129
Monster Madness
-
Newfronter #49 nem kell neki -
#48 iagzság szerint azóta nem is próbálkoztam, inkább folytattam a honlapom csinálását :P
hogy SM3 kell-e hozzá nem tudom, nekem egy GeForce 6600GT-m van amiben van SM3.0 -
ricsa008 #47 mármint a felbontást sikerült -e állítani? -
ricsa008 #46 Steve sikerült átállítani ? és kell hozzá SM3? -
#45 áhhá, oké -
#44 Nekem miért nem ment el semmit se a játék? Amikor megint belépek semmi mentés nincs így mindig az elejétől kell kezdenem. -
#43 C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ArtificialStudios\MonsterMadnessMonsterEngine.ini
Itt álogass :) -
#42 grafot elviekben ebben a fájlban lehet állítani (az egyik torrent oldalon olvastam):
\Monster Madness\Engine\Config\BaseEngine.ini
élelmes gyerek módjára átírtam a felbontást 1024*768-ra, de nekem nem vette be... -
#41 Nektek elmenti a pályákat vagy v.mit? -
#40 Sajnos nem -
ricsa008 #39 a grafot sikerült állítanod Jericho? -
#38 Nem tudjátok véletlenül,hogy hogyan lehet menteni?Mert én azt hittem automatikusan ment de az adventure 1 részénél megint a level 1-ről kellett kezdenem. -
ricsa008 #37 A Fixed-image se haszná semmit? -
#36 dettó.
a gombkiosztás még hagyán, bármilyen agyafúrt kiosztást meglehet szokni, de az már idegesítő, hogy a fel/le irány megvan cserélve -
#35 meg a key configon. :)
Már csak azért is mert gamepaddal szeretném tolni :) -
ricsa008 #34 ok nekem is jó de a graf dolog nekem se mükszik -
#33 Már csak arra kéne megoldást taláni hogy hogyan lehetne a grafikán állítani
-
#32 alt+enter, voálá fullscreen. :)
Mondjuk kurva szép TFT-n a 640x480 :)) -
#31 Köszi a tippet.Mostmár elindult. -
#30 bemész a total commanderbe (már ha van neked olyan XD) bemész abba a mappába ahova raktad a cracket majd beírod ezt:
MonsterGame.exe -RUNME
nem hülyülök, ez a módszer működik csak ezzel együtt jön egy átok is(márha elindulna normálisan és akkor lehetne): nem tudsz grafikát állítani se controlst, ja és 640*480-ban fut ilyenkor ablakos módban... -
#29 Hát most pillanatnyilag lövésem sincs,hogy hova tölthetném fel a cracket, de szerintem amugy se mennél vele sokra. -
Newfronter #28 Játékkal van gubanc eleve sajnos. -
valaminick #27 hi!
nemtod a cracket feltenni valahova?:) mert nekem meg a masik verzio van.. -
#26 Hát én leszedtem a ViTALiTY verziót amihez már van crack,de hiába másoltam be oda ahova kellett a játék baszik elindulni.Szerintem a crack szar, vagy eleve a játékkal van valami gubanc. -
ricsa008 #25 ja engem is ez érdekelne nincs Sm3-am de van SP2 es xp-m érdemes leszedni? -
IgH #24 ha valaki tud vmit arról,h megy e xp alatt,az kérem írja be. egyébként a game single-be is játszható?? -
#23 Nálam sem xp, sem vista alatt nem megy, sm3-as vgaval.
Én nyertem :))) -
#22 oksa király vagy! nagyon nincs kedvem visztát rakni -
Manual #21 Xp alatt majd holnap megnézem -
Manual #20 Nekem VISTA alatt megy.... -
#19 nekem sm3-van xp sp2! inditom a yasu-t pörög a kis cd és semmi! nem történik semmi a legujabb démon van! valami kehe van! ha valaki rájön szójon h mivan -
ricsa008 #18 hú jó lenne tudni mi is igazság mer nekem nincs Vistám nincs Sm3-am de éjjel akarom leszedni kb 15 óra alatt jönne le és azt nem verném el ha valaki mondana valami biztosat
Segítsetek!!!
msn : [email protected] -
#17 Nekem van Vista, van Sm3, mégse megy... -
ricsa008 #16 Windows XP SP2 or Windows Vista mert ezt írja a 11 hsz.ben megadott oldal -
ricsa008 #15 És ez bizos már? -
#14 csak VISTA alatt fut -
ricsa008 #13 akkor elképzelhető hogy sm3-as mer akkor nem szedem le? -
#12 Nem sm3 gond, mert nálam sem indul. Ugyanúgy nem ír ki semmit. -
Newfronter #11 Nem indul el, nem ír ki semmit.
Valszeg uninstall lesz, mert SM 3.0 kell neki, habár a minimum gépigénye meg nem ezt mondja.
http://www.southpeakgames.com/support/index.htm -
#10 Jaja, kint van, csak én torrentről szedem és a friss cuccok nem szoktak seed/leech arányban az élen járni...