2173
Vajon létezik-e?
-
Takezó #1088 ezt TE mondd el neki... ^^ -
#1087 tudjátok mit,felhivom a havert és megkérdezem meg-e mondta neki,és ha nem hát akkor várok hétföig :(( -
#1086 HOGYHA ELÖBB TALÁLKOZIK VELE MINT ÉN(HÉTFÖIG)AKKOR ADJA ÁT,DE ha hétföig még a haverom nem adta át az üzit akkor én mondom meg a csajszinak!
vagy küldhetek lemondó sms-t! -
Takezó #1085 jajjnemáááááá, ez nagyon szar -.- -
#1084 a haverjának(nem a pasija)küldtem egy sms-t,HOGYHA ELÖBB TALÁLKOZIK VELE MINT ÉN(HÉTFÖIG)AKKOR ADJA ÁT,hogy énszerintem jol néz ki,és jofejnek tartom!
Amugy arra tényleg nem gondoltam,hogy nekem kellene megmondani,nem a haveromnak.
DE ha hétföig még a haverom nem adta át az üzit akkor én mondom meg a csajszinak!
Bocs nem tudtam már várni... -
#1083 Érdekes dolog ez a perifériás látás. :D:D Kb azt látod, amit gondolsz, amúgy nehogymár úgy üzengess neki haverodon keresztül. Hahó, van itthon valaki? -
Phat Smoker #1082 :)) -
#1081 hát vagy nem.........
csodára én sem vagyok képes.....:DDD -
Phat Smoker #1080 háát..no ez az :)
talán te mint fiatal hölgy, jobban megtudnád győzni tarajos sült erről :) -
#1079 ez az.....:DD nekem is pont ez futna át az agyamon........ha akar vmit akkor ő mondja és ne mással üzengessen.... -
Ben C #1078 Tarajos Sül, képet!!!!!! -
Ben C #1077 "... de be vagyok állva."
Máris? :D -
Phat Smoker #1076 hát ez nagy butaság!
mit fog most gondolni a lány ? felteszi majd magában a kérdést, hogy ez a fiú miért a haveromon keresztül üzenget nekem ? jöjjön ide, ha vmit akar!
-
Prof William #1075 A jövőböl jött Terminátor és egyfojtában az arcodat szkenneli hogy te vagy e Jon Connor.
Amúgy nagy valószínűséggel azért néz téged mert érdekled őt. -
#1074 azt jelenti hogy kurva ronda lehecc és ilyen csúnya embert még nem látott és sokadszorra is megnéz hogy tényleg létezik-e ilyen!!!
[nézd el nekem a szókimondóságot de be vagyok állva] -
#1073 a haverjának(nem a pasija)küldtem egy sms-t,hogyha elöbb találkozik vele,mint én(hétföig)akkor adja át,hogy énszerintem jol néz ki,és jofejnek tartom! -
Phat Smoker #1072 "..Tudom,hogy nem sokat kellene tökölnöm,mert más srác veszi le a lábárol!.."
jól látod, háát rajta..mindent bele! -
#1071 bocs hogy ilyen uncsi(meg 100 éves)dolgokat kérdezek,de a biztos sikerhez "tapasztalat" kell! -
#1070 nem folyton,csak amikor elmegy melettem pl ünnepség volt ma és az ö osztálya meg az enyém egymás melett volt,és én nem néztem rá hanem elöre,de a perifériás látásommal(elöre néz,de közben a jobb,bal oldali tárgyak mozgását is észleli)/sztem,ez mindenkinél igy van/ "láttam",hogy a fejét felém forditotta!
Tudom,hogy nem sokat kellene tökölnöm,mert más srác veszi le a lábárol! -
Phat Smoker #1069 folyton téged néz a lány ?
jelzés hogy érdeklődést mutat irántad, ne sokat totojázz és menj oda hozzá, mielőtt megunja a lány a hezitálásod és más után néz!
-
Takezó #1068 na ez az, amin ne filózzál... hogy mit jelenthet... biztos nem azt, hogy szerelmes beléd, és arra vágyik, hogy melletted élhesse le az életét, de az is biztos, hogy nem azé, met "pfájj, bottal nem piszkálnám meg":.. hajts rá baszki^^ -
#1067 ja az mit jelent,ha folyton engem néz?
pl.:folyoson,ha elmegy melettem,+ ha a közelemben van
Naggyábol tudom,de nem pontosan.
Tinektek biztos jobban megy!
-
#1066 EDDIG arra vártam pl általánosban
Már volt olyan eset,hogy az eggyik osztálytársam(csaj)odajött hozzám azzal hogy nem-e ismerem a barátnöjét aki az én régebbi oszt.tásram volt!
Utána összehaverkodtunk egy ideig,elmentem a kéglijébe is...
de csak barátilag
utána elfajult a helyzet,és szenyoztuk 1 mást!
Mostmár külön suliba is járunk,bár a tesom ismeri öt,és találkoznak is,de ez elenérre is csak beugatnánk egymásnak! -
#1065 és tényleg arra vársz, hogy a lány menjen oda hozzád ? :O -
Prof William #1064 Mi számít jóképűnek?
A minden lány mást lát jóképűnek. Csak az olyan lányt kell megtalálni aki téged is jóképűnek lát. :) -
Phat Smoker #1063 jóképű? mi alapján állapítottad meg róla ?
ez esetben nyert ügye van a lányoknál!
