Szerelem első látásra?!?!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csajozás meg különben sem egy stratégiai játék, vagy megy vagy nem
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Amugy a képemröl:Ráveszem magam,hogy belenézzek a telom kamerájába,és majd ezt felteszem a ide,de mihelyt megnézem a kijelzöt,meggondolom magam! 😞
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Figyu,én nem szeretek haragban lenni az ilyen jo csajokkal,mint Te!
Hát ki az a hülye aki,ilyen jo csajjal nem barátkozik össze?
xD
ilyenkor még neked kell felkersned......
xD
azt így nem tudhatod elõre! 😊
de olyan hosszu téma nincs amin sokáig tudnánk dumálni
vagy majd kitalálok
az a baj,hogy télleg az osztályomban egy csaj sincs,és nem tudom "megmutatni" magam,igy hát a suliban vagy máshol kell keresgélnem
tettél olyat amitõl hiányoznod kéne neki ?
Te szerintemis jobban tudod nálam,hiszen lány vagy!
Biztos nem nagyon kedveli a társaságom,de ha annyira utálna,meg se halgatott volna!
Valaki mondta hogyha abba hagyom a kérdezösködést,és nem járok utána megy ilyesmi,akkor várni kell,hogy meg-e keres engem,hogy hiányzok-e neki,de sztem ez is rossz ötlet!
tök égés.......
fõleg hogy "NEM akarok veled járni csak a SPANOD akarok lenni"......
milyen gáz szöveg már.....
inkább másról beszélj vele akármirõl suliról havrokról egymásról, ne arról hogy mit akarsz tõle........
így még a haverodse lesz már boccs.......
xD
ha viszont nem foglalkozol vele jobban jársz
Odamentem a csajhoz,vagyis ott vártam ahol lenni szokott,az osztálytársam már lökdöste hogy menjünk el kettesben,de nem akart a csaj,végül megmondtam neki,hogy uncsi,hogy mindig kérdezem a haverját,hogy mi van vele,és elmondtam neki,hogy jol néz ki,és hogy nem akarok vele járni,csak hogy jo fej,és hogy jol néz ki!
Erre azt mondta hogy:JOLVAN!,semmi köszy meg ilyesmi
De az is már egy pozitiv jel,hogy miközben mondtam a csajnak,a szemembe nézett,és én is az övébe,simán meghalgatott!
Majd holnap azt mondom neki,hogy mondta a haverod,hogy nincs esélyem,de nem is akarok veled járni,csak a spanod szeretnék lenni!
És hogy nem szeretek haragba lenni,ilyen jo csajokkal,mint veled!
Erre biztos mond vmi váratlant!
😊
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
xD
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
xD
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Ebbõl az jön le hogy általába ti tettetni (színlelni) szoktátok hogy figyeltek......😄
xD
szal ez egy eléggé könnyen megoldható dolog........az már egy másik hogy akkor tuti megkérdezi hogy "akkor mirõl dumáljunk?" de hát akkor meg mondasz vmi témát........pofon eccerû....😊)
xD
bizony nem elég az aktív figyelés jeleit színlelni, mert ha a lány visszakérdez, hogy 'hol is tartottam ?' vagy 'neked mi errõl a véleményed ?' akkor igencsak bajba kerül a oda nem figyelõ delikvens!
Inkább legyél otthon több témában. Vagy ha nem megy, akkor csinálj úgy mint a kutyusok: döntsd enyhén oldara a fejed,nézz úgy, mintha nagyon figyelnél és bólogass. Persze ha visszakérdez tudjad mirõl beszélt 😄
vagy küldhetek lemondó sms-t!
Amugy arra tényleg nem gondoltam,hogy nekem kellene megmondani,nem a haveromnak.
DE ha hétföig még a haverom nem adta át az üzit akkor én mondom meg a csajszinak!
Bocs nem tudtam már várni...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
talán te mint fiatal hölgy, jobban megtudnád gyõzni tarajos sült errõl 😊
xD
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Máris? 😄
mit fog most gondolni a lány ? felteszi majd magában a kérdést, hogy ez a fiú miért a haveromon keresztül üzenget nekem ? jöjjön ide, ha vmit akar!
Amúgy nagy valószínûséggel azért néz téged mert érdekled õt.
jól látod, háát rajta..mindent bele!
Tudom,hogy nem sokat kellene tökölnöm,mert más srác veszi le a lábárol!
jelzés hogy érdeklõdést mutat irántad, ne sokat totojázz és menj oda hozzá, mielõtt megunja a lány a hezitálásod és más után néz!