Szerelem első látásra?!?!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Különben nem annyira égés,mert 100% hogy,nem csak Te vagy ilyen helyzetben!
Ha vki a régebbi hozzászolásaim kapcsán mondaná,"Hogy én beszélek?",annak üzenném,hogy az akkor volt,mostmár kicsit tõbbet tudok,sõt,már egy randi is volt (sms-en megbeszélve,csak akkor láttuk elõszõr egymást)
Jo is éreztük magunkat,azon kivül,hogy sétáltunk,és csak kérdezgettük egymást!
Azonban ez volt az elsõ találka,mert nem voltam az esete,csak ezt ugy közölte,hogy õ belefolyt volna velem egy baráti kapcsolatba,csak én nem akartam mert egy kis "ribanc"!Amugy jol nézett ki 😄
UI:Brigicsaj: Jo a dzsekid! 😄DDDDDDDD
\"És újra van a világ,És van benne hova lennem\"
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
MSN címem: [email protected]
fiu vok
..::http://takrisz.fw.hu::..
neked volt már szerelem elsõ látásra ?

Már másodjára jártam úgy, hogy ránéztem a palira, hírtelen minden megszúnt, elöntött egy tök jó érzés és úgy véltem megbízhatok a másikban. Az elsõ eset egy éves kapcsolat lett. Már egy éve nem vagyunk együtt, de feltétel nélküli szeretet még mindig él, megbízok benne, örömmel és szeretettel (nem szerelemmel) ölelem és puszilom meg bármikor...nem is tudom...baráti kapcsolat, de attól mégis több...olyan "nagyon megbízok benned" kapcsolat megmaradt 😊
Canon 450 D
pf.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
szal,pont arra a hozzászolásra "válaszoltál"viccesen,ahova a képeim linkjét beraktam!