy sci-fi fan az oreg, nem veletlenul volt benne a Star Trek-ben.
Eddig egy szem kisujjal iranyitotta a szamitogepet, egy eleg ravasz menun keresztul, igy valogatta ki, hogy milyen szavakat mondjon a beszedszintetizatora. Hogyan tudta volna hasznalni head mouse-t drage CAD-VIP? Legalabb neznel utanna, mielott ilyet beirsz. Ez az ember most mar a szemen kivul _semmit_ nem tud akaratlagosan mozgatni.
U.I.: Par eve nagy botrany volt amikor elvalt a felesegetol, akivel vagy 20 eve egyutt volt es elvette az apolonojet. Nem sok koze van a langelmejehez, de latszik belole, hogy az akarattal es eleterovel nincs baj. 😊
Neural Information Processing Group - IK, ELTE - Head mouse link a projekteknel.
caddie
Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500
Jó 5let ez a szemes kütyü...
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
(O_o)
Inkább kozmológus, bár ennyi erõvel nevezhetnénk asztrofizikusnak is, csak azért a kozmológia picit több. Szerintem.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Hawking suttyó kis cheater 😄
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
Ki volt Albert Einstein?...
Natrak