2173
Vajon létezik-e?
-
#1371 létezik, de elmúlik azthiszem.
bár ez csak a páromnál múlt el. nálam még nem :o -
#1370 :O -
#1369 ez az! :D -
#1368 nőt is lehet itatni... -
#1367 nemcsak csúnyaság hanem ha külsőre nem tetszik egy nőnek valaki akkor bukott ügy
forditva nemigaz me piát mindig lehet beszerezni -
#1366 hát sztem nem..:DDD
bár lehet, nálam fordítva van..:)) mármint én nem a külsőre mek..:) na jó nem azt mondom hogy nem számít, de nem kell nekem ilyen top csávó....azokkal nem érzem magam biztonságba...parázhatok mikor csal meg meg hasonlók...:S A kicsit csúnyábbak sokkal aranyosabbak meg odaadóbbak meg minden sokkal jobban szeretem őket...:)
Bár rám a jó csávók is tapadnak, főleg mostanába...de mindegyiket elhajtom..:DD -
#1365 nőknek sokkal jobban számit a férfiak külseje mint forditva :C -
#1364 ha leitat akkor már nem mindegy hogy jótestű-e? :DDDDD
Tod nincs csúnya nő csak kevés pia...:DDD -
bakaiadam #1363 engem is itasson le valaki és aztán galád módon közösüljön velem :D (természetesen vmi kedves,akár jótestű csajra gondoltam -
#1362 itasd le. -
#1361 ki az? -
#1360 nem a kutyáját kellenne lelőni ,hanem ... :) -
#1359 ebben igazat adok ... -
FFX #1358 Tarajos Sülnek riválisa van -_- -
Hedic #1357 Figy,van egy uj szerelmi kérdésem egy másik lány kapvsolatában....az van hogy nem rég voltam egy táborba a barátommal és mind a kettönknek ugyanaz a lány tetszett csak az volta a baj hogy elég messze lakunk egymástol,mindegy az a lényeg hogy szándékosan nem akartam összejönni vele mert ha a tábornak vége akkor ki tudja hogy mikor látjuk majd egymást.én pedig ezzel a lánnyal elég hosszu ideog szeretnék járni,akkor amikor van már motor engedélyem mert akkor már akkor birok menne hozzá amikor akarok,de viszont a barátom meg nagyon gyomult rá és összejöttek...na az lenne a kérdésem hogy szerintetek jöl döntöttem-e,a másik az hogy szerintetek ez a hosszutávu kapcsolat meddig fog működni mert mint montam elég messze laknak egymástól?????? -
Rundstedt17 #1356 Ez totálisan igaz!Tanusíthatom! -
#1355 és akkor mért nem az a lány mondja meg Hedic-nek :),hogy kopjon le róla,mert nem szereti? -
Phat Smoker #1354 hát ez LOL!! ...pl. lelövi a kutyáját, ha holnaptól nem jár vele! -
Totya15 #1353 fenyítsd be:D -
#1352 ha elküldött többször is akkor úgy is gondolja... higgyélnekem! ha meg ennyit beszéltek az pontosan jelzi h mennyire "érdeklődik" a társaságod iránt. felejtsd el, lesz még ilyen reménytelen szerelmed, de túl kell rajta lépni. volt hasonló szitum, tapasztalatból mondom. -
Hedic #1351 szevasztok!!! lehet hogy egy kicsit hulye kérdést teszek fel mert semmi informatikai kérdéshez sem kötödik inkább szerelmi kérdés mivel ennek a forumnak az a neve hogy SEgitség igy bizok benne hogy valaki segit...
szoval az van hogy szerelmes vagyok egy lyányba már 4 éve,ráadásul egy osztályba járunk!! sokszor kérdeztem töle már hogy akar e velem jarni de sose szemályesen hanem vagy telefonon vagy pedig mással....mindegy nemet mondott de valahogy ugy érzem mintha engem szeretne,néha meg ugy érzem hogy nem......a suliba is egész tanévbe 5 percet beszélűnk egymással az már gimiszrekord!!! ez a nagy helyzet...remélem senkinek sem vagyok a terhére és ha valakinek kedva szottyan egy ilyen idiótán segiteni akkor lécci privát üzenetbe várom az üzeneteket!!! még egyszer bocs hogy ilyen problémákkal zavarlak titeket!!!!!!!
lécci tud valaki segiteni ??? nagyon szeretem ezt a lányt és nem szeretném elvesziteni semiért sem !!!!! lécccccciiiii. -
Phat Smoker #1350 -
ancsa612 #1349 köszike."picit"aranyos vagy:o) -
Ben C #1348 :| -
Phat Smoker #1345 a nőknek mindig picit igazat adok ;-) -
ancsa612 #1344 értem.tehát egy picit azért igazat adsz nekem.hmm? -
Phat Smoker #1343 csak úgy általánosságban írtam, nem feltétlen magamra céloztam -
ancsa612 #1342 ezt most nem értem;azt írtad,hogy nálatok minden happy.most meg azt mondod,hogy csalóka? -
Phat Smoker #1341 bár a látszat néha csal és az érzés csalóka! -
ancsa612 #1340 neked bejött.a kivétel mindig erősiti a szabályt! -
#1339 ez a munkám -
#1338 Tarajos Dzsí? -
Ben C #1337 Jó. -
#1336 na teneked is igazi szülinapi ajándék,hogy belém tudsz kötni mi?
#1325:Ne légy buzi,legalább vmi vicces smiley-t odatettél volna!:) -
#1335 rendben -
Ben C #1334 Jo.
(ne vedd észre hogy azért csinálom...) -
#1333 mikike újjászületett :D :D -
#1332 Ilyen mélyre nem kéne süllyedni, hogy tőle tanulsz..:DD
(tom hogy viccelsz, de még a végén komolyan veszi szegénykém ;D) -
Phat Smoker #1331 -
Ben C #1330 A Sülre irigykedő kis vesztesek meg elhuzhatnak a busba!
Sül, tanits már meg engem is légyszi pár csajozos mesterfogásodra.