Szerelem első látásra?!?!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyah akkor osszátok az észt :Ð
múlthéten megismerkedtem egy buliban egy lánnyal, szombaton beszéltünk, hogy talizzunk, hétfõn taliztunk, összejöttünk... megbeszéltük, h ma talizunk, erre ma írt smst, hogy mégse, met fáradt és tanulnia köll 😞
Nh Shevits
megszerettem ezt a topicot... <#vigyor>
mostanában szeretem osztani az észt. <#lookaround>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

ez így van, nem is mondtam, hogy a külsõ nem számít 😉
Brigicsaj
errõl annyit hogy neked sem mindegy hogy egy csinos csaj rajong körül vagy egy kövér........<#idiota>

xD

Brigicsaj
vágom....😊)

xD

Nh Shevits
na ez megint egy véglet, viszont ha egyenlõ esélyekkel indul akkor...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Nh Shevits
nálam is , de nem errõl van szó... úgyértettem hogy ha zárkózottabb forma és nem nyíltabb akkor ezeket a tulajdonságait hangsúlyozza... vágod.

jaja..menni fog az, majd meglátod!

(y)
gercse
amúgy nem vagyok õrölt meg hülye barom, kedves vagyok meg megbízható, csak nem keresem mások társaságát, csak annnyit teszek amennyit muszáj,majd váltok

bazze
"akkor meg légy kedves,közvetlen barátkozó megbízható ez a csajoknak bejön."
--> faszt:Ð volt egy humoros kép egyszer, felülre írva, hogy "Hogyan nõzzünk?" Baloldali egy kép áthúzva, rajta egy pocakos csávó kedvesen mosolyogva fordul eg ynõhöz egy korsó sörrel a kezében. Jobbra pedig egy izmos csávó ugyanúgy sörrel kézben :Ð
Nyah, ennyit errõl 😄😄
Nh Shevits
az alkohol nem megoldás!!!
[hanem életforma <#hehe>]
[[<én is csak ezt tudom tanácsolni>]]

gercse
jó ,mindegy takezóval már megbeszéltük msn.en,majd megváltozok, idõvel

az bizony jót tesz! én érettségi elõtt is belöktem egyet (y)
Brigicsaj
😄DDDDDDDDDDDD
de most te úgy beszéltél a kedveségrõl, meg a megbízhatóságról mint egy hogy is mondjam, amit csak a csaj miatt vállaltok be.......😄DDD<#idiota>
Nem azért de nálam ez alap hogy kedves vagyok és megbízható másokkal szemben........<#idiota>

xD

igyál vmi szíverõsítõt találka elõtt 😊

Kit--Kat
<#eljen><#eljen><#eljen>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

"és ne legyél ilyen kibaszott negatív magaddal mert tökönrúglak!!!!" 😄DDD

(y) <#nyes>
Nh Shevits
nem kell képmutatni. ha jó fej vagy akkor nem kell szerepet játszani csak meg kell mutatni hogy az vagy. ha meg normális vagy és nem az a kimondott társaság humor-dudorja, akkor meg légy kedves,közvetlen barátkozó megbízható ez a csajoknak bejön. csak ha nem cselekszel akkor baráttá válsz. ennyi. és ne legyél ilyen kibaszott negatív magaddal mert tökönrúglak!!!!<#ravasz1>

Brigicsaj
<#idiota><#alien><#vigyor>

xD

asfa
honnan tudod hogy senki sem tökéletes?Itt vagyok például én<#eplus2>

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

hát jó mert nekem mindig akkor m1 el az önbizalmam amikor cselekvésen lenne az idõ 😊
elötte 10 percel ugy eltom magammal hitetbni hogy menni fog meg stb... hogy jajj még 😊))
amikor meg itt az idõ akkor meg semmi :|

