2173
Vajon létezik-e?
  • scheri
    Nem tudom elfelejteni,bármerre nézek mindenhol mindenről ő juteszembe mert midenhez legalább 1 emlék köt.Meglepődni,min?Valszeg nenm tudom rendbe tenni hetek alatt de már ráébredtem mik a hibák.Hogy tönkretette-e az nem biztos ugyanis mint mondtam ez 1 láthatóan bizonytalan döntése volt.Ha tönkretette volna akkor azt lehett volna rajta látni hogy már nem úgy viszonyul hozzám,de ilyen nem volt (és nem szinészkedésből)Csak az a baj hogy ha hagyva van felejteni akkor lehet hogy a rosszakkal a jókat is elfelejti főleg ha valaki(k) ebben előre is segítik (család bnők,munkatársak).Bár tudjuk 1másról hogy akármi lesz örök emlék maradunk ezzel az 5 évvel.Igen mindenki azt mondja adjak neki időt ne nagyon zaklassam csak rettenetesen hiányzik.Mivel ő mondta ki ezért gondolom tudja mindent megteszek hogy viszaszerezzem.Nem "feleslegesen jártatom" ne hagyjatok itt sokat segítetek és muszály ezeket valakivel megoszatnom,jól esik hogy vannak akik foglalkoznak velem,főleg mivel tapasztalatlan vagyok és elvakult.
  • minigirl
    "Amíg az ember az igazira vár, szép napokat tölthet el az esélytelenekkel is..."
    Ezt nagyon szépen leírtad, teljesen egyet értek. :)
  • KillAir
    Jön a hétvége, szép idő lesz, irány bulizni! (A gyengébbek kedvéért nem feltétlenül dizsibe. - Bááár a Buddha Beach nem rossz, ha nőket akarsz :))) Hmmm deja vu-m van... mintha egy hete is ezt mondtam volna.
    Felejtsd már el egy pár napig - legyen csak három, ez nem a világvége. Légysziiiii! Ennyi agyalásba én már régen belefáradtam volna. Azért kitekinthetnél egy kicsit a burkodból a világra. Meg fogsz lepődni. Tudooooom, nem akarsz meglepődni, de megfogsz :D
    Szerinted hetek alatt rendbe tudod tenni azt, ami hónapok hosszú lefolyása alatt ment "tönkre"? Azért ezt te sem gondolod komolyan. El kell felejtenie mindazt, ami tönkretette a kapcsolatot - mert hát lássuk be, ez történt -, és ez nem fog menni egy-két hét alatt... ha meg is próbáljátok ismét, akkor a legapróbb hiba, ami emlékezteti a "rosszra" véglegesen széttépheti a kapcsolatot. Ezt akarod? Utána már nyavajoghatsz, mert esélyed nem lesz újrakezdeni. Hagyd, hogy felejtsen, és tiszta lappal minden jobb lesz. DE ehhez idő kell.
    Na kussolok, mert úgy érzem feleslegesen jártatom... :)
    "Amíg az ember az igazira vár, szép napokat tölthet el az esélytelenekkel is..."
  • scheri
    Szóval mivel nem lehet 1,5-2 hét alatt elfelejteni 5 évet és biztos van még kapaszkodó.És ha felejteni akar akkor valóban kerülne.
  • scheri
    Jó sok minden bezáródik.
    Nem még nem láttam lenne valakije,olyantól tudnám csak megkérdezni aki szólna neki hogy érdeklődtem után,de van még 1 lány aki kiszedi belőle szombaton (lejjebb írtam) mi van most vele minden téren.
    Ma nem mentem és nem jöttem vele személyesen de azzal mentem amlyikkel ő tehát láttam 1edül volt.Hazafelé viszont mikor leszállt figyelt felfelé az induló vonatra és láttam a szemén hogy nincs rendben.Nem tudom látott-e próbáltam úgy hogy ne lásson.Szóval ha kerülni akar vagy nem érdekli ezzel jöttem-e akkor nem néz nem keres.Hozzá kell tenni hogy eddig mindig mikor 1ütt jöttünk az évek alatt úgyanígy nézett fel.Tehát ma nem tolakodtam.Melóhelyen elbeszélgettem erről az egészről 1 lánnyal (foglalt) és ő is értetlenül áll a helyzet előtt.Még majd beszélünk róla csak 1szerre nem sokat tudunk.
