Szerelem első látásra?!?!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ben c kedvéért visszafogom magam 😊
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de van egy nagy problémám, amin egyszerûen nem tudok túllépni. Szóval, ha elmegyek disco-ba bulizni, szinte minden alkalommal van olyan csaj, akivel többször összenézünk, mosolygunk egymásra, aztán legtöbbször a csaj egyszer csak ott táncol körülöttem, "dörgölõzik", meg ilyesmi. A baj azzal van, hogy egyszerûen nem tudom, hogy kezdeményezzek, mert attól félek, hogy valamit tök bénán fogok csinálni, illetve (hiába mondják többen is, hogy viszonylag jól "táncolok") úgy érzem, hogy én nem tudnék egy csajjal olyan egymáshoz simulósan táncolni. Aki tud az légyszi segítsen, mert így minden buli után nagyon rossz a közérzetem. A pszichológust kihagynám, mert nincs rá pénzem, és szerintem õk még az átlagnál is zakkantabbak egy kicsit. 😊
mármint hogy egy csajnak én tetszek-e neki!
Az mire utal,ha a folyosón folyton egymásra nézzünk mikor már töbször elnetünk egymás mellet!
egyszer egy buliban itasd- és döntsd le. innentõl kezdve ennyi a történet <#vigyor>#vigyor>
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
De még most is annyira tetszik külsõleg hogy no comment 😊)
Thx a helpet mindenkinek ;]
Oan gyorsan ábrándultam ki a csajból miután jobban megismerkedtem vele mint amien gyorsan belehabarodtam
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
hát megoldható
mennyit fizettél érte ? 😊)
<#pias>#pias> >>>
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
azért mondtam hogy tartasz egy külön csajt a poposzexre......😄DD
xD
De ha megvagytok akkor jó....😄DD
xD
egyébként megvagyunk kösz <#vigyor>#vigyor>
jövõhét péntekedn (okt. 7.-én) megyek el, aztán mek esküvõre aztán 19-én jövök haza, aztán ott úgy is csinálunk képeket......😄DD
azért akkor....😄D
xD
kiváncsi vagyok ki vagy te hogy már egész sg-közösség rád pályázik <#vigyor>#vigyor>
szállok ma fel a buszra , erre köszön nekem nagy vigyorral a busz soför hogy "Szíjjja!"......mondom neki hogy "Helló"
úr isten, tömve volt a busz és elöl kellett maradnom, az meg végig engem méregetett vigyorogva a tükörbõl........😛 😄DDD
xD
hol marad itt az 'elsõ látásra' dolog ? 😊
jaértem..kockaráma elsõ látásra! 😊)
szereted a popószexet kockarámával? <#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"