Szerelem első látásra?!?!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl.:folyoson,ha elmegy melettem,+ ha a közelemben van
Naggyábol tudom,de nem pontosan.
Tinektek biztos jobban megy!
Már volt olyan eset,hogy az eggyik osztálytársam(csaj)odajött hozzám azzal hogy nem-e ismerem a barátnöjét aki az én régebbi oszt.tásram volt!
Utána összehaverkodtunk egy ideig,elmentem a kéglijébe is...
de csak barátilag
utána elfajult a helyzet,és szenyoztuk 1 mást!
Mostmár külön suliba is járunk,bár a tesom ismeri öt,és találkoznak is,de ez elenérre is csak beugatnánk egymásnak!
A minden lány mást lát jóképûnek. Csak az olyan lányt kell megtalálni aki téged is jóképûnek lát. 😊
ez esetben nyert ügye van a lányoknál!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
miért szûkíted le ennyire a kört ?
A Traci kedves lány. Elsõ volt a tanyán disznóbörke evésben, és három másodperc alatt feji a kecskét!
Kelkaposzta.: Csak akkor buzis, ha haverok elõtt csinálod, úgy hogy látják, és közben kommentálod is, hogy "Látjátok most egy cspp rózsaolajat teszek a nyakamra." Akkor nagyon buzis.
Amúgy sztem nem.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
annak annyi is lehet az intelligenciája...
egyébként hajrá, drukkolunk.<#miaz>#miaz>
Nem vagyok olyan nagy csajozos,rámenös típus!
Ezt ugy értettem,hogy nem azonnal kattanok rá a csajra,nem megyek oda hozzá,hogy szevasz meg ilyenek!
"Infót szoktam gyüjteni rola(sztem más is)Van-e pasija?Megkérdezem osztálytársát,bejövök-e neki stb.
Most nehezebb a helyzet,mert korábban általánosba voltam,és az én osztályomba voltak csajok!
Inkább osztálytárs közül nézem ki magamnak a legszebbet!
De most srácokkal vaok eggyüt,mert villanyszerelösök és asztalosokkal vagyok eggyüt!
És hát elég ritka a villanyszerelös,asztalos csaj!(aki ennek tanul)
Kor is elég jo,ha jol tudom kb 1 évvel fiatalabb nálam!
Az a dumcsihaverja is az én fiú oszt.társam!
nem is kell,hogy az legyél, jobb szeretik a lányok ha egy pasi nem nyomul rájuk ezerrel!
légy számára érdekes, keltsd fel a figyelmét.
derítsd ki, hogy mi a kiszemelt lány hobbija, kedvenc témája..készülj föl belõle és elegyedj szóba vele errõl...meglátod dõlni fog belõle majd a szó és jól fogja magát veled érezni. hogy mosolyogva végighallgat, az már egy fél siker! jegyezd meg, hogy jól áll neki a mosoly, tegye ezt minél többet! 😊
szeretik a lányok, ha dicsérik õket, apró bókokat ejts el a beszélgetés közben. dicsérd a haját, ruháját stb..
azt meg végképp ne várd, hogy a kiszemelt lány odajön, majd hozzád, mert nem fog!
neked kell megtenni az elsõ lépést!
Phat Smoker:
Nem vagyok olyan nagy csajozos,rámenös típus!
Én inkább azt várnám meg hogy inkább egy(jo kinézetü)odajöjjön hozzám!
De ez képteleneség,bár sose lehet tudni!
Már amugy ma megtettem az elsö lépést,ami nem is volt annyirra ürügy!
Összevesztem a dumcsihaverjával azon,hogy hányadikos a csaj akivel összeakarok
haverkodni!
Odamentünk ketten,elöször ö,de én is kérdeztem hogy most mi a pálya?
Mosolyogva végighalgatott,és azt válaszolta amit a haverja szajkozott nekem!
Különben kiderült,hogy nem is igaz!
Van még 1 ok,hogy odamenjek hozzá! 😊
Mi a véleményetek,arrol hogy mosolyogva végighalgatott engem(bár pár másodperc)rezzenéstelen arccal?
miért nem mersz odamenni hozzájuk ? bátraké a szerencse! 😊
mi veszíteni valód van ? max. azt mondja, hogy 'nem' , pár kudarcélmény biztos érni fog mígnem megtalálod majd az ideális leányzót, de ha nem mész oda egyhez sem akkor tuti nem fog összejönni semmi sem.
ha valóban elszánt vagy e téren akkor a sorozatos kudarcok sem tántoríthatnak majd el téged az ismerkedéstõl, hanem inkább arra motiválnak majd téged, hogy legközelebb még jobb legyél!
ne feledd, hogy a kudarcok tuloldalán ott vár majd a siker téged!
