Szerelem első látásra?!?!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

boyscout
létezik, de elmúlik azthiszem.
bár ez csak a páromnál múlt el. nálam még nem :o

nincsojanom

Mr Csé
😮

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Brigicsaj
ez az! 😄

xD

sz4bolcs
nõt is lehet itatni...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Mr Csé
nemcsak csúnyaság hanem ha külsõre nem tetszik egy nõnek valaki akkor bukott ügy

forditva nemigaz me piát mindig lehet beszerezni <#buck>

Brigicsaj
hát sztem nem..😄DD
bár lehet, nálam fordítva van..😊) mármint én nem a külsõre mek..😊 na jó nem azt mondom hogy nem számít, de nem kell nekem ilyen top csávó....azokkal nem érzem magam biztonságba...parázhatok mikor csal meg meg hasonlók...:S A kicsit csúnyábbak sokkal aranyosabbak meg odaadóbbak meg minden sokkal jobban szeretem õket...😊
Bár rám a jó csávók is tapadnak, fõleg mostanába...de mindegyiket elhajtom..😄D

xD

Mr Csé
nõknek sokkal jobban számit a férfiak külseje mint forditva :C

Brigicsaj
ha leitat akkor már nem mindegy hogy jótestû-e? 😄DDDD
Tod nincs csúnya nõ csak kevés pia...😄DD

xD

engem is itasson le valaki és aztán galád módon közösüljön velem 😄 (természetesen vmi kedves,akár jótestû csajra gondoltam
Disno
itasd le.

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Tarajos Sül
ki az?
krisztike
nem a kutyáját kellenne lelõni ,hanem ... 😊

krisztike
ebben igazat adok ...

Tarajos Sülnek riválisa van -_-

Figy,van egy uj szerelmi kérdésem egy másik lány kapvsolatában....az van hogy nem rég voltam egy táborba a barátommal és mind a kettönknek ugyanaz a lány tetszett csak az volta a baj hogy elég messze lakunk egymástol,mindegy az a lényeg hogy szándékosan nem akartam összejönni vele mert ha a tábornak vége akkor ki tudja hogy mikor látjuk majd egymást.én pedig ezzel a lánnyal elég hosszu ideog szeretnék járni,akkor amikor van már motor engedélyem mert akkor már akkor birok menne hozzá amikor akarok,de viszont a barátom meg nagyon gyomult rá és összejöttek...na az lenne a kérdésem hogy szerintetek jöl döntöttem-e,a másik az hogy szerintetek ez a hosszutávu kapcsolat meddig fog mûködni mert mint montam elég messze laknak egymástól??????

Ez totálisan igaz!Tanusíthatom!

Tarajos Sül
és akkor mért nem az a lány mondja meg Hedic-nek 😊,hogy kopjon le róla,mert nem szereti?
hát ez LOL!! <#idiota>...pl. lelövi a kutyáját, ha holnaptól nem jár vele!<#violent>

fenyítsd be😄

Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!

Matthew Prosac
ha elküldött többször is akkor úgy is gondolja... higgyélnekem! ha meg ennyit beszéltek az pontosan jelzi h mennyire "érdeklõdik" a társaságod iránt. felejtsd el, lesz még ilyen reménytelen szerelmed, de túl kell rajta lépni. volt hasonló szitum, tapasztalatból mondom.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

szevasztok!!! lehet hogy egy kicsit hulye kérdést teszek fel mert semmi informatikai kérdéshez sem kötödik inkább szerelmi kérdés mivel ennek a forumnak az a neve hogy SEgitség igy bizok benne hogy valaki segit...
szoval az van hogy szerelmes vagyok egy lyányba már 4 éve,ráadásul egy osztályba járunk!! sokszor kérdeztem töle már hogy akar e velem jarni de sose szemályesen hanem vagy telefonon vagy pedig mással....mindegy nemet mondott de valahogy ugy érzem mintha engem szeretne,néha meg ugy érzem hogy nem......a suliba is egész tanévbe 5 percet beszélûnk egymással az már gimiszrekord!!! ez a nagy helyzet...remélem senkinek sem vagyok a terhére és ha valakinek kedva szottyan egy ilyen idiótán segiteni akkor lécci privát üzenetbe várom az üzeneteket!!! még egyszer bocs hogy ilyen problémákkal zavarlak titeket!!!!!!!
lécci tud valaki segiteni ??? nagyon szeretem ezt a lányt és nem szeretném elvesziteni semiért sem !!!!! lécccccciiiii.

