Szerelem első látásra?!?!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ezt szépen megfogalmaztad, fogadd õszinte gratulációmat😄
Amúgy vigyázz kivel kezdesz😊😊😊
Brigicsaj
hát nem ilyen fos tini magazinokból mûveltem ki magam ahol minden hónapba még a horoszkóp is azt írja hogy a szerelem rád talál..xDDDDD
am 17 lassan 18 vagyok...😄 de nem vok kurva...😄 nem úgy van sok tapasztalatom..😄DD bár azért szûz kislány se vagyok, szal nem kell félteni...xDDD csak tudom amit tudok...😛

xD

kakaoskalacs
Persze hogy létezik :C ránézel mondjuk a mellére és beleszeretsz..vanilyen ··
Viccetfélretéve létezik bár attol hogy én elsö látásra beleszeretek valakibe attol ö még nem fog ugy érezni mint én..Bár ha elég erõsen nezem akkor talán 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Elõször is megint tévedsz😊..én kölyökfóka vok😄
Dehogy nézem le a Nõket ,szeretlek titeket:d..csak csibészkedek ,ö azt szabad nem?😄

méér mennyire vagy fiatal??..és kimûvelted magad??ezt ugy ekll érteni hogy nagyon sok bravogirl és im és poopcorn és kiskegyed és romana magazinokat olvastál?...vagy csak télleg annyira tapasztalat vagy hogy jujujj..de az olyan nõket máshogy hívják ugye tudod.

Brigicsaj
😄DDD te nem vagy fóka...xDDD és ha lenézed a nõket, akkor igenis szembeszállok veled és megvédem magam és társaimat...😛 amúgy van abban valami amit írtál hogy miért segítek, de am nem az a fõ indok..😄 hanem hogy fiatal korom ellenére túl jól kimûveltem magam az ilyenekbe,...😛 no meg a tapasztalat....😛

xD

DaemoonHunter
Kb én is így vagyok vele...az éve bármely napján képes vagyok tudatni vele, hogy mennyire szeretem...szeretném, ha lenne most<#vigyor2>

drsenorita
hehe...amúgy vicces ez az egész valentin-naposdi....nekem van egy barátom,akinek szinte állandóan van barátnõje, de ha nincs,akkor azt mondja, "hogy nem is baj,karácsonyig ne is legyen,legalább nem kell rá pénzt költeni" vagy "micsoda ostobaság ez a valentin-napmcsak a pénzt viszi el". mindig mosolygok rajta (fõleg,hogy tök pénzes),de valahol igaza van ezzel a valentin-nappal. én sosem szerettem,csodálkozva néztem, hogy mikor eljön a február 14, hogy meghülyül egy csomó ember. olyan anyagias az egész. én nem szeretem,ha egy kapcsolatban azon görcsölnek a felek,hogy mit vegyen a másiknak.........

elõször is,a kölyökfókákat nem illik bántani.

Nem tudom miért segítesz máskonak szívügyekbe!!.valszeg azért mert a sajátod nincs rendben?vagy mert túl sok hupikék törpikéket néztél kiskorodban,de ez nem gáz...én mindig dragon ballt néztem viszont abból csak azt tanultam hogy nem lehet leugrani a teraszról kamehamézni...sérülés néllkül😄

Brigicsaj
tyûûûû ezért most olyat kapnál....😄 az egy dolog hogy nem vok néger..se nem vok csávó...😄 de akkor azt áruld el nekem, hogy miért én segítek akkor mindenkinek szívügyekbe? 😄D am meg nem is láttam a filmet, csak a bemutatóját meg hallottam róla sokat..😛

xD

nem, nincs szerelem elsõ látásra...

debrecenben és parázik mindenki a vizsgáktól??..

csodás fogatlan vigyor vigyázz mindenki belé fog szeretni😄
<#buck>

Én pont így vagyok ezzel, teljesen megértelek
bárcsak bírnám a szõkéket

rájöttem mindjárt valentin nap, mindig utáltam míg volt kivel ünnepelni😄 be kéne újítani vkit addigra
az 1 tök jó film..de te nemhiszem hogy négercsávó vagy így nem lehecc loveguru azok csak férfiak lehetnek..nõknek a konyhában a he(j)ük<#buck>

Brigicsaj
xDDD én vok a loveguru...😄

xD

szeretem ha helyeselnek amit írok, bár az esetek többségében nincs neki értelme,márhogy amit írok, bár mostanában lovegunt hallgatok szal bármi megtörténhet<#buck>

Brigicsaj
te hallod, pont az hogy helyeseltem amit írtál (igaz már jó régen..xD) szal nem tom mit izélsz....😄 (legalább is így az utolsó pár hszt vissza olvasva..xD reggel van még..xD)

xD

köszönöm de most sincs igazad<#buck>

Brigicsaj
hahaha

xD

n3whous3
Létezik, de nem feltétlen az lesz az igazi, akit elsõ látásra megszeretsz. Szerintem.

púúúúú

nekem mindig igazam van..akkoris ha nincs

hamotar
Elképesztõ kalandokra lelhetek ezen az oldalon az a mázli.