-
#1062 mert helyes gyerek -
Phat Smoker #1061 mi által teheti meg ? :) -
#1060 mert megteheti
[vagy rövidlátó] -
Phat Smoker #1059 "..Inkább osztálytárs közül nézem ki magamnak a legszebbet!.."
miért szűkíted le ennyire a kört ? -
Prof William #1058 Erről a Garfield jut eszembe.
A Traci kedves lány. Első volt a tanyán disznóbörke evésben, és három másodperc alatt feji a kecskét! -
Prof William #1057 Na azért a nagyon rövidet én sem szeretem. Értsd: Nem, tüsi, vagy kopasz. :)
Kelkaposzta.: Csak akkor buzis, ha haverok előtt csinálod, úgy hogy látják, és közben kommentálod is, hogy "Látjátok most egy cspp rózsaolajat teszek a nyakamra." Akkor nagyon buzis.
Amúgy sztem nem. -
#1056 Köszi :) -
Ben C #1055 -
#1054 "És hát elég ritka a villanyszerelös,asztalos csaj!"
annak annyi is lehet az intelligenciája...
egyébként hajrá, drukkolunk. -
#1053 Azt tudom én is hogy Nekem kell az első lépéseket megtenni!
Nem vagyok olyan nagy csajozos,rámenös típus!
Ezt ugy értettem,hogy nem azonnal kattanok rá a csajra,nem megyek oda hozzá,hogy szevasz meg ilyenek!
"Infót szoktam gyüjteni rola(sztem más is)Van-e pasija?Megkérdezem osztálytársát,bejövök-e neki stb.
Most nehezebb a helyzet,mert korábban általánosba voltam,és az én osztályomba voltak csajok!
Inkább osztálytárs közül nézem ki magamnak a legszebbet!
De most srácokkal vaok eggyüt,mert villanyszerelösök és asztalosokkal vagyok eggyüt!
És hát elég ritka a villanyszerelös,asztalos csaj!(aki ennek tanul)
Kor is elég jo,ha jol tudom kb 1 évvel fiatalabb nálam!
Az a dumcsihaverja is az én fiú oszt.társam! -
Phat Smoker #1052 "..Nem vagyok olyan nagy csajozos,rámenös típus!.."
nem is kell,hogy az legyél, jobb szeretik a lányok ha egy pasi nem nyomul rájuk ezerrel!
légy számára érdekes, keltsd fel a figyelmét.
derítsd ki, hogy mi a kiszemelt lány hobbija, kedvenc témája..készülj föl belőle és elegyedj szóba vele erről...meglátod dőlni fog belőle majd a szó és jól fogja magát veled érezni. hogy mosolyogva végighallgat, az már egy fél siker! jegyezd meg, hogy jól áll neki a mosoly, tegye ezt minél többet! :)
szeretik a lányok, ha dicsérik őket, apró bókokat ejts el a beszélgetés közben. dicsérd a haját, ruháját stb..
azt meg végképp ne várd, hogy a kiszemelt lány odajön, majd hozzád, mert nem fog!
neked kell megtenni az első lépést! -
Takezó #1051 persze, minden helyzet jó, amikor nem küld el a faszba, de azért ezzel még nem vagy sehol... sok lehetőséget kell találni arra, hoyg kettesben beszélgessetek - pl azzal, h elhívnád valahova, amiben sztem semmi nincs, nem kell mondani neki, h meg akarod dugni, csak meg szeretnéd ismerni, met azok alapján, amiket tucc róla, szimpi^^ -
#1050 Nem ilyen gusztustalan dolgokat akarok én kérdezni meg ehezz hasonló:Borotválod? stb.
Phat Smoker:
Nem vagyok olyan nagy csajozos,rámenös típus!
Én inkább azt várnám meg hogy inkább egy(jo kinézetü)odajöjjön hozzám!
De ez képteleneség,bár sose lehet tudni!
Már amugy ma megtettem az elsö lépést,ami nem is volt annyirra ürügy!
Összevesztem a dumcsihaverjával azon,hogy hányadikos a csaj akivel összeakarok
haverkodni!
Odamentünk ketten,elöször ö,de én is kérdeztem hogy most mi a pálya?
Mosolyogva végighalgatott,és azt válaszolta amit a haverja szajkozott nekem!
Különben kiderült,hogy nem is igaz!
Van még 1 ok,hogy odamenjek hozzá! :)
Mi a véleményetek,arrol hogy mosolyogva végighalgatott engem(bár pár másodperc)rezzenéstelen arccal? -
Phat Smoker #1049 "..Biztos lenne egy csomo barátnöm, de nem merek odamenni vagy nem akarok.."
miért nem mersz odamenni hozzájuk ? bátraké a szerencse! :)
mi veszíteni valód van ? max. azt mondja, hogy 'nem' , pár kudarcélmény biztos érni fog mígnem megtalálod majd az ideális leányzót, de ha nem mész oda egyhez sem akkor tuti nem fog összejönni semmi sem.
ha valóban elszánt vagy e téren akkor a sorozatos kudarcok sem tántoríthatnak majd el téged az ismerkedéstől, hanem inkább arra motiválnak majd téged, hogy legközelebb még jobb legyél!
ne feledd, hogy a kudarcok tuloldalán ott vár majd a siker téged!