    Nemtudom,néha arra gondolok hogy tényleg nincs senki csak megingott és szeretné a régi tüzet feléleszteni é smivel eddig látta hogy mostanában nem sok eséllyel tudta ezért drasztikusabb lépéseket tett.Hiszen még benne van több szál is ami nincs elszakadva,pl hogy kellett neki pár 7 hogy rendezni tudja az érzéseit.Ennek ellenére nem volt gond hogy megszegtük.És láttam rajta hogy mikor találkoztunk jól esett neki.Néhányan mondták hogy még nincs veszve sokminden csak épp lehet válságban van.Sztem az érzéseire kellenne hatni (jó irányban) és rendbe jönne minden.Lehet ez nálunk a holtpont.
  • minigirl
    Nem gond, néha érthetetlen dolgok jönnek ki belőlem. :D
    Azért szerintem fel lehet fogni, mit is akartam... Ha nem, akkor megfogalmazom máshogy: ha valaminek vége, hiába késlelteted, akkor is vége.
    Remélem, így egyszerűbben megérthető. :)
  • KillAir
    khm... a második záródiknál elvesztettem a fonalat, de tetszett :D
    "és nem emiatt záródik be, ha be kell zárulnia, akkor is bezárul"
    Ez már majdnem ilyen: "De mégis...ha azt mondta, hogy hívni fog...hívhatott volna, hogy közölje, hogy nem hív, és én megköszöntem volna, hogy hívott, hogy nem hív." :)
    Bocs az offért :)
  • minigirl
    Ha bezáródik, fogadd el, és lépj tovább. Attól, hogy görcsösen próbálkozol, csak hamarabb zárul be. De ha nem is feltűnő, és nem emiatt záródik be, ha be kell zárulnia, akkor is bezárul, ha a fejed tetején ugrándozol.
    Ha pedig ő tényleg talál mást (és te is láttad), akkor végleg tegyél le arról, hogy lesz még folytatás.
  • KillAir
    "Beszéltünk hogy ha 1szer valaki meghal vagy valami nagyon nagy baj lesz akkro a másik jó darabig nem lesz képes új kapcsolatra."
    Ha most lány lennél, akkor csak azt mondanám, hogy "édes vagy, de MINDENKI ezt hiszi és ezt vallja, amikor szerelmes lesz". De mivel fiú vagy, ugyanezt mondom, csak az édes nélkül. :D Mindenki - kérdezz meg bárkit - ezt fogja neked mondani arról akit szeret, ... akit SZÍVBŐL szeret. Nem véletlen a "holtodiglan, holtomiglan", csak az a baj, hogy ez a tűz - ha tetszik ha nem - átalakul szeretetté, vagy kialszik és akkor vége. Az exem valamelyik nap pánikolva hívott fel - pedig semmi nincs már köztünk három éve - hogy látott egy, az enyémhez nagyon hasonló kocsit rommá törve és hirtelen elszorult a szíve. Csak tudni akarta, hogy jól vagyok-e. Ez a szeretet. De ettől még nem szerelmes és hiányzik mindkettőnkből "AZ", ami kellene hozzá.
    Ha már valaki azt nézi, hogy képes-e szabadulni, akkor ott már gondok vannak, és attól mert azt látja, hogy "ez nem lesz könnyű", attól még megfog történni. Vigyázz - nem győzöm emlegetni -, hogy ha azt látja, hogy nem tudsz mit kezdeni az életeddel és csak kapaszkodsz mint egy kisgyerek az anyu szoknyájába, akkor egy lúzer leszel és nem fog tisztelni. Az egymás iránti tisztelet KELL a kapcsolathoz.
  • scheri
    Igen ezt akartam tenni amúgy is mert ezt érzem, meg ezt mondják többen is.Csak ugye minden percben attól félek hogy a nyitott kapu bezáródik.De tudom hogy ezek a találkozások és beszélgetések nála sem nyomtalanok csak kérdés milyen nyomok.Nekem így sokkal könnyebb mert nem üldöz annyi sok rossz gondolat de még nem vagyok teljesen nyugodt most sem mert mi van ha most is az "állítólagos új"-al van.Nem tudom honnan de valahogy azt érzem hogy nincs.
  • scheri
    Ezzel csak az a baj hogy tudja hogy nem lennék rá képes erről sokat beszéltünk.Beszéltünk hogy ha 1szer valaki meghal vagy valami nagyon nagy baj lesz akkro a másik jó darabig nem lesz képes új kapcsolatra.Ezért nem tudom én sem elképzelni hogy lenne neki kialakuló új komoly kapcsolata ráadásul nincs róla bizonyíték.Mint ahogy ő sem én rólam most,ráadásul tudja hogy oda vagyok érte és látja hogy küzdök hiszen keresem a társaságát (2esben)Ha pedig 1,5 héttel a dolog után lánnyal lát lehet féltékenység fogja el de az is lehet hogy belátja magában hogy jól döntött és inkább a "leendő" új kapcsolatát ápolja.De mondom 5 év a alatt a legapróbb részeletekig ismertük 1mást és tudjuk hogy amásik mit tud mire képes de most valami történt vele vagy csak szeretné.Lehet hogy 2ségbe esett és megnézi tud-e szabadulni stb.És mivel szabadulást mutat,tudja látja hogy küzdeni fogok kapaszkodok.Ha pedig azt látja hogy hagyom akkor megkönnyebbül a dolga.Több 100 forgatókönyvet leforgattam már de csak 1 helyes van és azt szeretném megtalálni.
  • minigirl
    Nem modtam, hogy baj, ha találkozol vele, de ne legyen feltűnő, hogy keresed. Most beszélgettetek tegnap is, ma is, megint hagyd pár napig a lányt. Pl. legközelebb csak hétfőn fuss össze vele, és érdeklődj a hétvégéje után, lehet, hogy akkor már többet fogsz megtudni. :)
  • scheri
    Ilyenkor azt lát bennem amit akar de nyilván tudja mi van bennem még ha nem is mutatom ki mert nagyon figyelek hogy még csak ne is lássa rajtam de tudom hogy tudja.Mint én is tudom mi van benne még ha igyekeszik is álcázni.Ugynis ma is megvártam váratlanul.Menet közben fokozatosan értem oda mellé és próbálta azt láttani velem hogy nem lát,de láttam hogy észlelt.Mikor már ott álltam közvetlen mellette és köszöntünk ismét elkapta egy érzés amit sírással akart kifejezni de megint nagyon nehezen de elfolytotta.De láttam rajta nagyon nehezen tudja csak.Majd ismét 1ütt jöttünk a vonaton,előtte megkérdeztem hogy jöhetek-e vele.Nem mondott 1értelmű nem-et de mondta ha szeretnék akkor igen.Szóval megint 1ütt jöttünk és megint jól elbeszélgettünk mindenről csak érzelmekről nem ezt mind2en kerültük.Ismét volt sok közös téma és megint nevettünk.De végig láttam rajta hogy nehezen tudja kordában tartani az érzéseit de azért nem borult a vállamra.Majd kérdeztem hogy holnap jöhetek-e,amire azt válaszolta csak miatta nem kell.Szóval érzek 1fajta tartózkodást de 1fajta olyat is hogy jól esik neki.Bár mondta hogy azért mindennap lehet hogy sok mire kérdem hogy miért amire azt mondta hogy ezt így nem tudja elmondani.Majd amikor leszállt nem fordult vissza de gondolm azért mert ismét elgyengült.Az út során beszélgetés közben többször rámnézett (szemembe) úgy mint régen és láttam valami küzdelmet a szemében.Úgy beszéltünk véig mintha 1ütt lennénk,úgy szőttük bele 1más családját munkáját mintha nem törtrént volna semmi.
