Monster Madness
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát most pillanatnyilag lövésem sincs,hogy hova tölthetném fel a cracket, de szerintem amugy se mennél vele sokra.
For the Empire!
Játékkal van gubanc eleve sajnos.
hi!
nemtod a cracket feltenni valahova?😊 mert nekem meg a masik verzio van..
nemtod a cracket feltenni valahova?😊 mert nekem meg a masik verzio van..
Hát én leszedtem a ViTALiTY verziót amihez már van crack,de hiába másoltam be oda ahova kellett a játék baszik elindulni.Szerintem a crack szar, vagy eleve a játékkal van valami gubanc.
For the Empire!
ja engem is ez érdekelne nincs Sm3-am de van SP2 es xp-m érdemes leszedni?
ha valaki tud vmit arról,h megy e xp alatt,az kérem írja be. egyébként a game single-be is játszható??
oksa király vagy! nagyon nincs kedvem visztát rakni
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Xp alatt majd holnap megnézem
Nekem VISTA alatt megy....
nekem sm3-van xp sp2! inditom a yasu-t pörög a kis cd és semmi! nem történik semmi a legujabb démon van! valami kehe van! ha valaki rájön szójon h mivan
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
hú jó lenne tudni mi is igazság mer nekem nincs Vistám nincs Sm3-am de éjjel akarom leszedni kb 15 óra alatt jönne le és azt nem verném el ha valaki mondana valami biztosat
Segítsetek!!!
msn : [email protected]
Segítsetek!!!
msn : [email protected]
Windows XP SP2 or Windows Vista mert ezt írja a 11 hsz.ben megadott oldal
És ez bizos már?
akkor elképzelhetõ hogy sm3-as mer akkor nem szedem le?
Nem indul el, nem ír ki semmit.
Valszeg uninstall lesz, mert SM 3.0 kell neki, habár a minimum gépigénye meg nem ezt mondja.
http://www.southpeakgames.com/support/index.htm
Valszeg uninstall lesz, mert SM 3.0 kell neki, habár a minimum gépigénye meg nem ezt mondja.
http://www.southpeakgames.com/support/index.htm
Jaja, kint van, csak én torrentrõl szedem és a friss cuccok nem szoktak seed/leech arányban az élen járni...
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Hello!
A Játék kint van neten!
Szóval gyerünk....
Tapasztalatokat várjuk...
A Játék kint van neten!
Szóval gyerünk....
Tapasztalatokat várjuk...
A PC-re és Xbox 360-ra készülõ programot akár négyen is játszhatják egyszerre, vezethetünk jármûveket és megmenthetünk több várost is. A látványos grafika mellé modern fizikai motor is jár majd, a készítõk az Ageia NovodeX Physics platformot választották, mely már támogatja a PhysX PPU-t is. A grafikai motor lekezeli a Shader Model 3.0-at, képes a High Dynamic Range Renderingre és természetesen valósághû fény-árnyék hatásokat produkál.
by dome
Naggyon várom.
by dome
Naggyon várom.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
a chaos engine az nagyon király játék volt és ha ez is olyan lesz akkor király...a képek alapján nagyon teccik 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
a forumaban ahol a kepeket is talatam a Crimsonland es az alien shooter neveket emlegettek mint hasonlot. mindkettot kiprobaltam de messze nem az igaziak, ez valahogy sokkal jobbnak igerkezik.
hivatalos oldal
(ha valaki ismer hasonlót, beírhatná)
(ha valaki ismer hasonlót, beírhatná)
ez király lesz <#eljen>#eljen> 2D-ben sokat játszottam ilyenekkel
szóljatok légyszi ha van demo!
szóljatok légyszi ha van demo!
Playware-en talaltam ra erre az erdekesnek igerkezo jatekra. A kepek alapjan eleg tetszetos kis jatek lesz.
Elorelathatolag 2006 elso negyedeveben jelenik meg.
Elorelathatolag 2006 elso negyedeveben jelenik meg.
← ElőzőOldal 3 / 3