Mihelyt nincs többé igényed élvezetre: megtudod a szakadatlan élvezet módját és nem élsz vele.
Mihelyt mindegy, hogy meddig élsz: megtudod a földi örökélet módját és nem élsz vele.
Mihelyt belátod, hogy az emberiséget nem kell boldoggá, békéssé, bölccsé tenni: ennek módját is megtudod és nem élsz vele.
Mindaz, ami legkívánatosabbnak látszik: a legerõsebb méreg: A világot pokolra hajítaná.
,,Mihelyt nem kell: mindenem a tied" - ez az élet vásárcsarnokának felirata.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
de nem merek odamenni vagy nem akarok
egyszer pedig odakell,mert szüzen halok meg meg nem leszek férj se
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Mert ugye arrol van szó,hogy hogy nézhetnék ki jol!
Vagy nem erröl van szó?
Nem megyek plasztikai dokihoz!
szép sztori
Gõzöm sincs hogyan, de elrángattak valami low iq bulira. Mi a fenét keresek itt? -nézek körbe.
Egy csapat iq-lájtos tökrészeg egyén rázza magát valami rohadt béna zenére, (kigyúrt macsóállatok aranyláncban+a plázacicáik) miközben pár helyen valamu kezdeleges habgépbõl dõla hab. (Félreértések elekülésae végett. Szeretem a bulikat, de eztényleg egy nagyon sz*r buli volt.)
Na ott bámulok ki a felyembõl az asztalnál. A lényem egy része még élvezi is a dolgot. Ritkán lehet ennyi állatot természetes környezetbem megfigyelni. 😊
Na sé ekkor felfigyelek egy nagyon helyes lányra. Rövid frizura, kedves kis arc.Minimális smink. (Az ott lévõk nagy részét ha szerintem leöntötték volna valamivel szétolvadtak volna.) Az esetem. Az arckifelyezése nagyon hasonló az enyémhez. Unotság, némi hitetlenkedés, meg némi szórakozotság. Az a MI-a-fenét-keresek-itt? arc. Két plázacia ült melette és magyarázak neki, (hú az de jó pasi. meg az maeg az) Nem valami nagy lelkesedéssel halgatja õket.
Na ciccák el, gondoltam eljöt az én idõm. Úgy éreztem nem hagyhatom ki az alalmat.
Odaülök az asztalhoz. A lány szomorúan felnéz(ki az már megint) majd kellemesen meglepõdik, hogy nem egy macsó-arc ült le mellé.
És ugyebár az elsõ beszélgetés.
- Szia! Szörnyû ez a buli nem?
- Borzalom.
- Te más vagy. - gõzöm sincs miért mondtam ezt, de a lány tényleg más volt. Jól is esett neki.
- Kösz.
- Nem lehet így beszélgetni. Sétálunk eggyet?
- Persze!
Sétáltunk egy jót az éjszakában. Beszélgettünk. Találtam egy csndes kis bárt (Isten keze.) ott folytattuk. Mire reggel 5 lett. (Akkor kellet talákozni a baátaival) Kellemesen becsíptünk és a telefonszémcsere is megtörtént.
Ez 2 hónapja volt. Azóta a barátnõm.
tudod vizuális tipus vagyok! 😊)
és - hogy a topikhoz is hozzászóljak vmit - szerintem létezik szerelem elsõ látásra.
...what\'s for You, will not pass You by...
Azért dolgozol hogy megélj valahogy, de közben nincs időd élni!
arról nem is beszélve, hogy rohadt drága, (2000 huf környékén van pár ml. )szerintem ne pazarold ilyesmire.
javasolnék helyette vmi citrusos illatot, pl. bergamott vagy narancsolaj (édes vagy keserûnarancs olaj)
vagy olvasd el az alábbi linken található lapot a leányzó kényeztetése végett! 😊
tippek-trükkök
találsz majd az alján pár illóolajos receptet..meglátod a hölgy nem fog a karjaidból egykönnyen elillanni! 😊
viszont nem kell túlzásba vinni.
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore