Szerelem első látásra?!?!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tarajos Sül
mé most egyböl arra hajtsak,hogy járjunk?

elöször haverság/közben:hány éves vagy mi a hobbyd stb/

utána már rendesen ismerjük 1mást,és tetszünk is egymásnak,jöhet a kapcsolat

nem?
Nh Shevits
"akivel összeakartam haverkodni!" <#ravasz1><#idiota>
mármint össze akartam jönni... NEM?

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Milyen meglepõ!

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Tarajos Sül
Szerintem ugrott a csajom,akivel összeakartam haverkodni!

Állandóan más srácokkal lóg,és tényleg olyan nincs,hogy egy fiú és egy lány simán csak barátok legyenek,a csajnak meg nem vagyok az esete!

Nem baj!

Középsuliba járok,sok csaj van még aki tök szexi!
Nh Shevits
"már azért majdnem jártunk ..."
meg úgy az utóbbi 5-6 hozzászólásod összeadva kicsit komikus az egész

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Tarajos Sül
Nh Shevits:nem értem ezt a hozzászolásod: #1152

"de megtetted ezzel a hozzászólásoddal"

Melyik az a hozzászolásom?
Brigicsaj
Én ahol lakok nagy a pangás nem nagyon ismerek innen senkit....😄
ez akit mondtam az Tököli......😄DDD

xD

Nh Shevits
hát nemtom. Itt ahol én lakok nincsenek ilyen lámák. Áldom Istent hogy ilyen fasza helyen lakom.

Brigicsaj
DE sajna van még legalább 1 ilyen gyerek........és sajnos ismerem is.....bár már vagy egy féléve nem beszéltem vele, csak egyszer-kétszer láttam.....😄DD

xD

igen, számomra is fura, pedig én is lámultam eleget 14-15-16 évesen :Ð
Nh Shevits
de még milyen problémák 😄

franco
ebben van valami

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

jó, figy... Tarajos Sülnek problémái vannak nõk terén, nem tudja hogy viselkedjen velük szemben, de leglaább megkérdezi!!!!!!! és ez tök jó, segítséget kér, akkor ne röhögjük mán ki, mi, don juanok😄D:
Nh Shevits
az a gáz hogy Tarajost nehéz alulmúlni azért a Dudinak ennél több esze van. Ott a csomagolással vannak a fõ bajok... <#wow2>

franco
Ronesz

elõre látom mi lesz itt -.- dádics2 😞
Nh Shevits
azt hittem hogy nem tudsz egy bizonyos szint alá süllyedni de megtetted ezzel a hozzászólásoddal. szerintem bonts pezsgõt mert mégegy ilyen ember nincs Magyarországon az ziher!
Amúgy neis járjon az agyad a nõk körül mert teljesen felesleges. Inkább kezdj pénzt gyûjteni...

lála.DS:A😄:SA a rohatt😄S:A😄
mondom nyomós indokot 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

nah, de képt már, több hónapja várnk :o
met esetleg rosszul eshet neki -.-
ha mondasz rá egyetlen épeszû és számomra is nyomós érvet, hogy mérne, akkor megdumáltuk.

Tarajos Sül
he he he

én eggyik csajért se fizetek,hogy járjon velem 😊

még igazibol sem,marha jo lenne,ha nem is én kellenék neki,hanem a cash-em!
franco
jaés nem fizetsz érte

franco
barátnõ az akit heti 3x megraksz

/franco-féle definíció/

Tarajos Sül
de ezzel a csajjal már megszakadt a kapcsolat,már pasija is van stb
Tarajos Sül
akivel sokat dumálgatok,köszönésül puszy az arcára stb
ööö, milyen barátnõnek, attó függ ^^
Tarajos Sül
mé csak az számit barátnönek akivel járok,meg lesmacizom?
ne legyél már geci -.-
legalábbis Te úgy érezted.

Tarajos Sül
hát ugy nem hogy jártunk

de ugy összeismerkedtem vele,hogy tök jól elvoltunk,voltam a kéglijén,fényképeztük egymást,a barátnöjén keresztül ismert meg engem,tök sokat nevettünk meg,már azért majdnem jártunk 😊
LSL
<#eplus2>

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Miért, már volt barátnõd? ????? ?? ?????? ? ?????

Tarajos Sül
köszy

ugy értem,holnap kezdödik a nap,amikor találkozok vele a suliban!

és akkor kérdezgetek töle...
Brigicsaj
sok sikert hozzá! 😄

xD

Tarajos Sül
most mit kell sajnálni?

Csak az van,hogy nem volt még olyan barátnöm,akit nem az osztálybol ismertem meg,ezért kérdezgetek!

majd ha összejövök vele barátilag elmondom,hogy jött össze!

most van folyamatban...
Brigicsaj
pedig elhiheted.....😄DDDD
és sajnos nem õ az egyetlen......😄DDD

xD

Nh Shevits
haggyad már szegényt. szerintem elég durva eset és mi ezen nem tudunk segíteni. még TE sem

Brigicsaj
egy kapcsolatot élvezni kell és nem azon agyalni hogy mikor lesz vége.........

xD

LSL
<#nyes>Darabig biztos nem

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

hangsulyoztam. D:

Nh Shevits
ennyit még fölösleges borotválkoznia. fölül elég, alul nem látja úgyse senki.

Tarajos, hanyagold egy kicsit, keress jobb társaságokat, kezdj borotválkozni, megismerni a tested, magad, a világot, kezdj jól öltözködni, és borotválkozni, mert igy a barátnõd marad a Marok Marcsa. :|

Nh Shevits
basszus ügye ezeket te nem gondolod komolyan, csak megjátszod a hülyét!? <#help>

"Figyu,én nem szeretek haragban lenni az ilyen jo csajokkal,mint Te!
Hát ki az a hülye aki,ilyen jo csajjal nem barátkozik össze?"

Errõl meg az a véleményem hogy nekem is rengeteg nõi barátom van. Nem érek velük semmit. A szöveg pedig nagyon rossz!
Egyébként meg csakúgy nem dícséred állandóan hogy milyen szép ha csak a barátja akarsz lenni, szerintem levágós hogy többet akarsz. De ahogy leírtad a szitut az is elég gázos...
Szerintem is hagyd a csajozást mert nemmegy. Nagyon durván messze állsz tõle ha tényleg igaz amiket ide leírsz.
<#wow2>

Tarajos Sül
de azért jol néz ki,és tökre birom a buráját...
lál😄S:A😄A
Tarajos Sül
amugyse akarok vele járni,cigizik nem lesz hosszú élete... 😞
Tarajos Sül
Vki mondta és igaza is van!

"Mit vesztesz,lesz egy pár kudarcélményed"

Télleg mit vesztek?
Rámküldi a nagy Pitbull-jait 😄DDDDDDDD
LSL
És így nem is lesz😊