Szerelem első látásra?!?!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
practitioner of the forbidden arts of death
Szal az nyálas, hogy részletezem neki, hogy mire számítson, ha ESETLEG TALÁN VALAMI CSODA FOLYTÁN mégis vele akarja folytani a lány????
És az is nyálas, hogy
próbálom beleverni, hogy ez a hajó elúszott, mert a csaj hiába gondolkodik, ez nem fejben játszódik le????
Érdekes meglátásaid vannak...
Azzal sértegetted sztem, ahogy pálcát törtél a feje felett, pl.:
"Véleményem szerint te egyáltalán nem szereted azt a lányt"
"Miért hazudozol saját magadnak????"
stb...
Attól, hogy nagyarccal megmondod neki a frankót, még nem fog a fejére csapni, hogy "hübasszameg, ez a mittudoménki most jól megmondta, igaza lehet"...
Mellesleg én és a többiek is többször leírták, hogy "feladjuk" mert csóró srácot most totál más érzések vezérlik, mintsem a józan észre hallgatni tudjon.
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
stb...
Én mikor sértegettem õt? Te viszont engem igen!
mond csak melyik kommentemben adtam nyálas tanácsokat????
másrészt pedig: megmondani valakinek a frankót illetve MEGSÉRTENI az kurvára nem ugyan az seggfej!!!
viszont csak scheri problémája óta olvasom a topikot, és azóta senki nem mondott ilyesmit. na mind1
meglehet a véleményed, akárcsak nekünk, adhatsz tanácsot is ha szeretnél, de azt csomagold már be kevésbé sértõ és irritáló csomagba!
a srác sztem nem bántott téged, csak életének egy olyan szakaszában van, amit még sosem élt át, és attól, hogy sértegeted még nem lesz jobb neki...
Kiváncsi lennék miért gondolod így!
hát te sem vagy 100as, az tuti...
Hát, ezt nem tudom, hogy ezt honnan veszed, de ez egy iszonyatos nagy hülyeség ami csak a te fejedben létezik!
Sehogy! Így, ilyen gyerekes viselkedéssel sehogy!
"Igazad van nem szeretem,ez több is mint szerelem"
Aha ja, amikor te írtad, hogy nem foglalkoztál vele?
Ezt nem mondod komolyan! Biztos TE soha nem könnyítettél magadon abban az 5 évben amig együtt voltatok, úgy, hogy mást képzeltél volna oda. Na ne már! Miért hazudozol saját magadnak????
Elolvastam amit írtál, hogy mi is történt veled. Véleményem szerint te egyáltalán nem szereted azt a lányt, ha szeretnéd, akkor nem csinálnál vele ilyeneket. Persze rá lehet fogni, hogy vissza akarod kapni, meg ilyen baromságok, csak ez egyáltalán nem igaz! Te most azért pedálozol, mert félsz, hogy sokkal jobbat fog nálad találni, és ez nem szeretet! Le merném fogadni, hogy naponta többször hívod, sms-eket küldözgetsz neki, kimész elé, stb... itt az a baj, hogy ez már zaklatás. Õ nem a te tulajdonod! Képzeld magad a helyébe. Kért töled egy kis idõt, de te mit csinálsz? Hivogatod napota többször, kimész elé, hogy "véletlen találkozzatok", elvárod, hogy írjon neked "hogy vagy?" üzeneteket emberiségbõl? Tudod milyen érzeseket csalogatsz ilyenkor elõ egy emberbõl? Szánalmat, és utálatot! Elérted, gratulálok! Akár hiszed akár nem, az ember képes egyik pillanatról a másikra beleszeretni egy másik emberbe, és kiszeretni belõle. Ez tény. Ennyi.
Olvasgattam más emberkék hsz-eit, hogy a mai lányok így meg úgy. Régebben a lányok, a 60-70-es években, amikor még nem volt ennyi nemi betegség, akkor sokkal, sokkal durvábbak voltak mint ma! Akkor havonta volt 5-6 pasijuk, nem egész eletükben! Mellesleg, milyen jogotok van egy lányra, aki szeretné fejleszteni a sexuális életét lenézni? Miért ne lehetne nekik is egyéjszakás kapcsolatuk? Ja, mert ti féltékenyek vagyokt, mert nektek soha nem volt, és nem is lesz? Bocs! Nem kell ehez semmilyen barátnõk rábeszélése, meg ilyen baromságok!
Nekem ez a véleményem.
Túlságosan filós tipus vagy. Nem veszed észre hogy ez a kapcsolat bebukott. A többiek nagyon jól mondták már, de te NEM VAGY KÉPES ÉSZREVENNI hogy kész vége! Menj keress másik nõt! Sokkal jobban jársz mint hogy pincsikutya módjára loholsz ez a csaj után! 5 év? Ha öt év neki csak ennyit jelent, hogy igy lekelezel, akkor páros lábbal rúgnám kifelé az ajtón, ha az én nõm lenne! Kicsit elgondolkozhatnál már, szerelem ide vagy oda, nyiljon fel a szemed végre...
