129
Monster Madness
-
ottz #89 nem nevetséges mivel nagyon jó játék,sztem az egyetlen baja,hogy nem menti el a menetet,amúgy érdemes kipróbálni,bár szívesen végigtolnám. -
jemo69 #88 háháhá... nevetséges játék lehet, visszaolvasva a hsz-eket... nem tudom minek szenvedtek vele, ha el van cs3szerintve... -
ottz #87 nekem vit van meg,de nemlehet sehogy megoldani a mentés dolgot?
Mert elég zavaró,hogy mindig előröl kell kezdeni. -
ricsa008 #86 sehogy szinte semmi beállítást nem lehet végezni sem a vit. sem a másik verzióba sőt menteni se lehet -
Kavics23 #85 igazából csak az zavar h ezt a játékot egy haverral néztük ki h majd kitoljuk ketten mert csipjuk az ilyen játékokat h egy sör mellet ketten hülyülve játszunk,dehát rendesen keresztbe kapta a számitást,ha vki tud vmit h hogyan lehet elérni h legyen jox vagy gamepad az feltétlenül szoljon nekem mert fontos lenne -
Kavics23 #84 nekem mindegyik versioval megy,a pecst is felraktam ugy is megy a géjm,deh az a kurva options még mindig nemjó..... -
ricsa008 #83 még nem sőt én most töröltem le az imaget de ha valamit segít írjatok mer akkor leszedem újra -
joe1980 #82 A gamecopy world-on van egy hatred-es crack.azt nem próbáltátok? -
zorggn #81 keményen azon gondolkodtam hogy megveszem, de sehol se találtam, se netáruházakban, se electro world-ben,sehol. ha valaki tud majd valamit hogy hol lehet megvenni/megrendelni mo.-n belül, kérem szóljon! -
ricsa008 #80 sajnos semmmit nem lehet állítani se irányítás se grafika semmi ugyanis nem jön be a config része magában a játékban pedig nem lehet ilyeneket állítani :Én személyszerint várom hátha kijön még valami t9rés Pl egy Proper Hatred vagy valami -
joe1980 #79 És még azt szeretném tudni ,hogy gamepaddel jó-e az irányitás,és a legfontosabb,hogy egy gépen lehet-e négyen esetleg ketten játszani (ugyanugy gamepad-el persze)?a válaszotokat megköszönném,mert nagyon érdekel a játék.Erre válaszoljatok legyetek szivesek! -
zorggn #78 Hali!
Nekem mind a vitality-s és a jfkpc-s verzió is megvan, a jfkpc-s elindul, de sajna amikor már kezdenék játékot, xp alatti kék halál jelentkezik, és azt írja hogy a videókártyám fő dll-je a hibás (nv4_disp.dll)
A gépem: P5N32-E SLI PLUS;C2D 6300 2,1GHz;Asus Geforce 8800GTX;2x512 ram;FSB=1200
Csak kicsit van feltuningolva, de kipróbáltam 1066-os fsb-vel is (akkor 1,8 volt a cpu),de akkor is lefagyott. Hűtés elég jó, tehát azzal nincs gond. Olvastam a fórumot, updateeltem, most már nincsen kékhalál, csak "general protection fault" és a videókártya nem küld jeleket a monitornak. Lehet hogy ezt csak nálam csinálja? -
ricsa008 #77 nekem 2.8 procim van 768 mb ramom ATI 9600 XT-m és ezen azzal a graf beállításokkal (amit nem lehet változtatni sem a CLONEDVD-JFKPC se a Vit. verzióba) igencsak akadt. Aztán lehet az én gépembe van a bibi -
joe1980 #76 egyépként Winxp sp 2 is van a gépen
-
joe1980 #75 ez a játék elindulna egy ati radeon 9800-as,AMD 1.6 os proci,512 mb rammos gépen?válaszoljatok rá kérlek titeket mert megnézném,ha valameikőtöknek megy.
-
ricsa008 #74 ez így van ebben igazad van -
4.6 Gb ra se megy egy dvd-re, dual layeres kene neki, az meg dragabb mulatsag. -
ricsa008 #72 kössz:)
csak azért kérdem mer 4.6 GB és nem csesznék el 1 teljes dvd-t -
Várj megkérdezem a varázsgömböm -
ricsa008 #70 nem tudjátok jön majd ki még más verzió is?
amibe esetleg fut majd a confugaration -
ricsa008 #69 de azt nem tudtam még megcsinálni -
ricsa008 #68 már csak az irányítás a gondom:( -
Köszi a tippet.Így már megoldódott a mentés probléma. -
ricsa008 #66 Monster Madness\MonsterGame\ ide kell csinálni egy SaveData mappát és akkor a mentés probléma megoldódik -
ricsa008 #65 Nekem sikerült menteni:) -
Newfronter #64 Az se tud, az eredeti is ugyanilyen, semmiben sem különb. -
Ja és grafikát se lehet állítani -
Úgy tűnik hogy ezzel a játékkal maximum az tud normálisan játszani aki megveszi,mert hogy 1.01-nél se ment el semmit -
Hát én leszedtem mindkét verziót, aztán végül is simán el lehetett indítani a runme-vel, de kár volt...Az előzetes alapján funny játéknak tűnt, de 15 perc után töröltem a francba.Egyrészt nagyon gépigényes, másrészt maga a játék sem tetszett egyáltalán:( -
Newfronter #60 1.01-es patch és 1.01-es crack egyben.
Olvassátok el az NFO-t! -
Hát azt hiszem egyenlőre félreteszem ezt a játékot addig amíg nem lesz egy értelmes crack vagy valami.Pedig egész jópofa játék lenne,bár engem nem is az zavar hogy grafikát nem lehet állítani,de az hogy nem ment el semmit se az nagyon. -
Megnéztem,de az a szar Vitality-s crack -
ricsa008 #57 újj Fixed-exe jött a Gamecopyworld-re próbáljátok azzal nekem még 4 óra míg a Vit. verzio lejön írjatok hogy segít-e valamit!! -
visszaolvasni luxus ugye? -
Newfronter #55 Nem érsz vele semmit, elárulom nem fog elindulni. Viszont a HATRED megtörte a patch-t, nekünk az kell, de még nincs kint sehol. -
ezen agyulunk már egy ideje! ha valakinek megvan a VITALITY-s verzsön az léci rekja fel a krekket valahova -
nekem nem indul ez a xar...
yasu-t belöwöm, azt xarik elindulni...
pc-m ok, wmi ötlet? -
lehet, hogy a runme egyfajta safe mód, azt ezért nincs mentés... nem tudom -
elindulni elindul! ez eddig ok de a mentésekkel mivan? ezen nemhiszem h segít a törés! -
na megnéztem... nekem nincs olyan fájl XD
nem tudom, hogy miért (na jó, valószínűleg a vista a bűnös, de ettől függetlenül nem voltam balga és a users mappában kutattam, de még a tc keresője se adott találatot), de az hétszentség, hogy értelmes törésig jegelem a gammát (vagy valami segédprogiig ami megkímél ilyen hülyeségektől)