Szerelem első látásra?!?!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
múlthéten megismerkedtem egy buliban egy lánnyal, szombaton beszéltünk, hogy talizzunk, hétfõn taliztunk, összejöttünk... megbeszéltük, h ma talizunk, erre ma írt smst, hogy mégse, met fáradt és tanulnia köll 😞
mostanában szeretem osztani az észt. <#lookaround>#lookaround>
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
xD
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
"akkor meg légy kedves,közvetlen barátkozó megbízható ez a csajoknak bejön."
--> faszt:Ð volt egy humoros kép egyszer, felülre írva, hogy "Hogyan nõzzünk?" Baloldali egy kép áthúzva, rajta egy pocakos csávó kedvesen mosolyogva fordul eg ynõhöz egy korsó sörrel a kezében. Jobbra pedig egy izmos csávó ugyanúgy sörrel kézben :Ð
Nyah, ennyit errõl 😄😄
[hanem életforma <#hehe>#hehe>]
[[<én is csak ezt tudom tanácsolni>én is csak ezt tudom tanácsolni>]]
de most te úgy beszéltél a kedveségrõl, meg a megbízhatóságról mint egy hogy is mondjam, amit csak a csaj miatt vállaltok be.......😄DDD<#idiota>#idiota>
Nem azért de nálam ez alap hogy kedves vagyok és megbízható másokkal szemben........<#idiota>#idiota>
xD
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
elötte 10 percel ugy eltom magammal hitetbni hogy menni fog meg stb... hogy jajj még 😊))
amikor meg itt az idõ akkor meg semmi :|
Ez lehet hogy majd meg fog változni....😄
de én most így jól érzem magam ahogy vagyok....😄 azt nem mondom hogy nem változtatnék magamon semmit hogy még több legyen az önbizalmam jobban higyek magabban......de ugye senki sem tökéletes és ebbe bele kell törõdni.....😄DD ;D
xD
ez kortól, nemtõl független.......😄D
még a legprofibbakat is elárulja vmi kis apróság ha hazudik,
ha jól ismersz vkit akkor tod hogy mikor hazudik és mikor nem........😄D
ez ilyen egyszerû.....😄D
xD
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
pedig pont igy van ahogy mondtad.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Egyre jobban tetszik Bea és ezzel 1ütt az van a fejemben hogy túl szép ahoz hogy valaha is az enyém legyen :|
Gondolod ha megcsalná Lmondaná valakinek is? Max oannak aki nem beszél veletek és akiben megbízik! xD
*CSak poén* <#banplz>#banplz>
de vegyük bnõmet....😄 13 éves és 19 éves pasija van....😄D
és mind2 tök jófej és értelmes, egymást is tökéletesen megértik,.......és bejönnek egymásnak, .........szal nem értem mi itt a probléma.....😄DD
az már egy másik dolog hogy esetleg a srác az már mást is akarna, de akkor már elve válalja hogy azt nem csinálhatja ha bnõmmel jár, de õ ezt vállalta és nem is csalja meg.......😊)
xD
a reklámok is azért vannak, hogy felhívják bizonyos termékekre a fogyasztók figyelmét, különben sokkal kevesebben vagy épp nem is vennék észre azt a bizonyos árút!
tehát tünj ki vmivel és add el magad! 😊
nyah, majd elsõ nõd után megávltozik a véleméyned <#nyes>#nyes>