    Szóval mikor 1,5 hete azt kérte nem keressem pár7ig mert rendezni szeretné az érzéseit,ennek ellenére nagyon jól beszélgetünk,bár kicsit látom rajta hogy midennap azért sok.(tudom írtátok már többször is ne sűrűn de ha látom vagy sőt mi több 30-40 percet jól elbeszélgetek vele, jól érzem magam tőle és sztem ő is bár ezt nem nagyon mutatja ki de látszik rajta.Tehát mind2en azt mutatjuk jól vagyunk de tudjuk 1másról hogy ez csak álarc.
    Szóval itt tartunk most de még mindig nincs 1értelmű válasz és sztem még van nyitott kapu és próbálom megkeresni.Beszélgetés során minden apró mondandóját meghallgatom és reagáok is rá hogy lássa más is tudok lenni amit ő hiányolt bennem az utóbbi időben.Abban bízok hogy ez megfogja és....
  • scheri
    Teljesen 1et értek ezzel.
  • minigirl
    Szerintem inkább ne éld bele magad. Lehet, hogy csak látta rajtad, hogy ki vagy bukva (mert attól még, hogy próbálod rejtegetni, hidd el, látta), és rossz érzés volt neki, hogy így látott.
    Ha találkozol vele, beszélgessetek, aztán majd lesz vhogy, de ne zaklasd. :)
  • KillAir
    Ezek szerint még én sem tanultam eleget és még mindig reménykedek ;) De így szép az élet... ha nem álmodozunk, akkor nem lesz mi megvalósuljon.
  • DoctorJohnson
    na ezaz, hogy immár egyáltalán nem biztos, hogy olyanok leszünk mint a nagyszüleink.
    megv áltozott a világ, mégpedig gyökerestül, a nők fenemód öntudatukra ébredtek (persze ettől még ugyanúgy szükségük van a férfiakra, csak már nem mutatják ki), és mindenki rájött, hogy nagy a világ és mindenkinél van jobb...
    én már egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy boldogan fogok kézenfogva sétálgatni a nejemmel 60-70 évesen... ez van.
  • KillAir
    Azért hozzáteszem optimista jellem vok. Nem ér csak úgy lepesszimistázni :) Egyszerűen csak ilyen az élet, és van aki tanul belőle, van aki reménykedik. Persze egy idő után már az ember nem ugrál, így lehet példálózni a nagyszülőkkel, meg hogy milyen aranyosak így 50-60-70 évesen több évtized házasság után... Veled is ez lesz, de most még csak 25 vagy ;)
  • KillAir
    pontosan. Ha csak a szíved diktál, akkor elvesztél... nem most, de hamarosan... Ilyen az élet :)
  • DoctorJohnson
    amúgy én egyáltalán nem érzem, hogy gáz lenne ami történik scheri-vel. persze ez most kegyetlenül hangzik, de én már párszor átéltem amit Ő még csak most tapasztal meg, tudom mi lesz Vele ezután.

épülni fog a jelleme. megtudja milyen elveszíteni valakit. Erősebb lesz ezen a téren. rájön, hogy senkiben sem szabad 100%-ig megbízni. rájön, hogy a halálos szerelem csak akadály az élete során, nem olyanoknak való, akik egymás mellett akarják leélni az életüket és még sorolhatnám.

"Talán ez a szerelem. ... és én ezt SOHA többet nem akarom érezni senki iránt."

megértelek. én sem. elégvolt belőle, a párkapcsolatnak van egy ész-központú, de ugyan úgy szívvel működő verziója is, ami sokkal működőképesebb.
  • DoctorJohnson
    Én meg ezt kedvelem:

Férfi és Nő között szerelem után nem lehet barátság!
    Ha mégis, akkor az nem volt szerelem sosem...
