64
Már készül!
  • Blasta
    És a gyakorlatban is 25-30 között vagyok.
  • Blasta
    Ezzel egyet értek.
  • Blasta
    És mit fog hozzáadni a source-ra átírás a legendához?
    Pontosan tudom milyen játék volt a Duke, végignyomtam, estéket hálozatoztam át a haverjaimmal, de egy ilyen átírás pontosan a legendát öli meg, azt degradálja le. Mivel nem új játékról, új játékmenetről LENNE szó, hanem egyszerű grafikai átdolgozásról, így jelen esetben ez a munka teljességgel felesleges lenne.
    A duke úgy és akkor volt jó amikor és ahogy megjelent, felesleges eröltetni.
  • Shep
    Hát néha azért jó egy kis esztelen lődözés, a Duke meg a poénjai miatt volt olyan amilyen, mint ahogy a Shadow Warrior is.
  • grizzly21
    sztem jó 5let volt. a 3drealms vagy mitommén hogy hivják akik most csinálják meg kapja be. Arra van idejük h jo kis projekteket leállitassanak, de arra nincs, hogy összehozzák 10 év alatt a dukeot
  • FaithMeN
    ez már most bukta
  • SNAKE01
    hi all!szerintem faxa lenne ha megcsinálnák télleg már csak azért is mer még ilyen duke nukem nem volt meghát szép graffal még jobb lenne a duke nukem!én pl a duke nukem sokrészével jáccottam már!egy vagy kettő-vel nem, szerintem! még ps en is nyomtam!
  • grizzly21
    sajnos a fejlesztőkkel nincs minden rendben:( :D
  • M@TriX
    vagy mondjuk a játék után évekig nem tapasztalható interaktivitás :)
  • grizzly21
    pedig elvben 25-30 éves vagy...
    A DN3D egy kultuszjáték volt anno, egy klasszikus egy olyan játék ami nagyon sok embernek a szíve csücske volt. Ez már mutatja hogy nem lehetett csak mész és szétlöszmindenki játék, valami plusz kellett. A játék alapja persze hogy ez volt, de amiben nekem többet adott az a hihetetlen humor, és feeling ami az egész játékból áradt. Kicsit mintha egy paródia lenne, de akárhogy is az introkban lévő poénok, Duke beszólásai egy egy történés után, az egész egy klasszikus ezen kár is vitázni
  • cyrus #14
    na előkerült blasat szellemi színvonala :D:DD:
  • Blasta
    Barátom, akárki akármit mond, az egy egyszerű "megyekosztlövök" game volt, jópár évvel ezelőtt. Ebből a stílusból már -úgy gondolom- az értelmesebb gamerek, az újabb generációs játékok hatására rég kinőttek. Ha Te nem így gondolod, akkor nem az én szellemi színvonalammal van gond!
  • _Vegeta_
    "primitív shoot 'em up játékot source-ra átírni?????"
    Csak a sajat primitivsegedet bizonygatod ha igy beszelsz a Duke Nukemrol.
  • FLeK0
    Ez egy eleg regen torolt project.
  • Rage47
    egyértelmü sztem hogy az egy mod...
  • Pontius #9
    "talán tulságosan is úgy néz ki egy egy helyszín mint a HL2-ben!"
    ehh, lol, ezt miből gondolod?
    Szerintem egyáltalán nem hasonlitt HL2-re!! Egyértelműen a Duke Nukem 3D átdolgozott változata. Szerintem csak valami fanatikusok csinálják (vagy csinálták...) Custom MOD-ként a HL2-höz...
  • DarkJedi
    Igen én is úgy tudom hogy a Duke Nukem fejlesztői szóltak hogy ezt nem kéne, és le is állt a project.
  • Pontius #7
    nah ez fasza lenne, DNS
    Bárcsak kijönne
  • k8bal
    Nem tudom én egy német oldalon találtam a hírt!
    ekkori ott a hír: 2005.01.18.
  • k8bal
    Azért van értelme mert ez szinte már egy kultusz játék!
    És nagyon sokan még mindig nyomják!
  • M@TriX
    ezt úgytom lefujták, vagy valaki nekiugrik illegálisan?
  • k8bal
    Szerintem így elsőre a képek alapján talán tulságosan is úgy néz ki egy egy helyszín mint a HL2-ben!
  • Blasta
    Biztos vagyok benne, hogy mindenki epedve fogja várni ezt az új messiást...
    Csak én nem vágom mi értelme van egy 5-6 évvel ezelőtti, primitív shoot 'em up játékot source-ra átírni?????
  • k8bal
    Itt találtam pár képet a készülő porject-ről:
    [Link]
    nem tudom hogy most hogy áll de sztem elég jól halad!
    1ébként arról van szó hogy a Duke 3D-t átültetik Source Engine-re!
    Remélem minnél hamarabb elkészül!