Szerelem első látásra?!?!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xD
Eléggé szörnyû lenne ha komolyan gondoltátok volna...😄D
Ha egy ilyet leadsz egy csajnak, örökre eláshatod magad......😄
xD
Én csak válaszoltam rá,tudod,hogy nem komolyan gondoltuk pláne,hogy tök sügérnek néztek engem a farmerböl készült felsö ruhadarabért! 😊)))
/6 betüs/dzs-vel kezdödik 😄DDDD
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
...sose azt nézd...
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Vegyétek ugy,mint ha egy qrva dzseki szot nem irtam volna!!!!!!
Télleg ki beszélt itten dzsekiröl?
Brigi jó a logód <#eljen>#eljen> Meg a dzsekid <#idiota>#idiota>
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
"a tegnapi felsöd jobban néz ki,mint a mai"
vagy nem ez?
na mostmár télleg hagyjuk
mind1, hagyjuk.....😄DDD
xD
mondtad,hogy nem haragszol érte ha vki vmidet dicséri,mert jobb mint a másik?
a szivatásra,beugatásokra gondolsz?
jo lehet,hogy kicsit ciki is,de nem égés ha mondom
Nem lenne pozitiv dolog,ha egy csajnak azt mondanád,hogy tök jo a dzsekid,vagy hogy jol áll rajtad stb.?
ráadásul egy olyan cipõre ami szerinteM is ronda.....😄DDDDD <#idiota>#idiota>
és aztmondta hogy ha lenne férfibe tuti venne ilyent......<#idiota>#idiota>
xD
Sztem jobb, hogy ilyeneket nem mondtál... Ennél már csak a "szép a cipõd, milyen méret?" duma szarabb....
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
legközelebb jobban fog menni!
abban hibáztam,hogy odaálltam elé és elmondtam neki hogy jol néz ki meg jo fej de nem akarok töle semmit!
Ugy kellet volna hogy dumálgatunk meg minden,eggyüt megyünk az állomásra(vonathoz,sulibol hazafelé)
elereszteni néhány szép szot(jol nézel ki,tök jo a dzsekid stb)
és egy idö után megkedvel!
De nem baj,öneki nem vagyok az esete,egy csomó sráccal haverkodik még rajtam kivül,hogy nyomuljak rá???
A csajozás terén ez a "mottóm"
Biztos,van egy olyan csaj,akinek tetszem,és foglalkoznánk egymással,csak rá kell találnunk egymásra!
"mé most egyböl arra hajtsak,hogy járjunk?" - IGEN. mert ha nem akkor barátság lesz belõle és a csaj nem is akar majd többet. nálam elég ritka volt az ellenkezõje...
ofcóz azért meg kell vele ismerkedni. de te nem ezt írtad