Duke Nukem: Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Itt jönnek az infók és nem tudom mi a picsának zártátok le.
Ezért zártátok be??????
Most meg megtört a jégggg
akkor Te nem játszottál a gyúk nukemmel öregem.. helyesbíteném a mondatod.. ez a Duke 3D elsõ epizódjának elsõ pályája..
nem tudom mi a faszt értetlenkedik itt néhány marha... Duke 3D source... Vagyis = duke 3d pályák átírva source motorra
debil idióták...
no fate
ugy csináltok mintha a hl2 szar lenne gonolkozzatokmár
\"If in doubt, flat out!\"
nem akarok kötözködni de én iet nem láttam a HL2-ben...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
<#sir>#sir>
Pedig jó lett volna ha lett volna ilyen! <#vigyor0>#vigyor0>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
ha nem egy privát csapat!
Lelkivilagomba nem gazoltal, de ugy gondoltam meg kell vedenem a dukeot a "primitiv" jelzodtol. <#kacsint>#kacsint>
Jajj ez a sok primitiv szo. :D
Néked is!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Te primitívnek kiálltottál ki engem, én pedig vagyok már annyi ideje ezen a fórumon illetve ezen a világon ahhoz, hogy akármilyen arccal, de megvédjem a véleményem illetve úgy reagáljak ha mások leprimitíveznek, ahogy jól esik!
A duke3d meg csak egy játék, úgy beszélek róla ahogy tetszik, ha ezzel belegázolok a lelkivilágodba, azt tényleg sajnálom, de ez a véleményem.
Slussz: azon túl, hogy egyszerû "öjjmegmindenkit" játéknak minõsítem visszagondolva a duke-ot, még én is elismerem, hogy komoly lépcsõ volt az fps-ek világában, én is imádtam, ezen a játékon edzettem elõször hálózatban, de akkor sem volt több annál mint ami.
Szép álmokat!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem akartam en osszeveszni veled, raadasul meg egyet is ertek veled, de a dukerol talan nem kene igy beszelned..
Ilyen a világ.
Amúgy meg Doom-hoz, Heretic-hez, meg Quake-hez is csináltak többféle textúrapackot.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Pontosan tudom milyen játék volt a Duke, végignyomtam, estéket hálozatoztam át a haverjaimmal, de egy ilyen átírás pontosan a legendát öli meg, azt degradálja le. Mivel nem új játékról, új játékmenetrõl LENNE szó, hanem egyszerû grafikai átdolgozásról, így jelen esetben ez a munka teljességgel felesleges lenne.
A duke úgy és akkor volt jó amikor és ahogy megjelent, felesleges eröltetni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
A DN3D egy kultuszjáték volt anno, egy klasszikus egy olyan játék ami nagyon sok embernek a szíve csücske volt. Ez már mutatja hogy nem lehetett csak mész és szétlöszmindenki játék, valami plusz kellett. A játék alapja persze hogy ez volt, de amiben nekem többet adott az a hihetetlen humor, és feeling ami az egész játékból áradt. Kicsit mintha egy paródia lenne, de akárhogy is az introkban lévõ poénok, Duke beszólásai egy egy történés után, az egész egy klasszikus ezen kár is vitázni