Nem okoz agytumort az elektromágneses sugárzás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk ha cserélgetem a fülemnél akko okés de az elég durva lenne ha ennyire érezhetõ lenne mi lesz a 3Gnél?
A ledek fogyasztása egyébként az iszonyatosan minimális kategóriába tartozik, fizikaórán lehet játszani fluxus-gerjesztéssel (akár kézi hajtással is) és szemlélni, szerintem jó játék. De az is igaz, hogy lehet sokkolót is építeni 9V-os elembõl...
Amúgy nekem is szokott fájni a fejem mobilozás után.
Van jobb is ám : a szomszéd 10emeletes ház tetejére akartak tenni egy erõsítõ antennát,leszavazták, joggal, ugyanis törvény írja elõ, hogy az antenna 300 méteres körzetébe mi nem lehet.Hát nálunk pont benne volt egy orvosi rendelõ, így antenna stornó..
Visszatérve a mobilhoz.
Emlékszem, hogy az egyik fizikaórán a tanár behozott egy mobilt. Fogott egy tekercset és ráhúzta az antennára. A tekercsbõl kivezetett két drótot egy kis égõre kötötte. Ekkor felhívta a mobilt és ebben a minutában kigyulladt az égõ.
Persze most majd azt mondják itt, hogy ja hát egy kis égõ az semmi. Én nem értek hozzá, de szerintem használjuk ésszel, legalább addíg amíg van (eszünk).
Gut. Besser. Presser.
Mit mondanak errõl a szakemberek?
1. Melyik mobilcég finanszírozta a teszteket?
2. Az állítás azt mondja, hogy egy bizonyos _jóindulatú_ agydaganat kialakulásával nincs összefüggésben. Mi van a többi jóindulatú és az összes rosszindulatú daganattal kapcsolatban?
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
36 évesen tudom, hogy úgy 8-9 éve még szinte senkinek nem volt mobilja, mégis mindent vállakozóként is el tudtam intézni.
a gyerekek hazamentek az iskolából, a szerelmem is megkapta az üzeneteket, stb. stb.
a baj, hogy én pl. szívesen visszatérnék arra, hogy nem használom, de vállalkozóként ez szinte lehetetlen. És annyira természetes lett, hogy meg van sértõdve az ügyfél szinte, ha az ember nem veszi fel...
a másik, meg az alapítványok, akik hihetetlen mennyire pofátlanul telefonálgatnak a mobilon, Pesti és rejtett számokon keresztül.
2-3 hónapja sem a Pesti, sem a rejtett számot nem veszem fel, és megtehetem, mert semmilyen üzleti kapcsolatom nincs Pesttel.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Starcraft + Diablo III - esemve
nekem a fülem fáj soxor, és nemis nyomom hozzá a telefont....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ez tetszik. Amíg nincs bizonyítva az ellenkezõje, addig biztonságos. Szerintem inkább amíg nincs bizonyítva, hogy ártalmatlan, addig potenciális veszélyforrás. Szerintem egy hosszabb telefonálás alatt mindenki érez némi kellemetlenséget vagy fejfájást.
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket