Szerelem első látásra?!?!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy vigyázz kivel kezdesz😊😊😊
am 17 lassan 18 vagyok...😄 de nem vok kurva...😄 nem úgy van sok tapasztalatom..😄DD bár azért szûz kislány se vagyok, szal nem kell félteni...xDDD csak tudom amit tudok...😛
xD
Viccetfélretéve létezik bár attol hogy én elsö látásra beleszeretek valakibe attol ö még nem fog ugy érezni mint én..Bár ha elég erõsen nezem akkor talán 😄
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Dehogy nézem le a Nõket ,szeretlek titeket:d..csak csibészkedek ,ö azt szabad nem?😄
méér mennyire vagy fiatal??..és kimûvelted magad??ezt ugy ekll érteni hogy nagyon sok bravogirl és im és poopcorn és kiskegyed és romana magazinokat olvastál?...vagy csak télleg annyira tapasztalat vagy hogy jujujj..de az olyan nõket máshogy hívják ugye tudod.
xD
Nem tudom miért segítesz máskonak szívügyekbe!!.valszeg azért mert a sajátod nincs rendben?vagy mert túl sok hupikék törpikéket néztél kiskorodban,de ez nem gáz...én mindig dragon ballt néztem viszont abból csak azt tanultam hogy nem lehet leugrani a teraszról kamehamézni...sérülés néllkül😄
xD
xD
http://valentinnap.com/valentin/ecard.php?show=20080211112631
<#crazya>#crazya>
xD
xD
Más. Vége van már a szesztilalomnak? Cimborával elvileg szombaton ünneplem, hogy diplomázhatok. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
most azért mert te csalódtál nem kéne általánosítani, honnan tudod hogy az a lány milyen?! azért írtam hogy meg kell próbálni....mert sztem csakis a lány tudja a szándékait, vagy még lehet õ sem...
xD
(Good Will Hunting filmben van errõl egy jó jelenet)
Ahogy írtad ÁLTALÁBAN ez igaz viszont õ lehet, hogy egy csiszolatlan gyémántra lelt! Láttam már nagyon érett 18-ast is és halálosan link és komolytalan (nem viccet értek ezalatt, inkább aztmondabám, hogy szarok bele filiozófiával ajándékozta meg az élet) 27-est is.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
😊
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
xD
Utolsó komoly kapcsolatom 2003 nyarán ért véget.Pontosan azért nem volt attól az évtõl idáig komolyabb kapcsolatom mert féltem hogy úgy járok mint az elõzõvel(írtó nagy szerelem részemrõl,õ is elhitette velem és a végén kiderült hogy soha nem is szeretett).Alig tudtam túltenni magam a dolgon:S.Azt hittem hogy sose fogom már azt az érzést újra átélni,de ezzel a lánnyal akivel most vagyok,megint feléledtek azok az érzések.És itt jön az én hülyeségem:inkább szakítani szeretnék vele mert félek,hogy megint átbasznak.Sajnos nem bízok se saját magamban se a lányokban.
Pedig ez a lányt tudnám szeretni(vagy már szeretem is).
Mit csináljak?Adjatok tanácsot.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!