Brigicsaj
😄DDDDDDDDDD
lesz ez még így se.....😄DDD
[csak poénkodik, jókedvébe<#idiota>]

xD

nekem csak akkor van, ha van bnõm :Ð akkor ragadnának a nõk 😄😄
Brigicsaj
Önbizalmam nekem is kevés volt, de egyre több van.....😄DD
Ez lehet hogy majd meg fog változni....😄
de én most így jól érzem magam ahogy vagyok....😄 azt nem mondom hogy nem változtatnék magamon semmit hogy még több legyen az önbizalmam jobban higyek magabban......de ugye senki sem tökéletes és ebbe bele kell törõdni.....😄DD ;D

xD

Brigicsaj
Hát azért észre lehet vkin venni hogy hazudik-e.....😄D
ez kortól, nemtõl független.......😄D
még a legprofibbakat is elárulja vmi kis apróság ha hazudik,
ha jól ismersz vkit akkor tod hogy mikor hazudik és mikor nem........😄D
ez ilyen egyszerû.....😄D

xD

De mindent megprobálok ugy csinálni ahogy mondtatok ;]

Önbizalmam sosem volt attól félek mostsem lesz 😊

Ha elveszted az önbizalmad akkor biztos hogy sosem lesz a tied, viszont az öbizalmad nem fog csak igy csettintésre megjönni sazl ebben nemtudok segiteni 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

"*poén*"

pedig pont igy van ahogy mondtad.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Azu nagy baj ha az önbizalmam az a kevés is ami volt kezd el menni? :\
Egyre jobban tetszik Bea és ezzel 1ütt az van a fejemben hogy túl szép ahoz hogy valaha is az enyém legyen :|

Te ebben honnan vagy ien biztos? 😊))
Gondolod ha megcsalná Lmondaná valakinek is? Max oannak aki nem beszél veletek és akiben megbízik! xD
*CSak poén* <#banplz>

Brigicsaj
Nem-e?? 😄DDDD Lehet (sõtt biztos) hogy sokkal értelmesebb leszek pár év mulva.....
de vegyük bnõmet....😄 13 éves és 19 éves pasija van....😄D
és mind2 tök jófej és értelmes, egymást is tökéletesen megértik,.......és bejönnek egymásnak, .........szal nem értem mi itt a probléma.....😄DD
az már egy másik dolog hogy esetleg a srác az már mást is akarna, de akkor már elve válalja hogy azt nem csinálhatja ha bnõmmel jár, de õ ezt vállalta és nem is csalja meg.......😊)

xD

fel kell vhogy hívni magadra a figyelmet!
a reklámok is azért vannak, hogy felhívják bizonyos termékekre a fogyasztók figyelmét, különben sokkal kevesebben vagy épp nem is vennék észre azt a bizonyos árút!
tehát tünj ki vmivel és add el magad! 😊

gercse
kattints a profilomra és nézd meg a honlapom címét

gercse
vanö 😄

gercse
lehet, a 27 oszttársambol kb 5 normális v 6 , vagy én ismertem meg õket rosszul,bár nem hiszem.

MSNed vanö?
gercse
nem vagyok rocker,csak a Queen-t szeretem, meg ugy általában a 80-as 90-es évek zenéje jobban bejön mint a mai fosok,gondolom sokan nem így vannak vele de én igen

ez hülyeség... rossz társaságba jársz, rossz embereket ismersz...
gercse
ja, pont ezt nem bírom az emberekben,amint már le is írtam,senki nem adja magát,ez van, manapság már csak a képmutatása jön be mindenkinek, nekem nem ....

hmhm
majd kinövöd.

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

légy a környék császára és a lányok térde hullanak elõtted! 😄D

Nh Shevits
ottapont. ha nem tartod magad semmire, akkor a nõk is így fogják gondolni. (hogy egy nulla vagy). ezen sürgõsen változtass, nyomd fel a jóarc barométert százasra és tedd a szépet. esetek többségében bejön<#kacsint>. vádúljá' be!!!

Hanga
szeresd jobban magadat megérdemled

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

hát sztem ezzel sokan vaguynk így, hogy nem szólítottunk még le igazán nõcit :Ð attól még találhacc szerelmet 😉
vaddepressziós rocker-e vatyö? :o

nyah, majd elsõ nõd után megávltozik a véleméyned <#nyes>
hát sztem értelme 17-18 éves nem jár 14 évessel :o nem akarok én megsérteni senkit se, de majd észreveszed te is, hogy mekkora különbség lesz pár év múlva az akkori és a mostani érettséged és viselkedésed közt 😉
de, szal képt, és számot 😄😄😄