Szerelem első látásra?!?!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brigicsaj
az elõbbi tanul, az utóbbi nem tom......😄DD

xD

Nh Shevits
jó akkor inkább ne írj rá semmit.
nade ne offoljunk. hova tûnt a mi örökdepis Jan Ullrich-unk? vagy Nightwish?

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Brigicsaj
engem nem érdekelnek az ilyenek.....😄DD
ne várj tõlem eggyüttérzést ilyenben......😄DDD

xD

Nh Shevits
szerintem kurvára nem vicces de mindegy.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Brigicsaj
szopacs........<#hehe><#vigyor1>

xD

Nh Shevits
meccset néztem. u21-es válogatottunk szopott <#szomoru1>

Brigicsaj
Na ez az! Holvoltál te most ilyenkor amikor oszthattad volna azt a sok észt?? 😄DDDD

xD

én csak 1 kérdést tettem fel, hogy oszthasd az észt 😄😄
Brigicsaj
mér, max az utóbbi 10-et megértem, de 30-at nem.......

xD

Nh Shevits
ezt az utóbbi 30-at nem sorolnám oda...

asfa
akkor jo.😄D

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Brigicsaj
nem kaptál még eleget??? 😄DDD

xD

Brigicsaj
nem utállak, tudtam végig hogy csak hülyülsz...... =))

xD

Nh Shevits
szpemmelés kéretik abbahagyni.<#ejnye1> magvas gondolatokat akarok. <#felkialtas>

asfa
jol megfogadom a tanácsod.én se szeretek vitázni nyugi.de már mindegy ugyis utálsz.látom rajtad 😄DD.ennyi duma után nem is csodálom!!

Brigicsaj
😄DDD jobban is teszed....😄DD
nem szeretek vitázni.....😄DDD

xD

Brigicsaj
😄DD de.......na jó hagyjuk......😄DDD

xD

asfa
nem csak vicc volt.unom magam és nemtok mit csinálni ezé vmit mondtam igy legalább eltelt egy kis idõ.nem vagyok igazad van<#worship>.legközelebb inkább veled nem vitázok mer én húzom a rövidebbet<#help>

és ettõl kiderül, h megbízható-e? lehet, hogy csak nem hallod vissza 😄😄
akkor már én mondok nemet 😄
Brigicsaj
engem nem bántottál meg.....😊)
de akkor is mondom hogy nem vagy tökéletes, ha meg még is annak hiszed magad akkor mutass

xD

Brigicsaj
még bármi lehet......ha következõt is lemondja akkor sztem nem.......bár még akkor is akármi lehet......=)

xD

Brigicsaj
ha mondjuk megmondassz neki vmi olyan dolgot magadról amit nem nagyon szeretnél hogy kiderüljön, de ha kiderül akkor sincs agy baj, mert azért nem olyan fontos.........

xD

asfa
jaj.nem akartalak megbántani bocs.de akkor is igaz amit mondok<#hehe><#hehe><#hehe>

szted nem? :|
Brigicsaj
<#idiota> én azért szurkolok neked! 😉))

xD

Brigicsaj
hát nem, mert a szerénységet nem rólad formázták az biztos, szal már nem vagy tökéletes......<#idiota>

xD

igen? mibõl?
ezt nem egészen értettem :Ð csak ez a baj a nõkkel bazz... elvagytok, aztán összejöttök, aztán hú de jó meg minden, és akkor legközelebb meg már mi van? :o
nah mind1, remélem, hogy végülis nem lesz semmi baj, és a 2. randi is olan jó lesz, mint az elsõ 😊
Brigicsaj
a megbízhatóság igen...........😊)

xD

asfa
hello!

Brigicsaj
nem csak......nincs ideje gondolkodni rajtatok hogy mi lenne ha igen és mi lenne ha mégsem......nincs idõ tisztázni a dolgokat ha minden nap lát.......
de ha mondjuk 2 naponta vagy 3 naponta lát az elején még mielõtt lenne belõle vmi akkor, nincs olyan hogy lemondja csak ha nem akar már tõled semmit, de aztán mondom lehet hogy ezzel csak én vagyok így......<#idiota>

xD

asfa
milyen igazam van ugye?<#eplus2><#eplus2><#nyes>

de az korábban nem derül ki, mielõtt összejöttök 😄😄
Brigicsaj
az is nagyon, fontos.......

xD

oksi, csáosz, elõtte válaszolj az elõzõre 😄😄
Brigicsaj
Na lépek egy félórára fürdeni, majd jövök!
Bye! 😉

xD

de mindenesetre nem kell ez a duma, hogy megbízhaót legyél, meg hûséges, stb 😄😄😄
nyah mondjad! :Ð meggondolta magát, mi? :o
Brigicsaj
na akkor meg?? 😄DDDDD

xD

Brigicsaj
ja hogy tegnap.....akkor nem tom......vagy lehet hogy tom, de akkor hülyének nézel, meg lehet hogy csak én vagyok vele így ,szal inkább nem mondom......<#idiota>

xD

mik? :Ð válogatósak? hát én az vagyok, ez tény 😄😄
Brigicsaj
bye! én már megtanultam mindent holnapra.....😊)

xD

jóóóó, de én msáodik randit azé nem mondanék le :\ persze, ha már többször lemondaná, akkor tudnám, hogy mi van, de így meg bizonytalan vagyok :o
jó, csak ezt tegnap beszéltük meg, és hát gáz 😞
Brigicsaj
Nah mit ha a férfiak nem lennének azok......<#idiota> <#vigyor1>

xD

Brigicsaj
és hol itt a probléma?? 😊
figyi, ha már másodjára vagy 3-adjára mondja le akkor érdeklõggyél utána hogy egyáltalán akar-e veled találkozni........mert ha többször lemondja akkor már nem valószínü hogy akar vmit tõled.....
de az elsõnél még ne aggódjál......😄
a másik jobban jársz ha õ mondja meg hogy mikor találkozzon veled....mert akkor biztos úgy mondja majd hogy legyen rád ideje.......😄DDD
(lehet hogy hülyén hangzik, de így van.....😉)

xD

igen <#idiota> csak arra, hogy valójában ez így is van :Ð
Brigicsaj
Nem csak arra célozgattál hogy a nõk válogaósak és hogy hogy merészeljük a jobbat választani........<#idiota>

xD

spájz, jó tanulást
ott, hogy 2. randit lemondta 😞
gercse
és hol a probléma, nekem mindennap annyit kell tanulni h beledögölök,mentem is tanulni,csákó