116
az F1 előszobája:]
-
spect16 #116 Régen írtak ide.
Magny Cours-i verseny elég furán indult, hála Zuber-nek és később Viso balesetének. Pantano győzött, grat'neki.
Egy hasonló, de sajnos halálos baleset. -
#115 pedig egyre inkább ilyeneket szerződtetnek minden kategóriában, kivételt tenni csak a legnagyobb csapatok tudnak :( -
#114 Semmi bajom a lányokkal, feltéve ha tehetségesek. Azokkal van bajom, akik fullra nem tehetségesek és csak kihasználják hogy nők, vagy kihasználják hogy apuci gazdag és pénzes kapcsolatai vannak, és ez a pasikra is vonatkozik. -
#113 Azért nem árt tudni, hogy mindössze 5 éve versenyez együléses versenyautókkal a lány. -
#112 Úgy veszem észre nem nagyon kedveled a női versenyzőket, pedig sokan bizonyítottak már a technikai sportokban idáig is. Ettől függetlenül persze lehet, hogy neked lesz igazad és nem alkot majd maradandót. -
#111 Na már látom. Megnéztem a honlapját de lehet kár volt. Nem hinném hogy maradandót tud alkotni bárhol is. -
#110 Ki ez a tyúk? -
#109 Ja, én is úgy néztem, hogy kicsit megcsukta a verdát, de hát van ilyen... -
#108 Az első tesztnapja nem sikerült túl jól szegénynek, de ma Vallelunkában 24 kört abszolvált. -
#107 itt a legújabb F-1 tesztpilóta, Európa válasza Danica Patrickra...
http://www.gokatherine.com/
...mondjuk én ebből az angol lányból nem sokat nézek ki az eredményei alapján, meg hát így is úgy is Danica a legjobb!!! :) -
#106 -
#105 ha inkább az apja térne vissza annak még sokkal jobban örülnék :) -
#104 mehet jövőre a BMWhez F1be -
#103 gratula neki is, meg az öreg Kekének is! kár, hogy az öreg visszavonult a túrakocsi sorozatokból... -
#102 up
Rosberg a bajnok -
#101 hú ba*meg
imádom a TV2 hozzáértését.
-
#100 ah, nobelcsontot nekik. -
#99 mai sporthírek a TV2-őn, részlet az A1 beharangozójából, valahogy így hangzott:
"...a sorozatban egy igazi veterán versenyző is rajthoz áll, Nelson Piquet Jr"
...LOL -
#98 Hát, a GP2-es mezőny esőben olyan mint a mérgezett-egerek:) -
#97 hát ez itt ennyi... roncsderby -
#96 nahh jó neked :)
Nekem ez a jövőhétre tevődik át + megnézem a Busch-t is:> -
#95 megnézem... bár autóverseny mérgezést kapok. tegnap megnéztem az IROCot, éjjel a Nextelt, most töltöm a Craftsmant, délután F1 :D -
#94 esik, csak az előtte lévő Mini-Kupában sok baleset volt, és most a pályát javítják.
11.15-kor elvileg rajt. -
#93 esik? -
#92 ^Késik kicsik a 2. futam rajtja:( -
#91 nem figyeltem -
#90 nem, csak megvárja míg lesz GP879, majd oda leszerződik egy eszkimó halász és egy kiöregedett kenyai hosszútávfutó mellé... -
#89 Egyébként hogy ha jol emlékszem, Pantano autóján nincsen szponzorfestés? -
#88 gondolom nem volt rá zsé... a nagyon komoly f-1-es eredmények után nem maradt szponzor, aki ilyenre költene... -
#87 GP2-be nem kellett? -
#86 Na igen, ott van pár városi pálya, erős és egyforma képességű autók, test a test elleni küzdelem, bevállalások, szal vagy nem kellett ő oda, vagy elparázta már előre, mert hát ő a megbízhatóság embere, legalábbis ez a fő erénye, nem a gyorsaság, na mindegy... -
#85 Jaja..ez már bennem is felmerült
Szó voltróla egy jó fél éve, hogy esetleg megy Wilson és Glock után a CC-ba..hát, amit kapott volna ott a többiektől, abban a kemény mezőnyben, nem tette volna zsebre:] -
#84 akkor hamarosan viszont fogjuk látni az rtl egyik reggeli műsorvezetőjeként :D -
#83 Az ilyen tehetségteleneket mint BZS, elkell felejteni teljesen:]
Nem is hiszem, hogy valaha bárhol komoly lehetőséghez jut, sőt az is lehet hogy végleg annyi a versenyzésének.
-
#82 a magyarra meg B.Zs. egy széria szuzukival...? - elvégre az a mi autónk... vagy kihoznak egy sárga villamost a szalonból ;) -
#81 Érdekes az is, hogy pár napja még versenyzőtoborozás volt..sőt lehet hogy még mindig van
Kanadai csapatra volt vagy 12 jelentkező. -
#80 első ránézésre érdekelt a széria, de így, hogy 1 versenyző képvisel egy országot, ez így komolytalan, pláne azokkal a nevekkel, akiket olvastam (2-3 kivétellel) -
#79 Viszont ugy néz ki lesz megállapodás a Speed TV-vel, igy ha másképp nem, Torrentről leszedhetőek lesznek a versenyek. -
#78 szerintem se az, felejthető -
#77 A közép-keleti-Európában a jogokat az Epochs Sport birtokolja, hogy ezt a saját most induló tv csatornáján fogja közölni, vagy nagyobb társaságogknak tovább értékesíti, azt még nem lehet tudni.