Szerelem első látásra?!?!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szöveged 70%, külsõd 30%-ban nyom a latba. vagy hasonló"
Ez hülyeség... A nõk 99%-nál a kûlsõ a fontos, ahogy a férfiaknál is. Mondjuk, van akinek a több kíló zsirpárna, a nagy segg, a tokka tetszik. Mint gondolom neked is.
még jó, hogy én geciszép vagyok :o
szöveged 70%, külsõd 30%-ban nyom a latba. vagy hasonló <#kacsint>#kacsint>
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
max utána nem jönn be a megszólalásig tökéletes lány/pasi
tudod a mutatós külsõ alatt 1 lelkinyomorék lehet és az az igazság ,hogy mind nõk mind férfiak tekintetében ez van ...
volt 1idõ ,amikor a külsõt néztem és nem hallgattam az apámra (14-15 évesen) utána pedig csodálkoztak ,hogy vágtam ki a jobbnál jobb izmosabbnál izmosabb hapsikat mert nullák voltak ...
mindenkiben van valami szépség ,amit észre kell venni !
a párom is aranyos volt és ember -ami nem mindenkire mondható el,- saját egyéniség -nem majmolt senkit - ,szerelmes voltam a hanjába ,majd a fülébe után szépen,lassan sorba jött minden .
Az idõ ... az megmutatja ,hogy a lány megérdemli-e a szerelmedet ...
Beszlgettem a csajjal meg minden viszont van az osztálbyan 1 srác aki minden lánynak teccik mert õ tollas labdázik meg faxom tudja és akkor válla van mint nekem 2X meg stb...
faszom kivan már<#rinya>#rinya>[#rinya
ez jólesett 😛
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
nálam az a beszólogatás az hogy nem köszönsz neki meg semmi csak mondjuk elmegy melletted és akkor beszolsz neki hogy "jó a segged" vagy vmi.....😄D
ami szar duma, de ez van.....😄D Nálam EZ a beszólogatás....😄D
xD
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
/* már egy ideje ismertem .) */
8 éve vagyunk együtt 😊
nekem egy csomószor csináltak már ilyet, meg is lett róla utána a véleményem....
ez meg a mi a kedvenc állatos duma, meg hát.......szerintem egy egyszerû sziával többet érnél, ........de te tod.....
xD
én a Mi a kedvenc állatod? -al arattam <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
xD