2173
Vajon létezik-e?
-
#848 akkor mostan mi lesz? -
#847 Nem , de az akkor se lenne ha jó csaj lennék..... -
#846 akkor nem is lesz popószex kockarámával? -
#845 nem vagyok én olyan jó csaj..... -
#844 jó akkor én is kérek egy galériára valót. mostmár kiváncsivá tettél. -
jövőhét péntekedn (okt. 7.-én) megyek el, aztán mek esküvőre aztán 19-én jövök haza, aztán ott úgy is csinálunk képeket......:DDD
azért akkor....:DD
-
#842 mi lesz okt.20-án ?
kiváncsi vagyok ki vagy te hogy már egész sg-közösség rád pályázik -
#841 majd fogok, legyél türelmes....:DD
majd okt 20.-án teszek fel.....:DDD -
#840 AZ!!! :DDDD egy 30 valahány éves csókával!!!
Persze, álmaim pasia! :P -
#839 nah mostmár télleg mutathatnál vmi képet -
#838 és összejöttetek? -
#837 na buszos ügy,....
szállok ma fel a buszra , erre köszön nekem nagy vigyorral a busz soför hogy "Szíjjja!"......mondom neki hogy "Helló"
úr isten, tömve volt a busz és elöl kellett maradnom, az meg végig engem méregetett vigyorogva a tükörből........:P :DDDD -
#836 kössz inkább kihagynám.....:DDD -
#835 ma volt egy "szerelem első látásra" szituációm a buszon. megláttam a csajt és nagyon elég jól nézett ki. aztán leszállásnál felállt és kilátszott a dereka hátul és kicsit szőrös volt. így esett meg az "undor első látásra" lett a dologból . na most elégedettek vagytok? a témába vágva írtam és nem offoltam. -
Phat Smoker #834 'popószex kockarámával' ? ennek inkább vmi perverz topikban lenne a helye! :)
hol marad itt az 'első látásra' dolog ? :)
jaértem..kockaráma első látásra! :)) -
#833 élesszük fel.
szereted a popószexet kockarámával? -
#832 jah -
#831 meghóóóóóóóóóóóót a topic!!! -
#830 Happy Birtyhday LSL címmel:) -
#829 A gumiban -
#828 Nem, hol van? -
#827 ez 1 szülinaposnak megbocsátható(1általán láttad aHB topicot amit atiszteletedre nyitottam?:)
-
#826 én meg másnapos :) -
#825 írok én is hogy ne haljon ki a topic. 14 naposak vagyunk. -
Ben C #824 :DD -
#823 :DD okés.....:DD -
Phat Smoker #822 hamarosan...addig izguljatok! :)) -
#821 oké....;)
kezdheted is.....;D -
Phat Smoker #820 majd írok bele :) -
#819 na jah, az tiszta gáz......:DDD
mondjuk én csak az első hsz-t olvastam, de az a lényeg....:DD -
#818 amúgy a szerelem első látásra nem feltétlen szerencsés, lásd a "Szerelmem egy kurva" c. topikot -
#817 ez a topik meg kezd kihalni......:/ -
#816 viccnick:) -
#815 Ez még viccnek is jó :) -
#814 -
Phat Smoker #813 legközelebb jól megkergetem :-))) -
#812 Fog még arrafele futni. :-) De ne szalaszd el! -
#811 hilfe,hilfe:) -
#810 :) -
Phat Smoker #809 na mostmár kéne vmi szerelem első látásos dolgot is írni ide :))
a minap szokásos karbantartó edzésemet tartottam a ligetben, ahol a futás iránti mérhetetlen szenvedélyemet szoktam csillapítani. szaladok, szaladok, látom fut velem szemben egy feltűnően bájos hölgy..szőke haja nedves, megkapó lénye kedves, szemének ragyogása, mint az azúrkék tenger...ahogy közeledünk egymáshoz, az idő úgy lassult le körülöttünk, míg csak én voltam ott és ő..mélyen a másik szemébe néztünk, majd kocogó lépteink elhaladtak egymás mellett!
hmm..végül is történhetett volna vmi köztem és a sporttárs hölgy között, de én nem hiszek a futó kalandokban :)))