Szerelem első látásra?!?!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tarajos Sül
tudod,nem akarok nötlen lenni!

😞((((
de a telókamea szar -.-
LSL
Én már látom a megoldást! Fizess elõ a wow-ra és hagyd a csajozást, még pár évig.
A csajozás meg különben sem egy stratégiai játék, vagy megy vagy nem

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Tarajos Sül
Most tényleg haláli?

Amugy a képemröl:Ráveszem magam,hogy belenézzek a telom kamerájába,és majd ezt felteszem a ide,de mihelyt megnézem a kijelzöt,meggondolom magam! 😞
Hát ez tényleg kurvajó!!!!!!!!!!!!!!!

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Tarajos Sül
😊))
Tarajos Sül
ez a szöveg biztos emlékezetes marad a számára/most találtam ki/

Figyu,én nem szeretek haragban lenni az ilyen jo csajokkal,mint Te!
Hát ki az a hülye aki,ilyen jo csajjal nem barátkozik össze?
Brigicsaj
nem muszály egy témát húzni a végtelenségig, legyen változatos a beszélgetésetek, mindig arról beszélj vele ami az eszedbe jut éppen meg ami érdekel és kedved van hozzá......

xD

Brigicsaj
hát ez akkor jó ha már bõven barátok vagy haverok vagytok........de így az elején ha bele gondolosz mi a szarért keresne pont õ.........
ilyenkor még neked kell felkersned......

xD

"..de olyan hosszu téma nincs amin sokáig tudnánk dumálni.."
azt így nem tudhatod elõre! 😊

Tarajos Sül
hát ha jobban átgondolom nem...

de olyan hosszu téma nincs amin sokáig tudnánk dumálni

vagy majd kitalálok

az a baj,hogy télleg az osztályomban egy csaj sincs,és nem tudom "megmutatni" magam,igy hát a suliban vagy máshol kell keresgélnem
gondold a lány helyébe magad.
tettél olyat amitõl hiányoznod kéne neki ?

Tarajos Sül
ok

Te szerintemis jobban tudod nálam,hiszen lány vagy!

Biztos nem nagyon kedveli a társaságom,de ha annyira utálna,meg se halgatott volna!

Valaki mondta hogyha abba hagyom a kérdezösködést,és nem járok utána megy ilyesmi,akkor várni kell,hogy meg-e keres engem,hogy hiányzok-e neki,de sztem ez is rossz ötlet!

Brigicsaj
hát nem igazán jó pont hogy ha állandóan azt mondod neki hogy "jól nézel ki meg jó fej vagy! DE NEM akarok veled járni"
tök égés.......
fõleg hogy "NEM akarok veled járni csak a SPANOD akarok lenni"......
milyen gáz szöveg már.....
inkább másról beszélj vele akármirõl suliról havrokról egymásról, ne arról hogy mit akarsz tõle........
így még a haverodse lesz már boccs.......

xD

Strahd_
Szerintem egyszerübb ha le.. od.. a lányok nag yrésze nem szereti a nyomulást föleg ha enynire látványosan tekersz ugysem érsz el vele semmi,
ha viszont nem foglalkozol vele jobban jársz

Tarajos Sül
Sikerült lemondani az üzenet átadását

Odamentem a csajhoz,vagyis ott vártam ahol lenni szokott,az osztálytársam már lökdöste hogy menjünk el kettesben,de nem akart a csaj,végül megmondtam neki,hogy uncsi,hogy mindig kérdezem a haverját,hogy mi van vele,és elmondtam neki,hogy jol néz ki,és hogy nem akarok vele járni,csak hogy jo fej,és hogy jol néz ki!

Erre azt mondta hogy:JOLVAN!,semmi köszy meg ilyesmi

De az is már egy pozitiv jel,hogy miközben mondtam a csajnak,a szemembe nézett,és én is az övébe,simán meghalgatott!

Majd holnap azt mondom neki,hogy mondta a haverod,hogy nincs esélyem,de nem is akarok veled járni,csak a spanod szeretnék lenni!
És hogy nem szeretek haragba lenni,ilyen jo csajokkal,mint veled!

Erre biztos mond vmi váratlant!

😊

Brigicsaj
jajaja.....😄DD

xD

beszéljünk az 'õ'-röl 😊

Nh Shevits
ennek örülök <#ravasz1>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Brigicsaj
hát igen,.....sokkal jobban szeretem a beszédes embereket akiknek mindig van témájuk, mint azokat akik "õõõõ......most mirõl beszéljünk?" ......😊

xD

Nh Shevits
inkább mint a kínos csönd...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Brigicsaj
😄DDD van ez így....😄DD fiúk közül is van egy pár aki beszél megállás nélkül akár kéred akár nem.....😄DDD

xD

LSL
😄 Jó velem is volt már olyan, hogy nem lehetett lelõni a csajt úgy mondta. Pedig egyáltalán nem volt érdekes. De az tetszett, ahogy megköszönte, hogy "meghallgattam"😊