<#wink>

köszike."picit"aranyos vagy:o)
:|

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

a nõknek mindig picit igazat adok ;-)

értem.tehát egy picit azért igazat adsz nekem.hmm?
csak úgy általánosságban írtam, nem feltétlen magamra céloztam

ezt most nem értem;azt írtad,hogy nálatok minden happy.most meg azt mondod,hogy csalóka?
bár a látszat néha csal és az érzés csalóka!

neked bejött.a kivétel mindig erõsiti a szabályt!
ÁjjLe BoBBi
ez a munkám

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Matthew Prosac
Tarajos Dzsí?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Jó. <#law>

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Tarajos Sül
na teneked is igazi szülinapi ajándék,hogy belém tudsz kötni mi?

#1325:Ne légy buzi,legalább vmi vicces smiley-t odatettél volna!😊
Brigicsaj
<#vigyor> rendben

xD

Jo.

(ne vedd észre hogy azért csinálom...)

vaaa
mikike újjászületett 😄 😄

hi

Brigicsaj
Ilyen mélyre nem kéne süllyedni, hogy tõle tanulsz..😄D <#idiota>

(tom hogy viccelsz, de még a végén komolyan veszi szegénykém ;D)

xD

<#vigyor>

A Sülre irigykedõ kis vesztesek meg elhuzhatnak a busba!
Sül, tanits már meg engem is légyszi pár csajozos mesterfogásodra.

Brigicsaj
jujj hirtelen ahogy elkezdtem olvasni a második sort azt hittem rólam beszélsz....keztem megijedni, de mire végig olvastam rájöttem hogy nem rólam van szó...<#idiota>

xD

Lécci ne vedd már el a kedvét hogy még ilyeneket irjon 😄

Matthew Prosac
Félreértések elkerülése végett: az összes mondatot Nyafkalács Sülnek címeztem.
Hitet fiaim!

Matthew Prosac
Szerintem nyugodtan átnyújthatjuk az SG leggyagyább (nagyon óvatosan fogalmazott) fórumozója megtisztelõ címét kedves Tarajus Úrnak. Már rég rászolgáltál, de valami hihetetlen revolúció megy benned végbe és újult erõvel ontod a hülyeségeket. Egyre hülyébb vagy sry <#gonosz3>
(a lúzerek között is holtversenyben elsõ vagy, de lassan kijön majd a tapasztalatbeli különbség a javadra és abszolút várományos leszel a díjra.)

Szeretlek.

...nem akartam mert egy kis "ribanc"!Amugy jol nézett ki 😄

azért dugtad volna, mint a lopott biciklit <#idiota>

Brigicsaj
"Különben nem annyira égés,mert 100% hogy,nem csak Te vagy ilyen helyzetben!" - igazad van, Te is ebben a helyzetben vagy, meg a sok lúzer,....<#idiota>
"Ha vki a régebbi hozzászolásaim kapcsán mondaná,"Hogy én beszélek?",annak üzenném,hogy az akkor volt,mostmár kicsit tõbbet tudok,..." -
Pedig én most mondom neked! 😄D
sms-es randi meg hát, arra inkább nem mondok semmit....

xD

Matthew Prosac
tényleg durca ez az arc!
egy unikum!

ÁjjLe BoBBi
az idióta oktat _A:S?D_A:S?D_A:S?D jó topic ez azt hiszem.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

prezi
tarajos sül és a nõk....... <#bdead>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !