Vírus terjed a Creative Labs MP3 lejátszókon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jovannma kanyi hir.....<#unalmas>#unalmas> Mp3 as lejatszon nincs virus.. Ipod tol jon a hir....<#papakacsint>#papakacsint>
Ez leginkább filmezésre jó. Integrált D/A-k nem a legjobbak zenélni. (És valószínû itt is van SRC 44.1kHz-nél.)
kollegámnak voltak montego hangkártyái, de játékra nem igazán volt alkalmas (driver) - zenélt velük.
Forza.
Én meg vettem 6kFT ért egy easy MP3 lejátszót, amibe SD kártya való. Azon biztos, h nincs vírus..😊 😊
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Ilyen nincs hogy nem is hallottam a Montego DDL-rõl, pedig mióta nincs nForce2-esem azóta egy ilyen kártyára várok. Áááááá! És csak 80 dolcsi 😄
Hivatalos oldal
Egyébként elnézést hogy teleszemeteltem a fórumot, de most nagyon be vagyok lelkesülve!
Hivatalos oldal
Egyébként elnézést hogy teleszemeteltem a fórumot, de most nagyon be vagyok lelkesülve!
Hoppá, ilyen is van!!!
Ha lenne sok zsetonom, szerzõdést kötnék az nVidia-val az nForce2 SoundStorm-ért felelõs hídjának gyártására, és azt építeném be hangkártyákba. Nyilván nem két perc megoldani, de gyakorlatilag minden van a chipbe integrálva. Egyébként aki DD enkódolást akar mindenáron, annak itt ez a kártya:
Mystique
Magyarországon persze nem lehet kapni...
Mystique
Magyarországon persze nem lehet kapni...
is, ez a 44/48khz csak az egyik dolog ...
de már a 4. generácio nem tud DD enkódolást 😞 s mivel kb. õk a legnagyobb gyártók, az életben nem lesz PCn normális 5.1 hangzás 😞
de már a 4. generácio nem tud DD enkódolást 😞 s mivel kb. õk a legnagyobb gyártók, az életben nem lesz PCn normális 5.1 hangzás 😞
Forza.
(Vagyis, az természetes, hogy pl. egy EQ, vagy más ilyesmi elrontja a bit-helyességet ; de úgy tûnik, hogy a bit-helyes mód kikapcsolásakor lesz SRC, csak az már sokkal jobb minõségû, mint korábban.)
És már van is teszt: http://www.digit-life.com/articles2/multimedia/creative-x-fi.html
(A DSP-s effekteket itt is ki kell kapcsolni a bit-helyes natív 44.1kHz-es módhoz.)
(A DSP-s effekteket itt is ki kell kapcsolni a bit-helyes natív 44.1kHz-es módhoz.)
Nem. Pl. az A2ZS xxx-re, meg az A4-re. Az X-Fi-t csak most látom. Itt már úgy tûnik, nem a régi DSP van, hanem egy új chip. De alapesetben itt is a szokásos DirectSound driverek mûködnek, amik bármilyen rátájú hangot elfogadnak, és azt SRC-zik (talán jobb minõségben, mint a korábbiak) valamilyen frekire, ami ebben az esetben 96kHz, nem 48. (Spec szerint fixen ezen mûködnek a konverterek, kivéve a 2-csatornás 192kHz-es módot. Vagy lehet, hogy itt a front kimenet eleve ilyen, nem tudom.) Bár az ASIO-nál fel van tüntetve 44.1kHz support is. De lehet, hogy azt is 96-ra konvertálja. Kíváncsian várom a teszteket az audiós oldalakon. (Mondjuk az olcsó elkók már mondanak valamit...)
bazzeg már egy mp3 lejátszón is vírus van? 😄 Ez lol!!!
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Ez most az X-Fi-re mondod?
Én kerültem õket azért amit a Gravis-szel és az Aureal-lal csináltak. Úgy gondoltam majd most veszek egy alap X-Fi kártyát, de kiderült hogy abban sincs Dolby Digital Live, úgyhogy ennyit a Creative-ról.
Én kerültem õket azért amit a Gravis-szel és az Aureal-lal csináltak. Úgy gondoltam majd most veszek egy alap X-Fi kártyát, de kiderült hogy abban sincs Dolby Digital Live, úgyhogy ennyit a Creative-ról.
Aham, igaz, a profi(bb) vonaluk nem csinálja ezt. Én a szokásos kártyáikra gondoltam. (Én amúgy egy M-Audio-t vettem.)
looool, na ezt nevezik szívásnak 😊
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Jah, a legújabb kártyájuk sem tud továbbra sem natívan lejátszani 44.1kHz-es anyagot (CD), csak gagyi belsõ SRC-vel, 48kHz-en... (Bár sok más kártya is így van vele, de legalább jobb az SRC.) És 92/192kHz-et is csak akkor, ha nincs semmilyen DSP effekt bekapcsolva (mert akkor ezeket is 48kHz-re konvertálja).
milyen operacios rendszer van ezeken?
ciki 😛
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
ûber yotta lol