Duke Nukem: Source

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na elõkerült blasat szellemi színvonala 😄😄D:

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Blasta
Barátom, akárki akármit mond, az egy egyszerû "megyekosztlövök" game volt, jópár évvel ezelõtt. Ebbõl a stílusból már -úgy gondolom- az értelmesebb gamerek, az újabb generációs játékok hatására rég kinõttek. Ha Te nem így gondolod, akkor nem az én szellemi színvonalammal van gond!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

"primitív shoot 'em up játékot source-ra átírni?????"
Csak a sajat primitivsegedet bizonygatod ha igy beszelsz a Duke Nukemrol. <#lama><#sniffles>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Ez egy eleg regen torolt project.

Rage47
egyértelmü sztem hogy az egy mod...
"talán tulságosan is úgy néz ki egy egy helyszín mint a HL2-ben!"
ehh, lol, ezt mibõl gondolod? <#wilting><#fejvakaras>
Szerintem egyáltalán nem hasonlitt HL2-re!! Egyértelmûen a Duke Nukem 3D átdolgozott változata. Szerintem csak valami fanatikusok csinálják (vagy csinálták...) Custom MOD-ként a HL2-höz... <#ticking>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

DarkJedi
Igen én is úgy tudom hogy a Duke Nukem fejlesztõi szóltak hogy ezt nem kéne, és le is állt a project.

nah ez fasza lenne, DNS <#eljen><#eljen>
Bárcsak kijönne <#rinya>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

k8bal
Nem tudom én egy német oldalon találtam a hírt!
ekkori ott a hír: 2005.01.18.

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

k8bal
Azért van értelme mert ez szinte már egy kultusz játék!
És nagyon sokan még mindig nyomják!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

M@TriX
ezt úgytom lefujták, vagy valaki nekiugrik illegálisan?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

k8bal
Szerintem így elsõre a képek alapján talán tulságosan is úgy néz ki egy egy helyszín mint a HL2-ben!

Blasta
Biztos vagyok benne, hogy mindenki epedve fogja várni ezt az új messiást... <#falbav>
Csak én nem vágom mi értelme van egy 5-6 évvel ezelõtti, primitív shoot 'em up játékot source-ra átírni?????

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

k8bal
Itt találtam pár képet a készülõ porject-rõl:

nem tudom hogy most hogy áll de sztem elég jól halad!
1ébként arról van szó hogy a Duke 3D-t átültetik Source Engine-re!
Remélem minnél hamarabb elkészül!

← ElőzőOldal 2 / 2