Szerelem első látásra?!?!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nh Shevits
és ezen mi olyan vicces?<#miaz>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Brigicsaj
igen, igen, azóta már rájöttem.....😄DD
azért köszi....😄D

xD

Nh Shevits
mert már one ilyen...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Brigicsaj
mé má?? lezárták??? mér?

xD

Tarajos Sül
Volt 😞((((
Brigicsaj
jó topik....😄DDD

xD

Tarajos Sül
Egy uj topiknak adtam életet 😄DDDD

Ez az!
Brigicsaj
Semmi baj.....😊

xD

Brigicsaj
<#nyes><#idiota><#vigyor>

xD

Bocsika!

Csrigi_Baj

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Brigicsaj
Ez is egy megoldás....😊)

xD

Brigicsaj
Nem Brigi_csaj, hanem Brigicsaj.......de nem probléma.....😄DD ;D

xD

Brigicsaj
<#vigyor><#worship>

xD

Tarajos Sül
Inkább odamegyek hozzá(bár kicsit nehéz lesz,mert nem vagyok vmi nyomulos fajta)
és dumcsizunk vmi közös témárol,ugy nagyábol ismerjük egymást,mert ugyanarra elökészitöre jártunk,csak külön csoportba :i

A franc!!! Elvileg Brigi_csaj üzenetére válaszoltam. Hiába, most nagyon de nagyon dekoncentrált vagyok!!!<#wow2>

Teljesen igazad van!!!!! Hiába a nõk mindent tudnak!!!<#wink>

900. hozzászólás elsõ látásra! 😊)

Hanga
900

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

Brigicsaj
Na ja elsõlátásra szerelmesnek nem lehet lenni (sztem) max k*rvára megteccik az illetõ, de szerelmes (sztem) csak az után leszel belé ha kicsit jobban megismered........

xD

Hanga
😊

franco
persze, mivel elsõ látásra csak a bolondok szerelmesek

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

elsÕ chat intésre 😊

Hanga
elsõ csettintésre?

jóvan..látom pörögeza topik 😊)

Brigicsaj
jajaja, ha akarsz találsz vmilyen ürügyet.....😄D
szal az tényleg mindig van....😊

xD

Brigicsaj
khm.......azért azt észre lehet venni hogy gúnyosan mosolyogsz-e vagy nem.....😄DD
Csak nem vagy olyan nyomorég hogy félreérti a mosolyod, mert el van deformálódva a fejed......😄DDDDDD<#idiota>
Vagy ha meg félreérti akkor meg nincs agya a csajnak. ilyen egyszerû.....😄D

xD

Brigicsaj
ezt sajnos nem tudhatod hogy mit gondol rólad, hacsak nem olyan típusú csaj akinek minden az arcára van írva.........nem nagyon ilyenkor még eldönteni hogy miért néz......
sztem is az lenne a jó ha azt csinálnád amit Ben C mondott, mosolyogj rá ha visszamosolyog léphecc.....😊))

xD

jogozs

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

franco
ürügy amúgy mindig van

franco
najah ez a mondat elég durva mert eszerint idegen csajokkal nem is barátkozhatnál...

Nh Shevits
"azért minden jel nélkül csak nem mehetek oda ahhoz a csajhoz!" -- miért nem? max kikosaraznak. ne legyé beszari, mitörténhet? domboríts valamit.

Hát ha kb annyira jártas ezügybenmint Te, akkor hiheti, egyébként nem.

Meg természetesen nem vigyorogni kell rá mint egy idióta.

Nah mindegy.

franco
figy

a haverod haverjának a barátja biztos ki tudná deríteni mi a pálya

vágod

Tarajos Sül
ja hát igen ezzel is lehet probálkozni

de sztem félreérthetö,mert azt hiheti hogy gunyolodom vele!

De majd megprobálom!
Meg az ürügyet is majd kiprobálom!
(szolok neki,hogy pl vezessen el a 33 teremhez,és majd addig dumcsizunk😊)

Tarajos Sül
azért minden jel nélkül csak nem mehetek oda ahhoz a csajhoz!
Vagy igen?

Különben is ahogy elnézem Brigicsaj szakértõ a témában! 😊)
Jézusom.

Csapj fel gondolatolvasónak.

Tarajos Sül
Ugy nézzünk egymásra,mintha vonaton néznék egy idegenre!

csak lazán!
Nem vigyorogva,nem mérgesen!

És azt honnan lehet tudni hogy egy csajnak tetszek-e?
Akkor érthetöbben kérdezem:

Honnan lehet azt tudni,amikor egy csaj ezt gondolja:"tök jol néz ki,ez a srác"(én 😊)Na ezt honnan lehet tudni egy csajrol,hogy ezt gondolja rolam?

Vmi arcvonás vagy ilyesmi?
De jobb késõbb, mint soha!! 😊

Komolyan. Hidd el, sajnos ez az igazság. 😞

well. :|

Nh Shevits
nebaaaassssssszzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Már elmúltam 15, nem is kevéssel. Csak 21 éves koromig egyáltalán nem buliztam/csajoztam. Elõtte csak a foci, foci, pc, film!

Brigicsaj
az attól függ hogy hogy néz rád! <#vigyor>

xD

Nh Shevits
uram atyám. egy gyors jótanács: szedd össze magad fejben.

hmhm
ha sárga a pupillája akkor bejössz neki!

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Mosolyogjál rá, és ha visszamosolyog akkor lehet próbálkozni, az hogy rádnéz, semmit nem jelent.

franco
najó figy. nemtom hány éves vagy de oan 15 lehecc. itt van egykét okosság

ha "odadörgölõzik" elkapod a derekát és magadhoz öleled. mivel az ilyen rámenõs csajok nem most csinálják ezt elõször (ergo valszeg nem õ lesz a feleséged) 10 másodperc alatt levágja h neki kell vezetni úgymond. ha benne van sima ügy. 2 perc alatt le is smárhatod, telcsiszámcsere, holnap felhívlak.

vagy nem.

Netedd! XD