Csak aztán a végén nehogy tovább tartson a szakítás mint maga a kapcsolat... sajnos én úgy vettem észre a mai lányokon, hogy ha egy leányzó túl van 4-5 fiún, akkor kezd el komolyabb kapcsolat iránt érdeklõdni. Persze vannak kivételek, de azok meg majd nyavajognak pár év múlva, hogy õk vajon miért nem tették...
(Zárójelben még mindig megjegyzem, hogy NE legyen igazam...)
ez se sokkal jobb a megcsalásnál...
amúgy egyértelmû a szitu, mármint amit írtál, sajnos ez van.
errõl pedig ez a kissé kifordult világ tehet.
Ebben az évezredben már más a gondolkodás mint régen. Kötelezõ kipróbálni milyen lehet mással akár élni, akár csak a szex. Ezt sajnos nekem is be kellett látnom, és így utólag visszagondolva egyáltalán NEM bántam meg, hogy így alakult.
Nagyon nagy valószínûséggel a barátnõd, illetve a volt barátnõd nem szeretné úgy eltölteni a legszebb éveit (ami köztudott hogy egy lánynál 20 és 25 között van), hogy csak egy férfival volt. Hogy miért nem? Mert nem trendi. Hogy ez gáz? Igen az. Na és szted érdekeli õket azon kevesek véleménye, akik máshogy gondolják? Tényleg csak egyet tehetsz, ha nem akarsz minden éjjel sírni, hogy az exedet, most más dönti hanyatt, ha TE IS EZT TESZED. Neeeeem, nem akarlak rábeszélni semmire, sõt, adja ég, hogy ne legyen igazam, de van egy olyan sejtésem, hogy ez áll minden mögött... sajnálom 😞 Mellesleg örülj neki, hogy szakított és mindezt így teszi, ahelyett hogy megcsalt volna.
de még ha úgy is dönt, ami számodra kedvezõt jelent, akkor utána jön a mégnehezebb próbatétel: meg kell tartanotok amit elértetek, ez pedig -mint tudjuk- nehezebb mint megszerezni vmit.
ha esetleg újrakezditek, akkor lehet számítani arra, hogy Te mégjobban kileszel hegyezve az õ által feléd küldött jelekre, a legkisebb apróságba is vérkomoly dologkat fogsz beképzelni (akár jogosan, akár jogtalanul), egyre görcsösebb és feszültebb leszel, folyton azon fogsz kattogni, hogy még mit és hogyan változtass meg magadon, amit persze õ is lefog vágni és emiatt õ sem fog természetesen viselkedni, és megindul az ördögi kör: ki mit rontott el már megint, illetve ki miatt vagytok ismét ilyen helyzetben?
válasz persze nincs, mert immár mindketten hibáztok, és a vége a dolognak sajnos egyértelmû.
ezért mondom én azt, hogy egy ilyen szakadás után iszonyatosan kicsi az esélye annak, hogy egy kapcsolat rendbejön, mert immár egyikõtök sem olyan természetesen viselkedik, mint régen és ez nagyon hamar kisarkosodik (viták, féltékenység, görcsösség, rúgkapálás, etc...)
kívánom, hogy ne így legyen
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Egy komoly kérdés: neked ugye Õ az elsõ? (Minden szempontból.) Egy haverom ugyan így van mint Te és ez kifejezetten azoknak a problémája, akiknek csak egy komoly kapcsolatuk volt - fõleg szex terén. Amint "kipróbálsz" másokat - igen, csúnyán hangzik, de ez van - meg fogod érteni, hogy mirõl is beszélünk. Ha nem lenne igazam, és nem õ az elsõ neked, akkor nem értelek és én is feladom. Ha bármi tanács kellene még, akkor olvass vissza, és megint, és megint, és megint ....
UPSZ, módosítás:
...a rosszra könnyebben emlékszik mint a jóra. A "szívesebben" egy marhaság.
Nos, szokj hozzá. Nem ez volt az utolsó ilyen az életedben. A szerelem ilyen, ha megszûnik az a "kémiai folyamat", ami elõidézi, akkor vége. (pont) Lehet agyalni, hogy mennyi szép és jó volt, de MÁR NEM SZERELMES. Hogy ezt nem tudod felfogni, nem baj. Majd beleunsz az agyalásba. Csak ezt az idõd szerettük volna rövidíteni. Nem tudom, hogy miért nem lehet felfogni azt, hogy ha esetleg össze is jöttök megint egy icipici szikra elég ahhoz, hogy megint dobjon és megint rinyálj.
Lehettek boldogok, és ezt én már AZ ELEJÉN MONDTAM, de rohadt hosszú idõnek kell eltelnie, amíg elfelejti a sok "rosszat". Az ember egy olyan buta lény, hogy a rosszra szívesebben és könnyebben emlékszik mint a jóra. E' van. ÉS MENJÉ' MÁ' EL A HÉTVÉGÉN BULIZNI VAZZE! 😉 Te nem szerelemes vagy, hanem lusta.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
<#wow2>#wow2> ezt a kérdést és a mondat elsõ felében foglalt észrevételedet komolyan gondoltad?
ilyet még nem írt senki mire föl írtad és miért arra?
#1571: lehettek még boldog pár de addig is viselkedj férfi módjára