  • KillAir
    Amúgy tudjátok mi ezzel az egésszel a gond??? A srác iszonyatosan szerelmes - én is az voltam -, és egy ilyen szitu képes az emberből mindezt olyannyira kiölni, hogy ezek után kétszer is meggondolja, hogy akar-e ennyire érzelmekkel feltöltődni. Talán ezért is mondják, hogy az ember egyszer lesz igazán szerelmes. Tök gáz, hogy mindent odaadsz neki és miután ez megtörténik eszed ágában sincs még1x ezt átélni. Így elveszed a lehetőséget attól, hogy aki igazán szeretne soha nem fogja megtudni milyen vagy ha valóban szerelmes vagy. És persze a lány - akiért mindenedet odaadnád - nálad sokkal lámább emberekkel fog összejönni, nagy eséllyel soha nem fogják "úgy" szeretni, de mégis meglépi ezt a lépést. Ezt én sem értettem meg soha. ... és hogy milyen az amikor igazán szerelmes vagy? Nos. Talán olyan érzés, mint amikor leültetnek, hogy beszélni szeretnének veled és Te arra gondolsz, hogy "csak ne legyen beteg, Istenem, ne legyen semmi baja", és akkor ő azt mondja, hogy megcsalt. És Te ekkor fellélegzel és csak annyit felelsz, hogy "köszönöm, hogy nincs semmi bajod." Talán ez a szerelem. ... és én ezt SOHA többet nem akarom érezni senki iránt.
    Ezt meg csak mert tetszik :D :
    "Egy nőnek van egy közeli férfi barátja. Ez valószinüleg azt jelenti, hogy a férfi akar valamit tőle ezért van vele olyan sokat. A lány csak mint barátot látja. Ez mindig úgy kezdődik h te ugyan egy nagyszerü fiu vagy, de téged nem úgy szeretlek. Ez pont olyan mintha a pasi elmenne egy állás interjura és a cég azt mondaná, remek ajánlásaid vannak, minden képesítésed megvan, de nem veszünk fel. Viszont felhasználjuk az ajánlásaidat mint egy általános összehasonlitásként más jelöltekkel. De olyat fogunk felvenni aki sokkal alkalmatlanabb mint te és valószinüleg alkoholista is. És ha nem fog beválni felveszünk másvalakit de még mindig nem téged. Valójában sosem fogunk felvenni. De mindig hivogatni fogunk azért hogy panaszkodjunk kit is vettünk fel."
  • KillAir
    Ez is egy út, és ha erre tartassz, akkor semmiképp ne kezdj el beszélni az érzéseidről, mert nagy eséllyel bukta lesz. Ha látni fogja, hogy csettint egyet és visszakap, akkor nem fogja siettetni a dolgot erre mérget vehetsz. Ezért jó az, ha más lánnyal lát. Nem kell a másikkal összejönnöd, csak beszélgess és ismerkedj. Nincs ebben semmi rossz... na de visszakanyarodva: ne kövesd mint egy kiskutya és ne is "lesd" meg. Ez számára egy idő után már beteges lesz (ami lássuk be nem is lenne meglepő). Az meg hogy valakinek könnyes lesz a szeme még nem jelenti azt hogy szerelmes, csak annyit hogy szeret. Én is szeretem még az exemet mint embert, de nem vagyok szerelmes. Sokszor, amikor dumálunk és a régi emlékek is feljönnek (nagy utazások, poénok, ökörködések) nekem is néha könnyes lesz a szemem, de ettől még a "soha többet" bennem van. Szal' erre ne apellálj. Neeem, nem akarom elvenni a reményeidet, de az sem lenne jó, hogyha tévhitbe kergetnéd magad és előrelépés helyett még hátrébb kerülnél.
  • sapkafej
    ez tényleg fontos? sztem túl sokat gondolkozol.
    én is ilyen vagyok, szóval tudom milyen. de ne idegeskedj minden apróság miatt sztem.
  • scheri
    Ja és mégvalami,kissé azt érzetem hogy átnéz rajtam de nem igazán tudta tartani,köszönésnél pedig hello-t használ az eddigi szia helyett.
  • scheri
    És sokkal könnyebben érzem magam mert legalább láttam,eddig se éjjelem se nappalom nem volt 1folytában örlődtem,bár még most i svan nagyon sok kérdés amire hamrosan lesz válasz de remélem az idő nekem dolgozik.Valakinek valami használható ötlete?
  • scheri
    És sokkal könnyebben érzem magam mert legalább láttam,eddig se éjjelem se nappalom nem volt 1folytában örlődtem,bár még most i svan nagyon sok kérdés amire hamrosan lesz válasz de remélem az idő nekem dolgozik.Valakinek valami használható ötlete?
  • scheri
    Történt elmozdulás az ügyben.
