Szerelem első látásra?!?!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rafaelo
😮 nade

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Tarajos Sül
senkisem mondta hogy leszoltál,de 1 értelmü,hogy számodra elég röhelyes képem van!
Ha mégis tévedek akkor bocs!
Lassiccs mán kicsi, hol szoltalak le.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Tarajos Sül
Mé te talán szebb vagy?

Mondom,vannak nálam csunyábbak is!
És ez csak az "ari" külsöm!
Vannak nekem durvább cuccaim is szemüveg meg minden,amugyis az én kezemben volt a fényképezõgép!
😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

hmhm
nálam michelle hunziker 😊

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Tarajos Sül
1 pár honappal ezelött akikkel a csajozásrol"dumcsiztunk"Kérték a képemet!

Most már nem kell várnotok!
cicus91
ehh....<#idiota>

cicus91-----> Brigicsaj

Nh Shevits
<#miaz><#vigyor>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

gercse
ez komoly?😄

Nh Shevits
<#sir>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

cicus91
nem tudni.....

cicus91-----> Brigicsaj

Nh Shevits
...But hova tûnt Tarajos Sül?

rorr
Van ilyen.....Vagy legalábbis Én már tapasztaltam ilyet.... De mindig gyorsan elmúlt 😊

Rafaelo
😄 !!!!

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

gercse
nemmondom hogy nem...😄 de én nem azért vágyom egy kapcsolatra...

Brigicsaj
<#idiota><#vigyor>

xD

Rafaelo
csak a jobb kezed mi? 😄D

gercse
hogy kihalt ez a topik...
de a szavam továbbra is tartom😄
mondjuk azóta sem volt senki az életemben...

Rafaelo
😄DDDDD !!!!444

nyugodtan 😊

Rafaelo
nemvagyok gonosz 😄

neki is vannak rosszabb képei 😊

rajta, biztos találsz 😊

Rafaelo
keresek rola egy ronda szerepképet 😄

háát Rafaelo ízlését dicséri 😄DD

ha már szerelem elsõ látásilag szép szinésznõkröl fantáziálgatunk, nekem Mena Suvari a szivem csücske ;-))

Brigicsaj
jajjj de szééééép!!!!!!! 😄DDDD<#idiota>

xD

Rafaelo
rohat v-áááááááááááááááááá 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

Charlize Theron a 'Monster' c. filmbõl 😊

Brigicsaj
esetleg vmi kép a hölgyrõl??? <#idiota>

xD

Rafaelo
azé 😄 !!!!444

Brigicsaj
Húúúú hallod, már mindjárt világosabbb!!!! 😄DDD Tök sokat segítettél, már beugrott!!! (hát nem egészen, mert még mindig nem tom, de azért rendes vagy hogy ennyire próbálsz segíteni és elmagyarázod nekem hogy ki is az!...😄)

xD

Rafaelo
Charlise Theron

😄DD

Brigicsaj
az meg ki? 😄DD

xD

Rafaelo
nálma charlize steron <#guluszem1><#awink><#love11>

Szerintem ilyen NINCS!!
Elsõ látásra??? LEHETETLEN!! :-)))

Meg megölhetnek, de megtörni SOHA!!! Nézz be az oldalamra:letottes.atw.hu

rorr
Nekem mindegy milyen csak jól álljon Neki!!!
Persze akkor velem sincs gond 😊))

Brigicsaj
ez így van....😄DD
de nem hiszem hogy egycsajba azt nézed hogy borotválja-e....😄D
mert ezen bármikor lehet segíteni.....;DDDD
simán beadod neki azt amit szeretnél, hogy szerinted az nagyon szexi, meg egyebek, de nem úgy hú ezt csináld mert én ezt akarom.....😄DDDD
szépen rá kell vezetni, nem ráerõszakolni azt amit szeretnél......😄DDD
(jó lehet hogy ezt Te is tod, de azért leírtam....;DDDD) <#idiota>

xD

LordVenom

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

LordVenom
Hát Brigi drága,ami szép az szép,ami meg nem szép,az nem szép...<#rolleyes>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Hanga
a Yeti😊

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

LordVenom
<#vigyor> Jó ám...hála istennek a mai világban minél kevesebb a bozótos...bár,van aki azt is szereti...

rorr
persze nem dzsungelkéssel járok azért az durva lenne!De egy szép forma az jó!

rorr
Eddigi tapasztalataim alapján ami jó az jó ami meg Nekem nem jött be azon a borotva,gyanta stb sem segített......😄

Brigicsaj
pfff, de válogatós vagy....😄DDD <#idiota>

xD

Brigicsaj
ezt mondom én is...😄DD

xD

LordVenom
igaz,volt is rá példa..de valahogy jobban szeretem az elejétõl kezdve azt,ami nekem tetszik...<#rolleyes>

rorr
ez hülyeség!Nem attól függ egy kapcsolat ,hogy borotválja meg ha beléd szeret ugyis olyan lesz a fazon amilyet Te szeretnél!

LordVenom
azért a borotválja vagy nem kérdés sem mindegy...nem szeretek meglepõdni,mikor eljutok "odáig..." <#crazya>