Vagy olvasd el tényleg összeilletek-e:
E?
Küldj neki egy ilyet, most úgyis aktuális.
http://valentinnap.com/valentin/ecard.php?show=20080211112631
<#crazya>
Brigicsaj
jajaja

xD

Brigicsaj
jó hogy! de te megtagadod a kivételt, legalább is nem adsz esélyt a kivételnek ...😄 legalább is szavaidból ez szûrõdik le! 😛

xD

Nincs 2 Egyforma ember,,,Ezt Kéne megérteni.../illetve, az a ritka ha összetalálkozik az a Kettõ..akit hogy is mondják a brazil szappanoperákban??Az Ég is Egymásnak teremtett./

A kivétel erõsíti a szabályt<#vigyor>

Brigicsaj
jaja vége..😄 de már szombat óta..😛 és szombaton voltam bulizni és ott ittam kicsit! 😊 mondjuk sokat..😄 de csak addig amíg nem vigyorogtam egyfolytába...😄 bírom a piát..😄 ittam egy jó pár boroskólát, meg pezsit bombával..😛 eléggé jól voltam..😛 olyat táncoltam....😄 komoly volt..😛 amúgy se vagyok táncolás terén gátlásos, de piával azért könnyebben mozog az ember, legalább is én igen..😛 mindig könnyebben tok táncizni ha kicsit be vok csípve..😛 😊

xD

Molnibalage
A srácnak elég fura világnézete van, több más fórumon is összefutottam vele.

Más. Vége van már a szesztilalomnak? Cimborával elvileg szombaton ünneplem, hogy diplomázhatok. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Brigicsaj
miért? én 16 lassan 17 vagyok és mégis a komoly dolgokat keresem! 😛
most azért mert te csalódtál nem kéne általánosítani, honnan tudod hogy az a lány milyen?! azért írtam hogy meg kell próbálni....mert sztem csakis a lány tudja a szándékait, vagy még lehet õ sem...

xD

Molnibalage
Szerintem meg érdemes kivárni a végét, aztán utólag nem szól arról a történet, hogy volt egy lány akit szerettem és hagytam elmenni...
(Good Will Hunting filmben van errõl egy jó jelenet)

Ahogy írtad ÁLTALÁBAN ez igaz viszont õ lehet, hogy egy csiszolatlan gyémántra lelt! Láttam már nagyon érett 18-ast is és halálosan link és komolytalan (nem viccet értek ezalatt, inkább aztmondabám, hogy szarok bele filiozófiával ajándékozta meg az élet) 27-est is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

szakíts túl idõs vagy hozzá,de akárhogy is nézzem egy 18 éves lány általában nem komoly dolgokat keres....Szóval...

Brigicsaj
nincs mit! 😊 nyugodtan kereshetsz privibe is..😊 majd írd meg azért hogy alakulnak a dolgok 😉

xD

Köszi.
😊

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

sapkafej
jó nekik

György

light00
hülyeség. A mõvérem ugyanilyen idõs volt, mikor összejött a pont ugyanilyen idõs pasijával, és azóta (6éve) együtt vannak. Szal ez a kor duma fasság a köbön.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

sapkafej
szakíts
youre too old

György

Brigicsaj
Hát semmiképpen se szakíts vele szerintem, csalódások által az ember csak több lesz, nekem is volt egy pár, én se tudtam bízni, és most nekem is van egy komoly kapcsolatom, és örülök így utólag hogy meg próbáltam benne bízni, és kb úgy 3 hónap után már szeretni is mertem, mert megismertem annyira hogy annyit megérjen a dolog megpróbáljam....neked is ezt javaslom, hogy próbálj bízni és szeretni, de legelõsször is komolyan elbeszélgetni a csajszival a múltjáról hogy neki milyen volt, mert ha õt is érte hasonló csalódás mint téged, nem valószínû hogy megteszi veled azt amitõl félsz , mert ismeri az érzést....mondjuk egy hetes kapcsolat után még nem tudhatod te se meg a csaj se, hogy milyen lesz ez a kapcsolat, de majd kiderül..😉 próbálkozz..😊

xD

Hello.Ma egy hete jöttem össze egy 18 éves lánnyal.Én 27 leszek.
Utolsó komoly kapcsolatom 2003 nyarán ért véget.Pontosan azért nem volt attól az évtõl idáig komolyabb kapcsolatom mert féltem hogy úgy járok mint az elõzõvel(írtó nagy szerelem részemrõl,õ is elhitette velem és a végén kiderült hogy soha nem is szeretett).Alig tudtam túltenni magam a dolgon:S.Azt hittem hogy sose fogom már azt az érzést újra átélni,de ezzel a lánnyal akivel most vagyok,megint feléledtek azok az érzések.És itt jön az én hülyeségem:inkább szakítani szeretnék vele mert félek,hogy megint átbasznak.Sajnos nem bízok se saját magamban se a lányokban.
Pedig ez a lányt tudnám szeretni(vagy már szeretem is).
Mit csináljak?Adjatok tanácsot.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

SNAKE01
kb,ennyi a lényege,ezért nem

mondom... részemrõl nem..... 😊
light00
mondom...

Mi is történt?Feltettem 1 elemi kérdést,amire õ mutatja(ni akarja) felsõbbrendûségét...Szegény ha eléri az idõsebb kort....
light00
És a történet kezdödik elöröl...<#rolleyes>

Meg is lepõdtem volna ha megválltoztál volna.De látom szeretsz mások helyett válaszolni,véleményt nyilvánítani.Szereted másokra ráerõszakolni a saját véleményedet,ami nem baj mert elõbb-utóbb az ember kinövi.Ki elõbb ki utóbb,nálad utóbb csak vigyázni kell ezzel mert nem lesz az embernek barátja csak a monitor,de te ezt már jól tudod.
Mert tök mindegy, ki mit mondott neked, le sem szartad!