    Már nem bírtam tovább se lelkileg se testileg.Ma reggel vele mentem be a vonaton.Mivel tudom a mozgásterét idejét azzal mentem amelyikel ő odaszálltam ahova ő szokott.Mikor felszállt meglátott és odajött köszöntünk és nagyon jól elbeszélgettünk mindenről csak az érzésekről nem.Nagyon nehéz volt megállni hogy elmondjam neki de tudom ezt ilyenkor nem szabad mert az megalázkodás és szánalom lenne csak.Na szóval meglátott és mikor rámnézett majdnem elsírta magát nagyon nehezen állta meg és látta hogy ezt látom rajta.Gyorsan szóba fogtam,hogy van,mi a helyzet stb.Aztán szépen elbeszélgettünk,van amit ő hozott fel és van amit én de mindenről tudtunk beszélni még nevettünk is és volt olyan tulajdonság amit mondtunk is "hogy tudom hogy te ezt vagy azt szereted ilyen vagy olyan vagy".Azt is mondta hogy múlt7en minden nap látott hogy reggelente figyelem d mondta nem haragszik érte.(ugyanis mondta 1 hete hogy pár7ig sehogy ne keressem)De mondom minden téma érzelemmentes volt.Szóval semmiért nem haragszik nem utál stb.Beértünk,és mikor kettéváltunk kérdezetem "puszi"?Aztán adtunk de szigorúan 2-t oldalra.Ekkor szintén rámnézett és majdnem elsírta magát nagyon nehezen állta meg és látta hogy ezt látom rajta és elfordult.Aztán mentünk a magunk útjára melóba.Elkisérni nem akartam mert az már tolakdás lenne.Előtte megkérdeztem haza melyikkel jön haza meg is mondta mondtam lehet én is de mondta lehet később mert kicsit szétnéz.Végülis azzal jött csak a szomszédjával és nem akartambunkó lenni nem tolakodtam hiszen már ez is haladás hogy nem küldött el a picsába.Úgy néz ki reggel is 1ütt megyünk be.
    Szóval startégia kellene mert látom rajta nincs veszve sokminden mert vannak jelek rajta amik árulkodnak.Próbálom magam tartani hogy milyen jól vagyok meg állandóan szóval tartani mert ezt is hiányolta bennem az utóbbi időben.Hogyan hassak rá hogy a régi érzések előjöjjenek?A "másik"-ban abban sem vagyok biztos hogy van mert nem dicsekedett vele és nem ezzel zavart el.De ez 1-2 nap alatt kiderül mert 1 "emberem" erről is kikérdezi.Szóval sztem közeledni kellene hozzá csak ne legyen tolakodás.Vélemény?
  • Matthew Prosac
    Scheri ha nem mutatkozol minél előbb nővel (exed előtt) akkor egy megsebzett loser-nak fog tartani. Kell ez neked?
    Nos egy nő mindenképp, egyrészt lefoglal, másrészt kitudja mi sül ki belőle, harmadrészt erőt demonstrál. Bizonyítassz magadnak is (képes vagy más nőt is felszedni) és neki is (hogy nem otthon csavarod körbe magad kötszerrel).
    Egy haveromat 2 év után rakták ki ugyanígy egyik napról a másikra. 1 hónapig nem kereste, kussolt, bírt magával, viszont egyre jobban becsavarodott mert nem csinált semmit, csak otthon ült, vagy átjött hozzám dumálni. 1 hónap után feltört minden, először msn-en kereste meg a csajt majd élőben is sikerült olyan szánalmasan viselkednie, hogy az leírhatatlan. Az eredmény adott. Te is ezt akarod? Ha meglátod a nyakába borulsz majd h "Gyereeee visszaaaaa!" ? Szedd össze magad, keress egy csajt, hogy elterelje a gondolataid. Vagy szimplán viselkedj férfiként. Tudom h nehéz, nekem se ment egyszer anno.
