Szerelem első látásra?!?!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és egyetlen komolyabb kapcsolat megszakadását sem könnyû elfogadni, történjen bárhogy.
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Te ismersz 1 péndát.
Én személy szerint egyet sem.
A többiek se nagyon.
De biztos ismered a mondást: a kivétel erõsíti a szabályt.
Kívánom, hogy Te is egy kivétel légy, de jobban teszed, ha a legrosszabbra számítasz!
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
És ne csak igyekezz mással foglalkozni! Foglalkozz MINDEN MÁSSAL, csak vele ne!!! Eszedbe se jusson sms-t, email-t, levelet írni, felghívni vagy kérdezõsködni utána! Hidd el basszus, hogy ez az egyetlen módja, hogy hamar megoldódjon a szuitu!
egyrészt mert így a mi energiánk sem lesz elpazarolva amit itt töltünk, másrészt talán hamarabb felállsz ebbõl a szarból és hamarabb leszel újra boldog. Hmmm?
Nem szeretnéd kipróbálni milyen az, ha tapasztaltakra hallgatsz és nem a saját fejed után mész? Mindenképpen az a "hülye" szeretnél lenni aki a saját hibáiból tanul csak?
Amúgy nyugi, nem fog azzal felhívni, hogy becsavarodott, de ezt már ezerszer leírtuk Neked. Nincs miért rájöjjön erre, mert nincs veled, ez a része a kapcsolatotoknak a szakítás meghosszítása, semmi egyébre nem való.
Miért akarsz annyira tanácsokat kapni????
Úgysem rajtad fog ez múlni, hanem rajta!
Ha tényleg szereted a lányt és neki 1-2-3-stb hónapra van szüksége, hogy tisztán lásson, akkor miért ne adnád meg neki ezt a lehetõséget, hogy néküled gondolkodhasson?
Légy már férfi könyörgöm és hagyd az egészet békén, úgysem tudsz változtatni rajta!!!!!!! Állj le, fogadd el, hogy most ez van és próbáld meg túltenni magad rajta!
A nõvérhez felmenést pedig gyorsan felejtsd el.
Hányszor mondjuk még el Neked, hogy A TOTÁLIS KUSS, A TELJES RÁDIÓCSEND az egyetlen dolog, amivel eredményt érhetsz el???!!!!
Persze a legjobb az lenne, ha akkor se reagálnál rá, ha esetleg majd õ keres meg téged, de tudom, hogy erre úgyis képtelen lennél ebben az állapotban.
scheri, azért, mert ilyenkor ez ÍGY MÛKÖDIK!!!!
pls értsd meg végre. idõre van szüksége, hogy letisztuljanak az érzései, és igyekszik nem gondolni rád, vagy az 5 évetekre. nem az jár a fejében, hogy NEKED könnyebb legyen, hanem, hogy önmagának megkönnyítse a helyzetet.
nem tudom ezt ésszerûbben elmagyarázni.
Ilyenkor ez így mûködik, fogadd el végre!
practitioner of the forbidden arts of death
Csak a hülye tanácsokat kell tudni kiszûrni, mert van aki ugyan ugy segíteni szeretne, csak még optimista hozzáállása van a témában 😊
megértem scherit, de tényleg túl kell lépnie..., nálam tök más helyzet volt, nem jöttem össze egy csajjal, de 1 évig nem bírtam elfeledni 😄(már nevetek magamon, nem volt semmi köztünk, de 1 évig szenvedtem)
és valszeg azért nem ment ki a fejembõl mert én is sokat filóztam...
de aztán jöttek a haverok akiknek elmondtam és ugyanezt mondták mint ti
elmentünk együtt sörözni, párszor kiöntöttem a szívemet nekik, és végül teljesen sikerült meggyõzni, hogy jobb nekem nélküle, vagyis ne is tápláljak semmit iránta...
kellenek a haverok 😉
Na, uccu, tuti szívesen megosztanád itt a néppel néhány szaftos sztoridat, bizsereg az ujjacskád a gombozaton, hogy megmutasd milyen kurvajó revansokat veszel a nõi nemen mióta vki olyan faszán kicseszett veled!!!
Léccci na, olyan kiváncsiak vagyunk!!!!!
A csalódott szerelmes ember a legönzõbb a világon.
S miért?
Mert nem érzi magát boldognak a szeretett személy nélkül, hiányolja azt a megnyugtató érzést, újra boldog akar lenni, s ezért szinte bármire hajlandó.
Sztem -és errõl megkérdezhetjük a többiek véleményét is- nem nagyon kér itt senki belõled, keress másik topikot ahol brillírozhatsz...
egyébként scheri nagyon önzõ vagyok :\ te sem veszed figyelembe azt hogy õ azért nincs veled, mert nem akar veled lenni.
A szart. Bármelyikünkkel elõfordulhat, a lány számlájára pedig még a fiatal korát és a tapasztalatlanságát is felírhatjuk.
(gy.k.: az érzéseink biokémiai alapokon nyugszanak, a boldogságot vagy a bánatot biokémiai reakciók miatt érezzük olyannak amilyenek)
Azért ne vigyük már túlzásba.
Énis átestem ezen jópár évvel ezelõtt, nekem is hónapokig tartott rendbejönni, de életben vagyok.
Neki sem lesz könnyû, de majd fel fog állni és újra teljes életet fog élni, csak most a kémia kissé megnehezíti az életét, ennyi.