426
Ez keményebb mint a Sars-vírus???
-
#225 sztem is igaza van ShaiHuludnak, még ha egy kicsit mátrixosan is írta le amit leírt, csak sajnos megint a gyógyszergyáraknak fog kedvezni ez az egész... -
qper #224 Igenigen!!! Ez nagyon jó megállapítás! -
ShaiHulud #223 remeld a legjobbat, keszulj a legrosszabbra. -
#222 ez mit jelent? -
LePenseur #221 OK. Akkor tegyél valamit valamiÉRT. -
ShaiHulud #220 nem is aggodom azon sem:D ugysem tehetek semmit semmi ellen:D -
LePenseur #219 Na, ezért nem kell a tojáspor :)) -
LePenseur #218 Igazad van. És azon sem kell aggódni, hogy valakiknek érdekében áll, hogy féljünk. -
#217 Én meg ezt mondom neked: Hope for the best, prepare for the worst :) -
ShaiHulud #216 amugy az vilagit ra hogy nem kell aggodni mostmeg az az hogy nincs emberek kozt jarvany:) -
LePenseur #215 Témánál vagyunk... -
qper #214 Ez lenne a lgjobb!!! -
ShaiHulud #213 te meg mondj egy olyat ami tudomanyosan megalapozza hogy mar most magadala kell fosni. ha madar lennel akkro magad ala kene. -
ShaiHulud #212 de felni majd akkro kell ha lesz is mitol. most meg nincs halistennek. vagy akkor most felhetnel attol is hogy mi lesz amikor hazadba zuhan egy repulo vagy elut egy busz vagy kigyullad a hazad vagy mitomen. gondolkozni kene hogy kinek az erdeke az hogy allandoan felelemben elj? -
qper #211 Mondj egy olyan tudományosan megalapozható okot ami arra világít rá, hogy nincs ok a félelemre és az aggódásra! -
qper #210 jobb felni, mint megijedni.
-
ShaiHulud #209 jo ensem ugy gondoltam hogy kapjak el csak mar idegesito hogy ennyire paraztok:) majd akkro kell ha lesz is ra ok, nem ertem mi az istentol lessz jobb ha mar most telefossatok a pelenkat? -
#208 remélhetőleg román szomszédainknak is sikerül -
LePenseur #207 Én meg azt remélem, hogy senki sem kapja el.. -
ShaiHulud #206 remelem csak azok kapjak majd el akik igy paraznak:D -
LePenseur #205 Hát nem tudom. Valami nem stimmel. -
LePenseur #204 román tanyasi :)) -
LePenseur #203 + an gondolkodom. De ami madárból van vagy jön az brrrrrrr -
#202 tojáspor? kenyérhez? -
qper #201
NGeo szerint a H5N1 -
qper #200 az kell a kenyérhez nem? de igazából vásárolhatok friss román tanyasi tojást is majd :DD -
qper #199 -
#198 Hírtv-n mondták -
LePenseur #197 Ez jó hir. Honnan való? -
#196 azt mondták hogy törökorszáhban megfékezték a madárinfluenzát, már csak fertőtlenítenek.
szal nekik sikerült kiírtani -
LePenseur #195 Köszi, ez jó :))
-
#194 Ez így van.
Az vagy ma, ahogy tegnap gondolkodtál és az leszel holnap ahogy ma gondolkodsz, ez mindenkire igaz. -
LePenseur #193 Hát én el is hiszem. Sok éves jóga-meditáció-agykontroll után megtapasztaltam, hogy jobb pozitiv dolgokat elvárni :)) -
LePenseur #192 De pontosan minek a mutációja történt meg?
Ha egy virus valaha is előfordult a Földön, akkor az tökéletesen sosem tűnik el, bármikor újra feltűnhet. A H5N1 tudtommal még sosem mutálódott. -
#191 Ez így igaz, ezt nyugodtan el lehet hinni.
Ez a dolog nagyon jól be van mutatva a Felejtés Bére c. filmben! Meg lehet nézni, tanulságos :) -
LePenseur #190 tojáspor -
LePenseur #189 Hát, ami a speiz feltöltését illeti, egyetértek veled. Ha és amennyiben mégis lesz pandémia, akkor nagyon remélem, hogy a virus tőlünk távol tör ki, és lesz idő az oltóanyag elkészitésére. Az előkészületekkel jól állunk. Akkor azért kimehetünk a házból :)) -
qper #188 #181-et olvasd el.
Szerintem a Nat. Geo. van annyira nívós lap, hogy tudományosal megalapozott cikkeket közöljön. A hisztériakeltés tőlük távol áll. (bár a csatornát nézve ebben néha erősen kételkedem :) -
LePenseur #187 Ne is :))
Az influ virusok állandóan mutálódnak, ezt tudjuk. De a madárinfluenza egy állati virus momentán és szerencsére. Ennek emberi járványt okozó virussá mutálódása nagyon bonyolult folyamat. -
qper #186 ja, értem :)
Te pl. mit fogsz tenni, ha esetleg mégis kitör a pandémia?
Én asszem betárazok nagy készleteket ásványvízből, lisztből, tojásporból, konzervekből úgy egy-két hónapra, és ki sem fogok lépni a házból.