2173
Vajon létezik-e?
  • SNAKE01
    tudom^^
  • minigirl
    Nem vagy te buta fiú!
  • SNAKE01
    tudtam én hogy nem hülyeség!
  • minigirl
    Volt már olyan pasi, akinek a hangjába szerettem bele. Ilyen pl Bruce Dickinson is. :)
  • SNAKE01
    kéne társtopik "szerelem első hallásra" :|
  • minigirl
    Az tuti. :)
  • SNAKE01
    ja!xDDDDDD
  • Vlala #1404
    Tíz évnyi első látás? Elég sokáig néztétek egymást. :)
  • minigirl
    Van ám szerelem első látásra, csak nehezen vesszük észre. Nekünk a párommal 10 évbe telt, mire rájöttünk, szeretjük egymást. És 3 éve boldogok vagyunk. :)
  • SNAKE01
    hát próbálkozom!:)
  • xerdi
    Akkor te még nem láttál sört.
  • FrezeR
    na látod mégiscsak tudod mit kell tenni :)
  • SNAKE01
    ez a célom,már tervezek is pár dolgot,holnap reggel megpróbáálom suli előtt elcsípni,esetleg elkísérni iskolába.csak lehetőség adódjon,akkor úgyis cselekszem...
  • FrezeR
    próbáld meg megszólítani, kerülj a közelébe onnantól meg már csak ügyeskedni kell. ha szimpi vagy neki akkor észre fogod venni. ha meg nem akkor azt is :) a lényeg az, hogy felhívd magadra a figyelmét első körben.
  • SNAKE01
    de sajnos nem nagyon tudom...
  • SNAKE01
    kösz a tippet,nem volna pofám ilyesmire,mégcsak rá se verném,nem vagyok ilyen állat :|
  • PíszLávJuniti
    Először is keress róla egy fényképet, mondjuk iwiwről. Nyomtass ki róla egy kollekciót egy nedvszívó A4 esre, verd rá, hajtogasd össze és dobd be hozzájuk.
    np.
  • sapkafej
    hogyne tudnád :|
  • Zoli007
    Létezik,csak nem valami tartós.
  • SNAKE01
    nekem is bekövetkezett egy ilyesmi érzés a napokban,de én csak fellángolásnak vélem.van egy lány akit megláttam egyből elkapott egy érzés,főleg hogy nagyon közel volt hozzám(nem merevedécs,és szexuális izgalom)csupán a kisugárzása meg az egész.szóval megfogott az egész lány egy az egyben.csak most nemtudom mi tévő legyek. :S
    tudom hol lakik.2 házzal arrébb!:DDDD
    és csak most jöttem rá,pedig kb 1 éve ideköltöztek már,szóval nemtudom mit tegyek. :|
  • zsuzsukox
    Megláttam és megszerettem.. :)

Katt
  • Tommando
    szerintem igenis létezik!!!Én hiszek benne!Várom az igazit
  • Brigicsaj
    ott a pont!!!
  • Ginever
    Ehh, gyerekek...
    Szerelem első látásra nincs. Lehet szimpátia vagy vonzalom, de egyik sem keverendő a szerelemmel!
  • Ben C
    Mondod ezt 13 évesen. :D
  • Brigicsaj
    csak akkor rossz ha nem viszonozzák....:/
    De viszont ha igen, akkor nagyon jóóóóó!!! mint most nekem....:P:)))
  • HUNtalicska93
    a dugás jó:P
  • boyscout
    a szerelem rossz.
  • Brigicsaj
    a szótlanság nem egyenlő az üresfejüséggel......ha nem vagy beszédes az még nem jelenti azt hogy hülye vagy..:D
    csak érted lejön az emberről elsőre hogy milyen nagyábból....:) és vagy megtalálod vele a közös hangot vagy nem...:D
    gondolom, te is mit tom én ha csajozol akkor nem vagy szótlan..:DD mert különben eléggé nehézkes volna...:D na és mindenki mást nevez üresfejűnek, ált azt akivel nincs egy hullámhosszon...:D
  • gercse
    naná:D
    viccet félretéve, én is elég szótlan vagyok, de vannak akikkel jól kijövök, ez mindent elmond...
  • sz4bolcs
    Nekem sincs folyton beszédes időszakom. :)
    NEm tudom, ez azt jelenti, h. üres fejü vagyok olyankor? :D
  • gercse
    ez a lényeg:)
    én is jól eldumálgatok ezzel a lánnyal, éppen emiatt is érzek talán valamit iránta, mert feltűnt, hogy milyen hasonlóan gondolkodunk, ill. hogy 17 éves,de nagyon éretten gondolkodik, ami szintén tetszik, viszont mellette nagyon vidám is, ami miatt még jobban kedvelem:)
  • Brigicsaj
    :DDD azért én szurkolok! ;))
    Mondjuk természetesen a külső is számít mert muszáj hogy vmi megfogjon a másikban, de mit ér az egész ha tök jól nézni meg minden, és a feje meg olyan üres mint a nem tom mi...:S
    Én spec utálom az üres fejű csávókat....utálom hogy ha csak mit tom én el vagyunk aztán nem beszélgetünk semmit, csak hogy hogy vagy mizu, azt kész letudva a duma.....azt rühellem..:/
    Most szerencsére meg vagyok nagyon jól barátommal, nagyon jókat dumálunk meg minden szal így kb olyan a gondolkodása mint nekem...:D:P és ez tök jó így...:D Annyira szeretem...:))
  • gercse
    így igaz :)
    azt hiszem, hogy én is szerelmes lettem(nem első látásra:D) egy lányba, és nem a külseje fogott meg,vagy nem is tudom, úgy az egész csaj egyben :)
    most már "csak" meg kéne hódítanom, ami nálam a mission impossible kategóriába tartozik..., de majd lesz valami :)
  • Brigicsaj
    ennyi, minden ember más....persze vannak hasonlóságok, de mindenkinél más más az ami megtetszik a másik nemben....:)
  • gercse
    hát ez sem igaz:), inkább mondjuk azt, hogy egyénfüggő...hisz általánosítani úgysem lehet
  • Zillo
    hát nalam még nem következett be :-)
  • banok
    ez nagyon nem igaz. A férfiakat érdekli inkább a nők külseje. Sőt szinte csak az.
  • saimonsed
    Szerelem, csábítás most találtam:)
    http://grandmaster.blog.hu/
  • Disno
    szerintem a szerelem elsö látásra elmúlik a második látáskor ^^