Duke Nukem: Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Csak a sajat primitivsegedet bizonygatod ha igy beszelsz a Duke Nukemrol. <#lama>#lama><#sniffles>#sniffles>
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
ehh, lol, ezt mibõl gondolod? <#wilting>#wilting><#fejvakaras>#fejvakaras>
Szerintem egyáltalán nem hasonlitt HL2-re!! Egyértelmûen a Duke Nukem 3D átdolgozott változata. Szerintem csak valami fanatikusok csinálják (vagy csinálták...) Custom MOD-ként a HL2-höz... <#ticking>#ticking>
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Bárcsak kijönne <#rinya>#rinya>
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
ekkori ott a hír: 2005.01.18.
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
És nagyon sokan még mindig nyomják!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Csak én nem vágom mi értelme van egy 5-6 évvel ezelõtti, primitív shoot 'em up játékot source-ra átírni?????
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
nem tudom hogy most hogy áll de sztem elég jól halad!
1ébként arról van szó hogy a Duke 3D-t átültetik Source Engine-re!
Remélem minnél hamarabb elkészül!