    Üdv
  • minigirl
    Jaja, bulizni jóóó! Én sem mondtam, h menj diszkóba, mert oda én sem tenném be a lábam. De mondjuk elmehetsz a haverokkal sörözni. (A legutolsó szakításom után is ezt csináltam). Egy csendes, beszélgetős helyre, és dumáljatok ki a haverjaiddal mindent. Persze, ha lehet, a barátnő témát hanyagolva. :)
    A barátok sokat segítenek ilyenkor, nekem elhiheted. Most főleg rájuk van szükséged, nem a volt barátnőd emlékére. Törődj bele, és irány a haverok. ;)
  • SNAKE01
    Emo-nak nézel-e?:-C
  • KillAir
    Igenis menjen bulizni!!! A buli NEM egyenlő feltétlenül a diszkóval, bár 10 évesen nekem is csak azzal volt egyenlő :). (Tudod van színház, mozi, múzeum, pubok, biliárdszalonok, és hagy ne soroljam...) Mellesleg inkább ezt tegye, mint a sok idióta emos láma, aki ilyen helyzetben már régen felvágja az ereit. De itt ezen ne flémeljünk... és nem is akarok offolni. Te gondolom otthon ülnél és nyalogatnád a sebeidet utána meg irány az ablak a 23-ról.
    Témára visszatérve: igazából a lényeget már elmondtuk. A döntés a tiéd. A lány 99.999% hogy összeismerkedett egy másik fiúval, aki viszont elviszi bulizni és nem otthon tv-znek. (Zárójelben megjegyzem, hogy ha tényleg ez volt, akkor csoda hogy eddig bírta...)
    "...nem tudok róla lemondani mert érzem hogy ez nem teljesen ő,nem ilyen volt soha" - Velem 100% ugyan ez volt. 9 év, elképzelni sem tudtam mást, soha nem volt ilyen, ... blablabla. De mégis ilyen lett. Mert az ember változik. Ez van. Ha valami unalmassá válik, akkor kitör belőle. Hidd el, Te is ezt tennéd.
    "Ebbe a kapcsolatba tettem bele mindent amim van nem tudok más lány után nézni." - ne haragudj, de ez inkább lustaságot sugall számomra. Minden tiszteletem a tiéd, de csak nyújtod a szenvedésed. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy ha szánalomból visszafogad, akár a csillagokat is lehozhatod az égről, akkor sem fog 1 hónapnál tovább tartani.
    Ha mégis írnál neki, akkor se az érzéseidről. Csak érdeklődj: mi van vele, hogy telnek a napjai, mit szól a mai politikai helyzethez (na ez vicc volt), de a lényeg az, hogy semmi érzelem és rinya CSAK mint baráti érdeklődés. Ha úgy kezded, hogy az "életem mióta elmentél romokban", akkor még csak nem is fog válaszolni.
    Innentől már újat nem tudok mondani. A döntés a tiéd - Te életed. ;) A tanácsokat vagy megfogadod, vagy nem. Sok szerencsét és fel a fejjel!
  • scheri
    Nagyon bízok benne hogy hamarosan a régi érzés elhatalmasodik rajta és megkeres.Hogyan tudnám ezt befolyásolni vagy meggyorsítani mert érzem hogy lehet még csak nehogy késő legyen?Mivel kérte hogy pár 7ig ne keressem mert rendezni szeretné az érzéseit,felhívhatom,írthatok?Mit?A rendezés lehet az is hogy végleg elfelejteni vagy kíváncsi mennyire bírja(ná) ki nélkülem?Folyamatosan jönnek a kérdések azért írok így mert higyjétek el nagyon szeretném visszakapni mert mint mondtam nem teljesen "ő" volt akkor.Bármit megtennék ha tudnám azzal visszakaphatnám mert mi soha nem voltunk ilyenek.
  • scheri
    Soha nem voltam az a nőzős tipus ő meg sose a pasizós.Ebbe a kapcsolatba tettem bele mindent amim van nem tudok más lány után nézni.
