Szerelem első látásra?!?!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
forditva nemigaz me piát mindig lehet beszerezni <#buck>#buck>
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
bár lehet, nálam fordítva van..😊) mármint én nem a külsõre mek..😊 na jó nem azt mondom hogy nem számít, de nem kell nekem ilyen top csávó....azokkal nem érzem magam biztonságba...parázhatok mikor csal meg meg hasonlók...:S A kicsit csúnyábbak sokkal aranyosabbak meg odaadóbbak meg minden sokkal jobban szeretem õket...😊
Bár rám a jó csávók is tapadnak, fõleg mostanába...de mindegyiket elhajtom..😄D
xD
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Tod nincs csúnya nõ csak kevés pia...😄DD
xD
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
szoval az van hogy szerelmes vagyok egy lyányba már 4 éve,ráadásul egy osztályba járunk!! sokszor kérdeztem töle már hogy akar e velem jarni de sose szemályesen hanem vagy telefonon vagy pedig mással....mindegy nemet mondott de valahogy ugy érzem mintha engem szeretne,néha meg ugy érzem hogy nem......a suliba is egész tanévbe 5 percet beszélûnk egymással az már gimiszrekord!!! ez a nagy helyzet...remélem senkinek sem vagyok a terhére és ha valakinek kedva szottyan egy ilyen idiótán segiteni akkor lécci privát üzenetbe várom az üzeneteket!!! még egyszer bocs hogy ilyen problémákkal zavarlak titeket!!!!!!!
lécci tud valaki segiteni ??? nagyon szeretem ezt a lányt és nem szeretném elvesziteni semiért sem !!!!! lécccccciiiii.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
#1325:Ne légy buzi,legalább vmi vicces smiley-t odatettél volna!😊
(ne vedd észre hogy azért csinálom...)
(tom hogy viccelsz, de még a végén komolyan veszi szegénykém ;D)
xD
Sül, tanits már meg engem is légyszi pár csajozos mesterfogásodra.
xD
Hitet fiaim!
(a lúzerek között is holtversenyben elsõ vagy, de lassan kijön majd a tapasztalatbeli különbség a javadra és abszolút várományos leszel a díjra.)
azért dugtad volna, mint a lopott biciklit <#idiota>#idiota>
"Ha vki a régebbi hozzászolásaim kapcsán mondaná,"Hogy én beszélek?",annak üzenném,hogy az akkor volt,mostmár kicsit tõbbet tudok,..." -
Pedig én most mondom neked! 😄D
sms-es randi meg hát, arra inkább nem mondok semmit....
xD
egy unikum!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'