2173
Vajon létezik-e?
-
Rundstedt17 #2093 A kivétel erősíti a szabályt -
#2092 jaja vége..:D de már szombat óta..:P és szombaton voltam bulizni és ott ittam kicsit! :) mondjuk sokat..:D de csak addig amíg nem vigyorogtam egyfolytába...:D bírom a piát..:D ittam egy jó pár boroskólát, meg pezsit bombával..:P eléggé jól voltam..:P olyat táncoltam....:D komoly volt..:P amúgy se vagyok táncolás terén gátlásos, de piával azért könnyebben mozog az ember, legalább is én igen..:P mindig könnyebben tok táncizni ha kicsit be vok csípve..:P :) -
#2091 A srácnak elég fura világnézete van, több más fórumon is összefutottam vele.
Más. Vége van már a szesztilalomnak? Cimborával elvileg szombaton ünneplem, hogy diplomázhatok. :) -
#2090 miért? én 16 lassan 17 vagyok és mégis a komoly dolgokat keresem! :P
most azért mert te csalódtál nem kéne általánosítani, honnan tudod hogy az a lány milyen?! azért írtam hogy meg kell próbálni....mert sztem csakis a lány tudja a szándékait, vagy még lehet ő sem... -
#2089 Szerintem meg érdemes kivárni a végét, aztán utólag nem szól arról a történet, hogy volt egy lány akit szerettem és hagytam elmenni...
(Good Will Hunting filmben van erről egy jó jelenet)
Ahogy írtad ÁLTALÁBAN ez igaz viszont ő lehet, hogy egy csiszolatlan gyémántra lelt! Láttam már nagyon érett 18-ast is és halálosan link és komolytalan (nem viccet értek ezalatt, inkább aztmondabám, hogy szarok bele filiozófiával ajándékozta meg az élet) 27-est is.
-
Rundstedt17 #2088 szakíts túl idős vagy hozzá,de akárhogy is nézzem egy 18 éves lány általában nem komoly dolgokat keres....Szóval... -
#2087 nincs mit! :) nyugodtan kereshetsz privibe is..:) majd írd meg azért hogy alakulnak a dolgok ;) -
A tumi #2086 Köszi.
:) -
#2085 jó nekik -
#2084 hülyeség. A mővérem ugyanilyen idős volt, mikor összejött a pont ugyanilyen idős pasijával, és azóta (6éve) együtt vannak. Szal ez a kor duma fasság a köbön. -
#2083 szakíts
youre too old -
#2082 Hát semmiképpen se szakíts vele szerintem, csalódások által az ember csak több lesz, nekem is volt egy pár, én se tudtam bízni, és most nekem is van egy komoly kapcsolatom, és örülök így utólag hogy meg próbáltam benne bízni, és kb úgy 3 hónap után már szeretni is mertem, mert megismertem annyira hogy annyit megérjen a dolog megpróbáljam....neked is ezt javaslom, hogy próbálj bízni és szeretni, de legelősször is komolyan elbeszélgetni a csajszival a múltjáról hogy neki milyen volt, mert ha őt is érte hasonló csalódás mint téged, nem valószínű hogy megteszi veled azt amitől félsz , mert ismeri az érzést....mondjuk egy hetes kapcsolat után még nem tudhatod te se meg a csaj se, hogy milyen lesz ez a kapcsolat, de majd kiderül..;) próbálkozz..:) -
A tumi #2081 Hello.Ma egy hete jöttem össze egy 18 éves lánnyal.Én 27 leszek.
Utolsó komoly kapcsolatom 2003 nyarán ért véget.Pontosan azért nem volt attól az évtől idáig komolyabb kapcsolatom mert féltem hogy úgy járok mint az előzővel(írtó nagy szerelem részemről,ő is elhitette velem és a végén kiderült hogy soha nem is szeretett).Alig tudtam túltenni magam a dolgon:S.Azt hittem hogy sose fogom már azt az érzést újra átélni,de ezzel a lánnyal akivel most vagyok,megint feléledtek azok az érzések.És itt jön az én hülyeségem:inkább szakítani szeretnék vele mert félek,hogy megint átbasznak.Sajnos nem bízok se saját magamban se a lányokban.
Pedig ez a lányt tudnám szeretni(vagy már szeretem is).
Mit csináljak?Adjatok tanácsot. -
#2080 kb,ennyi a lényege,ezért nem -
scheri #2079 mondom... részemről nem..... :) -
#2078 mondom... -
scheri #2077 Mi is történt?Feltettem 1 elemi kérdést,amire ő mutatja(ni akarja) felsőbbrendűségét...Szegény ha eléri az idősebb kort.... -
#2076 És a történet kezdödik elöröl... -
scheri #2075 Meg is lepődtem volna ha megválltoztál volna.De látom szeretsz mások helyett válaszolni,véleményt nyilvánítani.Szereted másokra ráerőszakolni a saját véleményedet,ami nem baj mert előbb-utóbb az ember kinövi.Ki előbb ki utóbb,nálad utóbb csak vigyázni kell ezzel mert nem lesz az embernek barátja csak a monitor,de te ezt már jól tudod. -
Nyarlathotep #2074 Mert tök mindegy, ki mit mondott neked, le sem szartad! -
scheri #2073 És miért nem?..... -
#2072 detto -
#2071 én jelen voltam,csak nem szóltam hozzá :-c -
scheri #2070 Szép?Csak az érzéseim... -
scheri #2069 Okok ti valóban régiek vagytok,de én azokra gondoltam akik jelen voltak kb 2,5 hónapja a sztorymnál. :) -
#2068 én is régi vagyok....:PP :D -
#2067 én -
scheri #2066 Van itt még valaki a régiek közül? :) -
#2065 ez van fiacskám..xDD -
#2064 az bizony szomorú tényező ^^ -
#2063 az esély meg van...:P csak kicsi...xDD főleg még ha az ország másik felébe is lax...:P -
#2062 az esélyt adjuk meg mindig ^^ -
#2061 hát eléggé kicsi a valószínűsége...xDD -
#2060 no az még ugyan nem olyan biztos :D -
#2059 de nem az enyimét...xDDD :PP
-
#2058 én 40 év mulva 57 leszek bebebe és én majd eszem a sütit :D -
#2057 húzsos csajz jóak :C -
#2056 40 év múlva én 56 éves leszek, szerintem akkor sütögetem majd a sütit az unokámnak...xDD -
#2055 höhöhö 40év mulvára :p -
#2054 hah?