  • scheri
    Mi nem vagyunk bulizós tipusok jól el voltunk itthon filmeztünk sétáltunk stb.1-2 ember is mondja velem 1ütt hogy a lány soha nem volt ilyen nem ilyennek ismerték(m) még.Valaminek kellett történnie mert kedden még fel is hívott hogy mindjárt indul haza (nem lak(t)unk 1ütt) é shogy szeret.Erre 1-2-3 nap alatt megválltozik minden és vasárnap mikor megyek érte közli velem a hírt.Miért ez a hirtelen elhatározás?Boldog lennék én de csak vele tudok az lenni értitek ugye.Visszafogadnám mert tudom nem teljesen oktalanul mondta azokat amiért (állítólag) így döntött de azok az okok simán korrigálhatóak minthogy feladjuk.Ma volt 1 hete hogy utoljára láttam de eddig a mai nap volt a legszarabb így nem fogom lelkileg és testileg bírni.De nagyon szeretnék küzdeni csak nem tudom mi olaj és mi víz a tűzre.Én még most is bízok benne hogy megfordul az agya de se 1 sms se 1 email se semmi hír róla nem tudom mi van vele.Higyjétek el nem tudok róla lemondani mert érzem hogy ez nem teljesen ő,nem ilyen volt soha és érzem hogy valami még lehet.Holnap beszél vele 1 bnője és kiszed mindent amit tud de remélem csak jót mert ha rosszat akkor véglel összeolmlok.
  • SNAKE01
    "menj bulizni" azaztán feldobja az embert, sok segrázó idióta páréé fész -.-
  • minigirl
    Igazad van!
    schei, légyszi, lásd be, hgy semmi értelme sírni. Ha ezt látja a lány, max röhögni fog rajtad. De ha azt látja, hogy boldog vagy, akkor fájni fog neki. Ezt már csak tapasztalatból is tudom (na meg persze abból hogy én is nő vagyok). Lazíts, menj bulizni, és csajozz! Az lesz a legjobb.
    Tuti, hogy az első csaj nem fog megvígasztalni, de előbb-utóbb megtalálod a neked való lányt.
  • KillAir
    Ezek szerint nem mentél szombaton bulizni... argh... a jövő hetit ne hagyd ki. ;) Szívesen fogadnék veled, hogy ha más lánnyal látna téged boldogan, akkor átértékelné a helyzetet. Próóóóóbáld máááár ki!
    Mellesleg, ha nem jön be, akkor legalább belátod, hogy más mellett is lehetsz boldog. Sőt!
    Csak egy módon kaphatod vissza, mégpedig ha féltékeny lesz és vissza AKAR kapni. Viszont sírással ezt soha nem éred el. Más tészta az, hogy én tuti nem fogadnám már vissza. Egye meg amit főzött, Te meg legyél végre BOLDOG.
    A legkeményebb büntetés az, hogy ha látja hogy élvezed az életet és totál hepi vagy. Büntess már egy picit! Naaaa. :)
  • scheri
    És hogyan tudnék válltozatni az érzésein?Bezséltem ma 1ik bnőjével és ő is azon van mint én hogy nem ilyennek ismerte meg más a természete mint hogy ezt tegye simán.
  • DoctorJohnson
    "elmondanám neki mit érzek még mindig és látná mi zajlik bennem"

Srác, hidd el, hogy SEMMI ÉRTELME!!!
    nem fogja meggondolni magát a lány attól, hogy a nővére arról mesél neki, hogy Te mennyire de nagyon szenvedsz. nulla, semmi.
    hiszed vagy sem, én is eljátszottam ezt. mentem a nővérkéhez, aki tökre csípett és nyugtatgatta a lelkem, hogy "nnnna, majd ő megbeszéli meg megoldja és minden király lesz"...

marhaság

azt értsd meg, hogy TOTÁLISAN MINDEGY, hogy kinek hogyan sírod el, hogy neked ez most mennyire fáj!!!! csak rontasz a helyzeten, ha ezt játszod, ebben biztos lehetsz! a kedvesedben ezzel pontosan az ellenkező reakciót váltod ki, mint amit szeretnél elérni! A SZENVEDŐ, NYÖSZÖRGŐ, KÍNLÓDÓ PASINÁL NINCS SZÁNALMASABB A NŐK SZEMÉBEN!!!!!

és értsd meg végre: ez nem az eszében játszódik le! ezt nem kell neki átgondolni! az ÉRZÉSEIVEL van gond, ott van elcseszve az egész...