Szerelem első látásra?!?!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franco
"úgy érzem, hogy én nem tudnék egy csajjal olyan egymáshoz simulósan táncolni."

ben c kedvéért visszafogom magam 😊

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Degeci 😄DDD

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Hello Mindenkinek!

Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de van egy nagy problémám, amin egyszerûen nem tudok túllépni. Szóval, ha elmegyek disco-ba bulizni, szinte minden alkalommal van olyan csaj, akivel többször összenézünk, mosolygunk egymásra, aztán legtöbbször a csaj egyszer csak ott táncol körülöttem, "dörgölõzik", meg ilyesmi. A baj azzal van, hogy egyszerûen nem tudom, hogy kezdeményezzek, mert attól félek, hogy valamit tök bénán fogok csinálni, illetve (hiába mondják többen is, hogy viszonylag jól "táncolok") úgy érzem, hogy én nem tudnék egy csajjal olyan egymáshoz simulósan táncolni. Aki tud az légyszi segítsen, mert így minden buli után nagyon rossz a közérzetem. A pszichológust kihagynám, mert nincs rá pénzem, és szerintem õk még az átlagnál is zakkantabbak egy kicsit. 😊

franco
például hogy lenn van a slicced

vagy mustáros a bajszod

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Tarajos Sül
Honnan lehet azt tudni,hogy tetszek-e egy csajnak?
mármint hogy egy csajnak én tetszek-e neki!

Az mire utal,ha a folyosón folyton egymásra nézzünk mikor már töbször elnetünk egymás mellet!
Nh Shevits
velem is 90%ban ez szokott történni <#hehe>
egyszer egy buliban itasd- és döntsd le. innentõl kezdve ennyi a történet <#vigyor>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

És a legjobb hogy félig boldog félig szomoru vok <#wow3>
De még most is annyira tetszik külsõleg hogy no comment 😊)
Thx a helpet mindenkinek ;]

Hát ez tutttti jóóóó!!
Oan gyorsan ábrándultam ki a csajból miután jobban megismerkedtem vele mint amien gyorsan belehabarodtam

LSL
<#hehe>

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

szex elsõ látásra ?
hát megoldható
mennyit fizettél érte ? 😊)

samuray
háááááááááááááááááát! nem tudom!
szex volt már ilyen! de szerelem nem!
valamit kihagytam?

ne igyál elõre a medve nõvére! 😊

lol...

Brigicsaj
hát ne igyál, mert én azt nem válalom be.......😄DD

xD

Nh Shevits
jaaa még nem. rád gondoltam!
<#pias> >>>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Brigicsaj
tudom......😄DDD<#idiota>
azért mondtam hogy tartasz egy külön csajt a poposzexre......😄DD

xD

Nh Shevits
a popószex és a szeretkezés között nagy a differencia <#ejnye1><#idiota>

Brigicsaj
<#vigyor> jah hogy van egy külön másik csaj akivel nem szeretkezel hanem mást? 😄DDD
De ha megvagytok akkor jó....😄DD

xD

Nh Shevits
ne mondj ilyeneket. vele szigorúan csak szeretkezni!
egyébként megvagyunk kösz <#vigyor>

Brigicsaj
semmi......😄DDD mész a csajodhoz popószexelni.....😄DDD

xD

Nh Shevits
akkor mostan mi lesz?<#szomoru1>

Brigicsaj
Nem , de az akkor se lenne ha jó csaj lennék.....<#idiota>

xD

Nh Shevits
akkor nem is lesz popószex kockarámával?<#idiota>

Brigicsaj
<#vigyor> nem vagyok én olyan jó csaj.....

xD

Nh Shevits
jó akkor én is kérek egy galériára valót. mostmár kiváncsivá tettél.

Brigicsaj
<#vigyor>
jövõhét péntekedn (okt. 7.-én) megyek el, aztán mek esküvõre aztán 19-én jövök haza, aztán ott úgy is csinálunk képeket......😄DD
azért akkor....😄D

xD

Nh Shevits
mi lesz okt.20-án ?<#lookaround>
kiváncsi vagyok ki vagy te hogy már egész sg-közösség rád pályázik <#vigyor>

Brigicsaj
majd fogok, legyél türelmes....😄D
majd okt 20.-án teszek fel.....😄DD

xD

Brigicsaj
AZ!!! 😄DDD egy 30 valahány éves csókával!!!
Persze, álmaim pasia! 😛 <#vomit>

xD

a
nah mostmár télleg mutathatnál vmi képet <#idiota>

Nh Shevits
és összejöttetek?

Brigicsaj
na buszos ügy,....
szállok ma fel a buszra , erre köszön nekem nagy vigyorral a busz soför hogy "Szíjjja!"......mondom neki hogy "Helló"
úr isten, tömve volt a busz és elöl kellett maradnom, az meg végig engem méregetett vigyorogva a tükörbõl........😛 😄DDD

xD

Brigicsaj
kössz inkább kihagynám.....😄DD

xD

Nh Shevits
ma volt egy "szerelem elsõ látásra" szituációm a buszon. megláttam a csajt és nagyon elég jól nézett ki. aztán leszállásnál felállt és kilátszott a dereka hátul és kicsit szõrös volt. így esett meg az "undor elsõ látásra" lett a dologból <#vigyor>. na most elégedettek vagytok? a témába vágva írtam és nem offoltam.

'popószex kockarámával' ? ennek inkább vmi perverz topikban lenne a helye! 😊
hol marad itt az 'elsõ látásra' dolog ? 😊
jaértem..kockaráma elsõ látásra! 😊)

Nh Shevits
élesszük fel.
szereted a popószexet kockarámával? <#idiota><#vigyor>

Brigicsaj
jah

xD

Nh Shevits
meghóóóóóóóóóóóót a topic!!!

Hanga
Happy Birtyhday LSL címmel😊

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

Hanga
A gumiban

LSL
Nem, hol van?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Hanga
ez 1 szülinaposnak megbocsátható(1általán láttad aHB topicot amit atiszteletedre nyitottam?😊

LSL
én meg másnapos 😊

Nh Shevits
írok én is hogy ne haljon ki a topic. 14 naposak vagyunk. <#pias><#hehe>

😄D

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Brigicsaj
😄D okés.....😄D

xD

hamarosan...addig izguljatok! 😊)

Brigicsaj
oké....😉
kezdheted is.....;D

xD

majd írok bele 😊

Brigicsaj
na jah, az tiszta gáz......😄DD
mondjuk én csak az elsõ hsz-t olvastam, de az a lényeg....😄D