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Brigicsaj
pl? 😄DDD

xD

ti lányok is sokmindent szoktatok színlelni 😄D

Brigicsaj
".....bizony nem elég az aktív figyelés jeleit színlelni, mert ha a lány visszakérdez,.........."
Ebbõl az jön le hogy általába ti tettetni (színlelni) szoktátok hogy figyeltek......😄

xD

ki mondta, hogy tettetni kell ? 😊

Brigicsaj
de mér kell tettetni hogy odafigyelsz....?? ha érdekel a csaj akkor az is érdekel hogy mirõl beszél vagy nem? 😄Dha meg nem akkor meg mért nem lehet neki megmondani hogy "bocs beszéljünk másról, lécci mert ez engem nem mozgat" pl.......
szal ez egy eléggé könnyen megoldható dolog........az már egy másik hogy akkor tuti megkérdezi hogy "akkor mirõl dumáljunk?" de hát akkor meg mondasz vmi témát........pofon eccerû....😊)

xD

hát ilyenek ezek az odamenni nem merõs,felkészülõs egyének!
bizony nem elég az aktív figyelés jeleit színlelni, mert ha a lány visszakérdez, hogy 'hol is tartottam ?' vagy 'neked mi errõl a véleményed ?' akkor igencsak bajba kerül a oda nem figyelõ delikvens!

LSL
Juj! Volt barátnõm mesélt nekem arról, hogy egy geek annó "fel készült belõle"... A srác megnézte neten hova ját suliba, meg csomó dolgot megtudott róla. De odamenni már nem mert, csak messzirõl csorgatta a nyálát és maileket küldözgetett.
Inkább legyél otthon több témában. Vagy ha nem megy, akkor csinálj úgy mint a kutyusok: döntsd enyhén oldara a fejed,nézz úgy, mintha nagyon figyelnél és bólogass. Persze ha visszakérdez tudjad mirõl beszélt 😄

ezt TE mondd el neki... ^^
Tarajos Sül
tudjátok mit,felhivom a havert és megkérdezem meg-e mondta neki,és ha nem hát akkor várok hétföig 😞(
Tarajos Sül
HOGYHA ELÖBB TALÁLKOZIK VELE MINT ÉN(HÉTFÖIG)AKKOR ADJA ÁT,DE ha hétföig még a haverom nem adta át az üzit akkor én mondom meg a csajszinak!
vagy küldhetek lemondó sms-t!
jajjnemáááááá, ez nagyon szar -.-
Tarajos Sül
a haverjának(nem a pasija)küldtem egy sms-t,HOGYHA ELÖBB TALÁLKOZIK VELE MINT ÉN(HÉTFÖIG)AKKOR ADJA ÁT,hogy énszerintem jol néz ki,és jofejnek tartom!

Amugy arra tényleg nem gondoltam,hogy nekem kellene megmondani,nem a haveromnak.

DE ha hétföig még a haverom nem adta át az üzit akkor én mondom meg a csajszinak!
Bocs nem tudtam már várni...
sz4bolcs
Érdekes dolog ez a perifériás látás. 😄😄 Kb azt látod, amit gondolsz, amúgy nehogymár úgy üzengess neki haverodon keresztül. Hahó, van itthon valaki?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

😊)

Brigicsaj
hát vagy nem.........
csodára én sem vagyok képes.....😄DD

xD

háát..no ez az 😊
talán te mint fiatal hölgy, jobban megtudnád gyõzni tarajos sült errõl 😊

Brigicsaj
ez az.....😄D nekem is pont ez futna át az agyamon........ha akar vmit akkor õ mondja és ne mással üzengessen....

xD

Tarajos Sül, képet!!!!!!

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

"... de be vagyok állva."
Máris? 😄

hát ez nagy butaság!
mit fog most gondolni a lány ? felteszi majd magában a kérdést, hogy ez a fiú miért a haveromon keresztül üzenget nekem ? jöjjön ide, ha vmit akar!

A jövõböl jött Terminátor és egyfojtában az arcodat szkenneli hogy te vagy e Jon Connor.

Amúgy nagy valószínûséggel azért néz téged mert érdekled õt.
Nh Shevits
azt jelenti hogy kurva ronda lehecc és ilyen csúnya embert még nem látott és sokadszorra is megnéz hogy tényleg létezik-e ilyen!!! <#vigyor>

Tarajos Sül
a haverjának(nem a pasija)küldtem egy sms-t,hogyha elöbb találkozik vele,mint én(hétföig)akkor adja át,hogy énszerintem jol néz ki,és jofejnek tartom!
"..Tudom,hogy nem sokat kellene tökölnöm,mert más srác veszi le a lábárol!.."
jól látod, háát rajta..mindent bele!

Tarajos Sül
bocs hogy ilyen uncsi(meg 100 éves)dolgokat kérdezek,de a biztos sikerhez "tapasztalat" kell!
Tarajos Sül
nem folyton,csak amikor elmegy melettem pl ünnepség volt ma és az ö osztálya meg az enyém egymás melett volt,és én nem néztem rá hanem elöre,de a perifériás látásommal(elöre néz,de közben a jobb,bal oldali tárgyak mozgását is észleli)/sztem,ez mindenkinél igy van/ "láttam",hogy a fejét felém forditotta!

Tudom,hogy nem sokat kellene tökölnöm,mert más srác veszi le a lábárol!
folyton téged néz a lány ?
jelzés hogy érdeklõdést mutat irántad, ne sokat totojázz és menj oda hozzá, mielõtt megunja a lány a hezitálásod és más után néz!