Szerelem első látásra?!?!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

He?? Tételezzül fel, hogy az ide írok 30 év alatt vannak...
"szerintem ha nem vagy kimondottan ronda ember akkor:
szöveged 70%, külsõd 30%-ban nyom a latba. vagy hasonló"

Ez hülyeség... A nõk 99%-nál a kûlsõ a fontos, ahogy a férfiaknál is. Mondjuk, van akinek a több kíló zsirpárna, a nagy segg, a tokka tetszik. Mint gondolom neked is.
korfüggõ szerintem:\
még jó, hogy én geciszép vagyok :o
Nh Shevits
szerintem ha nem vagy kimondottan ronda ember akkor:
szöveged 70%, külsõd 30%-ban nyom a latba. vagy hasonló <#kacsint>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Strahd_
Azért ha szerelem elsõ látásra akkor nem épp a belsö jegyeit veszed elösször észre.. hanem a külsöt...
max utána nem jönn be a megszólalásig tökéletes lány/pasi

krisztike
igazad van <#eljen><#taps>

krisztike
nem ér a csaj semmit az olyan csajok ,akik csak a külsõt veszik alapul nem érnek szart sem ... (igaza van a franco-nak)
tudod a mutatós külsõ alatt 1 lelkinyomorék lehet és az az igazság ,hogy mind nõk mind férfiak tekintetében ez van ...
volt 1idõ ,amikor a külsõt néztem és nem hallgattam az apámra (14-15 évesen) utána pedig csodálkoztak ,hogy vágtam ki a jobbnál jobb izmosabbnál izmosabb hapsikat mert nullák voltak ...
mindenkiben van valami szépség ,amit észre kell venni !
a párom is aranyos volt és ember -ami nem mindenkire mondható el,- saját egyéniség -nem majmolt senkit - ,szerelmes voltam a hanjába ,majd a fülébe után szépen,lassan sorba jött minden .
Az idõ ... az megmutatja ,hogy a lány megérdemli-e a szerelmedet ...

és akkor mi van, akkro ne azzal hódíccsá :Ð
franco
akkor azok a csajok nem érdemesek arra hogy törd magad

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

*Beszélgettem

Nah most kezd naon elmvészni az a csepp önbizalmam is <#falbav>
Beszlgettem a csajjal meg minden viszont van az osztálbyan 1 srác aki minden lánynak teccik mert õ tollas labdázik meg faxom tudja és akkor válla van mint nekem 2X meg stb...
faszom kivan már<#rinya>[#rinya

franco
mekkaptam

krisztike
agybajnok <#taps>

Brigicsaj
<#eplus2><#nyes>

xD

Brigicsaj
áháááá....😊))

xD

franco
a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem új neve

ez jólesett 😛

gercse
téker😄D

Brigicsaj
Corvinus??? az meg mi a rák????

xD

Brigicsaj
biztos vagy benne??? 😄DDDDD

xD

Brigicsaj
Jah talán, egyszer.......<#eplus2><#hehe>

xD

franco
minnyá tekk

vihetitek

Nh Shevits
kihevered egyszer...<#eplus2>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

franco
nálam ez nemgáz

Corvinus 😄

franco
hopp

Brigicsaj
<#vigyor><#nyes>

xD

Nh Shevits
smiley lemaradt: <#ravasz1><#vigyor><#hehe>

Nh Shevits
fáj hogy nem téged válaszottalak mi?

Brigicsaj
jól tetted.....;DD

xD

hamar el is baszod az imidzsedet :Ð
Nh Shevits
én sem a suliból válaszottam <#beka2>

Tarajos Sül
végülis majd csak lesz vmi!Még csak kb 2 hete vagyok uj suliban!
Strahd_
😊

Brigicsaj
Én nem erre gondoltam.......
nálam az a beszólogatás az hogy nem köszönsz neki meg semmi csak mondjuk elmegy melletted és akkor beszolsz neki hogy "jó a segged" vagy vmi.....😄D
ami szar duma, de ez van.....😄D Nálam EZ a beszólogatás....😄D

xD

Brigicsaj
hát jólvan, vannak kivételek mindenhol.....😄DD

xD

Nh Shevits
nem leszek fasz sg fórumára belinkelni... egyébként van több is.

KÉPT!

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Nh Shevits
én szavak nélkül operáltam most. teremts helyzetet ami adja magát <#vigyor>, onnantól meg filmjelenet. bejött... (szombat óra girlfriend)<#hehe>

Strahd_
😊 nem akartam visszairni hoyg amikor ö 6-10 éves volt akkor még bejött ez legalább 1 lánynak 😊)

ez a hát te meg ki vagy nagyon ütõsen hangzik <#szomoru2>

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

egyszerû sziával? megy a beszélgetés egy jó ideje, egy kisebb szünet, aztán a másik csak igy slusszopénként benyögé hogy "Szia!". kicsit sem nézném elmebetegnek

Strahd_
😊 1 szer használtam 😊 nem tudtam mit kérdezni a csajtol 😊
/* már egy ideje ismertem .) */

8 éve vagyunk együtt 😊

Brigicsaj
hát nem tökmindegy, mert a normális csaj kiábrándul ha ilyen hülyeségeket szólogacc be neki.......
nekem egy csomószor csináltak már ilyet, meg is lett róla utána a véleményem....
ez meg a mi a kedvenc állatos duma, meg hát.......szerintem egy egyszerû sziával többet érnél, ........de te tod.....

xD

Strahd_
ugy is mindegy mit szolsz be a lánynak 😊 ha bejösz neki tök mindegy 😊)

én a Mi a kedvenc állatod? -al arattam <#idiota><#idiota><#idiota>

Brigicsaj
szerintem ez eléggé gáz.....akármit is szólogacc be az gáz.....azzal normális csajt nem fogol.....már bocsika....😊

xD

ööö, korod? :Ð ez elég gáz, persze én beszélek... mindenesetre sztem ez nem jó megoldás :Ð
Tarajos Sül
Albertirsai vagyok!
Tarajos Sül
Igazábol nem ugy szologatok be annak a csajnak hogy anyád vagy hasonló,hanem pl am,ikor elmegy mellettem akkor mondom hogy "Hát te meg kivagy?" meg ilyenek
köfi:\
hmm..pedig a különbség szemmel látható 😄D

hmhm
paranoia, üldözési mánia.

{ V Á Á } silkroad: lvl 11