2173
Vajon létezik-e?
-
#1329 jujj hirtelen ahogy elkezdtem olvasni a második sort azt hittem rólam beszélsz....keztem megijedni, de mire végig olvastam rájöttem hogy nem rólam van szó... -
Ben C #1328 Lécci ne vedd már el a kedvét hogy még ilyeneket irjon :D -
#1327 Félreértések elkerülése végett: az összes mondatot Nyafkalács Sülnek címeztem.
Hitet fiaim! -
#1326 Szerintem nyugodtan átnyújthatjuk az SG leggyagyább (nagyon óvatosan fogalmazott) fórumozója megtisztelő címét kedves Tarajus Úrnak. Már rég rászolgáltál, de valami hihetetlen revolúció megy benned végbe és újult erővel ontod a hülyeségeket. Egyre hülyébb vagy sry
(a lúzerek között is holtversenyben első vagy, de lassan kijön majd a tapasztalatbeli különbség a javadra és abszolút várományos leszel a díjra.) -
Ben C #1325 Szeretlek. -
Phat Smoker #1324 ...nem akartam mert egy kis "ribanc"!Amugy jol nézett ki :D
azért dugtad volna, mint a lopott biciklit
-
#1323 "Különben nem annyira égés,mert 100% hogy,nem csak Te vagy ilyen helyzetben!" - igazad van, Te is ebben a helyzetben vagy, meg a sok lúzer,....
"Ha vki a régebbi hozzászolásaim kapcsán mondaná,"Hogy én beszélek?",annak üzenném,hogy az akkor volt,mostmár kicsit tőbbet tudok,..." -
Pedig én most mondom neked! :DD
sms-es randi meg hát, arra inkább nem mondok semmit.... -
#1322 tényleg durca ez az arc!
egy unikum! -
#1321 az idióta oktat _A:S?D_A:S?D_A:S?D jó topic ez azt hiszem. -
#1320 tarajos sül és a nők....... -
#1319 Ezt most komolyan gondoltad? -.- -
#1318 hát ez bizony elég gáz,ha nem tudod,de segithetek!
Különben nem annyira égés,mert 100% hogy,nem csak Te vagy ilyen helyzetben!
Ha vki a régebbi hozzászolásaim kapcsán mondaná,"Hogy én beszélek?",annak üzenném,hogy az akkor volt,mostmár kicsit tőbbet tudok,sőt,már egy randi is volt (sms-en megbeszélve,csak akkor láttuk előszőr egymást)
Jo is éreztük magunkat,azon kivül,hogy sétáltunk,és csak kérdezgettük egymást!
Azonban ez volt az első találka,mert nem voltam az esete,csak ezt ugy közölte,hogy ő belefolyt volna velem egy baráti kapcsolatba,csak én nem akartam mert egy kis "ribanc"!Amugy jol nézett ki :D
UI:Brigicsaj: Jo a dzsekid! :DDDDDDDDD
-
#1317 fennál a veszélye de nekem már jópár éve tart ez a "szerelem első látásra" -
Phat Smoker #1316 hát igen, fennáll ennek a veszélye sajnos :( -
ancsa612 #1315 lehet igazad van,de azt nem hiszem,tartós lenne.tegyük fel:meglátod és megtetszik esetleg bele is szeretsz;aztán el kezdesz vele beszélgetni és kiderül,hogy tök érdektelen az illető és azonnal kiszeretsz belőle!ezért mondom,hogy nem tartós a fellángolás. -
#1314 hééé ne sírj -
#1313 -
#1312 könnyeket csaltok a szemembe ezekkel a hsz-ekkel -
#1311 Bizony az Brigi -
#1310 a szerelem már eleve jóérzés, ha kétoldalú, és nem beteljesületlen... -
#1309 A szerelem első látásra,olyan jó érzés,,,legalábbis nekem jó volt: -
Akos0423 #1308 Please:Jelezz ha itt vagy.
-
Akos0423 #1307 Szia Ágika!
-
Phat Smoker #1306 öö...kell hozzá egy udvar -
-
#1304 ehh....ez most komoly????? -
Zsoessog #1303 cső zsolt vok és szeretnék érdeklődni hogy hogyn kell udvarolni?
MSN címem: [email protected]
fiu vok
-
Phat Smoker #1302 de a vonzalomnak is lehetnek különféle fokozatai, mely fokozat adott esetben rögtön szerelemmé manifesztálódhat :-) -
rexa #1301 Mindenkit sajnálok akivel még nem történt meg... Nekem mindig az:))) -
#1300 létezik -
ancsa612 #1299 ha létezik is én még nem találkoztam vele!elsőre esetleg a külső fog meg;de az még nem szerelem!csak vonzalom. -
#1298 De-de
-
ancsa612 #1297 nem hinném,hogy létezik ilyen! -
#1296 22 év alatt egy ilyen példa, ami a topik címe, de az sem annyira nagyon volt az. -
FFX #1295 -
#1293 -
FFX #1292 :O -
Phat Smoker #1291 az élet ilyen igazságtalan :( -
#1290 Miért nem tehetem most azt amit akaróóóóóók????????, -
Phat Smoker #1289 kellemes meglepetés ? :)